lepimm daha arabayı hiç düşünmedim bitanem yaaa
bizede öyle geldi siz nası bişi düşünüosunuz hüzünbazım
Sen pide ayaklarım ve Mustafa Kemalimin ayakları
Yiter da artıkın yat dinlen
kızlar renkli dobler dediğiniz organ taramamı yani çocukta herhangi bi sorun varmı diye renklide bakılmasımı.benimde9 ekimde randevum 25 tl dedi kağıt verdilerüstündede öyle yazıyor.kontrolümüde o zamn yaptıracağım.
sana rapor verecek ttatlım çeken dr.onunla dr una gideceksinkızlar renkli dobler dediğiniz organ taramamı yani çocukta herhangi bi sorun varmı diye renklide bakılmasımı.benimde9 ekimde randevum 25 tl dedi kağıt verdilerüstündede öyle yazıyor.kontrolümüde o zamn yaptıracağım.
Evet canım renkli doppler dediğimiz tam olarak dediğin şey.Ama ne kadar uygun bir fiyat o öyle 25 TL bana doktorum 250 TL dedi valla şanslısın
sana rapor verecek ttatlım çeken dr.onunla dr una gideceksin
bana çektirmededi ayol D
Evet canım renkli doppler dediğimiz tam olarak dediğin şey.Ama ne kadar uygun bir fiyat o öyle 25 TL bana doktorum 250 TL dedi valla şanslısın
geçmiş olsn canım inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın bebişinin.eminim geçici bişeydir dr lar bazen fazla abartıyorlar..verdiğin bilgiler içinde tşkr ederim.egepol nerde acaba hangi semtte?ben bornovadayım..:44:
Hamilelikte gripçok kötü bişeymiş kızlar kendinize dikkat edin
kızlar merhabalar,
hüzünbazım görmüşün bebeğini ne güzel dimi o ayakla sana vuruo pıt pıt :))
kızlar bugün bizde biraz gezip fiyat araştırması piyasa gezisi yaptık:)
puset almak sitemiyorduk hafif kolay katlanan ve az yer kaplayan hafif bir araba istiyorduk
bize chicco liteway i önerdiler
kafamıza da yattı açıkçası yorumlar hep olumlu
büyük olasılık bunu veya olursa bunun dengi bi baston arabayı alıcazEki Görüntüle 809777
Gunaydin. Bugun canm cok sıkkın uyandim((((((
Gecenlerde yazmistim once akinti sonra leke sonra kanama,dr iki gun once kesenin altinda kanama alani gorduydu ama dun kanamam oluncs gittik kanama alani yok ama bariz kanama var 10+4 bugun yatis verdi rapor verdi sabah aksam prigesteron igne verdi benim gibi seyler yasayip normale donen varmi isine donen eve hapisten yirtan ?
Gunaydin. Benim kanama 8. haftada olmustu. Progestan fitil ve progesteron igne vermisti sabah aksam. Hep uzandm.hic kendimi yormadim. Sonra kontrole gittim.kanama yoktu ama kanama alani vardi. Bi sure daha yattim. 12. hafta doldugunda ozgurdum fakat 100 tane fitil kullandim sabah aksamGecenlerde yazmistim once akinti sonra leke sonra kanama,dr iki gun once kesenin altinda kanama alani gorduydu ama dun kanamam oluncs gittik kanama alani yok ama bariz kanama var 10+4 bugun yatis verdi rapor verdi sabah aksam prigesteron igne verdi benim gibi seyler yasayip normale donen varmi isine donen eve hapisten yirtan ?
Hayırdır rüya filan gördün etkisinde mi kaldın acaba :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?