ya kusura bakmayın kızlar bjk ve gs maçını izliyordum da bir yandan bir gs li olarak stad karıştı,tribün sahaya indi polisleri kovaladı işler sarpa sarmış durumda....
spsemmm daha ne kadar büyüyecek sen gör:)))) değil alt tarafı görmek temizlik yapamayacak duruma geleceksin de burdan yazacaksın kızlaarrrr doktora gitcem ama şeyimi alamıyorum çok utanıyorum diyeee
zorolanbeklemek senin oğluşunun adı ne olacak??? bak diim valla poyraz basacak burayıı hehehehhe:))))
canlarım biraz belim ağrıdı oturmaktan yarım saat kadar uzanmaya geçiyorum gelirim ama yine ve spsem sana mutlaka cevap yazcam çünkü tam da benim konuma parmak basmışsın
sanırım ben şimdide o hale geldim yaaaa şu an mümkün gbi görünmüyor eğildim eğildim göremedimne halt etceksem .bura küçükya kuaföre gitsem bilmiorum varmı öle bi kuaför varsa ne kadar temzi ne kadar güvenilir birde ben bugüne kadar hiç ağda yaptırmadm kendimi çokmu kasarım bebğe bişimi olur korkuyorum.ah benim gül gibi lazerim ya ah tertemiz olmuştum tamamlayabilseydim keşke.bazıları eşinden yardım alıyormuş amaa büyük konuşamyım asla yaptıramam ona çünkü ben zayıf ve temiz zamanlarımda bile rahat değilim yani gösterme açıısndan
Canım daha erken değilmi ya aşağıları görememek için
O zaman senin göbek baya çıkmış maşallah:)
zaten göbekte vardı sanırım o yüzden yoksa bebeğim öle çok büyümüyor zaten de sanırım ikisi birleşince böle oluyor
Hımmmm olabilir neyse Allah'tan geçici bir durum 4.5 ay sonra düzelir:)
geçerde nasıl temizlenicem benmoralim bozuldu
Valla bende o dertten müzdaribim Dr a her gidişte stres oluyorum:) hamileliğimii öğrendiğimden beri hiç ağda yapmadımgeleneksel yöntem kullandım ama oda iki güne hemen çıkıyor kuaföre hiç gitmedim ağda için açıkçası hem çekiniyorum hemde hijyen açısından nasıl olur bilmiyorum.
Günaydın canım. Ben üçyoldaki Egepol'e gidiyorum. Kendi hastalarına 50 TL detaylı ultrason. Muayene ücreti de 42 TL. Bilgine
İtina ile yarım litre süt mideye indirilir yuh bana be
Ama sağolsun süt sayesinde gece uykularım süpper geçiyor ayrıca laurananın kızçesine kimse göz koymasın o benim gelinim
aynen ya temizlik benim için çok önemli.hadi gözümü karartıp gideyim dişimi sıkayım diyorum ağdaya ama iki sorun var kendimi çok kasarsam acaba kaslma olur mu diye korkuyorum çünkü ilk defa olcak.birde burası küçük bir yer ve kuaförler pekte hijyneik değil bence bilemiorum.ben lazere başlamıştım ne güzel 3 seansta bebek gibi olmuştuzaten normaldede tüysüzüm ama gebelikle beraber fışkırdı resmen çok çareisizm şu an napcam bilmiyorum.bide millet evinden gidecek doğuma ben kayınvalidemden gidicem oda bi sıkıntı
İtina ile yarım litre süt mideye indirilir yuh bana be
Ama sağolsun süt sayesinde gece uykularım süpper geçiyor ayrıca laurananın kızçesine kimse göz koymasın o benim gelinim
tatlım kendi kendine ağda yapmayı dene
bende yıllardır kılsızdım lazer sağolsun.şuan geri geldiler.kendi kendime ağda yapıyorum
afiyet şeker olsun aga
laurana çakallll kızını birkaç kişiye verecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?