2014 Şubat Anneleri

Keyifli bir hafta diliyorum hepinize kızlar.

Spse canım çok çok geçmiş olsun Allah en acilinden şifa versin sapasağlam gel inşallah.

Jackim frostum dikkat eder misin lütfen kendine üzme bizi sen bize lazımsın geçmiş olsun.

Kronikim daYan c vitaminine diyeceğim ama senin dinlenmen lazım bedenen çok yoruluyorsun bir an önce tatileee.

spidim ne güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın.Sütyen büyütücü iyi fikir de sorun arka kısımda değil öndekilere sığmıyor :)

tadı güzel aslında içine tarçın karanfil falan da konur tülbent ile onu süzerler falan ilginç bişey

güzel süt yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

canım geçmiş olsun

bizim buranın şerbeti de odur.kaynar adı....kırk gün boyunca evde eksik olmaz.her gelene ikram edilir

bizimki de çay renginde az daha koyu gibi.kahve tonlarında üstüne de ceviz ayyy bi tarafım siscek

Son düzenleme:
Hüznümün bazı hajıların hajısı eyy ruuhhhh mutlu günler kız :)

benim göğüslerim büyüse bile hala küçük ideal oldu 75 di 80 oldu arkayı büyütünce işime yarıyor
sırt kısmı sıkmıyor en azından

selam adalyy bana selam yohmu

oyy canommm özledim seni...dikkat ederim tabi etmem mi kuzummm

amannnnnnnnnnnnnn boş versen öyle teyzeleri mümkünse bayram dışındada görüşme hatta bu bayramda bile görüşme bi yorum yapıp canını sıkmasın

bazı insanlar hakikaten böyle vasfiye teyzeye bağlıyorlar. ama kalp kırmak çok fena bir sey. benim annemin de amcası var, herkesi bozar, laf sokar gördüğünde, çok ağır konuşur. ama şu an konuşacak hali yok, çok zenginlerdi, iflas ettiler. kimse de yardım etmiyor. Allah kimseyi öyle duruma düşürmesin.

bir de canımı sıkan kişilerle aramda kan bağı olsun olmasın görüşmüyorum.bir şekilde denk gelirse de mesafeli davranıyorum. benim yengeler de çok berbat, amcalar da...hepsi de yerlerinde sağolsunlar, yakınımda olmasınlar:)

Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaass dua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum

Pfffff. Allah'ım acil şifalar versin kuzum. Hemencecik geçer inşallah

benim göğüslerim büyüse bile hala küçük ideal oldu 75 di 80 oldu arkayı büyütünce işime yarıyor

Bende çeyizime almıştım canım onlardan kilo alacağımı biliyormuş gibi. Çok kullanışlı ama hepsini kaybettim sadece siyahı kaldı yine almam lazım..

sütyen bakarken gördüm hiç bilmiyordum ben ya

H&M de 9 TL almak istersen 3 lü

sütyen bakarken gördüm hiç bilmiyordum ben ya

H&M de 9 TL almak istersen 3 lü

Benim bütün sütyenler dolgulu olduğundan hiçbiri olmamaya başlamıştı bunlar ilaç gibi gelmişti..
Penti var yakınımda oraya bakıcam bakalım. Daha önce de NBB den almıştım. Bu dediğin H&M ne ki? Bilemedim ben onu

aynı senin gibiyim speedyim, benim 2 tanesi oluyor şu an dönüşümlü kullanıyorum. bir tanesi sporcu tarzı çok rahat, diğeri de içi dolgusuz penye. doğumdan sonraki ölçüler ne olacak, daha da büyür mü bilemediğim için bir sey de alamıyorum şimdi. bir de ben kilo alınca omuzlarım, sırtım, kollarım şişmanlar direkt.

Ben o şanslı kesimde değilim işte sorunum orada

selam adalyy bana selam yohmu

atarım kendimi aşağı özür dilerim canııım

tamda trip atacaktım ha
kurtardın gün boyu gönlümü almaya çalışmaktan heheheh

Ayrı yazdık olum tribe izim verecek göz var mı bende

kızlar sütyen konusunda şuanki mvcut sütyenlerimden henüz bir sorun yaşamamış olsamda biraz daha büyüdüğünde yaşarmıyım sorun bilmiyorum alt balenleri varya hani plastikten olanlar onlar çok rahatsız etmişti beni ben onlaır çıkarmıştım hep doğumdan sonrada öyle kullandım uzun süre

Ben o şanslı kesimde değilim işte sorunum orada

atarım kendimi aşağı özür dilerim canııım

Ayrı yazdık olum tribe izim verecek göz var mı bende

ne özrü tatlım estapiti piti
ben bana trip atıyorsun sandım açıkcası sanki bi kaç kişi beni görmüyor oysa kimsenin tavuğunu kış demedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…