Ay yüzünü pek görmüyorsun zaten...Doktor sürekli organlara bakıyor sen birşey anlamıyorsun
ayy kızlarr geldim sonunda yaaa...okuyamadım çok yazmışsınız öğlenden bu yana:) belim koptu valla yemek,bulaşık arada namaz ve çamaşırdan sonra....
adally zorolanbeklemek benden dün kızımı istedi ben de kız adallynin oğlunun yani poyrazın dedim:)) o da olsun biz aramızda anlaşalım deyince poyraz düğünü basar dedim
bence ayrıntılıyı özelde yaptır diğerlerini devlette yaptır..ayrıntılıyı baştan sağma yapmasınlar hem tadını çıkara çıkara dr ile birlikte incelersin bebişini
bu konuda çok haklısın güzelm,bazı özel hastanelere öksürüyorm diye git nerdeyse komple check up yapıyorlar ya da o kadar para çıkarıyorlar...başka bir özel hastaneye de sorabilirsin güzelim,benim evime yakın 3 tane var mesela biri 250 liraya yapıyormuş ayrıntılıyı diğer ikisi de 180 civarı ben de kendiminkinden şaşmayayım dedim...25 tl ye yaptıran arkadaşlar da var şaşırıyorum doğrusu...rabbim yardımcımız olsun güzelim....
Ay yüzünü pek görmüyorsun zaten...Doktor sürekli organlara bakıyor sen birşey anlamıyorsun
Görmeyecek.miyiz kiiii :44:
Ben arkadaşım ayrıntılısına gitmiştim 45 dk baktı durdu hatta ay şurdan çok güzel ay burdan çok güzel diye diye de bi ton ultrason görüntüsü vermişti.Cd si de cabası olmuştu veee o doktor şimdi benim de doktorum
Basarız kiii basarız kiii
bak benden konuşulduğunu duydum hemen nasıl geldim hayatta kaptırmam gelini buldum bi kere hem ben ona ikinciyi vericem o kız olucak dedim ya poyraz kızmaz
yahu sorma bi kresinde egzama olmuştum yani kaşınıyorum diye gitmiştim 320 tl tathlil ücreti verdim 80 tl ilaç parası verdim adam vitamin yazmış ya kaşıntıya
nasıl yani görenler var ama o kadar parayı vercem alır ben bakarım len oğlumun yüzüne gözüne olurmu öyle şey
evet güzelim nisa da yaptırcam,tam 30 ağustosta aldım randevuyu 30 eylüle verdiler yaniii haftaya p.tesiiiiiiii ayy çok heyecanlıyım yaa...:))) bu arada çok kilo aldım ve artık göbeğim var krocummmmEki Görüntüle 811519 Eki Görüntüle 811520
evet güzelim nisa da yaptırcam,tam 30 ağustosta aldım randevuyu 30 eylüle verdiler yaniii haftaya p.tesiiiiiiii ayy çok heyecanlıyım yaa...:))) bu arada çok kilo aldım ve artık göbeğim var krocummmmEki Görüntüle 811519 Eki Görüntüle 811520
Benim doktorum çok göstermedi yüzünü... Bol bol kendi baktı organlara...Ay ne güzel yüklersin buraya cd görüntülerini
ya basmayın düğünümüzü hem ben sana kızımı vercem adalyy poyraz oğlumuzu bırakmadık öyle yani çok beklemme ben iki sene sonra hemen kız poyrazdan 3 yaş küçük olur oh çok uygun olur yakışırlar şimdi oğlumun gelin
Cvp verdiğin için çok tşkr ama bn 6 haftalık gittiğimizde karından duymuştuk kalp atışlarını şimdi neden göstermedi kendini onu çok merak ettimmerhaba,
6 hafta çok erken bir dönem olduğu için görünmemiş olabilir.biz 5 hafta 5 günlükken gittiğimizde kalp atışlarını vajinal usg ile duymuştuk.karından bakılan usg de ise ikiz mi tek mi o bile belli değildi.vajinal usg ile görüldüyse hiç bir sorun yoktur. birkaç hafta sonra gittiğinde hep karından bakılıyor zaten.
Görmem mi diğer dünürünü ama baak dünürüm deyip durma başka gelin adaylarına doğrı fikir değiştirebilirm sonra çook ararsın benim gib kafa dengi dünürühahahha kızzzz nasıl daaa duydun hakketen yaaa helal olsunnnadallyyy görüyomusun bak geldiii diğer dünürcüümmm:)
Gösteriyor tabi ama çok fazlaca değil en azından benim doktorum öyle yaptıOrganlarına kendi baktı durdu
Nisa çok kalabalık oluyormuş ya.Benim arkadaşta ikili için bir ay sonrasına gün alabildi vakti geçecek diye başka yerde yaptırdı mecburen.Sen hangi doktora gidiyorsun :26::26::26: Arkadaşım pek memnun değil doktorundan seninkini söyleyim ona gitsinOyyy yesinler göbeğini...Büyüyor artık
çayın suyunu ocağa koyam geliyo dedikodumu yapmayın ben gelene kadar
Senin o göbüşünü yirim be kuzum
Ya cd vermezseo kadar paraya yir tokadı valla
Valla ben vermiyorum gelinimi artık son karar lauranamın o nasıl isterse öyle olur(çok pis tehtid ederim şimdilik susuyorum )
canım evet nisa kalabalık yani bu tarz şeyler için 1 ay önceden randevu almak gerekiyor çünkü bir tane perinatolog var...ben fatma ersana gidiyorum güzelim ve memnunum açıkçası ne zaman arasam bakıyor teline....mürrüvet hanım varmış ondan da memnun olan çok ama hastası çok olduğu için bekleme problemi varmış bir de hızlı bakıyormuş sıra çok olduğu için asiye hanım da öyle kezaa ama çook memnunlar...benim fatma hanımı tercih etme sebebim sırasının çok olmayışı ve hastaları çok memnun kendisinden hatta kadınlar kulubünün bir konusunda da çoğu fatma hanımı söylemiş:)))) gitsin bir görsün ilk intibaa önemlidir....
duyarım tabi ben
ya detaylı ultrasona ne zaman gidiyonuz benim doktor bişi demiyo hiç gel diyo gidiyoz şimdi ikili yapalım dio gel diyo gidiyoz gidince üçlü yapalım dio hayır önceden sölemiyo detaylı içinde bişi demedi gerçi bizimkinin normal baktığı ultrason dört boyutlu her zaman bakıyo dört boyutlu olarak ama detaylı özel bişi mi bilmiyom
bu mesajın bile başlı başına bir tehditttt:18:Senin o göbüşünü yirim be kuzum
Ya cd vermezseo kadar paraya yir tokadı valla
Valla ben vermiyorum gelinimi artık son karar lauranamın o nasıl isterse öyle olur(çok pis tehtid ederim şimdilik susuyorum )
Cvp verdiğin için çok tşkr ama bn 6 haftalık gittiğimizde karından duymuştuk kalp atışlarını şimdi neden göstermedi kendini onu çok merak ettim
ya bide benim göbek daha büyük ya neden acaba
Görmem mi diğer dünürünü ama baak dünürüm deyip durma başka gelin adaylarına doğrı fikir değiştirebilirm sonra çook ararsın benim gib kafa dengi dünürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?