2014 Şubat Anneleri

Son üç haftaya kadar çalışmayı düşünüpte rapor alabilirim diyen arkadaşlar için söylüyorum öyle bişey maalesef olmuyor eğer ki rapor yıllık izin falan kullanırsanız son 5 hafta içinde doğum izninizden düşüyor bilginize

Kizlsr kanama alani olusmus gene bebegin eside asagi inmis yaaass dua efin yalvaririm.idrar testi istefi onu bekliyorum
geçmiş olsun arkadaşım,geçen ben de yazdım sağolsun limoncum ilgilendi birtek.birazda alındım galiba.neyse.benim de son kontrolde plesenta aşağıda,kanama olabilir,ağır kaldırma,ilişki yasak ve kabız olmamalısın dedi.bir de bu yetmezmiş gibi sağlık ocağındakı tahlilde plt (pıhtılaşma)düşük çıkmazmı.dr neler söyledi neler.kaç gündür kan kaybından öleceğim diye deprasyondaydım.

burda plesenta previaları okudum,zor bir hamilelik geçirselerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldıklarını okudum.benim sanki 2.de de bunun bir çeşidi vardı.çok anlayamadım,37.hft ya kadar da çalıştım.ama şimdi plesentanın aşağıda olması beni de korkutuyor.26.hft ya kadar yukarı çıkabilirmiş.dinlenmek ve dikkat etmek gerekiyor.mutlaka rapor al.allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.

o yy ye söyle yerim onu haaaaa
merhaba kizlar, nihayet bebisin cinsiyetini ogrenebildik, kizimiz olacakmis :)
gözün aydın olsunn kuzummm
kuzummm geçmişler olsun.ben elimden geldiğince cevap yazmaya ggayret ediyorum.bilmiyorsam da fikrim yok diyorum.gözümden kaçmış demekki kusuruma bakma

kötü olmuş bu he.ben düşünmüyordum ama düşünen arkadaşlaar vardı

Bugün itibariyle sol kasığımda hamileliğimin ilk haftalarındaki gibi bir sancı başladı..
Uzandıkça geçiyor..
Netten araştırdım 21. haftada bağların gerilmesiyle birlimte kasık ağrısı hissedilirmiş normalmiş.
Ama iki taraflı hissedir diyor
ben sadece sol kasığımda hissediyorum..
Yine de normaldir yani..

kuzum benimde geçen hafta oldu o kasık ağrısı vede solda

canım korkmaa ultrasondan ultrasona fark var,aynı ultrasonda böyle yaptıysa birşey diyemem ama ben 9 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim ve öyle bastırmıştı kii idrara sıkışık olmadan göremem demişti zorlanmıştı baya halbuki benim doktorum idrarım hiç yokken bile gayet rahat görüyordu yani ultrasondan güzelim bu tarz şeyler takma kafanaa

Canım kusura bakma tlf yazıyorum yanlışlık oldu işte insan kafaya takıyor elinde değil aynı ultrasondan baktırmıştım yine oyuzden çok korktum cvp verdiğin için çok sağol bu benim ilk gebeliğim

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum 17+4 günlüğüm doktor bebeğin kilosunun yaklaşık 200 gram olduğunu söyledi ama boyunu söylemedi ultason kağıdındaki çıkan FL yi 7 ile çarpınca bebeğin boyunu mu buluyoruz ?

evet tatlım yaklaşık olarak boyu oluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…