Sabah 5 e kadar gayet iyi uyudum. Sonra gurultu basladi. Sonra esim ise gitmek icin giyinirken bi kac sey soyledi ben daha uyku modundayken. Canim sıkıldi. Ben de bi daha uyuyamadim.(
Kronik deli dr dedigi o kiremit rengi kanamam var adet gibi drhil kimi zaman cogaliyo sonra azaliyo duruyo sonra bida dun basladi bu seyir
Dr iki gun oncr gordugu kanama alananini goremedi dun sebebsiz dedi kiremit rengi kanama hix bisey yaoamiyolar igneye basladim bisey olsa anlicak durunda drgilim hep kanadigim icin
Günaydın Biz bugün düğüne gitccesss
Günaydın güzeller
Benimkini yolladım simit almaya kırk yılın başı pazar günü başbaşa kahvaltı yapma fırsatını buldum kaçırır mıyım
Şikayet etmek istemiyorum ama Allahıma şükürler olsun çok çok rahat bir gebeliğe ve fazla sakin bir bebeğe sahibim.Ama bazen bu kadar iyi gidiyor olması korkutuyor beni malum türk milleti olarak hastalık hastasıyız ya biraz
Bu endişelerimden kurtulmam şart değil farz yoksa aksi halde kafayı çizebilirim
Güzel bir pazar olsun hepinize canlarım
Çok yorma kendini
Günaydın adallyim.Valla kıymetini bil ne güzel keyfince yaşıyorsun hamileliğini.Ben hala kusuyorum sabahları
Yavrum dün gece midem bulandı kustum ama birşey dokunmuştur kesin yoksa kusmak ve ben çook uzak bir ikiliyiz.Hani bazen keşke her sabah kussam da belirti olsa diyorum.Korku sarıyor fena halde.Sana da kıyamam ya geçmesi gerekmiyor muydu şimdiye kadar bulantı ve kusmaların
Kronik deli dr dedigi o kiremit rengi kanamam var adet gibi drhil kimi zaman cogaliyo sonra azaliyo duruyo sonra bida dun basladi bu seyir
Dr iki gun oncr gordugu kanama alananini goremedi dun sebebsiz dedi kiremit rengi kanama hix bisey yaoamiyolar igneye basladim bisey olsa anlicak durunda drgilim hep kanadigim icin
keşke benimde gitceğim bi düğün olsaaGünaydın Biz bugün düğüne gitccesss
günaydın hatunnGünaydınlar
Günaydın güzeller
Benimkini yolladım simit almaya kırk yılın başı pazar günü başbaşa kahvaltı yapma fırsatını buldum kaçırır mıyım
Şikayet etmek istemiyorum ama Allahıma şükürler olsun çok çok rahat bir gebeliğe ve fazla sakin bir bebeğe sahibim.Ama bazen bu kadar iyi gidiyor olması korkutuyor beni malum türk milleti olarak hastalık hastasıyız ya biraz
Bu endişelerimden kurtulmam şart değil farz yoksa aksi halde kafayı çizebilirim
Güzel bir pazar olsun hepinize canlarım
günaydın hatunn
ben de eşimi yolladım simit poğaça aldı ama biz yaptık kayfaltıyı
ne kurtlusun kız rahat mı batıo bırak ne güzel işte kussamıydın oran buran ağrısamıydı
maşallah de fazla da dillendirme dışarda
Ne güzel kuzum ya.Ben bir gün kusmasam diğer gün kesinlikle kusuyorum. İlk zamanlara göre hafifledi en azından 2-3 defa kusmuyorum gün içinde ama hala var.Kussan bile insanın içine kuşku düşüyor maalesef
günaydın hatunn
ben de eşimi yolladım simit poğaça aldı ama biz yaptık kayfaltıyı
ne kurtlusun kız rahat mı batıo bırak ne güzel işte kussamıydın oran buran ağrısamıydı
maşallah de fazla da dillendirme dışarda
günaydın herkese..izmirde olan arkadaşlardan bir ricam olucak ayrıntılı ultrason için fiyat araştıran yada ultrasona giren varmı..fiyat ve yer hakkında bilgi verebilirlermi?ben kordon kadın doğuma sordum sgk anlaşmalı olduğu halde 200tl istiyor fazla gibi geldi bana.. bilgi verirseniz sevinirim canlar öpüldünüz hepiniz...şimdi azcık temizlik yapcam..evi b..k götürüyo 3 gündür grip yüzünden hiç bi iş yapmadım evde az toparliym...hoşcakalın şimdilik ..bebişlere ve kendinize iyi bakın16:
Ah kıyamam ya bir de çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım sana.İlla ki kuşku düşüyordur da ben ona bile razıyım düşün yani
Kafayı sıyırcaz biz doğurana kadar kesin.Evet çalışmak çok zor geliyor artık Ekim gibi bırakcam sanırım işi
Günaydınnnnnn
güpgüzel bir pazar olsun herkeslere. Kalktım 1 sattir geçmişi okuyorum. Şimdi kalvaltı hazırlayıp göbüşü şişireyim biraz.
Öğleden sonra da lise arkadaşlarımla günüm var oraya gidicem.
Öpüyorum her birinizin bebitolarını tek tek..
ben çıkışımı istemiştim zaten işyerinde son 1 haftam
Kafayı sıyırcaz biz doğurana kadar kesin.Evet çalışmak çok zor geliyor artık Ekim gibi bırakcam sanırım işi
Günaydınnnnnn
güpgüzel bir pazar olsun herkeslere. Kalktım 1 sattir geçmişi okuyorum. Şimdi kalvaltı hazırlayıp göbüşü şişireyim biraz.
Öğleden sonra da lise arkadaşlarımla günüm var oraya gidicem.
Öpüyorum her birinizin bebitolarını tek tek..
Hüzünbazım bakma öyle melül melül aşağıdan yaz birşeyler
Eşin ne diyor ki sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?