Cano benim herifcanımı esir aldım bugün yatak odasının şeklini değiştiriyor bir de çocuk odasını boşaltıyor yavaştan.Molam bitti gelicem yine dürteklemeye sizi
ayy ben güzel yaparım nazarım değmesin kendime:) neyseee yapayım baree canım acaip çekiyor off off off...acaip yiyorum bu arada maşallah banayemek yiyecek kadar sağlıklı oludğum için şükrediyorum:) göbeğim de çıktı artıık heheheheh:)))) kocacım seni bir gün böyle göreceğim aklımın ucundan geçmezdi sen kii hep dikkat ederdin biraz göbeğin çıksa mekik çekerdin bu ne hal diyor:)
Cano benim herifcanımı esir aldım bugün yatak odasının şeklini değiştiriyor bir de çocuk odasını boşaltıyor yavaştan.Molam bitti gelicem yine dürteklemeye sizi
ayyy maşallah size pazar pazar ne işlere girişmişsiniz:) bıraksaydın adamı da rahat etseydi bir pazar günü baree...gerçi ben de perdeleri hallettircemm bir türlü yapamadım kamu sorunu olacak yakında
Benim keklerim kabarmıyor.Daha doğrusu bir tarafı çok kabarıyor diğer tarafı hiç kabarmıyor.Bebek olunca işin ucunda insan tabularını bozabiliyor
Benimde yaptırmam gerek bu işleri.Ama dayanamayıp bende iş yaparım diye bekletiyorum
dün dr moralimi bozdu 5 kilo almışım aaaa dikkat et.dedi.len sen kaç kere hamilekaldın dicektim .affettim doktorumu.şimdi morali falan bozulurDelü ya...Ben dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince...Sen yiyor musun hamur işi filan.Bu kadar dikkat etmeme rağmen şişiyorum ben ya
Kek olur börek olur boşanıpta semerimi yemeyi düşünüyorum da datlum
ayyy maşallah size pazar pazar ne işlere girişmişsiniz:) bıraksaydın adamı da rahat etseydi bir pazar günü baree...gerçi ben de perdeleri hallettircemm bir türlü yapamadım kamu sorunu olacak yakında
dün dr moralimi bozdu 5 kilo almışım aaaa dikkat et.dedi.len sen kaç kere hamilekaldın dicektim .affettim doktorumu.şimdi morali falan bozulur
laynn buluşmayın diyorum siz altın gününe çevirdiniz .basarım ulen orayı
adalyy merhaba nurhan hanım doğumu nerede yaptırıyor? Belde de doğumhane yok diye biliyorum da.. bir de ücretler hakkında bilgin var mı?
Belki de amacımız odur hajım
Merhaba canım.Emin değilim senin istediğin hastaneye geliypr olabilir ya da benim bildiğim avrupa şafakta yaptırıyor 1700 civarı sezeryan fiyatıydı mart ayında.Şu anda fiyat hakkı da bir fikrim yok henüz konuşmadık.
çok teşekkür ederim canım..Şafak diye duydum ama emin değildim sorayım dedim.
dün dr moralimi bozdu 5 kilo almışım aaaa dikkat et.dedi.len sen kaç kere hamilekaldın dicektim .affettim doktorumu.şimdi morali falan bozulur
laynn buluşmayın diyorum siz altın gününe çevirdiniz .basarım ulen orayı
Kızlar siz bebiş kıyafetlerini tamamladınız bem daha bi çöp alamadım bebişime her bir yere gittiğimizde elim gidiyo ama daha zaman var diye alamıyorum hiç bişey . Eşimde biraz daha bekleyelim dedi . Amniyosentez yaptırıcağım çarşamba dua edin bana onun sonucu çıksın neler alıcağım bebeğime .
Aaaa sen uyuyamazsın şimdi.Ay benim doktorda ne sorsam onun hamilelikle ilgisi yok diyor
Sende gel
merhaba guzel anneler nasılsınızz
vayyyyyyyy
iyiyiz kuzum sen nasılsınnnn
kek istiyoruzzzzz en azından resmini
kız süt almaya yolladım kocamı başlıyorum az sonra kek yapımına:) kıss koymasına koyarım resmini ama sonra yapamayanlar var burda ayıp oluyor diye tepkiler gelmesin?:26:
merhaba guzel anneler nasılsınızz
bnde ıdare eder kaswetlı ve yagmurlu bır hava öle takılıyorum ıstee:)
len kek yapamayanda atsın kendini bi yerden :)kız süt almaya yolladım kocamı başlıyorum az sonra kek yapımına:) kıss koymasına koyarım resmini ama sonra yapamayanlar var burda ayıp oluyor diye tepkiler gelmesin?:26:
nasılsınız güzel annelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?