2014 Şubat Anneleri

Yerim onun ayacıklarını Benim kızımında ellerinin fotosu var Kıskandım seni bende eklicem buraya ama akşam

Yerim onun ayacıklarını Benim kızımında ellerinin fotosu var Kıskandım seni bende eklicem buraya ama akşam

oyyy ekle gelinime bakayım :)
dün kontrolde naptınız yavrum
benim doktorum ayrıntılı ult gerek yok dedi
bebiş 20 cm 300 gr bende 61 kilo olmuşum

oyyy ekle gelinime bakayım :)
dün kontrolde naptınız yavrum
benim doktorum ayrıntılı ult gerek yok dedi
bebiş 20 cm 300 gr bende 61 kilo olmuşum

Detaylı ultrasona başlamıştı geçen hafta bu haftada kalbine baktı.Doktoru çıldırttım Yanımdaki arkadaşı azarladı bana bir şey demedi ama

Memleketteyken anneannesine cilve yaptı o kadar tombikim yoksa tık bende de yok

İşten ayrılırsam her daim evde olurum.Sen yeter ki gelmek iste bebeğim
Gelirken kendimi getirsem yeter mi

yaaa hajım inanma açmaz bu kro kapıyı.ban öyle söyledi köpek almış salcakmış ipini sen sokağa girince

Olsun canı sağolsun ben de laurananın evi basarım olmadı ilk otobüsle geri dönerim

Son düzenleme:
Detaylı ultrasona başlamıştı geçen hafta bu haftada kalbine baktı.Doktoru çıldırttım Yanımdaki arkadaşı azarladı bana bir şey demedi ama

ahahah zavallı doktorun
deseydin bak tohtorrrr ben yaşlı teyzesinin saçını başını yolarım diyen gacıyım.ayağını denk al

Memleketteyken anneannesine cilve yaptı o kadar tombikim yoksa tık bende de yok

Gelirken kendimi getirsem yeter mi

Olsun canı sağolsun ben de laurananın evi basarım olmadı ilk otobüsle geri dönerim
ahahha serseriiii
ilk bebeğim ve 21 haftama gireceğim ama halen hissetmiyorum hisseden var mı
bendede tık yok tatlım.üşengeç uşak benimki
Ah anacim ah! Bu adam benim omrumu yidi ya :) mucklar bizden

yıvrım onlarsızda olmuyor yav

isim işi noldu birader :)

ruh astasııı :)

yevrular bu erkekler hep aynı yaa.testosteron bunların beyinlerine kan gitmesini engelliyor
isim yok hala it is a boy:)
ben tarık eymen koydum ismini öyle seviombabası da hiç sevmedi ismi belki bişiler bulur
buarada benim koca bişi demedi çarşaf konusunda takıldı sadece sevgili kocam yanlış anlaşılmasın

Nazar değmesin. Dün beğendiğiniz bebek arabasını gördüm.Güzel model bende başta onu seçmiştim ama kollar yön değiştirmediği için vazgeçmiştim.Senin için önemli değilse güzel model
yok canım ya önemsemiyoruz onu ilk aylar pek kulanmicağımız için

ama bunlar çok tatlıı
buarada ayakabı önermiolar onun yerine kalın patik aln diolar

huysuzluk yapmış seninki

kızlar jokerde 250 tl ye 50 tl indirim çeki var hberiniz olsun

biri kek ve börek mi dedi resmen aşeriyorum kızlar keke yaaa....otur da yap diceksiniz de hazır biri yapsa ne güzell olurr mmmmmmm misss:)

biri kek ve börek mi dedi resmen aşeriyorum kızlar keke yaaa....otur da yap diceksiniz de hazır biri yapsa ne güzell olurr mmmmmmm misss:)

Benim o benim ben dedim

Delü ya...Ben dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince...Sen yiyor musun hamur işi filan.Bu kadar dikkat etmeme rağmen şişiyorum ben ya

Valla zaten şişmişim şişeceğim kadar canım istedimi öyle bir yiyorum ki sorma

Kızlar siz bebiş kıyafetlerini tamamladınız bem daha bi çöp alamadım bebişime her bir yere gittiğimizde elim gidiyo ama daha zaman var diye alamıyorum hiç bişey . Eşimde biraz daha bekleyelim dedi . Amniyosentez yaptırıcağım çarşamba dua edin bana onun sonucu çıksın neler alıcağım bebeğime .

Güzel yapabilsem yapıp getirirdim yafrum ya

ayy ben güzel yaparım nazarım değmesin kendime:) neyseee yapayım baree canım acaip çekiyor off off off...acaip yiyorum bu arada maşallah bana yemek yiyecek kadar sağlıklı oludğum için şükrediyorum:) göbeğim de çıktı artıık heheheheh:)))) kocacım seni bir gün böyle göreceğim aklımın ucundan geçmezdi sen kii hep dikkat ederdin biraz göbeğin çıksa mekik çekerdin bu ne hal diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…