2014 Şubat Anneleri

bir dilimcik bana da yollarmısınnn

tabii canım nerde oturuyorsun:=) ???

len kek yapamayanda atsın kendini bi yerden :)

lannnn atsın tabe ama yapamayan demiyelim de rahatsızdır belki yapamıyordur hehehe :)))

eşim şuan evi süpürüyor bir bitirsin hemen hem de hemen başlıyorum ve buraya da ekliyorum :))) mustafa kemalin annesi seniiii

bnde ısterım belkı keyfım yerıne gelırr tatlı yeyınce:)

tek başıma takılıyorumm:26:
eşin nerde tatlım

kendinden büyük adı var bebeğin ha :)
kek olunca ses et muck

ayyy valla yakınlarda otursanız hemen yollardım hatta iki kalıp yapardımm
serpill eskişehire uçak olsa gelcem dee uçak yokmuş:))) halam orda oturuyor benim,doktorlar caddesine çook yakın
hüzünbaz keki yapınca dürterim seni dee haaa bu aradaaa kalk hadi sen de birşeyler yap gün yapalım burda hahahah çeyrekleri de fotolarız hehehhehe

süper fikir heee

zeki kadun

uçak belçikaya bilem var ama başka yere yok canım yaa taze bittiieğer birgün belçikaya yolun düşerse ancak ozaman oradan buraya uçakla gelebilrisin beklerizzmerkezde halan demek anladımm...

ahh canımm sağol valla eline sağlık yemiş kadar oldum düşünmen yeterrr

ben de pide var söylemesi ayıp..bende katılayımmı güne

hahah önce belçikaya giderim bu bahaneyle bir ülke görmüş olurum dünya gözüyle:))))

kıslaarrrr eşim bitirdi süpürgeyi yer silmeye geçti ben de kek yapımına geçeyim bir de çay demleyim de tam fotoluk ve günlük olsun hehehheheh:) günümüz var hanımlaaaarrrrrr hadii yapın yapın koyun fotoları:)))

ama benim telefonum arızalı hafıza karta gitmiyor resimlerimmm dolayısıyla bilgisayara yükleyemiyorummsiz hayal gücünüzü canlandırın artık

canım dün bekıroglundaydık ama daha bılmıorum nerenın nesı meshur bak ıyı oldu bıdakıne gıdıp yıyeyımm:) srplyd canım ewet gorusemıoruz napıosun keyfın nasıl ıyımısınn?

Mola mola mola mola mola sanırım gece yattığım yeri bilemeyeceğim

Hani kekler börekler nerde yapında görek hanımlar

Ben gelfim:) alisveris yaptim rahatlafim:) canta aldim bayramda giymeye bluz bulabilfim sadece parfum aldim vve acaip yoruldum telden girdim okumadim nelet yaptiniz bakim

iyiyim aynı devam sen neler yapıyorsunn...bebeğin nasıl...biz de seninle dünür olalım ne dersinn

bndede aynı seyler valla kendımı mutlu edıcek seyler arayısındayım ıstee. walla olalım dünür bu devırde zor yanı bılıyorsunn adam gıbısını bulmakk

Ben gelfim:) alisveris yaptim rahatlafim:) canta aldim bayramda giymeye bluz bulabilfim sadece parfum aldim vve acaip yoruldum telden girdim okumadim nelet yaptiniz bakim

Oh oh ne güzel alışverişler yapıldıysa psikoloji biraz düzelmiştir sanırım
Güle güle giy aldıklarını canım merak etme bizde bi ekşın yok herkes pazar mahmurluğunda

Son düzenleme:
kızlar bebek çantanızı aldınızmı.almadıysanız nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz..nette bakınıyorum çok güzel modeller var ama karar verebilmek önemli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…