2014 Şubat Anneleri

sanırım ben şimdide o hale geldim yaaaa şu an mümkün gbi görünmüyor eğildim eğildim göremedim ne halt etceksem .bura küçükya kuaföre gitsem bilmiorum varmı öle bi kuaför varsa ne kadar temzi ne kadar güvenilir birde ben bugüne kadar hiç ağda yaptırmadm kendimi çokmu kasarım bebğe bişimi olur korkuyorum.ah benim gül gibi lazerim ya ah tertemiz olmuştum tamamlayabilseydim keşke.bazıları eşinden yardım alıyormuş amaa büyük konuşamyım asla yaptıramam ona çünkü ben zayıf ve temiz zamanlarımda bile rahat değilim yani gösterme açıısndan

canlarım biraz belim ağrıdı oturmaktan yarım saat kadar uzanmaya geçiyorum gelirim ama yine ve spsem sana mutlaka cevap yazcam çünkü tam da benim konuma parmak basmışsın

Canım daha erken değilmi ya aşağıları görememek için

geçerde nasıl temizlenicem ben moralim bozuldu

Valla bende o dertten müzdaribim Dr a her gidişte stres oluyorum:) hamileliğimii öğrendiğimden beri hiç ağda yapmadım geleneksel yöntem kullandım ama oda iki güne hemen çıkıyor kuaföre hiç gitmedim ağda için açıkçası hem çekiniyorum hemde hijyen açısından nasıl olur bilmiyorum.

aynen ya temizlik benim için çok önemli.hadi gözümü karartıp gideyim dişimi sıkayım diyorum ağdaya ama iki sorun var kendimi çok kasarsam acaba kaslma olur mu diye korkuyorum çünkü ilk defa olcak.birde burası küçük bir yer ve kuaförler pekte hijyneik değil bence bilemiorum.ben lazere başlamıştım ne güzel 3 seansta bebek gibi olmuştu zaten normaldede tüysüzüm ama gebelikle beraber fışkırdı resmen çok çareisizm şu an napcam bilmiyorum.bide millet evinden gidecek doğuma ben kayınvalidemden gidicem oda bi sıkıntı

kız aşağıda 7 kişi online görünüyor kimse konuşmuyor:) laurana ayşem kopum sana ya ne hatunsun sen bir derdim var bölümünde ne yorum patlatmışsın isteksiz kadına :) gülmekten yavrum zıpladı karnımda:) oy oy oralarada el atmış ayşem

İtina ile yarım litre süt mideye indirilir yuh bana be
Ama sağolsun süt sayesinde gece uykularım süpper geçiyor ayrıca laurananın kızçesine kimse göz koymasın o benim gelinim

tatlım kendi kendine ağda yapmayı dene
bende yıllardır kılsızdım lazer sağolsun.şuan geri geldiler.kendi kendime ağda yapıyorum

İtina ile yarım litre süt mideye indirilir yuh bana be
Ama sağolsun süt sayesinde gece uykularım süpper geçiyor ayrıca laurananın kızçesine kimse göz koymasın o benim gelinim

afiyet şeker olsun aga
laurana çakallll kızını birkaç kişiye verecek sanırım

tatlım kendi kendine ağda yapmayı dene
bende yıllardır kılsızdım lazer sağolsun.şuan geri geldiler.kendi kendime ağda yapıyorum

düğünden 2 gün önce denemiştim canım bundan 16 kilo zayıfken ben .çok beyaz ve çok hassasım bir patlıcana dondüm ve beceremedimde malesef kişisel bakımımda çok becereksizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…