2014 Şubat Anneleri

Onun için ne yapıyoruuuz sen işi bırakınca laurişide kapıp bana geliyorsunuz

Günaydınnnn ohh miss gezmeler gezmeler hadi iyi eğlencelr şimdiden bit de afiyet ola

İşi bırakınca İstanbuldaki hamilelerin evlerini basıcam zaten sıkılırım ben evde

Allahım hamile sanki o...Ne gereksiz konuşmalar yahu

günaydın kızlarrrr
yakalandık yahu
nabıyısınız
özlendinizzz

Yakalarım ben

sinir adam çok kızdım kocana
daha dün aynı şeyi biz yaşadık yıkamıştım çarşafı aam sermeyi unutttum yatağa bi gittik çarşaf yok al bakim dedim bi ucunu tutturdum taktık
sadece biraz dalgasına oo yatak da hazır değil dedi ama bi bağırsın valla bilirim ben yapcağımı

iyiyiz çok şükür:)
eşim alışverişlere el attı sonunda dün gittik araba bakım ürünü ıvır zıvır baktık
beşik karyola bakcaz belki bugün:)
isim işi noldu birader :)
İşi bırakınca İstanbuldaki hamilelerin evlerini basıcam zaten sıkılırım ben evde

Yakalarım ben
ruh astasııı :)
yevrular bu erkekler hep aynı yaa.testosteron bunların beyinlerine kan gitmesini engelliyor

iyiyiz çok şükür:)
eşim alışverişlere el attı sonunda dün gittik araba bakım ürünü ıvır zıvır baktık
beşik karyola bakcaz belki bugün:)

Nazar değmesin. Dün beğendiğiniz bebek arabasını gördüm.Güzel model bende başta onu seçmiştim ama kollar yön değiştirmediği için vazgeçmiştim.Senin için önemli değilse güzel model

Yakalarım ben

Arada sende evde ol da ben de basabileyim ama bu arada üznümün bazı ruh astası değil rus astası o beaa

Günaydın kızlaar ben kaç gündür doğru düzgün takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Dün sabahtan akşama kadar gezdik çok yorulmuşuz :) bi şey aldık çok serseri ekleyeyim de gülün :)

Evet oldukca gereksiz. Ben de hep diyorum ona hamile sensin!

Evet ben de cok kizdim.sirtimi donup yattim. Halbuki koltukta uyuyakalan bendim. O da tv izliyordu. Hangi uykusi kactiysa !!

isim işi noldu birader :)

ruh astasııı :)

yevrular bu erkekler hep aynı yaa.testosteron bunların beyinlerine kan gitmesini engelliyor

Pisssliiiiikkkkkk, pisssslliiiiiik. Benimki ayri pisssliiikkk

tombikim dün oğluma teyzesi aldı bu önlüklerden :) çokk bayıldık

görünce çok güldük almalıyız dedik. bir de hello baby de inanılmaz güzel ayakkabılar vardı bayıldık ama 40 tl idi, çok pahalı geldi ya
ay bu arada bebekim bi haftadır inanılmaz tepikliyor ya çok seviniyorum. Huzunbazım adallym hissetmeye başladınız mı siz de :)

len geğurcacı güldürdün beni pislik diyen ağzınıı yirin muckkk

Bende bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum agrim olur niye oluyor birsey mi var agrim olmaz ayyyy neden yok birsey mi oldu surekli bu modda zaman akip gecseydi de dogursaydik hayirlisiyla

Ohhhh ne guzel bu gezenleri alisveris yapanlari cok kiskaniyorum plasenta asagida oldugu icin 3 defa kanamam oldu bende korktum iyice evden disari adim atmiyorum anca doktordan doktora cikiyorum sali gunu kontrolumuz var bakalim o zaman cikacagim ikizlerime de birseyler bakip alamiyorum gecen gun butikbebe den bir iki parca birsey aldim annemde 2 tane tulum almis baska da birseyimiz yok nasil halledecegiz bu alisveris isini bilmiyorum

yok be yıvrım,bizim hangi işimiz tık diye olur ki :)
tık yok :) ama doktorum dün önceki amliyatlarımdan dolayı karnımdaki hissizlikten hissedememiş olabileceğimi söyledi.az daha büyüsün dedi
tombik teyzesi oğlumun ayağını gördün mü

kuzummm hiçç canını sıkma.yeterki bebeişlerin iyi olsun.aldıklarımızın hiçç önemi yokki
sen ikiz annesisisn ne kadar özelsin
giysi dediğin netten alınır doğunca alınır alınırda alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…