2014 Şubat Anneleri

benim aslında böle gün tarzı bir oturmaya gidesim var böle çeşt çeşit olsun gelsin önüme:) kısmetime ben kayserideyken komşum aradı çağırdı ağlayasım geldi:)şans işte

doğum gününde gelseydin bize 8 çeşit vardı bildiğin gün gibiydi

gelirdim valla

valla hayatınızda denemeniz gereken değişik bir tat canlar söyleyince garip geliyor ama birde ucuz mesela bir dürüm 2 TL 2 tlye doyarsın burda antep o bakımdan ucuzdur

hemde bebişede yarrlı baklagiller ama benim kocamın midesi çok hassas hiç yiyemiyoruz öle şeyler zaten etde yiyemiyorum yumurtada

benim aslında böle gün tarzı bir oturmaya gidesim var böle çeşt çeşit olsun gelsin önüme:) kısmetime ben kayserideyken komşum aradı çağırdı ağlayasım geldi:)şans işte

bende gitmek istiyorum açıkcası ya böyle sürekli olmasada arada bir iyi olurdu aslında böyle eçşit çeşit yapan biri olsada gitsek yesek oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hepimiz aynı yerde olsaymışız:) gün yapardık oyyy kısırda çekti canım ya:)

:) sen lauranayı davet et bacım zaten komşuları çağırıp duruyor ballı hatun bende çok severim öle arkadaşlala kahve içmeyi ama şu an hiç öle bir ortamım yok herkes çalışıyor

laurana ve adally ile gün yapalım biz en iyisi

bende severim evde olsam komşularımla gidip gelirdim ama şimdi olmuyor

e kısır zor değil eşine tarif etsen yapar aslında kız

evet olabilir:) bu akşam protein yiycez mecbur dünden duyurdu.dün sözde oğlumla konuşuyor ne oğlum annen hiç işe yarar bişi yemiyomu aa bak oğlum şikayet ediyor büyüyemiyorum diye diyor manyahhhh:)

canım şu saatte zaten kuryadedir o kargo şubede değildir getirirler birazdan

bu tarafa gelirsen yedireyim sana nohut dürümü

hee gelmezse akşam 7 olmadan gider alırım artık:))

töbee insanı günaha zorla iterseiniz bire gafiller
yemeyin ulen çikolata şelalesi ne zorla nutella kaşıklatcan bana sufle dion sen akar kokar yenir
biri dio kek yapam evde hazır kek karışımı var döküp yapasım geldi
yedirmeyin bana bunları vicdan yapıom sonra yav
ben yiyim de kiloaları size gelsin hıh

ben şişmişim zaten dahada kimsenin kilosunu alamam:)

pazarada mı gidiosun maşallah ya:) ne yiyceksin ot bakim

bu akşam evin orada pazarımız var kışlık bişeyler alır atarım yine alışverişte yaparım

ıspanak karnıbahar brokoli brüksel var aklımda şuanda eşim brokoli ve brüksel yemiyor ama zorla yiyecek

hahah spseee senin güne gidesin var ama gün sırasının sana gelmemesi şartıyla dimi seni seniiiişu doppleri bi atlatayım niyetim ekimin ilk haftasonu buluşmak istanbul avrupa yakasıyla ama kızlar ne der bilmiyorum:))) istanbuldakilerrrr ben yenibosnadayım şirinevlere yakın bölümde böyle kek börek felan çekiyorsa canınız yapayım gelin:))))))))) zaten gezemiyorum hemen şeyim ağrıyor ama evimde severek ağırlarım hepinizi:))) zaten bir musait olayım krocuumuu alacam onun evi bana 2 adım:)))

ahhh ahhh şimdi nohutumu yedimm ve üzerine deee kek dün yapmıştım,şimdi sizler söyleyinceee acıdım be yaaa keşke yakın olsaydınız bana

gelirdim valla

valla hayatınızda denemeniz gereken değişik bir tat canlar söyleyince garip geliyor ama birde ucuz mesela bir dürüm 2 TL 2 tlye doyarsın burda antep o bakımdan ucuzdur

baklavalar nasıl fiyatları
zaten istanbulda biz nası geçinioz bilmiom
herşey ateş pahası bir de çimdik kadar veriolar

arkadaşımın ablası gebe ona doktoru çok enteresan brokoli karnıbahar yeme demiş anlamadım ben hiç duymadım zaten benim doktorum hiç yemekle ilgili bişi demedide az yenin dışında.belki onun hormonlarıyla ilgili bir durum vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…