2014 Şubat Anneleri

aman kuzummm dert ettiğine bak.sanki eşinin görmediği şey.şuan çok rahatlıkla heryerimi görüyorum.dengeli gidiyor vucudum ama yardım istemek zorunda kalsam ben çekinmeden isterim

O şansını zorluyor ama ben alırım dersem alırım o da farkında ki yüz vermiyor kolay kolay

kader arkadaşım kilon ne alemde ben şişmeye dvm bayram gelsin hiç istemiorum ne giycez sen ist da gene bulursun bişiler bu benim olduğum yerde çok zor

aman kuzummm dert ettiğine bak.sanki eşinin görmediği şey.şuan çok rahatlıkla heryerimi görüyorum.dengeli gidiyor vucudum ama yardım istemek zorunda kalsam ben çekinmeden isterim

görmediği yer desem yalan olmaz canım ben çok fenayım görmedi gbi bişi :)

düğünden 2 gün önce denemiştim canım bundan 16 kilo zayıfken ben .çok beyaz ve çok hassasım bir patlıcana dondüm ve beceremedimde malesef kişisel bakımımda çok becereksizim

ah be tatlım.bende çok beyazım.senin gibi.şükür ki kişisel bakımda iyiyim.fönümü çekerim ağdamı yaparım kaşımı alırım.bu çok rahatlık.sen yinede dene tatlım

ah be tatlım.bende çok beyazım.senin gibi.şükür ki kişisel bakımda iyiyim.fönümü çekerim ağdamı yaparım kaşımı alırım.bu çok rahatlık.sen yinede dene tatlım

fön hayatta çekemem çok şükürki kaşlarım doğuştan alınmış yoksa hayatta yapamazdım düzleştiriciyle çok uğraşırsam iç güveysinden halşlice yaparım bişiler hatta bıyığımı bile tam alamam çok acır:) en iyisi kuaför:) normalde çok bcerikliyim kendim hariç:) kendi bakımım hariç:)

kader arkadaşım kilon ne alemde ben şişmeye dvm bayram gelsin hiç istemiorum ne giycez sen ist da gene bulursun bişiler bu benim olduğum yerde çok zor

Valla canım hala almadım doğru dürüst kilo alıp veriyorum.sürekli ama 3 ü geçmiyor garip bir şekilde bebişinde maşallahı var kıyafet sorunum yok çok şükür

Valla canım hala almadım doğru dürüst kilo alıp veriyorum.sürekli ama 3 ü geçmiyor garip bir şekilde bebişinde maşallahı var kıyafet sorunum yok çok şükür
sen manken gibisin hajım maşallahhh.boy uzun
maşallah canım ne güzel ben 6.kilomuda aldım

kuzum neden sıkıyosun canını.toplamda kaç oldun ?bende 5 kilo aldım 61 oldum

yazık kocam yazık oy bu stde ütü yapıo erine erine kıyamıyorum ama normalde çok anlayışlı olmasına rağmen ütü konuusnda bir kaç kere germişti beni birazdaa oh olsun diyorum görsün hem çalışıp hem iş yapıp birde biriken ütüleri yapmak neymiş.o bide başka şeyleride yapmıo sadece işte zorunlu lazım olanları ben dünyaları ütülüyordum genede seviyorum onu çokkkk:)

bir arkadşaım gebelikte 30 kilo almış.yuhhh dedim yaaa.birde öğretmen üstelik sağlıkçı

ayyyyyyyyyyyyy oda istemezdi heralde ya ama ben hayatım boyunca çıtır olamadım ne yappayım olamdım almamda vemrmde çok kolay haftada 5 kilo aldığımı bile bilirim yani azcık dikkat etmesem alırım hemen bende korkuyorum inşalalh almam kocamın patateslerinden oluyor ne oluyorsa pek yemek bilmiyor e ben yapamayınca fırına patates tavuk patates köfte e patates patats ben oldum patates iyce:)

aynaya bakmıyomusun hajım sen yaaaa
Ara sıra bazen genellikle sık sık hajım

Olsun çok bilmişlerin ve alaylıların deyimiyle emzirirken verirsin

benim çilekeş anam halen 38 beden giyiyor bi kaç yıl önce 36 ydı:) anam zayıf babm zayıf ben nerden çıktım bilmiorum ble.anam 4 çocuk anası birde
Türün farklıysa demek ki halaya ya da üçüncü kuşaktan birilerine çektiysen sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…