2014 Şubat Anneleri

Canım maşallah yerler onun ayağını pek minnoş :) doktorun dediyse doğrudur, da ne ameliyatı geçirdin sen?

ilk bebeğim ve 21 haftama gireceğim ama halen hissetmiyorum hisseden var mı

Canım acele etme kişiden kişiye değişir belki hissediyosundur da ayırt edemiyosundur. Bağırsaklarında gaz olur da yer değiştirir ya ona benziyor biraz:) ben hissediyorum ama bir haftadır çok net hissediyorum ondan önce hafif hafifi hissediyordum ama emin değildim canım. 22. haftaya kadar hissetmemek normal diyor doktorlar.

ama bunlar çok tatlıı
buarada ayakabı önermiolar onun yerine kalın patik aln diolar

Canım ayakkabı dediğim ayakkabı görünümlü patik zaten anladın sen onu

biri kek ve börek mi dedi resmen aşeriyorum kızlar keke yaaa....otur da yap diceksiniz de hazır biri yapsa ne güzell olurr mmmmmmm misss:)

yaa kızlaaar ben de bir hafatdır keke aşeriyorum hepimiz aynı mıyız neyiz. Töbe yarabbim is gibi kek olsa da yesem diyorum. sonra da e kalk yap diyorum kendi kendime. sonra da ama yaparsan koca bi kalıp keki yiceksin şişmanlıcaksın diyorum. içimde inanılmaz bi hesaplaşma var ne yapsam şaşırdım

hadi len deseydin :) ya zaten bilmiyo onlar boşver, sen kendin tartıl. ben ne zaman doktora gitsem bağırsaklarım dolu ve karnım tok oluyor normalden fazla çıkıyorum adamı affetmen iyi olmuş ya sonra hayata küserdi walla

ahan da size kek:))))) çay demini almadığı için koyamadım napim sıcakken yemek istiyorum:))) hadi çekin çekin koyuunnn bekliyorum...ben webcamdan çektim serpilim bahane yook çek pideni yolla:))) afiyet olsun hepinize çünkü ben şimdi hepinizin yerine yicemmm

bebk arabasını alıverdik kızlar
gösterdiğim arabayı jokerden aldık 349 tl
50 tl de hediyye çeki ile 300 e geldi
sağlıkla sıhhtale kullanırız inşallah Allah nasip ederse

birinin canı bir isterse yalnız bizi oyacak diyim ben sana

valla güzelim senin pideler de tam çayın yanına yemelik haaa bu arada pidenin arkasından görünen göbeğin de yakıyor

vallahi yaaa artık heryerden çıkıyor ..ben yazacaktım benden önce davrandın çok yaşaoğlummmm var benim orda oğlummmm kerim türker......ben de bir kaynana olacağımmmm

bluzum açık pembe olduğu için biraz acayip olmuş yanlış anlaşılma olmasınnn.....

Son düzenleme:
vallahi yaaa artık heryerden çıkıyor ..ben yazacaktım benden önce davrandın çok yaşaoğlummmm var benim orda oğlummmm kerim türker......ben de bir kaynana olacağımmmm

ooo ismi de afilliymiş haaaa beğendimm o zaman sana bir şarkı armağan ediyorum:

kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçee
altına odun atmalıııı

aman aman aman kaynana
dişleri gedik kaynana
oğlun kebap getirdi dee
sensiz yedik kaynanaaaaa

yok yavrumm ben modern kaynana olacağım inşallah o günleri görebilirsek tabisikim ne halt yerse yesin deyip herşeye maydonoz oluyormuşum bende

bebk arabasını alıverdik kızlar
gösterdiğim arabayı jokerden aldık 349 tl
50 tl de hediyye çeki ile 300 e geldi
sağlıkla sıhhtale kullanırız inşallah Allah nasip ederse

hadi hayırlı uğurlu olsun güzelim,minik meleğin güzel günlerde gezsin içinde ohhh misss

yok yavrumm ben modern kaynana olacağım inşallah o günleri görebilirsek tabisikim ne halt yerse yesin deyip herşeye maydonoz oluyormuşum bende

hahaha biz çok gördük öyle modern kaynana tiplerini:) valla bana sökmez dişlerimi bir gösteririm yemez hiiiç lafımı esirgemem aman kırılmasınlık yapmam,kızımı da öyle yetiştircem ezdirmesin kendini hehehehhehehe

diyelim kiii ben erkek anası olcam amannnn çok pis kaynana olurum yaaa öylee oğluşum beni saymaz karısının oyuncağı olursa evlatlıktan silerim alim Allah acımam yoktur

Mrb. bende egepole gidiyorum hangi doktora gidiyorsun. Detayli icin ayri ücret almiyorlar diye biliyordum sen orda çektirdin mi?

Ayşen Hanım'a gidiyorum canım. 2 hafta önce kontrolümde sordum girişteki kızlara kendi hastalarımıza 50 TL dediler. '8inde randevum var o zaman söylicek doktor tarihini..Henüz konuşmadık..

namazımı kılıp yasinimi okuyup geliyorum kızlarrr çok kaynatmayın ben yokken:)))
kaynana adaylarıı kız anneleriiii bekleyin beni anacıımmmmm:))))

iyi beee bizde bişey demedikkk cadı olacağım tamam

gerçekten benim bu konuda ders almam lazımm yaaaapışıp kalıyorum bişey dedimi..

slm kızlar görüyorum da herkes kendine gelin bulmuş bizim başımız mı kel ben de oğluma bulayım hemen bi gelin..

gelecekte doktor olmaya aday yakışıklı olacağında emin olduğumuz oğlumuza gelin bakıyoruz kim kızını vermek ister

Oh oh ne güzel alışverişler yapıldıysa psikoloji biraz düzelmiştir sanırım
Güle güle giy aldıklarını canım merak etme bizde bi ekşın yok herkes pazar mahmurluğunda

Evet canım daha iyileri senin olsun cok bskimsixlastim fslan üzülüyorum birsz iyi grldi.gatisteki bitkisel boyays baktim bsktim en sonunda almadim of bide su saclarim hallolsa usyunde amonyak ve paraben icermez yazıyordu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…