sanırım ben şimdide o hale geldim yaaaa şu an mümkün gbi görünmüyor eğildim eğildim göremedimne halt etceksem .bura küçükya kuaföre gitsem bilmiorum varmı öle bi kuaför varsa ne kadar temzi ne kadar güvenilir birde ben bugüne kadar hiç ağda yaptırmadm kendimi çokmu kasarım bebğe bişimi olur korkuyorum.ah benim gül gibi lazerim ya ah tertemiz olmuştum tamamlayabilseydim keşke.bazıları eşinden yardım alıyormuş amaa büyük konuşamyım asla yaptıramam ona çünkü ben zayıf ve temiz zamanlarımda bile rahat değilim yani gösterme açıısndan
O şansını zorluyor ama ben alırım dersem alırım o da farkında ki yüz vermiyor kolay kolay
aman kuzummm dert ettiğine bak.sanki eşinin görmediği şey.şuan çok rahatlıkla heryerimi görüyorum.dengeli gidiyor vucudum ama yardım istemek zorunda kalsam ben çekinmeden isterim
düğünden 2 gün önce denemiştim canım bundan 16 kilo zayıfken ben .çok beyaz ve çok hassasım bir patlıcana dondüm ve beceremedimdemalesef kişisel bakımımda çok becereksizim
ah be tatlım.bende çok beyazım.senin gibi.şükür ki kişisel bakımda iyiyim.fönümü çekerim ağdamı yaparım kaşımı alırım.bu çok rahatlık.sen yinede dene tatlım
kader arkadaşım kilon ne alemde ben şişmeye dvmbayram gelsin hiç istemiorum ne giycez sen ist da gene bulursun bişiler bu benim olduğum yerde çok zor
Valla canım hala almadım doğru dürüst kilo alıp veriyorum.sürekli ama 3 ü geçmiyor garip bir şekilde bebişinde maşallahı var kıyafet sorunum yok çok şükür
Olsun demek ki senin gebeliğinde bu şekilde olacakmış herkes farklı sonuçta.Dur bakalım esas son aylar yandık.
sen manken gibisin hajım maşallahhh.boy uzunValla canım hala almadım doğru dürüst kilo alıp veriyorum.sürekli ama 3 ü geçmiyor garip bir şekilde bebişinde maşallahı var kıyafet sorunum yok çok şükür
maşallah canım ne güzel ben 6.kilomuda aldım
Olsun demek ki senin gebeliğinde bu şekilde olacakmış herkes farklı sonuçta.Dur bakalım esas son aylar yandık.
Hayırlısı be gülümbakalım bakalım :) neler görcez bakalım:)
Hadi ya öylemiymişsen manken gibisin hajım maşallahhh.boy uzun
kuzum neden sıkıyosun canını.toplamda kaç oldun ?bende 5 kilo aldım 61 oldum
Anam bana hamileykene 36 kilo alıvermiş anam garip anam çilekeş anambir arkadşaım gebelikte 30 kilo almış.yuhhh dedim yaaa.birde öğretmen üstelik sağlıkçı
Hayırlısı be gülüm
Hadi ya öylemiymiş
bir arkadşaım gebelikte 30 kilo almış.yuhhh dedim yaaa.birde öğretmen üstelik sağlıkçı
Anam bana hamileykene 36 kilo alıvermiş anam garip anam çilekeş anam
Ara sıra bazen genellikle sık sık hajımaynaya bakmıyomusun hajım sen yaaaa
ayyyyyyyyyyyyy oda istemezdi heralde yaama ben hayatım boyunca çıtır olamadım ne yappayım olamdım almamda vemrmde çok kolay haftada 5 kilo aldığımı bile bilirim yani azcık dikkat etmesem alırım hemen bende korkuyorum inşalalh almam kocamın patateslerinden oluyor ne oluyorsa pek yemek bilmiyor e ben yapamayınca fırına patates tavuk patates köfte e patates patats ben oldum patates iyce:)
sen manken gibisin hajım maşallahhh.boy uzun
kuzum neden sıkıyosun canını.toplamda kaç oldun ?bende 5 kilo aldım 61 oldum
Türün farklıysa demek ki halaya ya da üçüncü kuşaktan birilerine çektiysen sıkma canını.benim çilekeş anam halen 38 beden giyiyor bi kaç yıl önce 36 ydı:) anam zayıf babm zayıf ben nerden çıktım bilmiorum ble.anam 4 çocuk anası birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?