2014 Şubat Anneleri

agaaaa al bendende o kadarr.ama giycem bikinimi bu yazda :)

jackim bildiğin pudra şekeri tatlım 50 gr lık poşetler halinde sana veriyorlar bir bardakta su onu orda eritip içiyorsun işte aç karnına olcan birde bir saat sonra kan alıp bakıyorlar
evet dediğin gibi bazısını çok etkiliyormuş benim yengem abime naz yapıyor sanmıştık biz fenalaşmış bayılcak gibi olmuş sıra beklerken oysa bazılarında oluyormuş öyle ama bende bişi olmadı çok şükür umarım sizde rahat olursunuz

haa kızlar bu arada hafta sonu AVM ye gittik eşimle MAX diye bir mağaza var bilirsiniz sanırım ordada gebe için pantolon tişört falan vardı bi tane pantolon aldım 45 tlden 17 tlye inmişti hani şu renkli kot gibi olanlar varya canvas pantolonlar onlardan aldım bi tane bordo hardal ve yeşili vardı ben bordosunu aldım
onun yanı sıra kadife olanlarda vardı kış için ihtiyacı olan düşünen varsa baksın diye yazdım

evet kızlar.haydi göbüş resimleri lütfennn

çok geçmiş olsun spsecim

ben demir için kapsül kullanıyorum kuzum.acaba seninkini doktorun değişmezmi

bacım bu 2.değişiklik zati.karı yeter artık dicek ne nazlısın dicek diye korkuyom

ayy inşallah canım yaaa...bende tırsıyorum biraz açıkçası...çürüğümdür bende kesin fenalaşırım

aklıma eşimin teyzesinin dediği geldi....2011 ramazan bayramı akraba ziyaretindeyizeşimin fena teyzesinde.tam da rahatsızlanılacak yerde rahatsızlandım yani.

bende vertigo var ve o zaman ciddi anlamda geçirdim....bi buçuk ay yattım

eşim taksi cagırdı hastaneye götürmek iin kadın beni uğurlarken ;
-aboooo bizde çürük coktu sen de mi çürük çıktın....keşke laf söyleyecek halim olsaymısss ama kendi derdimdeydim dua etsin

hatırlıyosanız bu teyze bebeğimin ikiz değil de tek olduğunu duyunca canın saolsun deyip omzuma vuran teyze

amannnnnnnnnnnnnn boş versen öyle teyzeleri mümkünse bayram dışındada görüşme hatta bu bayramda bile görüşme bi yorum yapıp canını sıkmasın

amannnnnnnnnnnnnn boş versen öyle teyzeleri mümkünse bayram dışındada görüşme hatta bu bayramda bile görüşme bi yorum yapıp canını sıkmasın

ay bu bayram görüşebiliriz.eşimin kuzeninin düğünü var da bakalım belki rahatsızlanırım dimi

hm den sütyen büyütücü aldım harika bir ürün tavsiye ederim 9 TL

altın yastığı lohusa şerbeti bardağını annem aldı

ıkea bebek elbise askısı renk renk 18 Tane yeter herhalde:)

haftasonu gezip alışveriş yapınca bişeyim kalmadı
ahaha bendede iyileştirici gücü varrr
benim ilk ilacım da gynoferondu....:120:hatırlamak bile istemiyom da neyse...idare edim artık şimdilik maltoferle
mümkünse görüşmeyelim diyorsun gyno yla.benimki kapsül olanında
Geçmiş olsun ben iki haftadır atlatamadım maalesef pert etti beni grip resmen bidaha olmayız inşallah

canımm geçmiş olsunnnn

çok güzeller güle güle kullanın inş.
sizde birde lohusa şerbeti olayı var dimi ya nasıl bir şey o içinde ne var kızlar bizim burda olmaz ben hiç bilmiyorum

çok güzeller güle güle kullanın inş.
sizde birde lohusa şerbeti olayı var dimi ya nasıl bir şey o içinde ne var kızlar bizim burda olmaz ben hiç bilmiyorum

lohusa şekeri diye bişey var sabun gibi koyu pembe onu kaynatıyorsun nasıl yapıldığını bilmiyorum ama.
hastane de ve eve gelenlere ikram edicez

ilginçmiş tatmak isterim aslında ya tadı neye benziyor??
bizde tarçın kaynatırlar sıcak sıcak ikram edilir

tadı güzel aslında içine tarçın karanfil falan da konur tülbent ile onu süzerler falan ilginç bişey

güzel süt yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

tadı güzel aslında içine tarçın karanfil falan da konur tülbent ile onu süzerler falan ilginç bişey

güzel süt yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

sıvı olduğu için yapar sanırım sütü

birde bizde kuymak diye bişi yapılır lohusaya gelenlere o ikram edilir böyle muhallebi gibi bişi ama normal unla değil kavrulmuş unla yapılır ve süt yerine su ile yapılır

kuymak yemiştim canım ama doğumda değil normal yemeğin yanında yedim

bugün yine çok işim var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…