2014 Şubat Anneleri

gittiğimde onu da sorcam canım.haber ederim sana

Süper olum bebikim haberlerini bekliyorum

Canım kayuınvalideni seviyor olman riske girmeni gerektirmez.Tamam yaşlı başlı insanlar kalpleri kırılmasın diye düşünüyoruz ama ya Allh korusun bir şey olursa sonra hem onlar hem siz mahvolursunuz.Çocuk işi şakaya gelmez.Eşine büyük iş düşüyor.Madem eşinde senin annenin bakmasını uygun görüyor birlikte güzellikle anlatın kayınvalidene ki yavaştan hazırlasın kendisini o da.Yoksa sonlara doğru kalırsa bence daha zor olacaktır anlatıp anlaşabilmek

Zaten o konuşmayı asla tek başıma yapmayı düşünmüyorum. Hafta sonu dedim zaten bize göre plan yapma anne sen belki ben çalışmam belki annem bakar o çalışmıyor nasılsa dedim. Belki de ağzımı aramıştır diyorum çünkü seviyor çalışmayı. Kadın hem emekli hem çalışıyor. Çok da kestirip atmıcam. Çünkü annem babaannemle de ilgileniyor. Alzaymır hastası babaannem. Allah korusun ileri de kötüleşirse ikisine bir bakamaz. Mecbur kayınvalideme muhtaç oluruz.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. ,Akşam eşime açıcam konuyu kafamı rahatlatmam lazım.
:18:

kimisi çocuk bakımında ustadır, kimisi de pek özenmez. mesela benim babaannem rahmetli de hem 7 çocuk, hem 4 torun büyütmüş. tertemiz özenli bir kadındı, masal anlatır, eğlenmemiz için kılıktan kılığa girerdi. ama anneannnem pek anlamazdı bu işlerden, ne masal bilirdi, ne bakım...bir gün ben ufakken su istemişim, annannişko da pis bir bardakla su veriyormuş bana, annem koşmuş elinden almış hemen:)

ben bu ayın 10 unda gittim ya canım.bi ay sonra sabah saatinde gel dedi dr um.24.haftamda olcam uygundur sanırım

ben geç kaldım biraz yada bizim doktro geç ikimiz bulmuşuz birbirimizi
24. haftadan sonra veriyor ayrıntılı ve şeker testini bende gittiğimde 26. haftamda olacağım

Son düzenleme:

Hadi gazanız mübarek olsun canım

Aslında tam olarak doğru tabir ''özenmek'' canım.Ne güzel dedin.Her kadının içinde annelik duyguları ve becerileri mevcut ama kimileri bunları göz ardı edip kolaya vuruyor.İstisnalar kaideyi burada bozuyor malesef

Kızlar mrhb lütfen bilen varsa bilgilendirsin 6.2 haftalıkken bebeğimin kalp atışlarını duydum Birgün sonra evde rafa uzanıp tabak alınca belimde ağrı başladı hemen o günün sabahı doktora gittim ve bebeğim kesede görünmedi vajinal bakalım dedi ve orda gördüm bebeğimi sizce neden göbekten bakılınca görülmedi bebeğime birşey oldu diye çok korkuyorum

bu çok şeker ama
fiyatı da gerçekten uygunmuş ben sitesini bulamadım ama beceremedim sanırım
nette 200 liraya var
sen bunu yatak odana mı koycan
ben de yatak odasına minik bi beşik istiyorum böyle çekip salona da götürebilceğim falan
ama kafama göre bişi bulamadım şöyle ucuz

merhaba,
6 hafta çok erken bir dönem olduğu için görünmemiş olabilir.biz 5 hafta 5 günlükken gittiğimizde kalp atışlarını vajinal usg ile duymuştuk.karından bakılan usg de ise ikiz mi tek mi o bile belli değildi.vajinal usg ile görüldüyse hiç bir sorun yoktur. birkaç hafta sonra gittiğinde hep karından bakılıyor zaten.

Canım nasılsın, bir gelişme var mı, ağrıların ne durumda, bizleri habersiz bırakma olur mu?

Acaba senin de dediğin gibi ağzını aramak için demiş olabilir mi, ya da çevre baskısı da olabilir. Önemli olan eşinle ortak bir karar vermeniz ve bunu ikiniz birlikte uygun bir dille açıklamanız. Öğlenleri görme ve emzirme çok iyi bir bahane aslında...

Sağolasın canım malesef ayniyim; (

slm kızlar geçmişi bi okuyayım dedim ama sabahtan bu yana amma yazmışsınız ya okuyarak bitiremedim spde nin sorunu neyymiş çok üzüldüm ya ALLAH tez zamanda şifa versin inşallah hayırlısı ile ona ve evladına bizde gittik çlaıştık geldik

hiç işe adapte olamıyorum ya aklım hep bebişte

ya kizlar bildiğim kadarıyla birçok öğretmen var aramızda ben de öğretmenim bana bi yardımcı olun simdi biz son 3 haftaya kadar çalışıp geri kalan 5 hafta dogum öncesi izni sonraya ekleyebiliyoruz ya ben de 37 haftaya kadar çalışırsam tam 1.dönemin sonuna denk geliyo ama o zaman da beni ucaga almazlar doğumu memlekette düşünüyorum burada yalnızım eşim de 2 hafta rapor alir gidersin diyo şubat tatili bitince izne ayrılırsin diyo. bende bu rapor işlerini hic sevmemisimdır siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaass dua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum

Canim benim cok gecmis olsun Rabbim ikinizi de korusun.yinede moralini bozmamaya calis Allahin izniyle gecicek insallah.Rabbim her durumda imtihan ediyor ama sen ona guven evladini saglikla kucagina almayi dile bol bol dua ile.bizlerde dualarimizda sana da yer veririz yeterki hersey yoluna girsin canim.sakin uzme kendini dinlen bol bol Rabbime emanetsiniz insallah hersry gecti cok iyiyim diyeceksin yakinda.

ben ığdırdayım. bugün gittim araştırmaya erzuruma sevk etti.en kısa zamanda gitmeyi düşünüyoruz.cevabın için çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…