2014 Şubat Anneleri

Ay yüzünü pek görmüyorsun zaten...Doktor sürekli organlara bakıyor sen birşey anlamıyorsun

Görmeyecek.miyiz kiiii :44:
Ben arkadaşım ayrıntılısına gitmiştim 45 dk baktı durdu hatta ay şurdan çok güzel ay burdan çok güzel diye diye de bi ton ultrason görüntüsü vermişti.Cd si de cabası olmuştu veee o doktor şimdi benim de doktorum

bak benden konuşulduğunu duydum hemen nasıl geldim hayatta kaptırmam gelini buldum bi kere hem ben ona ikinciyi vericem o kız olucak dedim ya poyraz kızmaz

bence ayrıntılıyı özelde yaptır diğerlerini devlette yaptır..ayrıntılıyı baştan sağma yapmasınlar hem tadını çıkara çıkara dr ile birlikte incelersin bebişini

yahu sorma bi kresinde egzama olmuştum yani kaşınıyorum diye gitmiştim 320 tl tathlil ücreti verdim 80 tl ilaç parası verdim adam vitamin yazmış ya kaşıntıya

Ay yüzünü pek görmüyorsun zaten...Doktor sürekli organlara bakıyor sen birşey anlamıyorsun

nasıl yani görenler var ama o kadar parayı vercem alır ben bakarım len oğlumun yüzüne gözüne olurmu öyle şey

Benim doktorum çok göstermedi yüzünü... Bol bol kendi baktı organlara... Ay ne güzel yüklersin buraya cd görüntülerini

Gösteriyor tabi ama çok fazlaca değil en azından benim doktorum öyle yaptı Organlarına kendi baktı durdu

Nisa çok kalabalık oluyormuş ya.Benim arkadaşta ikili için bir ay sonrasına gün alabildi vakti geçecek diye başka yerde yaptırdı mecburen.Sen hangi doktora gidiyorsun :26::26::26: Arkadaşım pek memnun değil doktorundan seninkini söyleyim ona gitsin Oyyy yesinler göbeğini...Büyüyor artık

duyarım tabi ben

ya detaylı ultrasona ne zaman gidiyonuz benim doktor bişi demiyo hiç gel diyo gidiyoz şimdi ikili yapalım dio gel diyo gidiyoz gidince üçlü yapalım dio hayır önceden sölemiyo detaylı içinde bişi demedi gerçi bizimkinin normal baktığı ultrason dört boyutlu her zaman bakıyo dört boyutlu olarak ama detaylı özel bişi mi bilmiyom

Senin o göbüşünü yirim be kuzum

Benim doktorum çok göstermedi yüzünü... Bol bol kendi baktı organlara... Ay ne güzel yüklersin buraya cd görüntülerini

Ya cd vermezse o kadar paraya yir tokadı valla

Valla ben vermiyorum gelinimi artık son karar lauranamın o nasıl isterse öyle olur (çok pis tehtid ederim şimdilik susuyorum )

Cvp verdiğin için çok tşkr ama bn 6 haftalık gittiğimizde karından duymuştuk kalp atışlarını şimdi neden göstermedi kendini onu çok merak ettim

hahahha kızzzz nasıl daaa duydun hakketen yaaa helal olsunnn adallyyy görüyomusun bak geldiii diğer dünürcüümmm:)
Görmem mi diğer dünürünü ama baak dünürüm deyip durma başka gelin adaylarına doğrı fikir değiştirebilirm sonra çook ararsın benim gib kafa dengi dünürü

canım evet nisa kalabalık yani bu tarz şeyler için 1 ay önceden randevu almak gerekiyor çünkü bir tane perinatolog var...ben fatma ersana gidiyorum güzelim ve memnunum açıkçası ne zaman arasam bakıyor teline....mürrüvet hanım varmış ondan da memnun olan çok ama hastası çok olduğu için bekleme problemi varmış bir de hızlı bakıyormuş sıra çok olduğu için asiye hanım da öyle kezaa ama çook memnunlar...benim fatma hanımı tercih etme sebebim sırasının çok olmayışı ve hastaları çok memnun kendisinden hatta kadınlar kulubünün bir konusunda da çoğu fatma hanımı söylemiş:)))) gitsin bir görsün ilk intibaa önemlidir....

Söyleyim bakalım o mürüvete gidiyor sanırım çok donuk diyor :26::26::26:

Bana bir fikir verin kızlar üç adet seçenek var elimde ve başka seçenek aramaya niyetim yok.Bu üçünden hangisini hastane için yapayım hangisini eve gelenler için ve hangisini mevlüt için yapayım.Ya da başka bir deyiş ile şunu yaptırma derseniz de ona göre fikir oluşturayım kafamda çünkü eşimi izinli olduğu gün yakalayıp eminönüne götürdüğümde aklımda olsun şunu alalım diyebileyim

her yiğidin yoğurt yemesi farklı tabi güzelim,benim bildiğim 24.haftaya kadar yapılıyor detaylı...bu arada beni sağlık ocağından aramadılar haa aşı için ben gitcem artık:)

bu mesajın bile başlı başına bir tehditttt:18:

Cvp verdiğin için çok tşkr ama bn 6 haftalık gittiğimizde karından duymuştuk kalp atışlarını şimdi neden göstermedi kendini onu çok merak ettim

canım korkmaa ultrasondan ultrasona fark var,aynı ultrasonda böyle yaptıysa birşey diyemem ama ben 9 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim ve öyle bastırmıştı kii idrara sıkışık olmadan göremem demişti zorlanmıştı baya halbuki benim doktorum idrarım hiç yokken bile gayet rahat görüyordu yani ultrasondan güzelim bu tarz şeyler takma kafanaa

ya bide benim göbek daha büyük ya neden acaba

kişiden kişiye değişiyor güzelim yaa benim yeni çıktı meselaa daha 2 hafta öncesine kadar yok denecek kadardıı:)

Görmem mi diğer dünürünü ama baak dünürüm deyip durma başka gelin adaylarına doğrı fikir değiştirebilirm sonra çook ararsın benim gib kafa dengi dünürü

valla bakk şimdiden başka gelin adaylarına bakarım diyorsan sen çok fena kaynana olursun haa yarın bir gün defnem poyrazına kızarsaa gel oğluşum sana daha iyisini bulurum demeyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…