2014 Şubat Anneleri

ben okudumm amaaaa

günaydın lip..yok gitmedim..haftaya gideceğim inşallah ayrıntılı ultrason için..hem özele hem eşimin çalıştığı hastaneye..şimdi 19+2 yim..

bi göbüşko resmi at kepingim
birde burdaki hatunlara kız o topiğine resim atmıyorlar diye :)

canım krampların yürümeyle falan ilgisi yok yürüsünde gece olacaksa oluyor benim büyük görümcem sürekli yürüyen biri gebeliğinde her gece kramp yaşadaığını söylerde bense af edersin kös kös oturdum ama oğlumda bi kez bile kramp yaşamadım bunda nolacak bilmiyorum

mangezyum suya katılııp içiliyor bu arada bende pek sevmem açıkcası oğlumda pek içmedimde ama bunda içmeyi düşünüyorum çünkü bacaklarım ağrıyor geceleri

ölüyorum sandım dı aga
benim sağ memiş iyice çatım çatım çatladı yahu

hadi yaaa...:18: bende çok dikkat etmiyodum haftada bir sürünüyodum yag krem falan ama dün duşumu aldım vıcık vıcık yağlandım.cok korkuyommm:18:

İyi olmana sevindim jackim.Haftasonu aklım sende kaldı

oyyyy kuzummmmmmmmm

ben okudumm amaaaa

:18:ımmm şeyyyyy.... tmm ya içcez.aramızda kalsın şimdilik

anladım canım....ama ilaç içmek ölüm geliyor resmen ya...her gün iğne yapsalar razıyım...yan ilaç içmek yerine kan iğnesi falan yok mu.yeminle her gün vurdururum totoya bi tene

jackim günaydın,
geçmiş olsun sana da, bbilimin dediği gibi doktora sorarak magnezyuma başlayabilirsin. eksikliğinde kramplar görülüyor çünkü.bir de kan ilacı için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben de mide bulantısı olur mu diye önyargılı olmama rağmen "ferrumfort" kullanıyorum ve hiç bi seycik olmuyor. kahvaltıdan 1 saat sonra 1 bardak suyla içiyorum.yanında c vitaminli bir meyve yiyorum, iyi emilsin diye. bir de kızlar etin yanında, pekmezin yanında yoğurt-süt yemeyin. yani demir ihtiva eden yiyeceklerin yanında kalsiyumlu yiyecek tüketmeyin. 1-2 saat sonra ya da ara öğünde tüketmekte fayda var. çünkü demir emilimini ciddi şekilde etkiliyormuş ben buna dikkat ediyorum artık.

Canım detaylı usg senin kararın sonrasında şeker testi ve finishhhhh....Ama şu glikozu içmek lastik suyu içmek gibi ay her an vazgeçebilirim 9 yıl oldu içeli hala unutamadım o tadı böööööö((((

spse canım çok büyük geçmiş olsun umarım iyisindir?

bi göbüşko resmi at kepingim
birde burdaki hatunlara kız o topiğine resim atmıyorlar diye :)

hüzünbazım değişen birşey olsada atsam keşke..göbek aynı göbek tık yok valla..evet ya dur topiğe birşeyler yazim..bir resim eklemek bu kadarmı zor demi ama

Günaydın kızlar hayırlı haftalar
gunadın canım nasıl oldun???
canım iğne dah aöncede konuşlu burda doktorlar gebelere yaomıyorlarmış sanırım ama şurubu var içersen

spseeeeeeeeeeeeeeee NAPTIN CANIM ALTTA GÖRÜLÜYORSUN

Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaass dua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum

gunadın canım nasıl oldun???

cuma günü gelmedim.
dinlenmek iyi geldi çok şükür iyi atlattım mandalina portakal dinlenme derken
düğün falan vardı gerçi tam dinlenemedim ama yetti

ofiste pc kasam değişti hiçbişeyden anlamadım geçmişe de bakamadım 3 gündür neler oldu bilmiyorum inş herşey yolundadır

Son düzenleme:

ben oğlumda o kadar zorlanmamıştım şeker yüklemesinde zor gelmedi içmek sanki sanırım şekerli şeyleri seviyorum ondandır :d
birde bazıları fenalaşıyormuş orda şeker yüklemesinden sonra bende bişicik olmamıştı

saol lipimmm...maltofer kullanıyorum ben de.şişedeki var ya kan gibi ondan:120: önceki ilacım gynoferon du.içtikten 15-20 dk sonra cıkarıyodum ve günüm berbat geciyodu sonra....dr değiştirdi bunu verdi.bunun da kokusu falan cok güzel ama metal tadı gibi bi tat bırakıyo ağzında...anlık bi bulantı yapıyo ama içim bari...gidim de mandalina falan alim marketten....çünkü içer içmez ağzıma bir şey atmak istiyorum yoksa cıkar

hafız,ben yazın almanyadan gelirken stoklu geldim bepanthol stoğu ile geldim ama çatlayacağı varsa çatladı.sadece içim rahat sürseydim demeyeceğim
magnezyum ilacıda portakal suyunun biraz daha çirkini :)
Günaydın kızlar hayırlı haftalar
sen nerelerdesin :) günaydın

Bilimcim ne kadar şanslısın hamile kaldığımda ilk aklıma gelen testti:))))))) O zaman sende haberler iyi maşallah beni sadece tadı etkiledi sonrasında herhangi bir durum yaşamadım Allahım bana yardım etsin içerken burnumu kapatmayı düşünüyorum

Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaass dua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum

ah canım benim, bak korkma sakın...burada kaç kişinin başına geldi, düzeldi hepsi de.sen rapor alıcaksın zaten, evde bol bol dinlenirsin, doktorun dediklerini yerine getirirsen düzelicek bak her sey. içinden dua oku bol bol, biz de dua ederiz canım Allah sana en acilinden şifalar versin.

tam da sorcaktım sana bbilimim bu şeker yüklemesi nası bi şey ne içiyosun diye....benşm arkadaş da o gün kendine gelememiş.bası dönmüş fenalasmıs:26:

çok ta kötü değil o zamn hajım.içilebilir diyosun yani

maalesef çatlamaya da yapacak bi şey yok.benim cildim cok kuru....annem de catlamıs ama ilk çocukta değil....öle avutuyorum kendimi
inşallah çatlamam ya.bu kilo çatlak selülit olaylarında takıntılıyım zati

hüzünbazım değişen birşey olsada atsam keşke..göbek aynı göbek tık yok valla..evet ya dur topiğe birşeyler yazim..bir resim eklemek bu kadarmı zor demi ama
evet kızlar.haydi göbüş resimleri lütfennn
çok geçmiş olsun spsecim

ben demir için kapsül kullanıyorum kuzum.acaba seninkini doktorun değişmezmi

canım geçen ocak topiğinde okudum içmeyenler içine biraz limon damlatmış öyle içmişler bana testin sonucu etkiler gibi geldi açıkcası fakat birbirlerine yazmışlardı ordaki görevliye sorduk test sonucunu etkileemz yazmışlar bilemiyorum istersen sende yanında giderken götür orda birilerine sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…