2014 Şubat Anneleri

laurananın kızına talip olabilirsin..biz sevilayemre ile anlaştık

o zaman isteyelin onun kızını ALLAHın emri pergamberin kabri ile kızını oğluma istiyorum laurana

hahahahhaha:))))) yaa ben adally ile anlaşmıştım:))))))))))) bu arada bende kızımı tıp okuması için elimden geleni yapcam,benim içimde uhde kaldı kazanamadım inşallah kızım kazanır:)))) bu arada sen iyi kaynana olursun kesin deee benim kızım cadı olabilir:)))))))))) bakalım kısmet doktorlara zafım var bakarsınn tıp fakültesinde tanışırlar haaa:))))

laurananın kızına talip olabilirsin..biz sevilayemre ile anlaştık

anasına bak kızını al kenarına bak bezini al demişler:)
sevilayemre de güzel hatun kızı ona benzerse oğlun yaşadıı mazlum,sessiz sakin birine de benziyor hadi hayırlı uğurlu olsuun:)))))))

yok yok olmaz senin kızda cadı olmaz benim oğlanı görünce içinin yağları erir zaten cadılık yapamaz aklına bile gelmez cadılık ..4

babası futbolcu olsun dio ama ben tıp okuması taraftarıyım hobi olarakta yüzme basketle ilgilensin ...

inşallah sağ salim doğsun hemen başlıcaz eğitimlere

bak topçu ve popçuya kız vermem ben çapkın olurlar
kafalarımız da aynıı bu arada haaa ben de kızımın yüzmeye gitmesini istiyorum,bir de müzikle ilgilensin,birşeyler çalabilsin sesi güzel olmasa da:))))

evet bende istiyorum ama o konuda da anlaşamıyoz kocamla o saz ya da bağlama çalsın istiyo bende gitar çalsın istiyorum..
ayrıca o tek çocuk olsun istiyo bütün herşeyi verelim istiyo bende iki çocuk istiyorum

anasına bak kızını al kenarına bak bezini al demişler:)
sevilayemre de güzel hatun kızı ona benzerse oğlun yaşadıı mazlum,sessiz sakin birine de benziyor hadi hayırlı uğurlu olsuun:)))))))

sağolsun dünürüm güzeldir iyidirben de fena sayılmam yani övünmek gibi olmasınnsağol bir yastıkta kocasınlar ahahahha sizinde hayırlı olsun bakalımm

evet bende istiyorum ama o konuda da anlaşamıyoz kocamla o saz ya da bağlama çalsın istiyo bende gitar çalsın istiyorum..
ayrıca o tek çocuk olsun istiyo bütün herşeyi verelim istiyo bende iki çocuk istiyorum

2.çocuğu sen istiyorsan o işi olmuş bil:) kadınlar allem eder gullem eder alttan girer üstten çıkar yapar 2.bebişi:))))
ben 3 tane istiyorum ama hayırlısı artık heheheh:)))) 2. çocuğum Allah nasip eder de erkek olursa kızıma kardeş maksatlı bir daha düşünürüm ama oğluma kardeş olursaa napiim pipilerin arasında gezerim ben de

sağolsun dünürüm güzeldir iyidirben de fena sayılmam yani övünmek gibi olmasınnsağol bir yastıkta kocasınlar ahahahha sizinde hayırlı olsun bakalımm

sağolasın:) yok zorolanbebekle kafalarımız uyuyor ama ben kızım için başkasıyla anlaşmıştım hehehhe gerçiii hiç belli olmaz bi bakarsın yüzme kursunda ya da saz kursun da ya da tıp fakültesinde karşılaşırlarmış hehehe:)))) babasına benzerse kızım kumral olur ünide de saçları sarıya boyar kesin ama uçlarını afet olur afeeettt eh bana çekerse de buğday tenli ama siyah saçlı olur o da olur yanii:))))

aldık gitti aldık gitti başlığı konuşalım takı filan ne istersin şimdiden hazırlanalım ... anca biter bizim hazırlıklar malum eğitim pahalı bişi... okutucaz para biriktirmek zor olur yavaş yavaş hazırlanalım

kızlar duş aldım şoktayım karnım acaip çıkmış alt tarafı asla göremiyorum napıcam ben şimdiden bide karnım sertmiş ya ben göbek gibi yumuşak yumuşak büyüyecek sanıodum şaşırdık kocamla:)

hahahah ama bak adallynin oğlu poyraz bebeğe ayıp olurrr:)))) takı işi benim için sorun değil siz ne takıyorsanız kabulümm sonuçta bana takmican:)))) cidden ne takıda ne eşyalarda yormam kimseyi ama dediğim gibi poyraza verilmiş sözümüz var:)))) sonra düğünü basmasınnnn hahahahahahhaha

ya ben ikinciyi kız yaparsam benim kızı veririz ona çok beklmem zaten yaparsam öylelikle o işide tatlıya bağlamış oluruz o da kızmaz

ya ben ikinciyi kız yaparsam benim kızı veririz ona çok beklmem zaten yaparsam öylelikle o işide tatlıya bağlamış oluruz o da kızmaz

ya kusura bakmayın kızlar bjk ve gs maçını izliyordum da bir yandan bir gs li olarak stad karıştı,tribün sahaya indi polisleri kovaladı işler sarpa sarmış durumda....

spsemmm daha ne kadar büyüyecek sen gör:)))) değil alt tarafı görmek temizlik yapamayacak duruma geleceksin de burdan yazacaksın kızlaarrrr doktora gitcem ama şeyimi alamıyorum çok utanıyorum diyeee

zorolanbeklemek senin oğluşunun adı ne olacak??? bak diim valla poyraz basacak burayıı hehehehhe:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…