2014 Şubat Anneleri

Anaaaaam maşallah bu ne güzel bişey ya... Bizim de yarın diğer doktorumuzla muayenemiz var. Belki bize de böyle bir çıktı verir... Çok güzeeeeeeeel

Çok geçmiş olsun.Canım istirahat verdi mi doktor ? Bide kanamam var yazmışsın. Sabah yoktu değil mi, yeni mi başladı ??

canım gelir gelmez öğle arasına durumuna baktım nasıl oldun sabahtan beri geçmişi okuyamadım henüz inşallah kötü birşey yoktur

kızlar ALLAH razı olsun herkesten rabbim kimseyi evladıyla sağlıkla imtihan etmesin.ağrım geçmiyor sanırım baskı yapıyor rahim ağzına çünkü rahim ağzı kapalı dedi doktorplesantayla.eşim geldi yemek falan hazıladı geri gitti.sağolsun arkadaşlar var onlarda okuldalar kimsenin elinden bişi gelmez .resmen bebeği afederseiz vajinada taşıyorum gbi hissediyorum.bugün 5.ayıma girdim çok mutluydum bilen bilir hep ağlamakla geçti ilk günden beri kanamalarım ağrılarım falan ağrılarımda azalmıştıçok mutluydum artık bişi olmaz diyordum genede rabbime emanet bakalım alnımızda ne var.ebede aradı çağırmaya oda benim mahllede oturuyor olmazsa ben eve gelirim dedi bakalım sizlerdende herkestende isteyebileceğim tek şey dua.parol vardı eşime sölemedim oda bitmiş söleyim akşama getirsin zaten raporum falanda okula gidecek işte neyse sizleride üzmek istemiyorum çok çok sağolun rabbim yavrularınızı hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin

Allah büyük bebeğim herşey güzel olacak biraz olumlu düşün artık hadi lütfen

Ahandra çok derin bir mevzu bu yahu canom :26:
Ama bence bırak istediği zamanlarda kayınvaliden baksın yaşlı diyorsun nasılsa yorulacak eşinde bunu bahane ederek annesine sen dinlen artık birazda kayınvalidem baksın diyebilir yani tatlı dill.Artık arayı eşin bulacak çünkü senin bir şey demen her iki tarafta da kırgınlık yaratabilir diye düşünüyorum.Ha bir de şu var sen annene bu durumu anlat bak böyle böyle yapacağız diye o da haberdar olsun ki onu da kırmamış olursunuz.
Mantıklı olan çalışmayan ve genç olan taraf annenin bakması ama kayınvaliden de yardımcı olmak istiyor belli ki ona da az bir fırsat ver hevesini alsın herkes mutlu olsun canım

kanama alanı var canım benim.dıaşrda daha kanma olmadı olmazda inşalalh.evet 5 gün yazdı rapor

Canım bizde zaten önce kayınvalideye sorulurmuş, altlı üstlü oturuyoruz çünkü. Annem sorcaksın önce kayınvalidene diyor alınmaca darılmaca olmasın diyor ama sorarsam hayatta bakmam demez. Ama bende eşimde ona baktırmak istemiyoruz. Çok geri kafalılar çünkü Şunu yapma bunu yapma da diyemem.
Öğlenleri bizi yemeğe servis götürüyor ve o servis annemlerin sokaktan geçiyor artık onu bahane edip annem baksın ki öğlenleri görmeye gidebileyim falan desem diyorum. Saçma olur mu ki?

Canim rahatla biraz stres yaptikca vucut daha cok kasiliyor biliyorum soylemesi kolay ama benimde plasentanin biri asagida 3 defa kanamam oldu ilk gunden beri sdurekli yatma modundayim disariya doktordan doktora cikiyorum evin icinde de yemek yemeye ve wc ye kalkiyorum yumurtaliklarimda kist var surekli sanci ve agri biraz dayan canim sen iyi ol ki bebisinde iyi olsun keske rapor alsaydin bunun en iyi ilaci yatmak cunku

Son düzenleme:

Tatlım çook geçmiş olsun.. Dualarım seninle.
Senin durumunu ben de 10. Haftamda yaşadım.
Plesanta aşağıdaydı. Kolunu kesmiş gibi kanamalar akıntılar..
Kabus gibiydi.. Bir ay boyu hep yattım.. Varislendi bacaklarım..
Daha sonra tam bitti derken bu seferde kese arkasında kanama alanı çıktı..
Tekrar yattım..
Sana ve bu durumu yaşayanlara tek tavsiyem; yemekten çok su tüketmen..
Su içmek ilaç gibi geliyor canım..
Adla ayağa kalkma. Tuvaletini yaparken ıkınma.. Üzülme geçecek.. Benim bile geçtiyse..
Allah yavruna uzun ömürler versin..

kızlar biz eşimle bu park yatağı çok beğendik.....bugün de gidip bi mağazadan bakcaz nasıl diye....sizce nasıl

markası Massimo Ricco Perlina S 704 ,fiyatı da uygun yani....

nazar boncuklu olması cok hoşuma gitti

Son düzenleme:

Biz de altlı üstlü oturuyoruz ama annem şehir dışında olduğu için haliyle mecburen kayın validem bakacak ama madem önce ona soruluyor ya herşeyi göze alıp güzelce '' anne tamam torunun ama sana zorluk olmasın acil durumlar dışında annem halleder sen rahatına bak keyfini sür bebeğin'' dersin.Yani bu da bir fikir.
Öğlenleri emzirmek bahanesiyle de anneni öne sürebilirsin mantıklı geldi yani istemiyorsanız çeşitli bahaneler üretmek şart olmuş malesef.Ama şu da var gerikafalılar diyorsun.Yarın ben ve bebeğim ağlayacağımıza şimdi onlar ağlasın Allah korusun ne zahmetlerle uğraşıyoruz sırf gönülleri kırılmasın diye de riskleri göze alamam.

Mesela eltim de ufaklığı doğurduğunda kayınvalideme neredeyse koklatmadı bile çünkü o kadar koca karı usulleri kullanmış ki kayret etmiş anlattığına göre ama bende de aynı kayınvalide var bana hiç öyle gelmiyor.Ben her zaman derim yaşayarak öğrenen okuyarak öğrenenden daha makbuldür diye.Off of çık çıkabilirsen işin içinden

Çok kullanışlı ve hoş görünüyor canım özellikle tekerlekli olması güzel.Ben park yatak düşünmüyordum ama eşim alalım diyor acaba başka rengi var mı?Nazar boncuklu olması ayrı güzel.

Çok kullanışlı ve hoş görünüyor canım özellikle tekerlekli olması güzel.Ben park yatak düşünmüyordum ama eşim alalım diyor acaba başka rengi var mı?Nazar boncuklu olması ayrı güzel.

var kuzum mavisi ve beyazı var.massimo ricco yaz sitesine gir.yada hepsiburada dan bak....mavisi de cok güzel oglusum olsa onu alırdım hatta babası istersen mavisini de alabiliriz dedi ama ben pembeli uyku seti istiyorum english home dan .ona uygun bi yatak olur pembe...

Beyazı da çok güzelmiş beee
Ama şu girişteki 5 ürün 599 TL kısmına takıldım ne kadar avantajlı bir kampanya yapmışlar :26:

Ayyy bayıldım ben buna.. İnternetten araştırıyorum hemen bakalım izmir'de nerde bulabilirim.

Canım annem şuan Bulgaristan'da babamla. Aradım sordum ne yapayım diye. O da dedi tatlı dille anlatın diye. Kayınvalidemi seviyorum çok şükür çevremden neler gördüm duydum. Bu konu yüzünden kalbini kırmak istemiyorum ama onlara baktırmak da istemiyorum. Hem belinde fıtık var kadın 3.kata zor çıkıyor çocukla uğraşamaz. Palas pandaras gezer çocuk. Hemde eski moda düşünüyorlar, hemde etrafın dediklerine çok takıyorlar. Evlendiğimizde herkes demiş altlı üstlü oturup ayrı mı yemek yiyorsunuz. Oturun beraber diye. Bende o da istemiyorduk çok muhabbet tez ayrılık getirir dedik. Taktı söylenenleri kafaya. Defalarca söyledi bana. Yine birileri bişey der uygulamaya çalışır diye de tedirginim. Annem diyor etraftan çekiniyordur. Gelinin vermedi mi çocuğu derler diye diyo. Offf çok pis arada kaldım

kuzum sitesine gir.satış noktalarından izmir i sec...gösteriyo hangi mağazalarda oldugunu

bende bayıldım yaaa...normalde tüllü seyleri sevmiyorum ama bu cok cici.inşallah böyle göründüğü gibi kalitelidir baharımm

seni anlıyorum canım, valla alınmaca darılmaca yok sen nasıl istiyorsan o şekilde söyleyin k.v.lere. sen öğlenleri hem görme hem de emzirme bahanesiyle annenin bakmasının daha iyi olacağını söyleyebilirsin. kayınvaliden de tabi ki torunu olacağı için çok sevicek yavrunu, zaten altlı üstlü olduğunuz için bebeğin uyumadığı, müsait olduğunuz zaman sen çağırırsın onlar da bol bol severler.

benim k.v. lerin üst katımızda evleri var ama iş sebebiyle başka bir şehirdeler şu an. bir kaç yıl sonra döndüklerinde yavruya göz kulak olurlar diye seviniyorum. ama küçükken bakamazlar zaten. k.v. çok hassas bir insan, öyle ayakta durup çocuk peşinde koşturmaya dayanamaz, kendi de söylüyordu. bu yüzden benim annem bakacak, o da herhalde bir süre bizde bakar, daha sonra kendi evlerinde bakabilir diye düşünüyorum. bilmiyorum en doğrusu nasıl olur? zaten 3-3,5 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar bende 20 haftalık hamileyim.kız annesi olucam bir aksilik olmazsa inşallah.Paylaşımlarınız için teşkrler :)

dur bakalım prolet, sen şimdiden düşünüp de kendini yorma, gün doğmadan neler doğar...ben de taa bir kaç ay sonraki durumları çok takarım, düşünürüm...annem rahatlatır sağolsun...
Allah gönlünüze göre versin...
kayınvaliden çalıştığı için mazereti var sonuçta, etraf da kendine baksın çok konuşmasınlar ayol:)

Ben beyazını çok sevdim kuzum. Zaten anası gibi "yıldızı düşük" olursa o da çok nazara gelir. Pratik çözüm
Kendi sitesini açamıyorum ofisten eve gidince açıp bakıcam canlı canlı nerde görebilirim bakalım.

Yaaa zaten iş durumu belli değil belki ayrılır kendim bakarım 2-3 yaşına kadar ama yine de huzursuz oldum, yaşanabileceklerden korktum Ben az laftan çok alınan bi insanım.. Bi laf sokarsa çok üzülürüm. Birde eşimin abisi bekar. Şimdi kayınvalidem çocuk bakmak için işi bırakırsa ilerde lafını edebilir. sizin için işi bıraktım oğlumu istediğim gibi evlendiremedim diye. Ne bileyim yaaa akşama bi konuşayım bakalım eşimle. Ona da ne zaman konuyu açsam daha çok var zamanı gelince konuşuruz diyip duruyor. Bende sana kimse bişey demiyor, bana bişey dediklerinde ne cevap verebileceğimi bileyim diyorum ama anlamıyor beyimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…