2014 Şubat Anneleri

yarım saattir bi aşağı bir yukarı çıkıp iniyorum iş bastı ortalığı bugün çok hareketli geçti benim için bakalım gece rahat yatarsam demekki gün içinde çok oturmaktan oluyor dicem bakalım artık

KEPPİNG VE SPSE GÖZLERİNİZ AYDIN CANLAR

sağol bacım sanada kolay gelsin :)işin zor gbi görünüyor

kusura kalmayın kıslarr yemeği koydum ocağa anca iştee:))) ne var bugün menünüzde bakem?

ben yemek yapamıyorumki ayakta durduğum an sancılanıyorum yaklaşık 4 aydır kocama bakıyoruz eline oda anca fırına pattes fırına tavuk sonrad böle kilo alıyorum ama yapcak bişi yok.şimdi diorki 2 çuval pattaes alıcam dedim napcaz o kadar patatesi diyorki e ben anca onu yapıyorum kış boyu napcaz bi köfte bi tavuk altına kesin patates gelsin bana kilolar.hele bide okual gittiğimde ne olcak halimbilmem.normalde ayıptır sölemesi çok güzel yemek yaparım her türlüsünü ve kocama muntazam sofralar kurardım yorgunda olsam bu kocam için ciddi bir sorun oldu adam ziyafetlerden kel başına kaldı:) olsun azda kıymetimi anlasın

yukardaki bebek la la la şarkılar sölemeye başlamış oyyyyyyyyyyy:) benim yavrumda inşalalh öel güzelce büyür

balık mı yapsam diye düşünüyorum akşama pazara gidicem dönüşte alırım kolay olur
biri balıkmı didi
bizim buraın pipirim aşı diye bir yemeği var canım ekşili aıcılı akşama o var annem onu yapcakmış (pirpirim semizotudur)
sağol bacım sanada kolay gelsin :)işin zor gbi görünüyor

mersi şeker aslında çok zor değilde bazen zorlukları oluyor birde olunca stesli oluyor malesef

spse eşim afşin dönüşü balık alayımmı diye aradı bende al dedim bi kez daha almıştı ordan balık fena değil balığı bu akşam değilde başka bir akşam yaparız artık

evet canım balık buralarda bol ve bazı yerlerde çok güzel oluyor iii yapmış zeka olsun şifa olsun bebişine inşalalh

hahah hepsi aklıma geldi ama diyemedim yaa,sadece özgürlükten,kılık kıyafetten,geç gelmelerden bahsettim aslında ne birikmişlerim vardı ama beni magazin değil dertli kadınlar programı keser

ohhh ne güzel bizim yerimize de uyu hiç kıskanmadım :2::2::2:

eşim yeni isim buldu

AZZE Şerefli, Saygıdeğer, Yüce;
Dişi Ceylan Yavrusu

azze değişik bir isim doktorlar dizisinde zenan diye bir karakter vardı onun nenesinin adı idi kürt ismi zaten bilmiyorum siz nerelisiniz ama kürtseniz daha güzel isimler de var,zelal gibi:))) ben adanalıyım ama istanbulda yenibosna gibi bir semtte öğretmenlik yapıyorsan kürtçeyi söküyorsun yavaş yavaş:))) tekoşin diye kız öğrencim vardıı yaaa farklı isim arayanlara duruyurulur international bir isim:)

biri balıkmı didi
bizim buraın pipirim aşı diye bir yemeği var canım ekşili aıcılı akşama o var annem onu yapcakmış (pirpirim semizotudur)

vazgeçmezsem dedm :104::104::104::104::104::104:

hamsiyi seviyorum buğlama yada kızartma oda minik minik kılçık ayıkla falan filan ( eşim küçük kılçıklı balık yemiyor )
palamut alıp fırında mı yapsam

somon da olabilir varsa ama hiç somon yapmadım

evet canım balık buralarda bol ve bazı yerlerde çok güzel oluyor iii yapmış zeka olsun şifa olsun bebişine inşalalh

sağol tatlım inş. geçen haftalarda ilk kez balık yedin zaten gebeliğimin başından beri buda ikinci olacak yiyebilirsem tabi

sen yiyebiliyormusun ? oda kolay olur aslında eşine alıp fırına atarsınız zahmetsiz

tamam buldum bende tekoşin koyacağım töbe kızın ismi ile de dalga geçiyorum
kürt falan değiliz eşim nerden buldu acaba ..

Zenan rojin bu ikisini seviyorum ama kızıma koymak istemem açıkçası azze için de öyle iyice araştırmak lazım bakarım şimdi biraz

azzeyi bende dicektim aslında ama yanlış anlaşılırım diye demedim hatta azzenin türküsü var ben çok severim ilkay akkaya söylüyor sppeedyim dinle çok güzel parçadır

bende hiç kılçıklı balık sevmem benimde sırf bu yüzden favorim hamsidir kılçıkla yutarım onu ben

dil balığı güzel birde kılçık konusunda

hemen dinliyorum kürtçe isimse koymak istemem

kılçıkla onu da yemiyor ondan da ayıklıyorum

balık mı yapsam diye düşünüyorum akşama pazara gidicem dönüşte alırım kolay olur
balığı dün yedik,hem güzel hem de kolay oluyor böylece yemek yapmak zorunda kalmıyorum:)

kısss patatese dönceksiniz ailecek:)oturduğun yerde de mi yapamıyorsun güzelim??? hadi şimdi özel bir durumun var da hani ne bilim yemek yapmak çok vakit almıyor gibi geliyor bana,tabi önce senin ve bebeğinin sağlığı...bende de bugün nohut ve pirinç pilavı var bayılırım bu ikiliye,akşam erkek kardeşimde bizde olacak ev nohuttan ötürü atış alanına dönmesinanladınız siz onu:))))

dinle tatlım grup kızılırmakta yazabilirsin google çıkar hemen

dil balığının kılçığı tek ortada olur ya ondan dedim hop çıkardınmı otursun yesin

akşam varsa ona da bakarım.

eşimi aradım nerden buldun bu ismi diye kökeni arapça ve kuran da geçiyormuş akşam detaylı bakarız dedik.

bizim kız yahudi yada kürt falan olacak herhalde

kızlar akşama burada olmassam bilinkii gaz zehirlenmesi geçiriyorum:)))))) haftaya da kuru fasulye istedi eşimm biri beni kurtarsınn haaa bende de olmuyormu hem de alası valla hepsini bastırırım ama utanıyoruummmmmbazen wcden duyuluyor eşim içerden bağırıyor yuhhhhhh o neydi diye töbeee napimm yaaaa ben yapmıyorum bebek yapıyor diyorum:))))

ben 5-6 kere yedim canım aslında daha fazla yiyebilirim ama öle denk geldi.sevdiğimden değilde bebek için işte.evde kokar die yapmadım hiçte.gidip yiyebiliyoruz balık çiftliğinde mekan uyduruk oluyor ama uğraşmıyorsun işte canım

canım öyle bişiler yerken üzerine bolcana kimyon serp gazı büyük ölçüde alır bende bugün söylemesi ayıp öğlene nohut dürümü yedim bizim burda meşhurdurda size garip gelecek belki şimdi ama bizim burda herkes bilir bunu üzerine bolcana kimyon ekeledim öyle yedim yoksa rahatsız ediyor beni gaz açısından

ha birde kimyona şimdiden alış bebek doğduktan sonra tüm yediğin şeylerin üzerine atabilirsin çünkü
ben öyle yapıyordum bulgur pilavına bile kimyon atıp yediğimi bilirim hem lezzetlide kimyon ben çok severim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…