2014 Şubat Anneleri

güzelim bu kıl mevzusu var yaaaa beni sinir ediyorrrr şeyimi hala görebiliyorum ve aynayı koyup altıma işimi hallediyoruz şükür çünkü çömelebiliyorum hala ama artık elimi rastgele atmaya başladım korkuyorum kescem biryerimi diye...önceden ağda yapardım hamilelikten beri yapamıyorum ve kuaföre gidebiliriz tabii sakıncası yok ama doktor çok hijyenik olması lazım bir de hassas olacağı için o bölge dikkatli çekmesi lazım canın biraz daha yanabilir demiştii....bir doğurayım yine başlayacam ağdacıya,lazerden korkuyorum çünkü çok acıtıyor diyorlar eşinden yardım alma konusuna gelirsek,bir gün düğüne gitcektik mini elbise giycem diye dizden yukarısını da almam gerekti neyse arka tarafları göremiyorum,hani şu roll on ağdalardan ısıttım bi güzel sürdüm ve ağda bezlerini de yapıştırdım eşimden çekmesini rica ettim anammmmm öyle bir çektikii bildiğin morardıı siyah ince çorap giymek durumunda kaldım,orama ağda yap dersem komple dudakları alır götürür heralde töbeeeeeee

Kızlaaaarrr....

Haftasonu yine ayrı kaldık, geçmişi okuyana kadar da öğlen oldu ancak yazabiliyorum.

haftasonu ayrıltılı ultrason sevdasına ömrümüz gitti, doktorun cihazı arızalanmış yeni cihaz geldi ayarlar yapılması derken geç oldu, pazar sabahın köründe doktorun kapısındaydık tekrar.Size düşüncelere gark olmuş kızımı tanıştırayım...

oyy maşallah kızınaa çok güzell ayy ne güzell bir görüntü olmuşş

Kızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yok cok kötüyüm dua edin ne olur

canım benim şimdi gördüm mesajını nolur bizi habersiz bırakma ama korkma da ben perşembe,cuma ve cumartesi öyle bir sancı çektim ki hem karnımdan hem kasıklarımdan aynı adet sancısı gibi ama yapacak hiçbirşeyim yoktu sadece antibiyotiğimi aldım idar yolları enfeksiyonum vardı çünkü inan öyle kolay kolay düşmüyor bebekler:))) yat dinlen mutlaka çok normalmiş çünkü karın büyüdükçe içerdeki kasları yırtıyormuş ve bu da içten yanma ve ağrı yapabiliyormuş hatta dün 24 haftalık bir kız acile gitmiş ağrılarından hiçbirşey yok bebeğinde normal demişler...içini ferah tut duanı oku güzelim...
çok ama çook geçmiş olsun...

kız alemsin, güldürdün yine beni...yerden göğe kadar da haklısın balım. bacaklar, kol altları epilasyon aletiyle yapılıyor da, malum bölge çok zor. hele ki yapış yapış sıcak ve nemli bir memleketteysen yazın hiç bir sekilde ağda yapamıyorsun. ben de evlenmeden önce lazer yaptırmıştım ağda kadar acımıyor, bir sürü de para verdim. ama hamilelikte tüm tüyler hormonların etkisiyle coştular:) bundan sonra lazere mazere para vermem, doğuma kadar bir şekilde idare edip doğumdan sonra bakacaz çaresine.zaten son ay eşinden uzak duruyorsun, biliyorum bu senin için biraz or lauranam:)

anaammmm ben onun dudaklarını ve düşünen kafasını yerimmm:)))) maşallah çok güzel görünüyor kızın,hareketlimiy di peki ultrasonda?

destek olan arkadaşlrdan rabbim razı olsun kızlar.ağrım hiç geçmedi.araştırdım biraz plasentanın aşağıda olması hiçte hoş bi durum değil.üstüne kanammda var.erken doğuma neden olabiliyormuş ağrım bu yüzdenüstüne kanama alanımda başlamış yatıyorum kızlar ALLAH rızası için dua edin bana benim oğlum nazlı oğlum çok nazlı.kocam diyorki sana çekmiş diyor ilk günden beri nazlı oğlum inşalalh sağlıkla alırım seni kucağıma hayırlı zamanda

hahahahha yok kızzz libidom fena var ama aramızda tık yok çünkü sonrasında canım çok yandı yani dış genital çok acıdı ayakta duramadım ya da bizimki azdı başka bişe yaptı bilemiyorum hahahhaha töbeeee bak konuşturuyorsun beni yaaaaaa:))))) doğurana kadar bekaretinin gitmesinden korkan ama halt yemeden de duramayan liseliler gibi sevişme modundayım güzelim ben öyle dokunmadan yapamam hahahha aannaammmmm çok terbiyesizim çokkkk ama niyetim güzel maksadım çocuğu nasıl yaptığımı unutmamak ve eşime ben daha ölmedim demek:))))) gerçi rüyalarımda hep aldatıldığımı görüyorum

canımm ilaç verdi mi sana??? hiç üzülme bu arada 32. haftada olup plesentası aşağıda olan ama doktorun çıkar o merak etme dediği hamileler var ben başka topiklere de bakıyom ondan biliyomüzme tatlı canını yani güzel arkadaşım müjganım dualarım seninleee

artık öyle diyorum canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bebiş etkilenmesin moral bozukluğundan diye :)

hamileyken haftada 1 ya da 2 normal, daha fazlası zararlı olabilirmiş zaten canım. iyi yapıyorsun:)

geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Çok duymuşumdur önceden, hamileliğini hastanede ya da full yatarak geçirenleri şimdi kocaman çocukları var. Mutlaka çok zor ama, içini ferak tutup, kendini üzmeden çok! sabırla dinlen, yat. Doktorun dediklerini uygula, ilaç gerekiyorsa da al umarım kolaylıkla atlatırsın bu evreyi

canım gelir gelmez öğle arasına durumuna baktım nasıl oldun sabahtan beri geçmişi okuyamadım henüz inşallah kötü birşey yoktur

anaammmm ben onun dudaklarını ve düşünen kafasını yerimmm:)))) maşallah çok güzel görünüyor kızın,hareketlimiy di peki ultrasonda?

Evet canım, eller kollar kıpır kıpırdı, bir ara bacak bacak üstüne attı, sonra epey bir süre yüzümü göstermiycem moduna girdi doktor da inat etti yüzünü çekmek için.

Canım benim, dualarımız seninle biliyorsun ama öncelikle senin içini ferah tutman lazım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah... Benim bir akrabamın da aşağıda, sürekli ağrısı oldu ama sağlıkla doğum yaptı, canım içini ferah tut noolursun.

kızlar ben şimdi çıkıyorum çünkü yemek yapmam lazım,bir de bornozla oturoyurum hala banyo yaptım da sabah:))) neyse yemeğimi yapayım işlerimi halledeyim görüşürüz canlarım benim kocaman mucx hepinizeee

Oyy kurban olurum güzelliğe bakar mısınız ya harika bir görüntü yakalamış doktorum maşallah size içim eridi resmen

Canımın canı lütfen biraz içini ferah tutmaya çalış biliyorum çok zor ama zaten bebeğin içerde nelerle savaşıyor kimbilir bir de sen kendini bırakma sakın Allaha emanet bebeklerimiz eminim geçecektir dualarımız seninle merak etme

sağol kuuzm ya dua olmasa rabbim olmasa olmaz zaten .ne yapayım rabbim ne yazdıysa o olacak.ama yatarak ağlayarak 5.ayıma girdiğim gün tam rahatladım derken üzülmem inşallah.inşalalh sınavım yavrumla olmaz.inşallah hayırla bu doğumu atlatırım.şu beş ayda saçlarımın yarısı beyazladı ah annelik ah annemi üzdüğüm zamanlar ahhhh

Canlar sabahtan beri düşünüp duruyorum çıkamadım işin içinden.

Hafta sonu kayınvalidemle konuştuk biraz. Çocuk doğunca 40 gün izin alırım işyerinden sana bakarım falan diyor. Annem dibimde oturuyor benim o gelecekti. Ben kayınvalidemden hiçbirşey isteyemem ki.. Sonra da sen çalışıcam dersen işi bırakır ben bakarım çocuğa falan diyor. Ben annem baksın istiyorum. Kayınvalidem ve kayınpederim epey yaşlılar açıkçası annem daha genç daha modern. Ham anneme nazım geçer. Eşimle konuşmuştuk o da annen baksa daha iyi falan demişti. Kayınvalidem öyle diyince bende sen bizim için işi falan bırakma anne annem çalışmıyor zaten falan dedim ama alınır diye de korkuyorum.

Akşama eşimle konuşayım diyorum ama nasıl açıklıcam bakalım durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…