2014 Şubat Anneleri

Kızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yok cok kötüyüm dua edin ne olur
Canim cok gecmis olsun ayaaklarini mi usuttun acaba ne okulu yaaa al raporunu otur evde ben oyle yapiyorum ogrenci veli idareci kahri mi cekilir hamile hamile

Kızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yok cok kötüyüm dua edin ne olur

Canim gecmis olsun ayaklarini mi usuttun acaba ne okulu canim ya al raporunu otur evinde ben oyle yaptim hamile hamile hic cekemeyecegim ogrenci veli idareci kahrini sende yapabiliyorsan yap rapor al

Herkese günaydın kızlaaar. Güzel bir hafta diliyorum...

Aaaa noldu ya, umarım ciddi bişey değildir. Belki üşütmüşsündür canım, mevsim geçişlerinde dikkat etmek lazım. Bizi de haberdar et. Çok geçmiş olsun...

günaydın hanımlar..

canım güzel haberlerini bekliyoruz,Allahın izniyle seninde bebişininde hiçbirşeyi yoktur inşallah..

Günaydın arkadaşlar...Ben yine grip oluyorum sanırım
günaydınnn hepinizeeenasılsınız....
Günaydın herkese:) Oğlumu okula bıraktım şimdi bebişimle kahvaltı yapıyoruz
güpgünaydın kızlarrrrr
geçmiş olsun tatlımmm

lepimmmmmm

gunaydın kızlar nasılsınız??

biz iyiyiz çok şükür c.tesi doktordaydık herşey yolunda güzel dedi doktor amcamız organlarına baktı ve gösterdi tek tek ben bir sorun göremiyorum dedi, detaylı usg gerek varmı dedim yaprıtabilirsin ama zorunlu değilsin dedi bende kafamı karıştırmak istemiyorum o yüzden yaptırmıcam dedim sen bilirsin dedi

yaptırmamaya karar verdim yani

bundan sonraki randevuda şeker yüklemesi yapılacak dedi 26.haftada gel dedi
fakat 26. hafta çok geç olmuyormuydu ya benmi yanlış biliyorum

canım 6 kilo aldım ve 84 ü vurdum boyum 172 ama bu onun bahaneside kurtarıcısıda değil

Boyumuz posumuz aynı canım. Bende bu sabah tartıldım 80.5 - 74.5 ile hamile kalmıştım. Aynıyız. Bende takıyorum ara sıra kafaya sonra amannnnn diyorum hele bi doğurayım aaa Bahar amma kilo almıştı bak ne güzel kilo vermiş dicekler diyip rahatlatıyorum kendimi

Sabah bende de oldu canım kasık ağrısı ama 1-2 dk sonra geçti. İnşallah mühim birşey değildir. Haber et emi? :26:

günaydın bbilim, iyiyiz çok şükür...haftasonu iyi geçti, senin de kontrolün iyi geçmiş gözün aydın, benim randevum yarın. şeker yüklemesi yapıcak mı bilmiyorum. çarşamba günü paylaşırım.

Günaydın kızlarrrr

cuma günü basım dönüyodu..babamla annem aldı beni evime götürdü....dinlenince kendime geldim....

cumartesi de sabah bi krampla uyandım......sağ ayağımın alt baldırı hala acıyo...hasar bıraktı sanki ben daha böyle bi kramp yasamadım 5 dk kadar sürdü ama nasıl bi acı.yatakta tepindim durdummmmkramp geçti ama hala acısı kaldı biraz

spse geçmiş olsun canım.umarım ciddi bir şey değildir.

bbilim gözün aydın kuzum....randevunuz iyi geçmiş,haberler iyi

jackim krampların devamı gelebilir canım dikkat et kendine doktoruna ilet olmassa magnezyum başlayabilir,
ben aks ağrılarım olduğunu söyledim bana magnesyum başladı bu gece içicem ilkini

selam canım şimdi netten baktım 24-28 hafta arası diyor bizimkide 26 da olacak sanırım normal
inş. sizinde kontrol iyi geçer
birde bende idrarda lokosit çıktı kızlar 11 di lokosit doktoruma söyledim birde alt karnımda arada olan ağrıyı söyledim enfeksiyondan olabilir dedi ilaç yazdı adı ÜROMİSİN toz şase suya katılıyor fkaat ilginçtir tek bir doz
c.tesi eşim aldı geldi evde baktık tek kullanımlık şaşırdık herhalde eczanesi eksik verdi dedik bu sabah eşim uğramış abi bu gebelere tek doz kullanıyor demiş

ha kızlar birde onu gece yatmadan önce içiyormuşsun içtim 3-4 saat idarara çıkmak yasak gece uyandım kasıklarımdan bir yanma benmi kuruntu yaptım acaba yoksa ilacın etkisimi anlamadım aranızda kullanan oldumu başka ????????

bbilimim hiç yürümüyodum ben.ofiste sürekli oturuyorum.işe eşim getiriyo eve eşim götürüyo...ev içinde ne yürürsem o işte...ama bugün işe yürüyerek geldim 5 dk da olsa

bir de ilaçlarımı aksatmaya başladım yine kan ilacımı fala.igreniyorummmmm napimmm bi içiyosam iki içmiyorum.dr a söylersem yine ilaç verecek:120::120: inşallah eşim okumuyodur bu yazdıklarımı:18:

bende şubat 25 te doğuracağım rabbimin izniyle.. herkese SLM LAR.. :)
hoşgeldinnnnn

kuzum o kramplara başlama zamanları zaten geçen hafta banada vurmuştu

keping günaydın, sen en son özel doktora gidecektin güzelim, ne yaptın gittin mi?

günaydın lip..yok gitmedim..haftaya gideceğim inşallah ayrıntılı ultrason için..hem özele hem eşimin çalıştığı hastaneye..şimdi 19+2 yim..

İyi olmana sevindim jackim.Haftasonu aklım sende kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…