2014 Şubat Anneleri

Evet yorgunluk ve stresten kaynaklı sanırım Sen nasılsın delicim

H&M | H&M TR

burası işte alışveriş mağazası bazı avm lerde oluyor

bende göğüs yok fazla doğuma kadar 85 ancak olur

Ben o şanslı kesimde değilim işte sorunum orada :

sen o zaman yeni sütyyen bakacaksın ihtiyacın olunca

ne özrü tatlım estapiti piti
ben bana trip atıyorsun sandım açıkcası sanki bi kaç kişi beni görmüyor oysa kimsenin tavuğunu kış demedim ben

Yok be canım düşünme öyle yoktur öyle bişey trip falan bunlar çocukça şeyler sen ferah tut gönlünü

Ciğerimsinnnnmn

Evet yorgunluk ve stresten kaynaklı sanırım Sen nasılsın delicim

İç güveysinden halliceyim çok şükür sol kolum uyuşuyo birtek cano :44:

H&M | H&M TR

burası işte alışveriş mağazası bazı avm lerde oluyor

bende göğüs yok fazla doğuma kadar 85 ancak olur

sen o zaman yeni sütyyen bakacaksın ihtiyacın olunca

İviit

oyy kıyamam ben ruh astama
cmt üşüdünmü acaba

Sanırım cumartesi üşüttüm.Hava güneşliydi arkadaşlarla kahvaltıya gittik deniz rüzgarı çarptı.O gün battaniye aldım üzerime yatarken ama yinede çok üşüdüm.Boğazlarıma ve göğsüme birşeyler battı sanki

geçmiş olsun kronik hava dengesiz dikkat etmek gerek

yavrum bende de az kırgınlık var ama ben cmt den beri portkal limon bal ve ılık sudan oluşan meyve suyumu içiyorum.ama taze olucak.genel cerrahım vermişti bu tarifi.çok işime yaramıştı

sen döndünmü tatilden bu arada hafta sonu girmedim göremedim

Döndüm döndüm de üstüne bir de bir sürü iş yaptık dün eşimşe.Çocuk odası olacak odayı boşalttık yatak odasının şeklini değiştirdik bugün de bir sor süpür sil kaldı bir hafta dinlenirim artık

ohh maşallah canım allah eşine kuvvet versinde sen ellemeseydin eşyaları yitip çekme işi falan yapmadın inş.

geçmiş olsun kronik hava dengesiz dikkat etmek gerek

Evet Bu havalarda hasta oluyorum ben genelde zaten.Ama bu sene daha dakika bir gol bir hasta oldum onu tam atlatmadan gene kırgınlık var üstümde

yavrum bende de az kırgınlık var ama ben cmt den beri portkal limon bal ve ılık sudan oluşan meyve suyumu içiyorum.ama taze olucak.genel cerrahım vermişti bu tarifi.çok işime yaramıştı

Nasılmış o tarif :26::26::26:

Evet Bu havalarda hasta oluyorum ben genelde zaten.Ama bu sene daha dakika bir gol bir hasta oldum onu tam atlatmadan gene kırgınlık var üstümde

Nasılmış o tarif :26::26::26:

kuzum ;bir portakalın ve yarım limonun suyunu sık.bir tatlı kaşığı kaliteli balı ılık bır bardak suda erit.portakal ve limon suyunu karıştır.tadı çok güzel.sabah akşam iç.ben çok yararını gördüm.inşallah sanada şifa olurr.akşam geldiğimde iyileşmiş ol he :)gelinimi düşünüyorum :)

ohh maşallah canım allah eşine kuvvet versinde sen ellemeseydin eşyaları yitip çekme işi falan yapmadın inş.
e

Sağolasın canım da zaten ellemem ağır işleri o yaptı bende ufak tefekleri işte malum olduğu üzere büyük bi yük kalktı üstümde çünkü iyice ağırlaşınca yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…