evet güzelim nisa da yaptırcam,tam 30 ağustosta aldım randevuyu 30 eylüle verdiler yaniii haftaya p.tesiiiiiiii ayy çok heyecanlıyım yaa...:))) bu arada çok kilo aldım ve artık göbeğim var krocummmmEki Görüntüle 811519 Eki Görüntüle 811520
evet tatlım yaklaşık olarak boyu oluyormuş :)
Vajinal usg görünüyorsa telaslanma bence bende kese gözükmemisti karindan. Doktor vajinal bakinca gözüktü... O gün karinda cok gaz var demisti doktor ondan gozukmuyor dedi...Belki sendede öyle bir durum olmustur...
geçmiş olsun arkadaşım,geçen ben de yazdım sağolsun limoncum ilgilendi birtek.birazda alındım galiba.neyse.benim de son kontrolde plesenta aşağıda,kanama olabilir,ağır kaldırma,ilişki yasak ve kabız olmamalısın dedi.bir de bu yetmezmiş gibi sağlık ocağındakı tahlilde plt (pıhtılaşma)düşük çıkmazmı.dr neler söyledi neler.kaç gündür kan kaybından öleceğim diye deprasyondaydım.
burda plesenta previaları okudum,zor bir hamilelik geçirselerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldıklarını okudum.benim sanki 2.de de bunun bir çeşidi vardı.çok anlayamadım,37.hft ya kadar da çalıştım.ama şimdi plesentanın aşağıda olması beni de korkutuyor.26.hft ya kadar yukarı çıkabilirmiş.dinlenmek ve dikkat etmek gerekiyor.mutlaka rapor al.allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut...
rica ederim tatlım.maşallah bebişkona :)Teşekkür ederim canım beni tek sen kaale aldığın için :)) haftasına göre boyu fazla sanki 16.6 cm çıkıyo kilo da 200 gram maşallah kuzuma :))
Hello kızlarr giremedim bugün geçmişi de çok okuyamadım..valla kızlar boy kg pek anlamıyorum ben dr haftasıyla uyumlu diyorsa ok dir
keşke araştırmasaydım iyce delirdimçok tehlikeli dio doktorlarda forumlarda birden bire aşırı kanamam olabilirmiş tam teşekküllü bir hastane ve kan hazırlığında olmamız gerekiyormuş bu küçücük yerde başıma bişi gelse ben napıcam ya kocamda kızdı biraz tartıştık.bama dio.bakmada bakma doktor bişi sölüyor e açıklama olmayınca napıcam ben de insanım elimde bilgi aracı sadece net var yani belki biraz rahatlarım diye bakmıştım
Vajinal usg görünüyorsa telaslanma bence bende kese gözükmemisti karindan. Doktor vajinal bakinca gözüktü... O gün karinda cok gaz var demisti doktor ondan gozukmuyor dedi...Belki sendede öyle bir durum olmustur...
günaydınnn kızlarrr...bu sabah kimse yokk
Günaydın arkadaşlar
günaydın hanımlar..bakıyorumda göbek topiğine göbüşler eklenmiş..maşallah hepsi birbirinden güzel..
Günaydın
dün eşimle başbaşa doğum günü kutladık asıl doğum günü bugün o ayrı
buda 22. haftamız kızım ve ben
Eki Görüntüle 811747
Günaydın hepinize kızlar
Spidii göbeğin çok güzel görünüyor ya
nice senelere yavrunuzla..artık seneye hep beraber kutlarsınız inşallah..Günaydın
dün eşimle başbaşa doğum günü kutladık asıl doğum günü bugün o ayrı
buda 22. haftamız kızım ve ben
Eki Görüntüle 811747
ayy maşallah sadece göbüş var..diğer yerler çöp gibi..sanırım zayıfsın normalde demi speedy?kaç kilo aldın acaba?maşallah bebişine ve sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?