2014 Şubat Anneleri

kızlar bugün gratiste bitkisel boyayı 5 dak falan tuttum elimde almadan bıraktım.amonyak ve paraben içermez diyor üstünde amaaaaaa genede riske atmadım beişi düşündüm

benimde eşim biraz önce yapmam gereken ütü görevimi hatırlattı hiç içimden gelmiyo ya ütü yapmak of .desem yapar aslında ama 1 gömleği 15dk da ütülüyo

Türün farklıysa demek ki halaya ya da üçüncü kuşaktan birilerine çektiysen sıkma canını.

canımı sıkınca değişecek olsa iyce sıkardım:) ama 26 yaşındayım hiç işe yaramadı gerçi ortaokulun sonuna kadar zayıftım ya:)

anasına bak kızını al kenarına bak bezini al demişler:)
sevilayemre de güzel hatun kızı ona benzerse oğlun yaşadıı mazlum,sessiz sakin birine de benziyor hadi hayırlı uğurlu olsuun:)))))))

OYY CANIM COK TESEKKUR EDERIM GUZEL DILEKLERIN ıcın bnm dünürümünde masallahı var vallahı hepınızın masallahı görmesem bile yürekleriniiz cok guzel ondan eminim

hadi bakalım bismillah açılışı ben yapıyorum:))

günaydın canlarr

lepi ikimiz de erkenciyiz canım bugün günaydın biraz moral bozukluğuyla uyandım ama gene kilo almışım sanırım

Son düzenleme:
Kızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yok cok kötüyüm dua edin ne olur

Günaydın herkese:) Oğlumu okula bıraktım şimdi bebişimle kahvaltı yapıyoruz

alıntı yapıp cevaplayacaktım unutmuşum günaydın canım erkenciyiz bugün benim moraller bozuk ama ya uyku tutmadı gene kilo almışım sanırım (((((

ben de alıyorum merak etme
bal pekmez tahin tatlı matlı da yediğim yok yani:)
demekki bünyemiz hamilelikte böyle işleyecekmiş boşver sağlıklı olsunlarda

Günaydın arkadaşlar...Ben yine grip oluyorum sanırım

günaydıın
grip olma yaa herkes grip

Kızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yok cok kötüyüm dua edin ne olur
geçmiş olsun umarım önemli bişeytin yoktur spse

Günaydın herkese:) Oğlumu okula bıraktım şimdi bebişimle kahvaltı yapıyoruz
oh oh afiyet olsun ben de az evvel yaptım birazdan çıkcam

günaydınnn hepinizeeenasılsınız....
günaydın canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bakalım

[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…