gittiğimde onu da sorcam canım.haber ederim sana
Ayyy bayıldım ben buna.. İnternetten araştırıyorum hemen bakalım izmir'de nerde bulabilirim.
Canım annem şuan Bulgaristan'da babamla. Aradım sordum ne yapayım diye. O da dedi tatlı dille anlatın diye. Kayınvalidemi seviyorum çok şükür çevremden neler gördüm duydum. Bu konu yüzünden kalbini kırmak istemiyorum ama onlara baktırmak da istemiyorum. Hem belinde fıtık var kadın 3.kata zor çıkıyor çocukla uğraşamaz. Palas pandaras gezer çocuk. Hemde eski moda düşünüyorlar, hemde etrafın dediklerine çok takıyorlar. Evlendiğimizde herkes demiş altlı üstlü oturup ayrı mı yemek yiyorsunuz. Oturun beraber diye. Bende o da istemiyorduk çok muhabbet tez ayrılık getirir dedik. Taktı söylenenleri kafaya. Defalarca söyledi bana. Yine birileri bişey der uygulamaya çalışır diye de tedirginim. Annem diyor etraftan çekiniyordur. Gelinin vermedi mi çocuğu derler diye diyo. Offf çok pis arada kaldım
Süper olum bebikim haberlerini bekliyorum
Canım kayuınvalideni seviyor olman riske girmeni gerektirmez.Tamam yaşlı başlı insanlar kalpleri kırılmasın diye düşünüyoruz ama ya Allh korusun bir şey olursa sonra hem onlar hem siz mahvolursunuz.Çocuk işi şakaya gelmez.Eşine büyük iş düşüyor.Madem eşinde senin annenin bakmasını uygun görüyor birlikte güzellikle anlatın kayınvalidene ki yavaştan hazırlasın kendisini o da.Yoksa sonlara doğru kalırsa bence daha zor olacaktır anlatıp anlaşabilmek
Biz de altlı üstlü oturuyoruz ama annem şehir dışında olduğu için haliyle mecburen kayın validem bakacak ama madem önce ona soruluyor ya herşeyi göze alıp güzelce '' anne tamam torunun ama sana zorluk olmasın acil durumlar dışında annem halleder sen rahatına bak keyfini sür bebeğin'' dersin.Yani bu da bir fikir.
Öğlenleri emzirmek bahanesiyle de anneni öne sürebilirsin mantıklı geldi yani istemiyorsanız çeşitli bahaneler üretmek şart olmuş malesef.Ama şu da var gerikafalılar diyorsun.Yarın ben ve bebeğim ağlayacağımıza şimdi onlar ağlasın Allah korusun ne zahmetlerle uğraşıyoruz sırf gönülleri kırılmasın diye de riskleri göze alamam.
Mesela eltim de ufaklığı doğurduğunda kayınvalideme neredeyse koklatmadı bile çünkü o kadar koca karı usulleri kullanmış ki kayret etmiş anlattığına göre ama bende de aynı kayınvalide var bana hiç öyle gelmiyor.Ben her zaman derim yaşayarak öğrenen okuyarak öğrenenden daha makbuldür diye.Off of çık çıkabilirsen işin içinden
ben bu ayın 10 unda gittim ya canım.bi ay sonra sabah saatinde gel dedi dr um.24.haftamda olcam uygundur sanırım
Zaten o konuşmayı asla tek başıma yapmayı düşünmüyorum. Hafta sonu dedim zaten bize göre plan yapma anne sen belki ben çalışmam belki annem bakar o çalışmıyor nasılsa dedim. Belki de ağzımı aramıştır diyorum çünkü seviyor çalışmayı. Kadın hem emekli hem çalışıyor. Çok da kestirip atmıcam. Çünkü annem babaannemle de ilgileniyor. Alzaymır hastası babaannem. Allah korusun ileri de kötüleşirse ikisine bir bakamaz. Mecbur kayınvalideme muhtaç oluruz.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. ,Akşam eşime açıcam konuyu kafamı rahatlatmam lazım. :18:
kimisi çocuk bakımında ustadır, kimisi de pek özenmez. mesela benim babaannem rahmetli de hem 7 çocuk, hem 4 torun büyütmüş. tertemiz özenli bir kadındı, masal anlatır, eğlenmemiz için kılıktan kılığa girerdi. ama anneannnem pek anlamazdı bu işlerden, ne masal bilirdi, ne bakım...bir gün ben ufakken su istemişim, annannişko da pis bir bardakla su veriyormuş bana, annem koşmuş elinden almış hemen:)
kızlar biz eşimle bu park yatağı çok beğendik.....bugün de gidip bi mağazadan bakcaz nasıl diye....sizce nasıl
Eki Görüntüle 811170
markası Massimo Ricco Perlina S 704 ,fiyatı da uygun yani....
nazar boncuklu olması cok hoşuma gitti
Kızlar mrhb lütfen bilen varsa bilgilendirsin 6.2 haftalıkken bebeğimin kalp atışlarını duydum Birgün sonra evde rafa uzanıp tabak alınca belimde ağrı başladı hemen o günün sabahı doktora gittim ve bebeğim kesede görünmedi vajinal bakalım dedi ve orda gördüm bebeğimi sizce neden göbekten bakılınca görülmedi bebeğime birşey oldu diye çok korkuyorum
Canım nasılsın, bir gelişme var mı, ağrıların ne durumda, bizleri habersiz bırakma olur mu?kızlar ALLAH razı olsun herkesten rabbim kimseyi evladıyla sağlıkla imtihan etmesin.ağrım geçmiyor sanırım baskı yapıyor rahim ağzına çünkü rahim ağzı kapalı dedi doktorplesantayla.eşim geldi yemek falan hazıladı geri gitti.sağolsun arkadaşlar var onlarda okuldalar kimsenin elinden bişi gelmez .resmen bebeği afederseiz vajinada taşıyorum gbi hissediyorum.bugün 5.ayıma girdim çok mutluydum bilen bilir hep ağlamakla geçti ilk günden beri kanamalarım ağrılarım falan ağrılarımda azalmıştıçok mutluydum artık bişi olmaz diyordum genede rabbime emanet bakalım alnımızda ne var.ebede aradı çağırmaya oda benim mahllede oturuyor olmazsa ben eve gelirim dedi bakalım sizlerdende herkestende isteyebileceğim tek şey dua.parol vardı eşime sölemedim oda bitmiş söleyim akşama getirsin zaten raporum falanda okula gidecek işte neyse sizleride üzmek istemiyorum çok çok sağolun rabbim yavrularınızı hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin
Acaba senin de dediğin gibi ağzını aramak için demiş olabilir mi, ya da çevre baskısı da olabilir. Önemli olan eşinle ortak bir karar vermeniz ve bunu ikiniz birlikte uygun bir dille açıklamanız. Öğlenleri görme ve emzirme çok iyi bir bahane aslında...
Canım bizde zaten önce kayınvalideye sorulurmuş, altlı üstlü oturuyoruz çünkü. Annem sorcaksın önce kayınvalidene diyor alınmaca darılmaca olmasın diyor ama sorarsam hayatta bakmam demez. Ama bende eşimde ona baktırmak istemiyoruz. Çok geri kafalılar çünküŞunu yapma bunu yapma da diyemem.
Öğlenleri bizi yemeğe servis götürüyor ve o servis annemlerin sokaktan geçiyor artık onu bahane edip annem baksın ki öğlenleri görmeye gidebileyim falan desem diyorum. Saçma olur mu ki?
Canım nasılsın, bir gelişme var mı, ağrıların ne durumda, bizleri habersiz bırakma olur mu?
Acaba senin de dediğin gibi ağzını aramak için demiş olabilir mi, ya da çevre baskısı da olabilir. Önemli olan eşinle ortak bir karar vermeniz ve bunu ikiniz birlikte uygun bir dille açıklamanız. Öğlenleri görme ve emzirme çok iyi bir bahane aslında...
Ben bi doktoruma gideyim bu diş ağrısı beni mahvedecek yoksa
Sağolasın canım malesef ayniyim; (
Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaassdua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
kızlar ALLAH razı olsun herkesten rabbim kimseyi evladıyla sağlıkla imtihan etmesin.ağrım geçmiyor sanırım baskı yapıyor rahim ağzına çünkü rahim ağzı kapalı dedi doktorplesantayla.eşim geldi yemek falan hazıladı geri gitti.sağolsun arkadaşlar var onlarda okuldalar kimsenin elinden bişi gelmez .resmen bebeği afederseiz vajinada taşıyorum gbi hissediyorum.bugün 5.ayıma girdim çok mutluydum bilen bilir hep ağlamakla geçti ilk günden beri kanamalarım ağrılarım falan ağrılarımda azalmıştıçok mutluydum artık bişi olmaz diyordum genede rabbime emanet bakalım alnımızda ne var.ebede aradı çağırmaya oda benim mahllede oturuyor olmazsa ben eve gelirim dedi bakalım sizlerdende herkestende isteyebileceğim tek şey dua.parol vardı eşime sölemedim oda bitmiş söleyim akşama getirsin zaten raporum falanda okula gidecek işte neyse sizleride üzmek istemiyorum çok çok sağolun rabbim yavrularınızı hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin
12 yıllık troid hastası olarak bildikelrimi aktarayım arkadaşım, tsh ın düşük olması değil yüksek olması (ki bu demek oluyor ki troidlerin yavaş çalışıyor) hormonu az ürettiğinden bebekte dedğin gibi zeka problemi yapıyor, hergün kullanılan bir ilaçla ve sık kontrollerle gebelikte risk oluşturmuyor. tsh ın düşün olması troid bezlerinin hızlı çalıştığı anlamına gelir onunda bu tür bir zararı varmı açıkçası hiç duymadım. doktorun ilaç falan verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?