göbeğim elbise giyince resmen 2 katına çıkıyor
yada bi ara şişiyor sonra sönüyor bilmiyorum bugün bu kadar değil sanki :26:
kocaman olsun ama problem değil :)
Günaydın canlar
2 gecedir çok garip rüyalar görüyorum. Allah'ım hayra çıkarsın..
Her iki seçenekte mümkün bence ama ne olursa olsun çok güzel görünüyorsunuz ve evet biran önce kocaman olsunlar
Canım ben B.Çekmece Kolan'da Altan Bey'e yaptırdım, o düşünceli kızın resmini yakalamak için adam kaç dakika uğraştı. Özel sağlık sigortası ile ödedim kağıtta 250 mi bişiyler yazıyordu, SGK ile doktorun anlaşması yokmuş faydalanamıyorsun. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Ben ikili testi de ona yaptırmıştım, gayet sakin ve uzun süre inceliyor, her yerini görebiliyorsun bebeğin, parmaklarını tek tek sayıyor, kulaklarına kadar gösteriyor... İncelemeyi siyah beyazda yapıyor ama renkli fotoğraf da veriyor.Kızlar yahu benimde dün geceden beri kafama takılan bişi var :26::26:
Bizim hastane ayrıtılı ultrasona 250 tl istemişti ayrıntılıdan 1 hafta sonrada şeker yüklemesi var birde bi kaç tahlil daha istemişti ayrıntılıyla beraber 450yi buluyor eşimde diyorki çokmu önemli ultrason girmesen olmazmı diyor
yada ayrıntılıyı devlette yatır diyor dr sadi konuk ta var bakırköyde onunda kasıma kadar dolu randevuları napam ben şimdi
Canım sen benim düşünceli kızımı kaçırdın galibammm....Ay yüzünü pek görmüyorsun zaten...Doktor sürekli organlara bakıyor sen birşey anlamıyorsun
ay ben o göbeği severim ama yaaaa.... Canım Maaşallah ne güzel olmuş öyle...evet güzelim nisa da yaptırcam,tam 30 ağustosta aldım randevuyu 30 eylüle verdiler yaniii haftaya p.tesiiiiiiii ayy çok heyecanlıyım yaa...:))) bu arada çok kilo aldım ve artık göbeğim var krocummmmEki Görüntüle 811519 Eki Görüntüle 811520
Günaydın
dün eşimle başbaşa doğum günü kutladık asıl doğum günü bugün o ayrı
buda 22. haftamız kızım ve ben
Eki Görüntüle 811747
göbiş maşşallah cok güzel görünüyor.sıpacıklarımız büyüyor artık ne mutlu bize.
aynen canım ya 2 gecedir rüya ve kabus arası görüyorum. bende .Rabbim hayırlara çıkarsın..birde benim gördüğüm rüyalar bazen olduğu gibi çıkıyorne gördüysem aynısı çıkıyor
gunaydın kızlar umarım iyisinizdir
speeddy nice mutlu yıllara canım ailenle hep birlikte olun inş.
göbekler süper kızlar bu arada laurana ve sppedy
kızlar günaydınn
keyifsiz bir rüya gördüm.etkisinden çıkayım gelicem
bu çok şeker ama
fiyatı da gerçekten uygunmuş ben sitesini bulamadım ama beceremedim sanırım
nette 200 liraya var
sen bunu yatak odana mı koycan
ben de yatak odasına minik bi beşik istiyorum böyle çekip salona da götürebilceğim falan
ama kafama göre bişi bulamadım şöyle ucuz
Günaydın kızlar...keyifsizim bugün.....uyumak istiyorum....mümkünse doğuma kadar
lepim gittik gördük dün.magaza da 220 dedi.200 e düşmedialmadık henüz...aklıma takılan bir şey var....
park yataktaki dönence ve alt değiştirme aparatı bu begendigim modelde yok....cok gerekli mi ikisi kızlaarrrr?:26:
alt değiştirme bir kaç ay kullanacaksın hep te aynı yerde alır mısın sanmam
dönence de istersen kendin dışardan alırsın
içine sindi ise bak fiyatlarına ne kadar dönenceler
geçmiş olsun caım kendini yorduysan olabiliomuş doktorum öyle demişti geçmezse ya da sık tekrarlarsa dikkatli olup doktora gitmen gerekgünaydın kızlar dün akşam şiddetli bir kramp girdi kasıklarıma böbreğim de ağrıyordu 2 gündür ondan mı acaba şimdi daha iyiyim ama dün çok korktum bebeğimin hareketini hissedene kadar uyumadım
Günaydın kızlar...keyifsizim bugün.....uyumak istiyorum....mümkünse doğuma kadar
lepim gittik gördük dün.magaza da 220 dedi.200 e düşmedialmadık henüz...aklıma takılan bir şey var....
park yataktaki dönence ve alt değiştirme aparatı bu begendigim modelde yok....cok gerekli mi ikisi kızlaarrrr?:26:
bende öyle düşündüm zaten....belki dönence oyalar onu ama alt değiştirme uzun süre kullanılmaz sanırım...bu arada dönence fiyatları dün baktığımız yerde uçmuştu....en ucuzu 70di.150 ye de vardı.....bebişin kıyafetlerini aldığımız yerde de 35 di ama biraz dandik gibiydi sanırım
eşim bu iki aparat yüzünden kararsız sen biraz arastr dedi....Kraft istiyo o...70 tl fazla olsun herseyi olsun diyo...ay bilemedim ben onunapsak ki:26:
ama bu yatak da prenses yatağı gibiydibenim bile yatasım geldi ara katı diğer park yataklara göre az daha aşağıda ama yatak da koyulunca iyi olur bnce...
bu arada babanızın doğum günüsü kutlu olsun speedycanmusmutlu sağlıklı bi ömür yasayın hep birlikte
dün lcw de bi bebek t-shirt ü gördüm speedy ... bişi yazıodu aklıma geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?