kusura kalmayın kıslarr yemeği koydum ocağa anca iştee:))) ne var bugün menünüzde bakem?
yarım saattir bi aşağı bir yukarı çıkıp iniyorum iş bastı ortalığı bugün çok hareketli geçti benim için bakalım gece rahat yatarsam demekki gün içinde çok oturmaktan oluyor dicem bakalım artık
KEPPİNG VE SPSE GÖZLERİNİZ AYDIN CANLAR
kusura kalmayın kıslarr yemeği koydum ocağa anca iştee:))) ne var bugün menünüzde bakem?
biri balıkmı didibalık mı yapsam diye düşünüyorum akşama pazara gidicem dönüşte alırım kolay olur
sağol bacım sanada kolay gelsin :)işin zor gbi görünüyor
biri balıkmı didi
bizim buraın pipirim aşı diye bir yemeği var canım ekşili aıcılı akşama o var annem onu yapcakmış (pirpirim semizotudur)
mersi şeker aslında çok zor değilde bazen zorlukları oluyor birde olunca stesli oluyor malesef
spse eşim afşin dönüşü balık alayımmı diye aradı bende al dedim bi kez daha almıştı ordan balık fena değil balığı bu akşam değilde başka bir akşam yaparız artık
ben bunu hep diyorum ya keşke erkek olsaydım lafını
para kazanmakta bir zorluğu yoksa erkeğin hamallık gibi güç gerektiren bir iş yapmıyorsa erkeklik mükemmel bişi ya
bekarken özgürlüğü için derdim bunu keşke erkek olsam diye
şimdide şu alt tarafımızdan dolayı diyorum
her ay adet bizde, onun sancısı bizde, gebelik istemediğin zaman heyecanla adeti bekleme bizde, gebelik istediğinde ovulasyon gününü ttuturmaya çalışma bizde altta yatıp sonrasında bacaklarını dikmek bizde, gebelik sonrarı bulantı bizde doğum sancısı bizde üstüne üstrlük emzirme bizde (hayır bari onu erkekler yapabilse geceleri rahat uyurduk) sonrasında bebeğe bakma bizde
bi kaç sene sonra her yıl çata yatıp smear aldırma bizde, sonrasında spiral taktırma bizde, ve hepsinin sonrasında vajinal yaranız olabiliyor ki bende var doğumdan sonra onu yaktırcam malesef
ve hepsinin sonunda menepoz bizde
erkekler napıyor sexi yapıp sonrasında keyif cigarası yakıyor
bana sorsalarmış 1 saat canlı yayından çıkmazdım herhal
ohhh ne güzel bizim yerimize de uyu hiç kıskanmadım :2::2::2:
eşim yeni isim buldu
AZZE Şerefli, Saygıdeğer, Yüce;
Dişi Ceylan Yavrusu
biri balıkmı didi
bizim buraın pipirim aşı diye bir yemeği var canım ekşili aıcılı akşama o var annem onu yapcakmış (pirpirim semizotudur)
evet canım balık buralarda bol ve bazı yerlerde çok güzel oluyor iii yapmış zeka olsun şifa olsun bebişine inşalalh
azze değişik bir isim doktorlar dizisinde zenan diye bir karakter vardı onun nenesinin adı idi kürt ismi zaten bilmiyorum siz nerelisiniz ama kürtseniz daha güzel isimler de var,zelal gibi:))) ben adanalıyım ama istanbulda yenibosna gibi bir semtte öğretmenlik yapıyorsan kürtçeyi söküyorsun yavaş yavaş:))) tekoşin diye kız öğrencim vardıı yaaa farklı isim arayanlara duruyurulur international bir isim:)
hahah hepsi aklıma geldi ama diyemedim yaa,sadece özgürlükten,kılık kıyafetten,geç gelmelerden bahsettim aslında ne birikmişlerim vardı ama beni magazin değil dertli kadınlar programı keser
azze değişik bir isim doktorlar dizisinde zenan diye bir karakter vardı onun nenesinin adı idi kürt ismi zaten bilmiyorum siz nerelisiniz ama kürtseniz daha güzel isimler de var,zelal gibi:))) ben adanalıyım ama istanbulda yenibosna gibi bir semtte öğretmenlik yapıyorsan kürtçeyi söküyorsun yavaş yavaş:))) tekoşin diye kız öğrencim vardıı yaaa farklı isim arayanlara duruyurulur international bir isim:)
bende hiç kılçıklı balık sevmem benimde sırf bu yüzden favorim hamsidir kılçıkla yutarım onu benvazgeçmezsem dedm :104::104::104::104::104::104:
hamsiyi seviyorum buğlama yada kızartma oda minik minik kılçık ayıkla falan filan ( eşim küçük kılçıklı balık yemiyor )
palamut alıp fırında mı yapsam
somon da olabilir varsa ama hiç somon yapmadım
azzeyi bende dicektim aslında ama yanlış anlaşılırım diye demedim hatta azzenin türküsü var ben çok severim ilkay akkaya söylüyor sppeedyim dinle çok güzel parçadır
bende hiç kılçıklı balık sevmem benimde sırf bu yüzden favorim hamsidir kılçıkla yutarım onu ben
dil balığı güzel birde kılçık konusunda
balığı dün yedik,hem güzel hem de kolay oluyor böylece yemek yapmak zorunda kalmıyorum:)balık mı yapsam diye düşünüyorum akşama pazara gidicem dönüşte alırım kolay olur
ben yemek yapamıyorumkiayakta durduğum an sancılanıyorum yaklaşık 4 aydır kocama bakıyoruz eline oda anca fırına pattes fırına tavuk sonrad böle kilo alıyorum ama yapcak bişi yok.şimdi diorki 2 çuval pattaes alıcam dedim napcaz o kadar patatesi diyorki e ben anca onu yapıyorum kış boyu napcaz bi köfte bi tavuk altına kesin patates gelsin bana kilolar.hele bide okual gittiğimde ne olcak halimbilmem.normalde ayıptır sölemesi çok güzel yemek yaparım her türlüsünü ve kocama muntazam sofralar kurardım yorgunda olsam bu kocam için ciddi bir sorun oldu adam ziyafetlerden kel başına kaldı:) olsun azda kıymetimi anlasın
hemen dinliyorum kürtçe isimse koymak istemem
kılçıkla onu da yemiyor ondan da ayıklıyorum
dinle tatlım grup kızılırmakta yazabilirsin google çıkar hemen
dil balığının kılçığı tek ortada olur ya ondan dedim hop çıkardınmı otursun yesin
sağol tatlım inş. geçen haftalarda ilk kez balık yedin zaten gebeliğimin başından beri buda ikinci olacak yiyebilirsem tabi
sen yiyebiliyormusun ? oda kolay olur aslında eşine alıp fırına atarsınız zahmetsiz
kızlar akşama burada olmassam bilinkii gaz zehirlenmesi geçiriyorum:)))))) haftaya da kuru fasulye istedi eşimm biri beni kurtarsınn haaa bende de olmuyormu hem de alası valla hepsini bastırırım ama utanıyoruummmmmbazen wcden duyuluyor eşim içerden bağırıyor yuhhhhhh o neydi diye töbeee napimm yaaaa ben yapmıyorum bebek yapıyor diyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?