yok be yıvrım,bizim hangi işimiz tık diye olur ki :)
tık yok :) ama doktorum dün önceki amliyatlarımdan dolayı karnımdaki hissizlikten hissedememiş olabileceğimi söyledi.az daha büyüsün dedi
tombik teyzesi oğlumun ayağını gördün mü
Eki Görüntüle 810221
ilk bebeğim ve 21 haftama gireceğim ama halen hissetmiyorum hisseden var mı
ama bunlar çok tatlıı
buarada ayakabı önermiolar onun yerine kalın patik aln diolar
biri kek ve börek mi dediresmen aşeriyorum kızlar keke yaaa....otur da yap diceksiniz de hazır biri yapsa ne güzell olurr mmmmmmm misss:)
dün dr moralimi bozdu 5 kilo almışım aaaa dikkat et.dedi.len sen kaç kere hamilekaldın dicektim .affettim doktorumu.şimdi morali falan bozulur
laynn buluşmayın diyorum siz altın gününe çevirdiniz .basarım ulen orayı
ahan da size kek:))))) çay demini almadığı için koyamadım napim sıcakken yemek istiyorum:))) hadi çekin çekin koyuunnn bekliyorum...ben webcamdan çektim serpilim bahane yook çek pideni yolla:))) afiyet olsun hepinize çünkü ben şimdi hepinizin yerine yicemmmEki Görüntüle 810490
bebk arabasını alıverdik kızlar
gösterdiğim arabayı jokerden aldık 349 tl
50 tl de hediyye çeki ile 300 e geldi
sağlıkla sıhhtale kullanırız inşallah Allah nasip ederse
Eki Görüntüle 810501 zor oldu ama çektimmm afiyet olsunnn buyrun kızlarrr..bu arada kekin süper görünüyorr eline sağlıkk
valla güzelim senin pideler de tam çayın yanına yemelik haaabu arada pidenin arkasından görünen göbeğin de yakıyor
vallahi yaaa artık heryerden çıkıyor ..ben yazacaktım benden önce davrandın çok yaşaoğlummmm var benim orda oğlummmm kerim türker......ben de bir kaynana olacağımmmm
ooo ismi de afilliymiş haaaa beğendimmo zaman sana bir şarkı armağan ediyorum:
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçee
altına odun atmalıııı
aman aman aman kaynana
dişleri gedik kaynana
oğlun kebap getirdi dee
sensiz yedik kaynanaaaaa
bebk arabasını alıverdik kızlar
gösterdiğim arabayı jokerden aldık 349 tl
50 tl de hediyye çeki ile 300 e geldi
sağlıkla sıhhtale kullanırız inşallah Allah nasip ederse
yok yavrumm ben modern kaynana olacağım inşallah o günleri görebilirsek tabisikim ne halt yerse yesin deyip herşeye maydonoz oluyormuşum bende
Mrb. bende egepole gidiyorum hangi doktora gidiyorsun. Detayli icin ayri ücret almiyorlar diye biliyordum sen orda çektirdin mi?
hahaha biz çok gördük öyle modern kaynana tiplerini:) valla bana sökmez dişlerimi bir gösteririm yemez hiiiç lafımı esirgemem aman kırılmasınlık yapmam,kızımı da öyle yetiştircem ezdirmesin kendini hehehehhehehe
diyelim kiii ben erkek anası olcam amannnn çok pis kaynana olurum yaaa öylee oğluşum beni saymaz karısının oyuncağı olursa evlatlıktan silerim alim Allah acımam yoktur
namazımı kılıp yasinimi okuyup geliyorum kızlarrr çok kaynatmayın ben yokken:)))
kaynana adaylarıı kız anneleriiii bekleyin beni anacıımmmmm:))))
iyi beee bizde bişey demedikkk cadı olacağım tamam
böyle tatlı dilli olcan ama lafları ufak ufak gömecennn ben sana anlatırım inceliklerini:))) ben öyle yapıyorum hehehe
gerçekten benim bu konuda ders almam lazımm yaaaapışıp kalıyorum bişey dedimi..
Oh oh ne güzel alışverişler yapıldıysa psikoloji biraz düzelmiştir sanırım
Güle güle giy aldıklarını canım merak etme bizde bi ekşın yok herkes pazar mahmurluğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?