günaydın kızlarrrr
yakalandık yahu
nabıyısınız
özlendinizzz
Günaydın hajım da sonuna kadar inkar politikası varken neden teslim oldun böyle mi konuştuk seninle biz
iyiyiz çok şükür:)
Onun için ne yapıyoruuuz sen işi bırakınca laurişide kapıp bana geliyorsunuz
Günaydınnnn ohh miss gezmeler gezmeler hadi iyi eğlencelr şimdiden bit de afiyet ola
Yav sacma sapan bisey.onceki gece bi yere gittik bi cift ile disari. Ben de check in yaptim. Face te de gorunmus bu. Arada bir takildigimiz baska bi cift daha var. Kadin altina yorum yapmis bu durumum. Bu da sabah gormus, uyanir uyanmaz ben sana dedim yapma diye al iste trip atiyor felan diyor bana. Yav sabah sabah bunun yeri mi allasen. Bi de dun carsaflari degistirdm. Lastikli diye de geciremedim, sonucta yatagi kaldirmam gerekiyor. Gece yataga geciyoruz. Basladi bagirmaya, ne bu boyle niye carsaflari her gun degistirirsin. Al iste uykum kacti bilmem ne. Daha bi suru saydi. Alti ustu carsafi gecirecek iki taraftan.cok uzuyor beni ya. Ota boka bagiriyor.
günaydın kızlarrrr
yakalandık yahu
nabıyısınız
özlendinizzz
Yav sacma sapan bisey.onceki gece bi yere gittik bi cift ile disari. Ben de check in yaptim. Face te de gorunmus bu. Arada bir takildigimiz baska bi cift daha var. Kadin altina yorum yapmis bu durumum. Bu da sabah gormus, uyanir uyanmaz ben sana dedim yapma diye al iste trip atiyor felan diyor bana. Yav sabah sabah bunun yeri mi allasen. Bi de dun carsaflari degistirdm. Lastikli diye de geciremedim, sonucta yatagi kaldirmam gerekiyor. Gece yataga geciyoruz. Basladi bagirmaya, ne bu boyle niye carsaflari her gun degistirirsin. Al iste uykum kacti bilmem ne. Daha bi suru saydi. Alti ustu carsafi gecirecek iki taraftan.cok uzuyor beni ya. Ota boka bagiriyor.
isim işi noldu birader :)
eşim alışverişlere el attı sonunda dün gittik araba bakım ürünü ıvır zıvır baktık
beşik karyola bakcaz belki bugün:)
İşi bırakınca İstanbuldaki hamilelerin evlerini basıcam zaten sıkılırım ben evde
Allahım hamile sanki o...Ne gereksiz konuşmalar yahu
Yakalarım ben
yevrular bu erkekler hep aynı yaa.testosteron bunların beyinlerine kan gitmesini engelliyor
sinir adam çok kızdım kocana
daha dün aynı şeyi biz yaşadık yıkamıştım çarşafı aam sermeyi unutttum yatağa bi gittik çarşaf yok al bakim dedim bi ucunu tutturdum taktık
sadece biraz dalgasına oo yatak da hazır değil dedi ama bi bağırsın valla bilirim ben yapcağımı
eşim alışverişlere el attı sonunda dün gittik araba bakım ürünü ıvır zıvır baktık
beşik karyola bakcaz belki bugün:)
İşi bırakınca İstanbuldaki hamilelerin evlerini basıcam zaten sıkılırım ben evde
Yakalarım ben
Günaydın kızlaar ben kaç gündür doğru düzgün takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Dün sabahtan akşama kadar gezdik çok yorulmuşuz :) bi şey aldık çok serseri ekleyeyim de gülün :)
Eki Görüntüle 810216
Evet oldukca gereksiz. Ben de hep diyorum ona hamile sensin!İşi bırakınca İstanbuldaki hamilelerin evlerini basıcam zaten sıkılırım ben evde
sinir adam çok kızdım kocana
daha dün aynı şeyi biz yaşadık yıkamıştım çarşafı aam sermeyi unutttum yatağa bi gittik çarşaf yok al bakim dedim bi ucunu tutturdum taktık
sadece biraz dalgasına oo yatak da hazır değil dedi ama bi bağırsın valla bilirim ben yapcağımı
isim işi noldu birader :)
ruh astasııı :)
yevrular bu erkekler hep aynı yaa.testosteron bunların beyinlerine kan gitmesini engelliyor
tombikim dün oğluma teyzesi aldı bu önlüklerden :) çokk bayıldık
Evet oldukca gereksiz. Ben de hep diyorum ona hamile sensin!
Evet ben de cok kizdim.sirtimi donup yattim. Halbuki koltukta uyuyakalan bendim. O da tv izliyordu. Hangi uykusi kactiysa !!
Pisssliiiiikkkkkk, pisssslliiiiiik. Benimki ayri pisssliiikkk
Arada sende evde ol da ben de basabileyim ama bu arada üznümün bazı ruh astası değil rus astası o beaa
görünce çok güldük almalıyız dedik. bir de hello baby de inanılmaz güzel ayakkabılar vardı bayıldık ama 40 tl idi, çok pahalı geldi ya
ay bu arada bebekim bi haftadır inanılmaz tepikliyor ya çok seviniyorum. Huzunbazım adallym hissetmeye başladınız mı siz de :)
İşten ayrılırsam her daim evde olurum.Sen yeter ki gelmek iste bebeğim
Bende bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum agrim olur niye oluyor birsey mi var agrim olmaz ayyyy neden yok birsey mi oldu surekli bu modda zaman akip gecseydi de dogursaydik hayirlisiyla
Ohhhh ne guzel bu gezenleri alisveris yapanlari cok kiskaniyorum plasenta asagida oldugu icin 3 defa kanamam oldu bende korktum iyice evden disari adim atmiyorum anca doktordan doktora cikiyorum sali gunu kontrolumuz var bakalim o zaman cikacagim ikizlerime de birseyler bakip alamiyorum gecen gun butikbebe den bir iki parca birsey aldim annemde 2 tane tulum almis baska da birseyimiz yok nasil halledecegiz bu alisveris isini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?