2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım . sıkma portakal suyu iç bol bol

yarın eşimin doğum günü

limonlu kurabiye ( yaptım )
kakaolu kek ( yaptım )
pasta ( alıcam)
makarna salatası ( bugün yapıcam)
börek ( kv yapar )

başka bişey yapsam mı ?
bu akşama da minik pasta alıyım gece 12den sonra kutlayalım diyorum

[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn subat anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr

daha ne olsun hayatım döktürmüşsün resmen,
eşinle daha nice mutlu yıllara:)

aynı durumdayım canım ya
ciddi ciddi hamile değil miyim oluyorum bazen
birde beni etrafım çok etkiliyor, normaldede göbeğim vardı
malumunuz geçen haftaya kadarda 500gr aldığım için
kimse inanmıyo, bulantı kusma yok
hala bebikte tık yok hissetmiyorum
kafayı sıyırtıcaklar bana en sonunda

ya birde her yerim dökülüyo şu portakal limon bal aklıma yattı
ama izmirde portakal görmedim daha yahu
mandalina gördüm yeşil yeşil ekşidir diye eşime aldırttım
oda tatlı çıktı zaten

ben geldimmmmm

nörüüyonnuz bacılarrr

Biz iyiyiz bacım sen nörüyon

Eşine şimdiden mutlu yıllar canım hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olun inşallah sevdiklerinizle birlikte
Ama bence miktarlarını iyi ayarlarsan şahane bir menü afiyet olsun şimdiden

Artık bizde hamile olduğumuzu anlasak iyi olacak yoksa doğurmadan kafayı çizmemiz an meselesi

İnternetten kendim için birşeyler aldım bakın bakalım beğenecekmisiniz inş bedenleri olur Eki Görüntüle 810996 Eki Görüntüle 810997 Eki Görüntüle 810996 Eki Görüntüle 810997

İkisi de gayet güzel canım güle güle giy inşallah

Eşine şimdiden mutlu yıllar canım hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olun inşallah sevdiklerinizle birlikte
Ama bence miktarlarını iyi ayarlarsan şahane bir menü afiyet olsun şimdiden

kurabiye belki az olur aman neyse yettiği kadar napalım yapabilirsem poğaça yaparım pratik basit bir tarif ile

Kızlar ağrım çok fena devam ediyor kendi doktorumu aradim burdakinin verdigi ilaçları alma sabah aksam parol al bugun gecmezse yarin tekrar ara dedi gene kaldim bu küçük gurbette bir kocam bir rabbim var dua edin lutfen cok sancim var

7 ekim sabah 09:00 şeker yüklemesi için randevu almış bulunmaktayım

tabiki minişimi de görcemmm

kurabiye belki az olur aman neyse yettiği kadar napalım yapabilirsem poğaça yaparım pratik basit bir tarif ile

Belki gelenlerde bir kaç parça birşeyler getirir elimiz boş gitmeyelim diyerek çeşit olur

Kıyamam sana ben ya Allahım acil şifalar versin :26:

7 ekim sabah 09:00 şeker yüklemesi için randevu almış bulunmaktayım

tabiki minişimi de görcemmm

Oyyhhşşş hadi gözün aydın canım benden 1 gün önce göreceksin bebikonu bu arada fena halde diş ağrım başladı yiyor poyrazım dişlerimi yiyor

Belki gelenlerde bir kaç parça birşeyler getirir elimiz boş gitmeyelim diyerek çeşit olur

[/COLOR]

öyle beklentim yok annem çalışıyor benimle birlikte gidecek teyzem 8 aylık hamile kv börek yapacak zaten
Allah ne verdiyse oturup birlikte yicez artık olmadı eve gidince bişeyler uydururuz yanına

Oyyhhşşş hadi gözün aydın canım benden 1 gün önce göreceksin bebikonu bu arada fena halde diş ağrım başladı yiyor poyrazım dişlerimi yiyor

saol canım aslında bende 8 ekim e alacaktım randevuyu.eşimin doğum günü.....hediyesi kızını görmek olur diye ama şeker yüklemesi yapılacak ya tedirgin oldum,kötü falan olursam o gün kötü geçmesin diye.

öyle beklentim yok annem çalışıyor benimle birlikte gidecek teyzem 8 aylık hamile kv börek yapacak zaten
Allah ne verdiyse oturup birlikte yicez artık olmadı eve gidince bişeyler uydururuz yanına

E o zaman şimdiden iyi eğlenceler

İyi yapmışsın canım tedbirli hatunsun vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…