Kızlaaaarrr....
Haftasonu yine ayrı kaldık, geçmişi okuyana kadar da öğlen oldu ancak yazabiliyorum.
haftasonu ayrıltılı ultrason sevdasına ömrümüz gitti, doktorun cihazı arızalanmış yeni cihaz geldi ayarlar yapılması derken geç oldu, pazar sabahın köründe doktorun kapısındaydık tekrar.Size düşüncelere gark olmuş kızımı tanıştırayım...
Eki Görüntüle 811066
destek olan arkadaşlrdan rabbim razı olsun kızlar.ağrım hiç geçmedi.araştırdım biraz plasentanın aşağıda olması hiçte hoş bi durum değil.üstüne kanammda var.erken doğuma neden olabiliyormuş ağrım bu yüzdenüstüne kanama alanımda başlamış yatıyorum kızlar ALLAH rızası için dua edin bana benim oğlum nazlı oğlum çok nazlı.kocam diyorki sana çekmiş diyor ilk günden beri nazlı oğlum inşalalh sağlıkla alırım seni kucağıma hayırlı zamanda
Evet canım, eller kollar kıpır kıpırdı, bir ara bacak bacak üstüne attı, sonra epey bir süre yüzümü göstermiycem moduna girdi doktor da inat etti yüzünü çekmek için.
Canım benim, dualarımız seninle biliyorsun ama öncelikle senin içini ferah tutman lazım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah... Benim bir akrabamın da aşağıda, sürekli ağrısı oldu ama sağlıkla doğum yaptı, canım içini ferah tut noolursun.
canım gelir gelmez öğle arasına durumuna baktım nasıl oldun sabahtan beri geçmişi okuyamadım henüz inşallah kötü birşey yoktur
geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Çok duymuşumdur önceden, hamileliğini hastanede ya da full yatarak geçirenleri şimdi kocaman çocukları var. Mutlaka çok zor ama, içini ferak tutup, kendini üzmeden çok! sabırla dinlen, yat. Doktorun dediklerini uygula, ilaç gerekiyorsa da al umarım kolaylıkla atlatırsın bu evreyi
canımm ilaç verdi mi sana??? hiç üzülme bu arada 32. haftada olup plesentası aşağıda olan ama doktorun çıkar o merak etme dediği hamileler var ben başka topiklere de bakıyom ondan biliyomüzme tatlı canını yani güzel arkadaşım müjganım dualarım seninleee
sağol kuuzm ya dua olmasa rabbim olmasa olmaz zaten .ne yapayım rabbim ne yazdıysa o olacak.ama yatarak ağlayarak 5.ayıma girdiğim gün tam rahatladım derken üzülmem inşallah.inşalalh sınavım yavrumla olmaz.inşallah hayırla bu doğumu atlatırım.şu beş ayda saçlarımın yarısı beyazladı ah annelik ah annemi üzdüğüm zamanlar ahhhh
Canlar sabahtan beri düşünüp duruyorum çıkamadım işin içinden.
Hafta sonu kayınvalidemle konuştuk biraz. Çocuk doğunca 40 gün izin alırım işyerinden sana bakarım falan diyor. Annem dibimde oturuyor benim o gelecekti. Ben kayınvalidemden hiçbirşey isteyemem ki.. Sonra da sen çalışıcam dersen işi bırakır ben bakarım çocuğa falan diyor. Ben annem baksın istiyorum. Kayınvalidem ve kayınpederim epey yaşlılar açıkçası annem daha genç daha modern. Ham anneme nazım geçer. Eşimle konuşmuştuk o da annen baksa daha iyi falan demişti. Kayınvalidem öyle diyince bende sen bizim için işi falan bırakma anne annem çalışmıyor zaten falan dedim ama alınır diye de korkuyorum.
Akşama eşimle konuşayım diyorum ama nasıl açıklıcam bakalım durumu
Anaaaaam maşallah bu ne güzel bişey ya...Bizim de yarın diğer doktorumuzla muayenemiz var. Belki bize de böyle bir çıktı verir... Çok güzeeeeeeeel
Çok geçmiş olsun.Canım istirahat verdi mi doktor ? Bide kanamam var yazmışsın. Sabah yoktu değil mi, yeni mi başladı ??
Allah büyük bebeğim herşey güzel olacak biraz olumlu düşün artık hadi lütfen
Ahandra çok derin bir mevzu bu yahu canom :26:
Ama bence bırak istediği zamanlarda kayınvaliden baksın yaşlı diyorsun nasılsa yorulacak eşinde bunu bahane ederek annesine sen dinlen artık birazda kayınvalidem baksın diyebilir yani tatlı dill.Artık arayı eşin bulacak çünkü senin bir şey demen her iki tarafta da kırgınlık yaratabilir diye düşünüyorum.Ha bir de şu var sen annene bu durumu anlat bak böyle böyle yapacağız diye o da haberdar olsun ki onu da kırmamış olursunuz.
Mantıklı olan çalışmayan ve genç olan taraf annenin bakması ama kayınvaliden de yardımcı olmak istiyor belli ki ona da az bir fırsat ver hevesini alsın herkes mutlu olsun canım
Kızlar ağrım çok fena devam ediyor kendi doktorumu aradim burdakinin verdigi ilaçları alma sabah aksam parol al bugun gecmezse yarin tekrar ara dedi gene kaldim bu küçük gurbette bir kocam bir rabbim var dua edin lutfen cok sancim var
kızlar ALLAH razı olsun herkesten rabbim kimseyi evladıyla sağlıkla imtihan etmesin.ağrım geçmiyor sanırım baskı yapıyor rahim ağzına çünkü rahim ağzı kapalı dedi doktorplesantayla.eşim geldi yemek falan hazıladı geri gitti.sağolsun arkadaşlar var onlarda okuldalar kimsenin elinden bişi gelmez .resmen bebeği afederseiz vajinada taşıyorum gbi hissediyorum.bugün 5.ayıma girdim çok mutluydum bilen bilir hep ağlamakla geçti ilk günden beri kanamalarım ağrılarım falan ağrılarımda azalmıştıçok mutluydum artık bişi olmaz diyordum genede rabbime emanet bakalım alnımızda ne var.ebede aradı çağırmaya oda benim mahllede oturuyor olmazsa ben eve gelirim dedi bakalım sizlerdende herkestende isteyebileceğim tek şey dua.parol vardı eşime sölemedim oda bitmiş söleyim akşama getirsin zaten raporum falanda okula gidecek işte neyse sizleride üzmek istemiyorum çok çok sağolun rabbim yavrularınızı hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin
Canım bizde zaten önce kayınvalideye sorulurmuş, altlı üstlü oturuyoruz çünkü. Annem sorcaksın önce kayınvalidene diyor alınmaca darılmaca olmasın diyor ama sorarsam hayatta bakmam demez. Ama bende eşimde ona baktırmak istemiyoruz. Çok geri kafalılar çünküŞunu yapma bunu yapma da diyemem.
Öğlenleri bizi yemeğe servis götürüyor ve o servis annemlerin sokaktan geçiyor artık onu bahane edip annem baksın ki öğlenleri görmeye gidebileyim falan desem diyorum. Saçma olur mu ki?
kızlar biz eşimle bu park yatağı çok beğendik.....bugün de gidip bi mağazadan bakcaz nasıl diye....sizce nasıl
Eki Görüntüle 811170
markası Massimo Ricco Perlina S 704 ,fiyatı da uygun yani....
nazar boncuklu olması cok hoşuma gitti
Çok kullanışlı ve hoş görünüyor canım özellikle tekerlekli olması güzel.Ben park yatak düşünmüyordum ama eşim alalım diyor acaba başka rengi var mı?Nazar boncuklu olması ayrı güzel.
siz erken gidiyorsunuz sanırım ya
yada ben yine geç kaldım şeker testi için
ayrıntılıya da şekere de ekimin sonunda gidicem 21 ekim gibi falan
var kuzum mavisi ve beyazı var.massimo ricco yaz sitesine gir.yada hepsiburada dan bak....mavisi de cok güzel oglusum olsa onu alırdım hatta babası istersen mavisini de alabiliriz dedi ama ben pembeli uyku seti istiyorum english home dan .ona uygun bi yatak olur pembe...
Beyazı da çok güzelmiş beee
Ama şu girişteki 5 ürün 599 TL kısmına takıldım ne kadar avantajlı bir kampanya yapmışlar :26:
kızlar biz eşimle bu park yatağı çok beğendik.....bugün de gidip bi mağazadan bakcaz nasıl diye....sizce nasıl
Eki Görüntüle 811170
markası Massimo Ricco Perlina S 704 ,fiyatı da uygun yani....
nazar boncuklu olması cok hoşuma gitti
Biz de altlı üstlü oturuyoruz ama annem şehir dışında olduğu için haliyle mecburen kayın validem bakacak ama madem önce ona soruluyor ya herşeyi göze alıp güzelce '' anne tamam torunun ama sana zorluk olmasın acil durumlar dışında annem halleder sen rahatına bak keyfini sür bebeğin'' dersin.Yani bu da bir fikir.
Öğlenleri emzirmek bahanesiyle de anneni öne sürebilirsin mantıklı geldi yani istemiyorsanız çeşitli bahaneler üretmek şart olmuş malesef.Ama şu da var gerikafalılar diyorsun.Yarın ben ve bebeğim ağlayacağımıza şimdi onlar ağlasın Allah korusun ne zahmetlerle uğraşıyoruz sırf gönülleri kırılmasın diye de riskleri göze alamam.
Mesela eltim de ufaklığı doğurduğunda kayınvalideme neredeyse koklatmadı bile çünkü o kadar koca karı usulleri kullanmış ki kayret etmiş anlattığına göre ama bende de aynı kayınvalide var bana hiç öyle gelmiyor.Ben her zaman derim yaşayarak öğrenen okuyarak öğrenenden daha makbuldür diye.Off of çık çıkabilirsen işin içinden
Ayyy bayıldım ben buna.. İnternetten araştırıyorum hemen bakalım izmir'de nerde bulabilirim.
Canım annem şuan Bulgaristan'da babamla. Aradım sordum ne yapayım diye. O da dedi tatlı dille anlatın diye. Kayınvalidemi seviyorum çok şükür çevremden neler gördüm duydum. Bu konu yüzünden kalbini kırmak istemiyorum ama onlara baktırmak da istemiyorum. Hem belinde fıtık var kadın 3.kata zor çıkıyor çocukla uğraşamaz. Palas pandaras gezer çocuk. Hemde eski moda düşünüyorlar, hemde etrafın dediklerine çok takıyorlar. Evlendiğimizde herkes demiş altlı üstlü oturup ayrı mı yemek yiyorsunuz. Oturun beraber diye. Bende o da istemiyorduk çok muhabbet tez ayrılık getirir dedik. Taktı söylenenleri kafaya. Defalarca söyledi bana. Yine birileri bişey der uygulamaya çalışır diye de tedirginim. Annem diyor etraftan çekiniyordur. Gelinin vermedi mi çocuğu derler diye diyo. Offf çok pis arada kaldım
Canım bizde zaten önce kayınvalideye sorulurmuş, altlı üstlü oturuyoruz çünkü. Annem sorcaksın önce kayınvalidene diyor alınmaca darılmaca olmasın diyor ama sorarsam hayatta bakmam demez. Ama bende eşimde ona baktırmak istemiyoruz. Çok geri kafalılar çünküŞunu yapma bunu yapma da diyemem.
Öğlenleri bizi yemeğe servis götürüyor ve o servis annemlerin sokaktan geçiyor artık onu bahane edip annem baksın ki öğlenleri görmeye gidebileyim falan desem diyorum. Saçma olur mu ki?
Ayyy bayıldım ben buna.. İnternetten araştırıyorum hemen bakalım izmir'de nerde bulabilirim.
Canım annem şuan Bulgaristan'da babamla. Aradım sordum ne yapayım diye. O da dedi tatlı dille anlatın diye. Kayınvalidemi seviyorum çok şükür çevremden neler gördüm duydum. Bu konu yüzünden kalbini kırmak istemiyorum ama onlara baktırmak da istemiyorum. Hem belinde fıtık var kadın 3.kata zor çıkıyor çocukla uğraşamaz. Palas pandaras gezer çocuk. Hemde eski moda düşünüyorlar, hemde etrafın dediklerine çok takıyorlar. Evlendiğimizde herkes demiş altlı üstlü oturup ayrı mı yemek yiyorsunuz. Oturun beraber diye. Bende o da istemiyorduk çok muhabbet tez ayrılık getirir dedik. Taktı söylenenleri kafaya. Defalarca söyledi bana. Yine birileri bişey der uygulamaya çalışır diye de tedirginim. Annem diyor etraftan çekiniyordur. Gelinin vermedi mi çocuğu derler diye diyo. Offf çok pis arada kaldım
kuzum sitesine gir.satış noktalarından izmir i sec...gösteriyo hangi mağazalarda oldugunu
bende bayıldım yaaa...normalde tüllü seyleri sevmiyorum ama bu cok cici.inşallah böyle göründüğü gibi kalitelidir baharımm
seni anlıyorum canım, valla alınmaca darılmaca yok sen nasıl istiyorsan o şekilde söyleyin k.v.lere. sen öğlenleri hem görme hem de emzirme bahanesiyle annenin bakmasının daha iyi olacağını söyleyebilirsin. kayınvaliden de tabi ki torunu olacağı için çok sevicek yavrunu, zaten altlı üstlü olduğunuz için bebeğin uyumadığı, müsait olduğunuz zaman sen çağırırsın onlar da bol bol severler.
benim k.v. lerin üst katımızda evleri var ama iş sebebiyle başka bir şehirdeler şu an. bir kaç yıl sonra döndüklerinde yavruya göz kulak olurlar diye seviniyorum. ama küçükken bakamazlar zaten. k.v. çok hassas bir insan, öyle ayakta durup çocuk peşinde koşturmaya dayanamaz, kendi de söylüyordu. bu yüzden benim annem bakacak, o da herhalde bir süre bizde bakar, daha sonra kendi evlerinde bakabilir diye düşünüyorum. bilmiyorum en doğrusu nasıl olur? zaten 3-3,5 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?