2014 Şubat Anneleri

Kronik deli dr dedigi o kiremit rengi kanamam var adet gibi drhil kimi zaman cogaliyo sonra azaliyo duruyo sonra bida dun basladi bu seyir
Dr iki gun oncr gordugu kanama alananini goremedi dun sebebsiz dedi kiremit rengi kanama hix bisey yaoamiyolar igneye basladim bisey olsa anlicak durunda drgilim hep kanadigim icin

Sabah 5 e kadar gayet iyi uyudum. Sonra gurultu basladi. Sonra esim ise gitmek icin giyinirken bi kac sey soyledi ben daha uyku modundayken. Canim sıkıldi. Ben de bi daha uyuyamadim. (

Eşin ne diyor ki sabah sabah

İlk defa duyuyorum böyle bir şey inşallah geçer...

herkese günaydınlar. çok uzun düre oldu yazamıyorum. öncelikle bir kızımız olacak çok mutluyuz. dengeledik çok şükür. oğlum ilk başta erkek istemişti ama şimdi mutlu. ayrıntılı ultrason çektireniniz var mı?

Günaydın güzeller
Benimkini yolladım simit almaya kırk yılın başı pazar günü başbaşa kahvaltı yapma fırsatını buldum kaçırır mıyım

Şikayet etmek istemiyorum ama Allahıma şükürler olsun çok çok rahat bir gebeliğe ve fazla sakin bir bebeğe sahibim.Ama bazen bu kadar iyi gidiyor olması korkutuyor beni malum türk milleti olarak hastalık hastasıyız ya biraz
Bu endişelerimden kurtulmam şart değil farz yoksa aksi halde kafayı çizebilirim

Güzel bir pazar olsun hepinize canlarım

Günaydın Biz bugün düğüne gitccesss

Çok yorma kendini

Günaydın adallyim.Valla kıymetini bil ne güzel keyfince yaşıyorsun hamileliğini.Ben hala kusuyorum sabahları

Çok yorma kendini

Günaydın adallyim.Valla kıymetini bil ne güzel keyfince yaşıyorsun hamileliğini.Ben hala kusuyorum sabahları

Yavrum dün gece midem bulandı kustum ama birşey dokunmuştur kesin yoksa kusmak ve ben çook uzak bir ikiliyiz.Hani bazen keşke her sabah kussam da belirti olsa diyorum.Korku sarıyor fena halde.Sana da kıyamam ya geçmesi gerekmiyor muydu şimdiye kadar bulantı ve kusmaların

Ne güzel kuzum ya.Ben bir gün kusmasam diğer gün kesinlikle kusuyorum. İlk zamanlara göre hafifledi en azından 2-3 defa kusmuyorum gün içinde ama hala var.Kussan bile insanın içine kuşku düşüyor maalesef

canım ben doktora gittiğüimde olmuştu
kanama alanı görmemişti doktor ama kan kırmızısı şeklinde gelmişti
bi hafta evde yatmıştım sadece yemek ve tuvalte kalkmıştım 7 hafta bitmişti ozamanlar
bi gün sürdü bitti prpgestan kullanmıştım
sen de evde otur var tabi böyle kanaması olanlar
benim bi arkadaşım ise neredeyse 1 ay kanama yaşadı yattı ve geçti şimdi doğumuna 6 hafta var:)
içini ferah tut ama temkinli de ol

Günaydın Biz bugün düğüne gitccesss
keşke benimde gitceğim bi düğün olsaa
bebeitomla gitmeyi pek istiom ama evlenen yok etraımda

günaydın hatunn

ben de eşimi yolladım simit poğaça aldı ama biz yaptık kayfaltıyı
ne kurtlusun kız rahat mı batıo bırak ne güzel işte kussamıydın oran buran ağrısamıydı
maşallah de fazla da dillendirme dışarda

Ne güzel kuzum ya.Ben bir gün kusmasam diğer gün kesinlikle kusuyorum. İlk zamanlara göre hafifledi en azından 2-3 defa kusmuyorum gün içinde ama hala var.Kussan bile insanın içine kuşku düşüyor maalesef

Ah kıyamam ya bir de çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım sana.İlla ki kuşku düşüyordur da ben ona bile razıyım düşün yani

afiyet bal şeker olsun efenimm.
Ne bileyim hatun ya rahat battığı kesin de bu kadar gamsız bir bünye görmedim ben.Yakında hay dilimi eşek arısı soksun demezsem iyidir

Günaydın canım. Ben üçyoldaki Egepol'e gidiyorum. Kendi hastalarına 50 TL detaylı ultrason. Muayene ücreti de 42 TL. Bilgine

Ah kıyamam ya bir de çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım sana.İlla ki kuşku düşüyordur da ben ona bile razıyım düşün yani

Kafayı sıyırcaz biz doğurana kadar kesin.Evet çalışmak çok zor geliyor artık Ekim gibi bırakcam sanırım işi

Günaydınnnnnn
güpgüzel bir pazar olsun herkeslere. Kalktım 1 sattir geçmişi okuyorum. Şimdi kalvaltı hazırlayıp göbüşü şişireyim biraz.
Öğleden sonra da lise arkadaşlarımla günüm var oraya gidicem.
Öpüyorum her birinizin bebitolarını tek tek..

Keyif günü Afiyet bal şeker olsun yarasın bebişimize

ben çıkışımı istemiştim zaten işyerinde son 1 haftam

Bende yoruluyorum haftada iki gün 12 saat çalışıyorum birde genelde ayaktayım.Müşteriler sürekli bir şeyler istiyor sorun yaratıyorlar çok geriliyorum

Kafayı sıyırcaz biz doğurana kadar kesin.Evet çalışmak çok zor geliyor artık Ekim gibi bırakcam sanırım işi

Onun için ne yapıyoruuuz sen işi bırakınca laurişide kapıp bana geliyorsunuz

Günaydınnnn ohh miss gezmeler gezmeler hadi iyi eğlencelr şimdiden bit de afiyet ola

Hüzünbazım bakma öyle melül melül aşağıdan yaz birşeyler

Eşin ne diyor ki sabah sabah

Yav sacma sapan bisey.onceki gece bi yere gittik bi cift ile disari. Ben de check in yaptim. Face te de gorunmus bu. Arada bir takildigimiz baska bi cift daha var. Kadin altina yorum yapmis bu durumum. Bu da sabah gormus, uyanir uyanmaz ben sana dedim yapma diye al iste trip atiyor felan diyor bana. Yav sabah sabah bunun yeri mi allasen. Bi de dun carsaflari degistirdm. Lastikli diye de geciremedim, sonucta yatagi kaldirmam gerekiyor. Gece yataga geciyoruz. Basladi bagirmaya, ne bu boyle niye carsaflari her gun degistirirsin. Al iste uykum kacti bilmem ne. Daha bi suru saydi. Alti ustu carsafi gecirecek iki taraftan. cok uzuyor beni ya. Ota boka bagiriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…