tadı güzel aslında içine tarçın karanfil falan da konur tülbent ile onu süzerler falan ilginç bişey
güzel süt yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
kuymak yemiştim canım ama doğumda değil normal yemeğin yanında yedim
bugün yine çok işim var ya
Keyifli bir hafta diliyorum hepinize kızlar.
Spse canım çok çok geçmiş olsun Allah en acilinden şifa versin sapasağlam gel inşallah.
Jackim frostum dikkat eder misin lütfen kendine üzme bizi sen bize lazımsın geçmiş olsun.
Kronikim daYan c vitaminine diyeceğim ama senin dinlenmen lazım bedenen çok yoruluyorsun bir an önce tatileee.
spidim ne güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın.Sütyen büyütücü iyi fikir de sorun arka kısımda değil öndekilere sığmıyor :)
Spse canım çok çok geçmiş olsun Allah en acilinden şifa versin sapasağlam gel inşallah.
Jackim frostum dikkat eder misin lütfen kendine üzme bizi sen bize lazımsın geçmiş olsun.
Kronikim daYan c vitaminine diyeceğim ama senin dinlenmen lazım bedenen çok yoruluyorsun bir an önce tatileee.
spidim ne güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın.Sütyen büyütücü iyi fikir de sorun arka kısımda değil öndekilere sığmıyor :)
amannnnnnnnnnnnnn boş versen öyle teyzeleri mümkünse bayram dışındada görüşme hatta bu bayramda bile görüşme bi yorum yapıp canını sıkmasın
canım kuymak çeşit çeşir senin yediğin bizimkimidir ki bilmiyorum
mesela karadeniz kuymağı peynirli olur sanırım
bizimkisi tatlı bişi
ahaha bendede iyileştirici gücü varrr
mümkünse görüşmeyelim diyorsun gyno yla.benimki kapsül olanında
canımm geçmiş olsunnnn
Hüznümün bazı hajıların hajısı eyy ruuhhhh mutlu günler kız :)
Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaassdua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaassdua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
benim göğüslerim büyüse bile hala küçük ideal oldu 75 di 80 oldu arkayı büyütünce işime yarıyor
sırt kısmı sıkmıyor en azından
Pfffff. Allah'ım acil şifalar versin kuzum. Hemencecik geçer inşallah
Bende çeyizime almıştım canım onlardan kilo alacağımı biliyormuş gibi. Çok kullanışlı ama hepsini kaybettim sadece siyahı kaldı yine almam lazım..
sütyen bakarken gördüm hiç bilmiyordum ben ya
H&M de 9 TL almak istersen 3 lü
benim göğüslerim büyüse bile hala küçük ideal oldu 75 di 80 oldu arkayı büyütünce işime yarıyor
selam adalyy bana selam yohmu
tamda trip atacaktım ha
kurtardın gün boyu gönlümü almaya çalışmaktan heheheh
Ben o şanslı kesimde değilim işte sorunum orada
atarım kendimi aşağı özür dilerim canııım
Ayrı yazdık olum tribe izim verecek göz var mı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?