slm kızlar görüyorum da herkes kendine gelin bulmuş bizim başımız mı kel ben de oğluma bulayım hemen bi gelin..
gelecekte doktor olmaya aday yakışıklı olacağında emin olduğumuz oğlumuza gelin bakıyoruz kim kızını vermek ister
laurananın kızına talip olabilirsin..biz sevilayemre ile anlaştık
o zaman isteyelin onun kızını ALLAHın emri pergamberin kabri ile kızını oğluma istiyorum laurana
laurananın kızına talip olabilirsin..biz sevilayemre ile anlaştık
hahahahhaha:))))) yaa ben adally ile anlaşmıştım:))))))))))) bu arada bende kızımı tıp okuması için elimden geleni yapcam,benim içimde uhde kaldı kazanamadım inşallah kızım kazanır:)))) bu arada sen iyi kaynana olursun kesin deee benim kızım cadı olabilir:)))))))))) bakalım kısmet doktorlara zafım var bakarsınn tıp fakültesinde tanışırlar haaa:))))
yok yok olmaz senin kızda cadı olmaz benim oğlanı görünce içinin yağları erir zaten cadılık yapamazaklına bile gelmez cadılık ..4
babası futbolcu olsun dio ama ben tıp okuması taraftarıyım hobi olarakta yüzme basketle ilgilensin ...
inşallah sağ salim doğsun hemen başlıcaz eğitimlere
bak topçu ve popçuya kız vermem ben çapkın olurlar
kafalarımız da aynıı bu arada haaa ben de kızımın yüzmeye gitmesini istiyorum,bir de müzikle ilgilensin,birşeyler çalabilsin sesi güzel olmasa da:))))
anasına bak kızını al kenarına bak bezini al demişler:)
sevilayemre de güzel hatun kızı ona benzerse oğlun yaşadıımazlum,sessiz sakin birine de benziyor hadi hayırlı uğurlu olsuun:)))))))
evet bende istiyorum ama o konuda da anlaşamıyoz kocamla o saz ya da bağlama çalsın istiyo bende gitar çalsın istiyorum..
ayrıca o tek çocuk olsun istiyo bütün herşeyi verelim istiyo bende iki çocuk istiyorum
sağolsun dünürüm güzeldir iyidirben de fena sayılmam yani övünmek gibi olmasınn sağol bir yastıkta kocasınlar ahahahha sizinde hayırlı olsun bakalımm
sağolasın:) yok zorolanbebekle kafalarımız uyuyor ama ben kızım için başkasıyla anlaşmıştım hehehhegerçiii hiç belli olmaz bi bakarsın yüzme kursunda ya da saz kursun da ya da tıp fakültesinde karşılaşırlarmış hehehe:)))) babasına benzerse kızım kumral olur ünide de saçları sarıya boyar kesin ama uçlarını afet olur afeeettt eh bana çekerse de buğday tenli ama siyah saçlı olur o da olur yanii:))))
aldık gitti aldık gitti başlığı konuşalım takı filan ne istersin şimdiden hazırlanalım... anca biter bizim hazırlıklar malum eğitim pahalı bişi... okutucaz para biriktirmek zor olur yavaş yavaş hazırlanalım
hahahah ama bak adallynin oğlu poyraz bebeğe ayıp olurrr:)))) takı işi benim için sorun değil siz ne takıyorsanız kabulümm sonuçta bana takmican:)))) cidden ne takıda ne eşyalarda yormam kimseyi ama dediğim gibi poyraza verilmiş sözümüz var:)))) sonra düğünü basmasınnnn hahahahahahhaha
kızlar duş aldım şoktayımkarnım acaip çıkmış alt tarafı asla göremiyorum napıcam ben şimdiden bide karnım sertmiş ya ben göbek gibi yumuşak yumuşak büyüyecek sanıodum şaşırdık kocamla:)
ya ben ikinciyi kız yaparsam benim kızı veririz ona çok beklmem zaten yaparsam öylelikle o işide tatlıya bağlamış oluruzo da kızmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?