Bizimkilerde gaz çok demekkiErkekti senin değil mi o yüzden sivridir.Benimki yayvan
geçmiş olsun arkadaşım,geçen ben de yazdım sağolsun limoncum ilgilendi birtek.birazda alındım galiba.neyse.benim de son kontrolde plesenta aşağıda,kanama olabilir,ağır kaldırma,ilişki yasak ve kabız olmamalısın dedi.bir de bu yetmezmiş gibi sağlık ocağındakı tahlilde plt (pıhtılaşma)düşük çıkmazmı.dr neler söyledi neler.kaç gündür kan kaybından öleceğim diye deprasyondaydım.Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaassdua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
o yy ye söyle yerim onu haaaaaçok yorulmuşum kızlar laflara yetişemiyorum takmıo sanmayın emi
bugün xx yerine gittim
beni sevmeyen sevmeyiple kalmayıp milleti bana karşı dolduran şahıs hariç herkes hayırlı olsun dedi
bu yy kişisi ise kapıdan geçerken içeri bakıp fır geçti gitti
haaa bi de bugün yy kişisi arkadaşıma sormuş nekadar oldu diye 5 demiş o da.
ne hayırlı olsun demiş ne bişi
Allah böylelerinin gözleirnden kötülüklerinden korusun beni ve benim gibi böyle belaya sahip olanları
bu da benim işyeirndeki sınavım işte
Allah gönlüne göre versin
gözün aydın olsunn kuzummmmerhaba kizlar, nihayet bebisin cinsiyetini ogrenebildik, kizimiz olacakmis :)
kuzummm geçmişler olsun.ben elimden geldiğince cevap yazmaya ggayret ediyorum.bilmiyorsam da fikrim yok diyorum.gözümden kaçmış demekki kusuruma bakmageçmiş olsun arkadaşım,geçen ben de yazdım sağolsun limoncum ilgilendi birtek.birazda alındım galiba.neyse.benim de son kontrolde plesenta aşağıda,kanama olabilir,ağır kaldırma,ilişki yasak ve kabız olmamalısın dedi.bir de bu yetmezmiş gibi sağlık ocağındakı tahlilde plt (pıhtılaşma)düşük çıkmazmı.dr neler söyledi neler.kaç gündür kan kaybından öleceğim diye deprasyondaydım.
burda plesenta previaları okudum,zor bir hamilelik geçirselerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldıklarını okudum.benim sanki 2.de de bunun bir çeşidi vardı.çok anlayamadım,37.hft ya kadar da çalıştım.ama şimdi plesentanın aşağıda olması beni de korkutuyor.26.hft ya kadar yukarı çıkabilirmiş.dinlenmek ve dikkat etmek gerekiyor.mutlaka rapor al.allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
Son üç haftaya kadar çalışmayı düşünüpte rapor alabilirim diyen arkadaşlar için söylüyorum öyle bişey maalesef olmuyor eğer ki rapor yıllık izin falan kullanırsanız son 5 hafta içinde doğum izninizden düşüyor bilginize
Bugün itibariyle sol kasığımda hamileliğimin ilk haftalarındaki gibi bir sancı başladı..
Uzandıkça geçiyor..
Netten araştırdım 21. haftada bağların gerilmesiyle birlimte kasık ağrısı hissedilirmiş normalmiş.
Ama iki taraflı hissedir diyor
ben sadece sol kasığımda hissediyorum..
Yine de normaldir yani..
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum 17+4 günlüğüm doktor bebeğin kilosunun yaklaşık 200 gram olduğunu söyledi ama boyunu söylemedi ultason kağıdındaki çıkan FL yi 7 ile çarpınca bebeğin boyunu mu buluyoruz ?
napıosunuz guzel hamişlerr
Sekoyla yan yana oturduk göbek yarıştırıyoruz nihahha
sen napıyosun tatlı anniş
kuzum senin eşin uzaktamıydı
uzaktaydı canım tayınımız cıkmıstı ama işleri uzamıstı 2 ay ayrı kaldık smdı evımızdeyız yeni yerde :)
Ben derim bi kereahahah serseri :) kocaya öyle denmes :)
umonun benden büyük o yüzden yarışmıyoruz
alıştınmı rizeye tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?