len kek yapamayanda atsın kendini bi yerden :)
iyiyiz tatlım sen nasılsın
bir dilimcik bana da yollarmısınnn
tabii canım nerde oturuyorsun:=) ???
lannnn atsın tabe ama yapamayan demiyelim de rahatsızdır belki yapamıyordur hehehe :)))
eşim şuan evi süpürüyor bir bitirsin hemen hem de hemen başlıyorum ve buraya da ekliyorum :))) mustafa kemalin annesi seniiii
lannnn atsın tabe ama yapamayan demiyelim de rahatsızdır belki yapamıyordur hehehe :)))
eşim şuan evi süpürüyor bir bitirsin hemen hem de hemen başlıyorum ve buraya da ekliyorum :))) mustafa kemalin annesi seniiii
eşin nerde tatlımtek başıma takılıyorumm:26:
eşin nerde tatlım
kendinden büyük adı var bebeğin ha :)
kek olunca ses et muck
ayyy valla yakınlarda otursanız hemen yollardım hatta iki kalıp yapardımm
serpill eskişehire uçak olsa gelcem dee uçak yokmuş:))) halam orda oturuyor benim,doktorlar caddesine çook yakın
hüzünbaz keki yapınca dürterim seni dee haaa bu aradaaa kalk hadi sen de birşeyler yap gün yapalım burda hahahah çeyrekleri de fotolarız hehehhehe
ayyy valla yakınlarda otursanız hemen yollardım hatta iki kalıp yapardımm
serpill eskişehire uçak olsa gelcem dee uçak yokmuş:))) halam orda oturuyor benim,doktorlar caddesine çook yakın
hüzünbaz keki yapınca dürterim seni dee haaa bu aradaaa kalk hadi sen de birşeyler yap gün yapalım burda hahahah çeyrekleri de fotolarız hehehhehe
iyiyiz tatlım sen nasılsın
canım dün bekıroglundaydık ama daha bılmıorum nerenın nesı meshur bak ıyı oldu bıdakıne gıdıp yıyeyımm:) srplyd canım ewet gorusemıoruz napıosun keyfın nasıl ıyımısınn?
iyiyim aynı devam sen neler yapıyorsunn...bebeğin nasıl...biz de seninle dünür olalım ne dersinn
Ben gelfim:) alisveris yaptim rahatlafim:) canta aldim bayramda giymeye bluz bulabilfim sadece parfum aldim vve acaip yoruldum telden girdim okumadim nelet yaptiniz bakim
bndede aynı seyler valla kendımı mutlu edıcek seyler arayısındayım ıstee. walla olalım dünür bu devırde zor yanı bılıyorsunn adam gıbısını bulmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?