2014 Şubat Anneleri

Cano benim herifcanımı esir aldım bugün yatak odasının şeklini değiştiriyor bir de çocuk odasını boşaltıyor yavaştan.Molam bitti gelicem yine dürteklemeye sizi

ayyy maşallah size pazar pazar ne işlere girişmişsiniz:) bıraksaydın adamı da rahat etseydi bir pazar günü baree...gerçi ben de perdeleri hallettircemm bir türlü yapamadım kamu sorunu olacak yakında

Benim keklerim kabarmıyor.Daha doğrusu bir tarafı çok kabarıyor diğer tarafı hiç kabarmıyor.Bebek olunca işin ucunda insan tabularını bozabiliyor

Cano benim herifcanımı esir aldım bugün yatak odasının şeklini değiştiriyor bir de çocuk odasını boşaltıyor yavaştan.Molam bitti gelicem yine dürteklemeye sizi

Benimde yaptırmam gerek bu işleri.Ama dayanamayıp bende iş yaparım diye bekletiyorum

ayyy maşallah size pazar pazar ne işlere girişmişsiniz:) bıraksaydın adamı da rahat etseydi bir pazar günü baree...gerçi ben de perdeleri hallettircemm bir türlü yapamadım kamu sorunu olacak yakında

Yavruuum adam iki haftadır izinde ol bol yattı hatırlatırım çalışsın az pas tutacak yoksa
Sende yakaladığın her fırsatta iş yaptır bence başka türlü yapamayız biz.

Valla canım bende dayanamam diye düşünüyordum ama bir yerden başlamak şart.Ufak tefekleri yapıyorum zaten ağırlaru o yapsın yeter bana

Delü ya...Ben dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince...Sen yiyor musun hamur işi filan.Bu kadar dikkat etmeme rağmen şişiyorum ben ya
dün dr moralimi bozdu 5 kilo almışım aaaa dikkat et.dedi.len sen kaç kere hamilekaldın dicektim .affettim doktorumu.şimdi morali falan bozulur

Kek olur börek olur boşanıpta semerimi yemeyi düşünüyorum da datlum

laynn buluşmayın diyorum siz altın gününe çevirdiniz .basarım ulen orayı

adalyy merhaba nurhan hanım doğumu nerede yaptırıyor? Belde de doğumhane yok diye biliyorum da.. bir de ücretler hakkında bilgin var mı?

Belki de amacımız odur hajım

adalyy merhaba nurhan hanım doğumu nerede yaptırıyor? Belde de doğumhane yok diye biliyorum da.. bir de ücretler hakkında bilgin var mı?

Merhaba canım.Emin değilim senin istediğin hastaneye geliypr olabilir ya da benim bildiğim avrupa şafakta yaptırıyor 1700 civarı sezeryan fiyatıydı mart ayında.Şu anda fiyat hakkı da bir fikrim yok henüz konuşmadık.

çok teşekkür ederim canım..Şafak diye duydum ama emin değildim sorayım dedim.

Aaaa sen uyuyamazsın şimdi.Ay benim doktorda ne sorsam onun hamilelikle ilgisi yok diyor

Sende gel

Normalde bizimkilerde 6 aydan sonra al dediler ama ben dayanamayıp 1-2 şey aldım canım..ben de cvs yaptırmıştım den de hayırlısıyla atlatırsın canım inşallah dualarımız seninle..hiç korkma çok kısa sürüyor arı sokması gibi ki seninki benimkinden daha kolay ve daha risksiz inş sonucu da güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…