Ben o şanslı kesimde değilim işte sorunum orada
atarım kendimi aşağı özür dilerim canııım
Ayrı yazdık olum tribe izim verecek göz var mı bende
Keyifli bir hafta diliyorum hepinize kızlar.
Spse canım çok çok geçmiş olsun Allah en acilinden şifa versin sapasağlam gel inşallah.
Jackim frostum dikkat eder misin lütfen kendine üzme bizi sen bize lazımsın geçmiş olsun.
Kronikim daYan c vitaminine diyeceğim ama senin dinlenmen lazım bedenen çok yoruluyorsun bir an önce tatileee.
spidim ne güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın.Sütyen büyütücü iyi fikir de sorun arka kısımda değil öndekilere sığmıyor :)
Benim bütün sütyenler dolgulu olduğundan hiçbiri olmamaya başlamıştı bunlar ilaç gibi gelmişti..
Penti var yakınımda oraya bakıcam bakalım. Daha önce de NBB den almıştım. Bu dediğin H&M ne ki? Bilemedim ben onu
aynı senin gibiyim speedyim, benim 2 tanesi oluyor şu an dönüşümlü kullanıyorum. bir tanesi sporcu tarzı çok rahat, diğeri de içi dolgusuz penye. doğumdan sonraki ölçüler ne olacak, daha da büyür mü bilemediğim için bir sey de alamıyorum şimdi. bir de ben kilo alınca omuzlarım, sırtım, kollarım şişmanlar direkt.
Ben o şanslı kesimde değilim işte sorunum orada:
ne özrü tatlım estapiti piti
ben bana trip atıyorsun sandım açıkcası sanki bi kaç kişi beni görmüyor oysa kimsenin tavuğunu kış demedim ben
Yok be canım düşünme öyle yoktur öyle bişey trip falan bunlar çocukça şeyler sen ferah tut gönlünü
Evet yorgunluk ve stresten kaynaklı sanırımSen nasılsın delicim
H&M | H&M TR
burası işte alışveriş mağazası bazı avm lerde oluyor
bende göğüs yok fazla doğuma kadar 85 ancak olur
sen o zaman yeni sütyyen bakacaksın ihtiyacın olunca
canımsınnn
Evet yorgunluk ve stresten kaynaklı sanırımSen nasılsın delicim
H&M | H&M TR
burası işte alışveriş mağazası bazı avm lerde oluyor
bende göğüs yok fazla doğuma kadar 85 ancak olur
sen o zaman yeni sütyyen bakacaksın ihtiyacın olunca
oyy kıyamam ben ruh astama
cmt üşüdünmü acaba
Sanırım cumartesi üşüttüm.Hava güneşliydi arkadaşlarla kahvaltıya gittik deniz rüzgarı çarptı.O gün battaniye aldım üzerime yatarken ama yinede çok üşüdüm.Boğazlarıma ve göğsüme birşeyler battı sanki
Sanırım cumartesi üşüttüm.Hava güneşliydi arkadaşlarla kahvaltıya gittik deniz rüzgarı çarptı.O gün battaniye aldım üzerime yatarken ama yinede çok üşüdüm.Boğazlarıma ve göğsüme birşeyler battı sanki
Ciğerimsinnnnmn
İç güveysinden halliceyim çok şükür sol kolum uyuşuyo birtek cano :44:
İviit
sen döndünmü tatilden bu arada hafta sonu girmedim göremedim
Dünkü temizlik furyasından sonra olsun o kadarBittimi temizlik
Döndüm döndüm de üstüne bir de bir sürü iş yaptık dün eşimşe.Çocuk odası olacak odayı boşalttık yatak odasının şeklini değiştirdik bugün de bir sor süpür sil kaldı bir hafta dinlenirim artık
geçmiş olsun kronik hava dengesiz dikkat etmek gerek
yavrum bende de az kırgınlık var ama ben cmt den beri portkal limon bal ve ılık sudan oluşan meyve suyumu içiyorum.ama taze olucak.genel cerrahım vermişti bu tarifi.çok işime yaramıştı
Evet Bu havalarda hasta oluyorum ben genelde zaten.Ama bu sene daha dakika bir gol bir hasta oldum onu tam atlatmadan gene kırgınlık var üstümde
Nasılmış o tarif :26::26::26:
okula gidiyorum ben :)
bebeler ders devlet görev bekler.teee akşama dönerim
eohh maşallah canım allah eşine kuvvet versinde sen ellemeseydin eşyaları yitip çekme işi falan yapmadın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?