bbilimim hiç yürümüyodum ben.ofiste sürekli oturuyorum.işe eşim getiriyo eve eşim götürüyo...ev içinde ne yürürsem o işte...ama bugün işe yürüyerek geldim 5 dk da olsa
bir de ilaçlarımı aksatmaya başladım yine kan ilacımı fala.igreniyorummmmm napimmm bi içiyosam iki içmiyorum.dr a söylersem yine ilaç verecek:120::120: inşallah eşim okumuyodur bu yazdıklarımı:18:
günaydın lip..yok gitmedim..haftaya gideceğim inşallah ayrıntılı ultrason için..hem özele hem eşimin çalıştığı hastaneye..şimdi 19+2 yim..
canım krampların yürümeyle falan ilgisi yok yürüsünde gece olacaksa oluyor benim büyük görümcem sürekli yürüyen biri gebeliğinde her gece kramp yaşadaığını söylerde bense af edersin kös kös oturdum ama oğlumda bi kez bile kramp yaşamadım bunda nolacak bilmiyorumbbilimim hiç yürümüyodum ben.ofiste sürekli oturuyorum.işe eşim getiriyo eve eşim götürüyo...ev içinde ne yürürsem o işte...ama bugün işe yürüyerek geldim 5 dk da olsa
bir de ilaçlarımı aksatmaya başladım yine kan ilacımı fala.igreniyorummmmm napimmm bi içiyosam iki içmiyorum.dr a söylersem yine ilaç verecek:120::120: inşallah eşim okumuyodur bu yazdıklarımı:18:
ölüyorum sandım dı aga
benim sağ memiş iyice çatım çatım çatladı yahu
İyi olmana sevindim jackim.Haftasonu aklım sende kaldı
ben okudumm amaaaa
canım krampların yürümeyle falan ilgisi yok yürüsünde gece olacaksa oluyor benim büyük görümcem sürekli yürüyen biri gebeliğinde her gece kramp yaşadaığını söylerde bense af edersin kös kös oturdum ama oğlumda bi kez bile kramp yaşamadım bunda nolacak bilmiyorum
mangezyum suya katılııp içiliyor bu arada bende pek sevmem açıkcası oğlumda pek içmedimde ama bunda içmeyi düşünüyorum çünkü bacaklarım ağrıyor geceleri
bbilimim hiç yürümüyodum ben.ofiste sürekli oturuyorum.işe eşim getiriyo eve eşim götürüyo...ev içinde ne yürürsem o işte...ama bugün işe yürüyerek geldim 5 dk da olsa
gunaydın kızlar nasılsınız??
biz iyiyiz çok şükür c.tesi doktordaydık herşey yolunda güzel dedi doktor amcamız organlarına baktı ve gösterdi tek tek ben bir sorun göremiyorum dedi, detaylı usg gerek varmı dedim yaprıtabilirsin ama zorunlu değilsin dedi bende kafamı karıştırmak istemiyorum o yüzden yaptırmıcam dedim sen bilirsin dedi
yaptırmamaya karar verdim yani
bundan sonraki randevuda şeker yüklemesi yapılacak dedi 26.haftada gel dedi
fakat 26. hafta çok geç olmuyormuydu ya benmi yanlış biliyorum
bi göbüşko resmi at kepingim
birde burdaki hatunlara kız o topiğine resim atmıyorlar diye :)
gunadın canım nasıl oldun???Günaydın kızlar hayırlı haftalar
canım iğne dah aöncede konuşlu burda doktorlar gebelere yaomıyorlarmış sanırım ama şurubu var içersenhadi yaaa...:18: bende çok dikkat etmiyodum haftada bir sürünüyodum yag krem falan ama dün duşumu aldım vıcık vıcık yağlandım.cok korkuyommm:18:
oyyyy kuzummmmmmmmm
:18:ımmm şeyyyyy....tmm ya içcez.aramızda kalsın şimdilik
anladım canım....ama ilaç içmek ölüm geliyor resmen ya...her gün iğne yapsalar razıyım...yan ilaç içmek yerine kan iğnesi falan yok mu.yeminle her gün vurdururum totoya bi tene
gunadın canım nasıl oldun???
canım detaylı usg senin kararın sonrasında şeker testi ve finishhhhh....ama şu glikozu içmek lastik suyu içmek gibi ay her an vazgeçebilirim 9 yıl oldu içeli hala unutamadım o tadı böööööö((((
spse canım çok büyük geçmiş olsun umarım iyisindir?
jackim günaydın,
geçmiş olsun sana da, bbilimin dediği gibi doktora sorarak magnezyuma başlayabilirsin. eksikliğinde kramplar görülüyor çünkü.bir de kan ilacı için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben de mide bulantısı olur mu diye önyargılı olmama rağmen "ferrumfort" kullanıyorum ve hiç bi seycik olmuyor. kahvaltıdan 1 saat sonra 1 bardak suyla içiyorum.yanında c vitaminli bir meyve yiyorum, iyi emilsin diye. bir de kızlar etin yanında, pekmezin yanında yoğurt-süt yemeyin. yani demir ihtiva eden yiyeceklerin yanında kalsiyumlu yiyecek tüketmeyin. 1-2 saat sonra ya da ara öğünde tüketmekte fayda var. çünkü demir emilimini ciddi şekilde etkiliyormuş ben buna dikkat ediyorum artık.
kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaassdua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
hafız,ben yazın almanyadan gelirken stoklu geldim bepanthol stoğu ile geldim ama çatlayacağı varsa çatladı.sadece içim rahat sürseydim demeyeceğimhadi yaaa...:18: bende çok dikkat etmiyodum haftada bir sürünüyodum yag krem falan ama dün duşumu aldım vıcık vıcık yağlandım.cok korkuyommm:18:
oyyyy kuzummmmmmmmm
:18:ımmm şeyyyyy....tmm ya içcez.aramızda kalsın şimdilik
anladım canım....ama ilaç içmek ölüm geliyor resmen ya...her gün iğne yapsalar razıyım...yan ilaç içmek yerine kan iğnesi falan yok mu.yeminle her gün vurdururum totoya bi tene
sen nerelerdesin :) günaydınGünaydın kızlar hayırlı haftalar
Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaassdua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
ben oğlumda o kadar zorlanmamıştım şeker yüklemesinde zor gelmedi içmek sanki sanırım şekerli şeyleri seviyorum ondandır :d
birde bazıları fenalaşıyormuş orda şeker yüklemesinden sonra bende bişicik olmamıştı
hafız,ben yazın almanyadan gelirken stoklu geldim bepanthol stoğu ile geldim ama çatlayacağı varsa çatladı.sadece içim rahat sürseydim demeyeceğim
magnezyum ilacıda portakal suyunun biraz daha çirkini :)
sen nerelerdesin :) günaydın
evet kızlar.haydi göbüş resimleri lütfennnhüzünbazım değişen birşey olsada atsam keşke..göbek aynı göbek tık yok valla..evet ya dur topiğe birşeyler yazim..bir resim eklemek bu kadarmı zor demi ama
çok geçmiş olsun spsecimKizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaassdua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
saol lipimmm...maltofer kullanıyorum ben de.şişedeki var ya kan gibi ondan:120: önceki ilacım gynoferon du.içtikten 15-20 dk sonra cıkarıyodum ve günüm berbat geciyodu sonra....dr değiştirdi bunu verdi.bunun da kokusu falan cok güzel ama metal tadı gibi bi tat bırakıyo ağzında...anlık bi bulantı yapıyo ama içim bari...gidim de mandalina falan alim marketten....çünkü içer içmez ağzıma bir şey atmak istiyorum yoksa cıkar
Bilimcim ne kadar şanslısın hamile kaldığımda ilk aklıma gelen testti:))))))) O zaman sende haberler iyi maşallah beni sadece tadı etkiledi sonrasında herhangi bir durum yaşamadım Allahım bana yardım etsin içerken burnumu kapatmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?