2014 Şubat Anneleri

göbeğim elbise giyince resmen 2 katına çıkıyor
yada bi ara şişiyor sonra sönüyor bilmiyorum bugün bu kadar değil sanki :26:
kocaman olsun ama problem değil :)

Her iki seçenekte mümkün bence ama ne olursa olsun çok güzel görünüyorsunuz ve evet biran önce kocaman olsunlar

Günaydın canlar
2 gecedir çok garip rüyalar görüyorum. Allah'ım hayra çıkarsın
..

aynen canım ya 2 gecedir rüya ve kabus arası görüyorum. bende .Rabbim hayırlara çıkarsın..birde benim gördüğüm rüyalar bazen olduğu gibi çıkıyor ne gördüysem aynısı çıkıyor

günaydın arkadaşlar nasılsınız ayrıntılı ultrason için randevu aldım perşembeyi iple çekiyorum.kızımı görmek için.

Kızlar herkese günaydıııııınnnn...

Spsecim nasılsınnnn... İstirahat biraz olsun iyi geliyor mu? Bazen internette okuyarak kuruntu yaptığımız doğru ama insan da en çok bilmediği şeyden korkuyor ve birşeyler öğrenmek istiyor. Acaba ayaklarına sıcak su torbası koysan biraz kaslarını gevşetip ağrılarını hafifletmez mi akşam yatacağım sırada o geldi aklıma.
Canım ben B.Çekmece Kolan'da Altan Bey'e yaptırdım, o düşünceli kızın resmini yakalamak için adam kaç dakika uğraştı. Özel sağlık sigortası ile ödedim kağıtta 250 mi bişiyler yazıyordu, SGK ile doktorun anlaşması yokmuş faydalanamıyorsun. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Ben ikili testi de ona yaptırmıştım, gayet sakin ve uzun süre inceliyor, her yerini görebiliyorsun bebeğin, parmaklarını tek tek sayıyor, kulaklarına kadar gösteriyor... İncelemeyi siyah beyazda yapıyor ama renkli fotoğraf da veriyor.

Ay yüzünü pek görmüyorsun zaten...Doktor sürekli organlara bakıyor sen birşey anlamıyorsun
Canım sen benim düşünceli kızımı kaçırdın galibammm....

ay ben o göbeği severim ama yaaaa.... Canım Maaşallah ne güzel olmuş öyle...

gunaydın kızlar umarım iyisinizdir

speeddy nice mutlu yıllara canım ailenle hep birlikte olun inş.

göbekler süper kızlar bu arada laurana ve sppedy

aynen canım ya 2 gecedir rüya ve kabus arası görüyorum. bende .Rabbim hayırlara çıkarsın..birde benim gördüğüm rüyalar bazen olduğu gibi çıkıyor ne gördüysem aynısı çıkıyor

Benim de öyle canım. C.tesi gecesi telefonumun ekranı ortadan ikiye ayrıldı rüyamda. Sabah bi kalktım kuzenim bizdeydi suratı 5 karış. Ne oldu dedim. Telefonumun ekranı gitti düşürdüm demezdi. Aha dedim erdim herhalde

Günaydın kızlar...keyifsizim bugün.....uyumak istiyorum....mümkünse doğuma kadar

lepim gittik gördük dün.magaza da 220 dedi.200 e düşmedi almadık henüz...aklıma takılan bir şey var....

park yataktaki dönence ve alt değiştirme aparatı bu begendigim modelde yok....cok gerekli mi ikisi kızlaarrrr?:26:

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün akşam şiddetli bir kramp girdi kasıklarıma böbreğim de ağrıyordu 2 gündür ondan mı acaba şimdi daha iyiyim ama dün çok korktum bebeğimin hareketini hissedene kadar uyumadım

alt değiştirme bir kaç ay kullanacaksın hep te aynı yerde alır mısın sanmam
dönence de istersen kendin dışardan alırsın
içine sindi ise bak fiyatlarına ne kadar dönenceler

alt değiştirme bir kaç ay kullanacaksın hep te aynı yerde alır mısın sanmam
dönence de istersen kendin dışardan alırsın
içine sindi ise bak fiyatlarına ne kadar dönenceler

bende öyle düşündüm zaten....belki dönence oyalar onu ama alt değiştirme uzun süre kullanılmaz sanırım...bu arada dönence fiyatları dün baktığımız yerde uçmuştu....en ucuzu 70di.150 ye de vardı.....bebişin kıyafetlerini aldığımız yerde de 35 di ama biraz dandik gibiydi sanırım

eşim bu iki aparat yüzünden kararsız sen biraz arastr dedi....Kraft istiyo o...70 tl fazla olsun herseyi olsun diyo...ay bilemedim ben onunapsak ki:26:

ama bu yatak da prenses yatağı gibiydi benim bile yatasım geldi ara katı diğer park yataklara göre az daha aşağıda ama yatak da koyulunca iyi olur bnce...

bu arada babanızın doğum günüsü kutlu olsun speedycan musmutlu sağlıklı bi ömür yasayın hep birlikte

dün lcw de bi bebek t-shirt ü gördüm speedy ... bişi yazıodu aklıma geldin

geçmiş olsun caım kendini yorduysan olabiliomuş doktorum öyle demişti geçmezse ya da sık tekrarlarsa dikkatli olup doktora gitmen gerek

pis adam:) 20 lirayı laf etmiş
nette var aslında 195 e gördüm mophipo muydu neydi istiosan öyle alabilirsin
ben ce çok gerekli değil alt açma aparatı dönencede eklenebilir bişi ama ek maliyet tabi

ben de odaya küçük bişi baıyorum ucuzda olsun istiyorum bi sitede buna benzer bi beşik önermişler

jack bence dönence çok işe yarıyor ama alt açma aparatını bilemicem hiç kullanmadım ben

lepi attığın beşik çok tatlı bişi kaç aylığa kadar yatıyormuş bunda ?

dönenceler epey pahalıymış biz e bebekte baktık hafta sonu 200 TL bile var dedim ne oluyor hiç öyle beklemiyordum
araştır sen bak ona göre karar versin

sağol canım şimdi ona çiçek bakıyorum işyerine yollayım dedim ama düzgün bişey bulamadım hala

lcw harika ürünelr var ama artık bakmıyorum ev kıyafet doldu taştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…