2014 Şubat Anneleri

kızlar renkli dobler dediğiniz organ taramamı yani çocukta herhangi bi sorun varmı diye renklide bakılmasımı.benimde9 ekimde randevum 25 tl dedi kağıt verdilerüstündede öyle yazıyor.kontrolümüde o zamn yaptıracağım.

Evet canım renkli doppler dediğimiz tam olarak dediğin şey.Ama ne kadar uygun bir fiyat o öyle 25 TL bana doktorum 250 TL dedi valla şanslısın

sana rapor verecek ttatlım çeken dr.onunla dr una gideceksin
Evet canım renkli doppler dediğimiz tam olarak dediğin şey.Ama ne kadar uygun bir fiyat o öyle 25 TL bana doktorum 250 TL dedi valla şanslısın

bana çektirmededi ayol D

Haydin kimse de kalmadı zaten ben de gidip yatayım iyi geceler öpüldünüz

evet kağıda baktımda yeni 3 boyutlu renkli doppler yazıyor.11.15 yazıyor 30tl muayene+15tl ultrason için yazıyor.ilk defa olunca bilemedim kızımda yaptırmamıştım çünkü.adana da özel metro hastanesine gidiyorum doktorum da iyi.

inş. canım allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin... egepol hatay üçyolda iyi bir hastane ama çok yoğun...

Bizde bu hafta chicco liteway'in takımını aldık (2 parça) 550 tl cok pratik hoşumuza gitti tavsiye ederim:)

Gecenlerde yazmistim once akinti sonra leke sonra kanama,dr iki gun once kesenin altinda kanama alani gorduydu ama dun kanamam oluncs gittik kanama alani yok ama bariz kanama var 10+4 bugun yatis verdi rapor verdi sabah aksam prigesteron igne verdi benim gibi seyler yasayip normale donen varmi isine donen eve hapisten yirtan ?

Kanama alanın yok ama hala kan mı geliyor anlayamadım tam :26::26::26:

Gunaydin. Benim kanama 8. haftada olmustu. Progestan fitil ve progesteron igne vermisti sabah aksam. Hep uzandm.hic kendimi yormadim. Sonra kontrole gittim.kanama yoktu ama kanama alani vardi. Bi sure daha yattim. 12. hafta doldugunda ozgurdum fakat 100 tane fitil kullandim sabah aksam ( bitmek bilmedi cok kotuydu. Sen 11. haftandasin. Hemen gecer. Gecmis olsun.

Hayırdır rüya filan gördün etkisinde mi kaldın acaba :26::26::26:

Sabah 5 e kadar gayet iyi uyudum. Sonra gurultu basladi. Sonra esim ise gitmek icin giyinirken bi kac sey soyledi ben daha uyku modundayken. Canim sıkıldi. Ben de bi daha uyuyamadim. (

Elektrigi de kesmisler. 6 ya kadar gelemyecekmiS. Kahvalti etmem gerek, istahim yok ve de kuzenim benden pasta istedi onu kalkip yapmam gerek. Ama dun o kadar yoruldum ki hic bisey yapmaya halim yok ( dun koccccaman bi dolaptaki butun esyalari cikardim. Sagolsun annem gelip yardim etti. Kalcalarimdaki kaslarim o kadar yorulmus ki kalkip oturmakta cooook zorlandim dun aksam.

Babbo gecmis olsun benimde kanama alani kapanm milis ama kanamaya devam ediyorum peki simdi iisne gucune devam edebiliyormusun gayet rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…