- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
7 ekim sabah 09:00 şeker yüklemesi için randevu almış bulunmaktayım
tabiki minişimi de görcemmm
sanırım ben şimdide o hale geldim yaaaa şu an mümkün gbi görünmüyor eğildim eğildim göremedimne halt etceksem .bura küçükya kuaföre gitsem bilmiorum varmı öle bi kuaför varsa ne kadar temzi ne kadar güvenilir birde ben bugüne kadar hiç ağda yaptırmadm kendimi çokmu kasarım bebğe bişimi olur korkuyorum.ah benim gül gibi lazerim ya ah tertemiz olmuştum tamamlayabilseydim keşke.bazıları eşinden yardım alıyormuş amaa büyük konuşamyım asla yaptıramam ona çünkü ben zayıf ve temiz zamanlarımda bile rahat değilim yani gösterme açıısndan
Kızlaaaarrr....
Haftasonu yine ayrı kaldık, geçmişi okuyana kadar da öğlen oldu ancak yazabiliyorum.
haftasonu ayrıltılı ultrason sevdasına ömrümüz gitti, doktorun cihazı arızalanmış yeni cihaz geldi ayarlar yapılması derken geç oldu, pazar sabahın köründe doktorun kapısındaydık tekrar.Size düşüncelere gark olmuş kızımı tanıştırayım...
Eki Görüntüle 811066
Kızlar sabah kalktım inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı okula gittim salak gbi adim atamaz olunca esimi aradim hastanrye geldim daha memurlar bile yokcok kötüyüm dua edin ne olur
güzelim bu kıl mevzusu var yaaaa beni sinir ediyorrrrşeyimi hala görebiliyorum ve aynayı koyup altıma işimi hallediyoruz şükür çünkü çömelebiliyorum hala ama artık elimi rastgele atmaya başladım korkuyorum kescem biryerimi diye...önceden ağda yapardım hamilelikten beri yapamıyorum ve kuaföre gidebiliriz tabii sakıncası yok ama doktor çok hijyenik olması lazım bir de hassas olacağı için o bölge dikkatli çekmesi lazım canın biraz daha yanabilir demiştii....bir doğurayım yine başlayacam ağdacıya,lazerden korkuyorum çünkü çok acıtıyor diyorlar eşinden yardım alma konusuna gelirsek,bir gün düğüne gitcektik mini elbise giycem diye dizden yukarısını da almam gerekti neyse arka tarafları göremiyorum,hani şu roll on ağdalardan ısıttım bi güzel sürdüm ve ağda bezlerini de yapıştırdım eşimden çekmesini rica ettim anammmmm öyle bir çektikii bildiğin morardıı siyah ince çorap giymek durumunda kaldım,orama ağda yap dersem komple dudakları alır götürür heralde töbeeeeeee
Kızlaaaarrr....
Haftasonu yine ayrı kaldık, geçmişi okuyana kadar da öğlen oldu ancak yazabiliyorum.
haftasonu ayrıltılı ultrason sevdasına ömrümüz gitti, doktorun cihazı arızalanmış yeni cihaz geldi ayarlar yapılması derken geç oldu, pazar sabahın köründe doktorun kapısındaydık tekrar.Size düşüncelere gark olmuş kızımı tanıştırayım...
Eki Görüntüle 811066
kız alemsin, güldürdün yine beni...yerden göğe kadar da haklısın balım. bacaklar, kol altları epilasyon aletiyle yapılıyor da, malum bölge çok zor. hele ki yapış yapış sıcak ve nemli bir memleketteysen yazın hiç bir sekilde ağda yapamıyorsun. ben de evlenmeden önce lazer yaptırmıştım ağda kadar acımıyor, bir sürü de para verdim. ama hamilelikte tüm tüyler hormonların etkisiyle coştular:) bundan sonra lazere mazere para vermem, doğuma kadar bir şekilde idare edip doğumdan sonra bakacaz çaresine.zaten son ay eşinden uzak duruyorsun, biliyorum bu senin için biraz or lauranam:)
ben de alıyorum yaahızlı gidiyor....ekmek yemiyorum güya...biz elimizden geleni yapalım ama gene de alırsak boşverr doğumdan sonra veririz inşallah...dünya tatlısı melekler gelecek onu düşün kilonu unut
ya tatlı falan yesem hadi diyecem yedim aldım yürüyüş yap okulda koştur yemeğe dikkat et ama sonuç neyse artık hayırlısı diyeceğim rejim yapamayacağıma göre şu an doğumdan sonra veririz inşallah
destek olan arkadaşlrdan rabbim razı olsun kızlar.ağrım hiç geçmedi.araştırdım biraz plasentanın aşağıda olması hiçte hoş bi durum değil.üstüne kanammda var.erken doğuma neden olabiliyormuş ağrım bu yüzdenüstüne kanama alanımda başlamış yatıyorum kızlar ALLAH rızası için dua edin bana benim oğlum nazlı oğlum çok nazlı.kocam diyorki sana çekmiş diyor ilk günden beri nazlı oğlum inşalalh sağlıkla alırım seni kucağıma hayırlı zamanda
ben de alıyorum merak etme
bal pekmez tahin tatlı matlı da yediğim yok yani:)
demekki bünyemiz hamilelikte böyle işleyecekmiş boşver sağlıklı olsunlarda
günaydıın
grip olma yaa herkes grip
geçmiş olsun umarım önemli bişeytin yoktur spse
oh oh afiyet olsun ben de az evvel yaptım birazdan çıkcam
günaydın canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bakalım
hahahahha yok kızzz libidom fena var ama aramızda tık yok çünkü sonrasında canım çok yandı yani dış genital çok acıdı ayakta duramadım ya da bizimki azdı başka bişe yaptı bilemiyorum hahahhaha töbeeee bak konuşturuyorsun beni yaaaaaa:))))) doğurana kadar bekaretinin gitmesinden korkan ama halt yemeden de duramayan liseliler gibi sevişme modundayım güzelim ben öyle dokunmadan yapamam hahahha aannaammmmm çok terbiyesizim çokkkk ama niyetim güzel maksadım çocuğu nasıl yaptığımı unutmamak ve eşime ben daha ölmedim demek:))))) gerçi rüyalarımda hep aldatıldığımı görüyorum
destek olan arkadaşlrdan rabbim razı olsun kızlar.ağrım hiç geçmedi.araştırdım biraz plasentanın aşağıda olması hiçte hoş bi durum değil.üstüne kanammda var.erken doğuma neden olabiliyormuş ağrım bu yüzdenüstüne kanama alanımda başlamış yatıyorum kızlar ALLAH rızası için dua edin bana benim oğlum nazlı oğlum çok nazlı.kocam diyorki sana çekmiş diyor ilk günden beri nazlı oğlum inşalalh sağlıkla alırım seni kucağıma hayırlı zamanda
anaammmm ben onun dudaklarını ve düşünen kafasını yerimmm:)))) maşallah çok güzel görünüyor kızın,hareketlimiy di peki ultrasonda?
Kızlaaaarrr....
Eki Görüntüle 811066
Oyy kurban olurum güzelliğe bakar mısınız ya harika bir görüntü yakalamış doktorum maşallah size içim eridi resmen
Canımın canı lütfen biraz içini ferah tutmaya çalış biliyorum çok zor ama zaten bebeğin içerde nelerle savaşıyor kimbilir bir de sen kendini bırakma sakın Allaha emanet bebeklerimiz eminim geçecektir dualarımız seninle merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?