- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
benim aslında böle gün tarzı bir oturmaya gidesim var böle çeşt çeşit olsun gelsin önüme:) kısmetime ben kayserideyken komşum aradı çağırdıağlayasım geldi:)şans işte
gelirdim valla
valla hayatınızda denemeniz gereken değişik bir tat canlar söyleyince garip geliyor amabirde ucuz mesela bir dürüm 2 TL 2 tlye doyarsın burda antep o bakımdan ucuzdur
benim aslında böle gün tarzı bir oturmaya gidesim var böle çeşt çeşit olsun gelsin önüme:) kısmetime ben kayserideyken komşum aradı çağırdıağlayasım geldi:)şans işte
doğum gününde gelseydin bize 8 çeşit vardı bildiğin gün gibiydi
nersein bacım bana yakın kimse yok en yakın bilim oda 4 st falan sürere yani:)
bende gitmek istiyorum açıkcası ya böyle sürekli olmasada arada bir iyi olurdu aslında böyle eçşit çeşit yapan biri olsada gitsek yesek oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
istanbul dayım
:) sen lauranayı davet et bacım zaten komşuları çağırıp duruyor ballı hatun bende çok severim öle arkadaşlala kahve içmeyi ama şu an hiç öle bir ortamım yok herkes çalışıyor
laurana ve adally ile gün yapalım biz en iyisi
bende severim evde olsam komşularımla gidip gelirdim ama şimdi olmuyor
gezin bacım oh hayat size güzel:)
e kısır zor değil eşine tarif etsen yapar aslında kız
canım şu saatte zaten kuryadedir o kargo şubede değildir getirirler birazdan
bu tarafa gelirsen yedireyim sana nohut dürümü
evet bende nasıl istiyorum böle çikolata volkanı vardı bende tarif böle hem ıslak hem çikolatalar akıyor üstünden ama mümkün değil şu an yapamam :) kocalarımız yapabilseydi keşke:)aslında tarif etsem yapabilirde yapmaz o kadarınıda gcıklanabilir:)
ben bir süre hamur işi yememeğe karar verdim ya 2 gün üstüste yetti
sağlıklı beslenmek lazım akşam pazardan bolca ot alayım
hee gelmezse akşam 7 olmadan gider alırım artık:))
töbee insanı günaha zorla iterseiniz bire gafiller
yemeyin ulen çikolata şelalesi ne zorla nutella kaşıklatcan bana sufle dion sen akar kokar yenir
biri dio kek yapam evde hazır kek karışımı var döküp yapasım geldi
yedirmeyin bana bunları vicdan yapıom sonra yav
ben yiyim de kiloaları size gelsin hıh
pazarada mı gidiosun maşallah ya:) ne yiyceksin ot bakim
gelirdim valla
valla hayatınızda denemeniz gereken değişik bir tat canlar söyleyince garip geliyor amabirde ucuz mesela bir dürüm 2 TL 2 tlye doyarsın burda antep o bakımdan ucuzdur
bu akşam evin orada pazarımız var kışlık bişeyler alır atarım yine alışverişte yaparım
ıspanak karnıbahar brokoli brüksel var aklımda şuanda eşim brokoli ve brüksel yemiyor ama zorla yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?