2014 Şubat Anneleri

Ayaklı ve kovalı olanları çok beğendim ben Ayaklıyı hastane için yaptırabilirsin.

Kavga et doktorla

Bakın burda kimler var

Eki Görüntüle 811521

Söyleyim bakalım o mürüvete gidiyor sanırım çok donuk diyor :26::26::26:

bu şekerler kim kısss??? maşallah onlara yaa....mürüvet hızlı bakıyormuş işte o zaman fatma ersanı ya da fatma nurgülü önerimim bir kaç defa gördüm fatma nurgül hanımı da dışarıdan bile bekleyen hastalara hal hatır soruyor çok tatlı olduğunu söylüyorlar....fatma ersan da o kadar güleç değil ama bana kim dayanırrpatlatıyorum espriyii güldürüyorum hatunuu:))))

canım ilki hastaneye uygun,ikincisi mevlüte üçüncünü de kocana ver şirkete masasına koysun başka seçeneklere bakardım ama şimdi çıkcam namazı kılmam lazım sonraaaaa o ses türkiyem var bugünnn:))))

Benim olayım seninle defnem ile sorunum yok.Kız evi naz evi ama sen maşallah her oğlan anasına yüz veriyorsun çok kırılıyorum sana Yoksa poyrazımı çoktan hazırladım ben defne ismine.Merak etme defne evde kalmaz ben alıcam onu

tabi kalmayacak bizim gelin evde biz alıcaz ya bak adally bu işin sonu fena gibi görünüyo hiç anlamam gelin bizim ....

Ne kadardı sizin hastanede doğum Bende bir göreyim şu fatmayı

Ayaklı ve kovalı olanları çok beğendim ben Ayaklıyı hastane için yaptırabilirsin.

Oy yerim onları ben dayımın çocukları.Burak ve Berke

Mesaj alınmıştır kroniğim
Benim yerime de öp paşaları

Hadi Allah kabul etsin sonra da iyi seyirler ben izleyemiyorum yayını kesitler

ehhh napim huyum kurusun çok yüzlüyümdürrsıcakkanlıyım ben ama defnem babasına çekerse katnem biri olur soğuk görünüşlüüü umarım bana çeker bu arada en son sendee karar kıldım bak zorolanbeklemek çok istedi dün ama olmaaz dedim yoksa başlık parasını bilem konuşacaktı benimlee hehehehhehe:)))))) şimdiii işin gerçeği bir kızı bin kişi isteerrr bir kişi alıırrrr benim gönlüm poyrazda ama zorolanbeklemek ya da başkasına gelme diyemem kiii heheheh ayyy şu halime bak yaa şimdiden yer yapıyom töbeee:))))

hadi beni lafa tutma namazı kılıp o sesi izlemem lazım daha yasin okuyacam:)))) öptüümmm bakkk ne dini bütünüm amann amannn

Bizimkilerde gaz çok demekki Erkekti senin değil mi o yüzden sivridir.Benimki yayvan

Delisin ama benimsin yuhahhaha hadi git

Mesaj alınmıştır kroniğim
Benim yerime de öp paşaları

Hadi Allah kabul etsin sonra da iyi seyirler ben izleyemiyorum yayını kesitler

Öpmem mi.Öperim bol bol Mevlüde kimleri çağırcaksın bilmem ama yakın akrabaları filan çağracaksan o kovanın resim konulan kısmına poyrazının bir fotosunu koyabilirsin belki.Hatıra olur

Öpmem mi.Öperim bol bol Mevlüde kimleri çağırcaksın bilmem ama yakın akrabaları filan çağracaksan o kovanın resim konulan kısmına poyrazının bir fotosunu koyabilirsin belki.Hatıra olur

Seni çağıracağım ama bebişinide alıp gelebilir misin ki acaba bilemedim şimdi :26:
Bizim annemlerin orda bi kız oğluna o ayaklıdan yapmıştı ama içine fotoğraf koymamış heralde herkes kendi istediği fotoyu koysun demiş deli mi ne

Çok düşünceli kızmış.Eminönüne gidince belki başka modelde karar kılarsın çok fazla seçenek var çünkü.Ben sadece tek çeşit yaptırcam sanırım.Hastaneye gelen çok olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…