- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
yok be yıvrım,bizim hangi işimiz tık diye olur ki :)
tık yok :) ama doktorum dün önceki amliyatlarımdan dolayı karnımdaki hissizlikten hissedememiş olabileceğimi söyledi.az daha büyüsün dedi
tombik teyzesi oğlumun ayağını gördün mü
Eki Görüntüle 810221
Mrb. bende egepole gidiyorum hangi doktora gidiyorsun. Detayli icin ayri ücret almiyorlar diye biliyordum sen orda çektirdin mi?
Yerim onun ayacıklarınıBenim kızımında ellerinin fotosu var Kıskandım seni bende eklicem buraya ama akşam
oyyy ekle gelinime bakayım :)
dün kontrolde naptınız yavrum
benim doktorum ayrıntılı ult gerek yok dedi
bebiş 20 cm 300 gr bende 61 kilo olmuşum
görünce çok güldük almalıyız dedik. bir de hello baby de inanılmaz güzel ayakkabılar vardı bayıldık ama 40 tl idi, çok pahalı geldi ya
ay bu arada bebekim bi haftadır inanılmaz tepikliyor ya çok seviniyorum. Huzunbazım adallym hissetmeye başladınız mı siz de :)
Gelirken kendimi getirsem yeter miİşten ayrılırsam her daim evde olurum.Sen yeter ki gelmek iste bebeğim
yaaa hajım inanmaaçmaz bu kro kapıyı.ban öyle söyledi köpek almış salcakmış ipini sen sokağa girince
len geğurcacı güldürdün beni pislik diyen ağzınıı yirin muckkk
Detaylı ultrasona başlamıştı geçen hafta bu haftada kalbine baktı.Doktoru çıldırttımYanımdaki arkadaşı azarladı bana bir şey demedi ama
ahahha serseriiiiMemleketteyken anneannesine cilve yaptı o kadar tombikim yoksa tık bende de yok
Gelirken kendimi getirsem yeter mi
Olsun canı sağolsun ben de laurananın evi basarım olmadı ilk otobüsle geri dönerim
bendede tık yok tatlım.üşengeç uşak benimkiilk bebeğim ve 21 haftama gireceğim ama halen hissetmiyorum hisseden var mı
Ah anacim ah! Bu adam benim omrumu yidi ya :) mucklar bizden
Memleketteyken anneannesine cilve yaptı o kadar tombikim yoksa tık bende de yok
Gelirken kendimi getirsem yeter mi
Olsun canı sağolsun ben de laurananın evi basarım olmadı ilk otobüsle geri dönerim
isim yok hala it is a boy:)isim işi noldu birader :)
ruh astasııı :)
yevrular bu erkekler hep aynı yaa.testosteron bunların beyinlerine kan gitmesini engelliyor
yok canım ya önemsemiyoruz onu ilk aylar pek kulanmicağımız içinNazar değmesin. Dün beğendiğiniz bebek arabasını gördüm.Güzel model bende başta onu seçmiştim ama kollar yön değiştirmediği için vazgeçmiştim.Senin için önemli değilse güzel model
ama bunlar çok tatlııGünaydın kızlaar ben kaç gündür doğru düzgün takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Dün sabahtan akşama kadar gezdik çok yorulmuşuz :) bi şey aldık çok serseri ekleyeyim de gülün :)
Eki Görüntüle 810216
huysuzluk yapmış seninkiEvet oldukca gereksiz. Ben de hep diyorum ona hamile sensin!
Evet ben de cok kizdim.sirtimi donup yattim. Halbuki koltukta uyuyakalan bendim. O da tv izliyordu. Hangi uykusi kactiysa !!
Pisssliiiiikkkkkk, pisssslliiiiiik. Benimki ayri pisssliiikkk
Daha ne getirceksin
Kek olur börek olur boşanıpta semerimi yemeyi düşünüyorum da datlum
biri kek ve börek mi dediresmen aşeriyorum kızlar keke yaaa....otur da yap diceksiniz de hazır biri yapsa ne güzell olurr mmmmmmm misss:)
biri kek ve börek mi dediresmen aşeriyorum kızlar keke yaaa....otur da yap diceksiniz de hazır biri yapsa ne güzell olurr mmmmmmm misss:)
Delü ya...Ben dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince...Sen yiyor musun hamur işi filan.Bu kadar dikkat etmeme rağmen şişiyorum ben ya
Benim o benim ben dedim
Valla zaten şişmişim şişeceğim kadar canım istedimi öyle bir yiyorum ki sorma
Güzel yapabilsem yapıp getirirdim yafrum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?