Bana bir fikir verin kızlar üç adet seçenek var elimde ve başka seçenek aramaya niyetim yok.Bu üçünden hangisini hastane için yapayım hangisini eve gelenler için ve hangisini mevlüt için yapayım.Ya da başka bir deyiş ile şunu yaptırma derseniz de ona göre fikir oluşturayım kafamda çünkü eşimi izinli olduğu gün yakalayıp eminönüne götürdüğümde aklımda olsun şunu alalım diyebileyim
Eki Görüntüle 811525 Eki Görüntüle 811526 Eki Görüntüle 811527
Desene afiyet olacak o zaman kurabiyeler benden
Oy maşallah kim bu yakışıklı ikizler
Söyleyim bakalım o mürüvete gidiyor sanırım çok donuk diyor :26::26::26:
Bana bir fikir verin kızlar üç adet seçenek var elimde ve başka seçenek aramaya niyetim yok.Bu üçünden hangisini hastane için yapayım hangisini eve gelenler için ve hangisini mevlüt için yapayım.Ya da başka bir deyiş ile şunu yaptırma derseniz de ona göre fikir oluşturayım kafamda çünkü eşimi izinli olduğu gün yakalayıp eminönüne götürdüğümde aklımda olsun şunu alalım diyebileyim
Eki Görüntüle 811525 Eki Görüntüle 811526 Eki Görüntüle 811527
her yiğidin yoğurt yemesi farklı tabi güzelim,benim bildiğim 24.haftaya kadar yapılıyor detaylı...bu arada beni sağlık ocağından aramadılar haa aşı için ben gitcem artık:)
bu mesajın bile başlı başına bir tehditttt:18:
canım korkmaa ultrasondan ultrasona fark var,aynı ultrasonda böyle yaptıysa birşey diyemem ama ben 9 haftalıkken başka bir doktora gitmiştim ve öyle bastırmıştı kii idrara sıkışık olmadan göremem demişti zorlanmıştı baya halbuki benim doktorum idrarım hiç yokken bile gayet rahat görüyordu yani ultrasondan güzelim bu tarz şeyler takma kafanaa
kişiden kişiye değişiyor güzelim yaa benim yeni çıktı meselaa daha 2 hafta öncesine kadar yok denecek kadardıı:)
valla bakk şimdiden başka gelin adaylarına bakarım diyorsan sen çok fena kaynana olursun haa yarın bir gün defnem poyrazına kızarsaa gel oğluşum sana daha iyisini bulurum demeyesin
Oy yerim onları ben dayımın çocukları.Burak ve Berke
Benim olayım seninle defnem ile sorunum yok.Kız evi naz evi ama sen maşallah her oğlan anasına yüz veriyorsun çok kırılıyorum sanaYoksa poyrazımı çoktan hazırladım ben defne ismine.Merak etme defne evde kalmaz ben alıcam onu
bu şekerler kim kısss??? maşallah onlara yaa....mürüvet hızlı bakıyormuş işte o zaman fatma ersanı ya da fatma nurgülü önerimim bir kaç defa gördüm fatma nurgül hanımı da dışarıdan bile bekleyen hastalara hal hatır soruyor çok tatlı olduğunu söylüyorlar....fatma ersan da o kadar güleç değil ama bana kim dayanırrpatlatıyorum espriyii güldürüyorum hatunuu:))))
Ayaklı ve kovalı olanları çok beğendim benAyaklıyı hastane için yaptırabilirsin.
Oy yerim onları ben dayımın çocukları.Burak ve Berke
bu şekerler kim kısss??? maşallah onlara yaa....mürüvet hızlı bakıyormuş işte o zaman fatma ersanı ya da fatma nurgülü önerimim bir kaç defa gördüm fatma nurgül hanımı da dışarıdan bile bekleyen hastalara hal hatır soruyor çok tatlı olduğunu söylüyorlar....fatma ersan da o kadar güleç değil ama bana kim dayanırrpatlatıyorum espriyii güldürüyorum hatunuu:))))
canım ilki hastaneye uygun,ikincisi mevlüte üçüncünü de kocana ver şirkete masasına koysunbaşka seçeneklere bakardım ama şimdi çıkcam namazı kılmam lazım sonraaaaa o ses türkiyem var bugünnn:))))
Benim olayım seninle defnem ile sorunum yok.Kız evi naz evi ama sen maşallah her oğlan anasına yüz veriyorsun çok kırılıyorum sanaYoksa poyrazımı çoktan hazırladım ben defne ismine.Merak etme defne evde kalmaz ben alıcam onu
işte benim ki de bu kadar bana biraz büyük gibi duruyodu ama neyse mutlu oldum
bi de o kadar komik ki benim ki sanki karnına bişi sokmuşun gibi direk ortada yanlarda bişi yok sivri ve ortadakendim bile gülüyom bazen görünüşüne
ehhh napim huyum kurusun çok yüzlüyümdürrsıcakkanlıyım ben ama defnem babasına çekerse katnem biri olur soğuk görünüşlüüü umarım bana çeker bu arada en son sendee karar kıldım bak zorolanbeklemek çok istedi dün ama olmaaz dedim yoksa başlık parasını bilem konuşacaktı benimlee hehehehhehe:)))))) şimdiii işin gerçeği bir kızı bin kişi isteerrr bir kişi alıırrrr benim gönlüm poyrazda ama zorolanbeklemek ya da başkasına gelme diyemem kiii heheheh ayyy şu halime bak yaa şimdiden yer yapıyom töbeee:))))
hadi beni lafa tutma namazı kılıp o sesi izlemem lazım daha yasin okuyacam:)))) öptüümmm bakkk ne dini bütünüm amann amannn
Mesaj alınmıştır kroniğim
Benim yerime de öp paşaları
Hadi Allah kabul etsin sonra da iyi seyirler ben izleyemiyorum yayını kesitler
Öpmem mi.Öperim bol bolMevlüde kimleri çağırcaksın bilmem ama yakın akrabaları filan çağracaksan o kovanın resim konulan kısmına poyrazının bir fotosunu koyabilirsin belki.Hatıra olur
Seni çağıracağım ama bebişinide alıp gelebilir misin ki acaba bilemedim şimdi :26:
Bizim annemlerin orda bi kız oğluna o ayaklıdan yapmıştı ama içine fotoğraf koymamış heralde herkes kendi istediği fotoyu koysun demiş deli mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?