2014 Şubat Anneleri

Aynı dertten muzdaripiz canım :) bizimki de anca kafa sallıyor bi de sırtını dönüyo yaramaz 2 farklı doktor da kıza benziyor dedi ama kesin değil ayrıntılıyı bekliyorum umarım yakın zamanda gösterir bebişlerimiz :))

violecim bana ikinci oğlumda %80 kız demişti dr..ben çok inanmamıştım. bu sefer kukusunun resmini aldım buzdolabına yapıştırdım.

ama erkek olsaydı mutlaka erken gösterirdi .çünkü benim iki oğlanın pipi resmi 13.hft da gayet net.allah sağlıkla ve gönlüne göre versin.

Başıın sağolsun canım..

Aynen. Ben de bir şey söyleyemezdim. Parantez içine koptum ama yine de töbe dee Bir teyze olsa böyle derdi herhalde

Bu arada İkea'dan alınan oda takımı çook güzel. Güle güle kullanın :)

Kanamam oldu arkadaslar dun hastanede yattım plesanta ondeymıs dua edın lıtfen
geçmiş olsun.önde oluncada mı kanama yapıyormuş.benim ikinci oğlanda hep öndeydi.kanama yaşamadım ama suyum azlmıştı biraz zayıf doğdu.şimdi de aşağıdaymış plesentam .ben de kan göreceğim korkusuyla şu güzel günlerin tadını çıkaramıyorum.

kendini yordun mu neden oldu kanama.bana dr.kabız olma,ağır taşıma ve ilişki yasak dedi.kurallara uyuyorum bakalım nolack.
sen de bol bol ayağını uzatıp dinlenmeli ve çokça su tüketmelisin.

canım doktor sana ne verdiilaç olarak ben bi yerde bu durumda kalsiyum magnezyum veprogestan alındığını okumuştum
inşallah ağrıların tez zamanda geçer

benimki de beğenmio benden daha seçici
bugün karyola bakıyoruz bu yeterli diyorum yok o çirkin bunu alalım dio
hevesleri kırılmasın inşallah

valla sen en iyisi yeşil sarı kırmızı renklerde al bilemedim şimdi :)

yaa sen oakdar ne yükleniosun kendine
gezdiysen iş yapmican iş yaptıysan gezmicen benim felsefe bu bünyem kaldırmıo yoksa
dinlen de geçsin yorgunluğun

geçmiş olsun canım plesenta aşağıda olunca kanama oluoda öndeykende mioluomuş
neden olduki şimdi:S
dinlen güzelce geçer inşallah kanaman doktor ilaç vermiştir zaten sana

bende de kasılma oluo sanırım şu yalancı doğum kasılmalarından
doktor normal olabilir dedi ama sertleşince korkunç oluo perşembe olunca sorcam gene
valla elin kasığımda geziom sertmi diye:S oyüzden bende tedirginim habire

eheheh içimden geçenleri yazdım
işte kuzum bu garip kullanmayacaksak neden koyuyoruzki

3 dkim yani haftaya perşembe ayrıntılı var canım

neden bilio musun? genelde bunu bebek kıymetli olsun diye yapıolar
çok sevilsin diye. en azından benim gördüğümbu şekilde özellikle.

lepimmm ismi için seveceklerse sevmesinler
haklısın kuzu.annenin daha çok söz hakkı olması taraftarıyım
aynen tatlım.malesef böyle örnekler çok var
ama çok sinirlendim .kendi koysaymış ya.allah allah

kızlar herkesin fikirleri ayrı ve sonsuz saygım var.bu isim konusunda biz kadınların yeterince ağırlığımızı koyamadığımızı düşünüyorum.sıkıntılarını biz çekerken isim hakkının öncelikle bizim insifiyatifimizde olmaması çok çirkin.bizim ise bunu hemen kabullenmemiz çok kötü

ayrıntılı ne zaman senin canım :26: 7 ekime gün verdi bana inşallah o zaman kesin öğreniriz benimki resmen dalga geçiyo bizimle esniyo bi de o kadar çikolata yedim yine de uslu uslu yatıyodu doktor sarsınca sırtını çevirdi enseden fotomuz var şimdi büyüyünce göstericem trip yapıyo bize aynı babası kılıklı

sağol canım inşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değil zaten ama insan merak ediyo yine de.

valla bugün eşime de dedim ayrıntılı da göstermezse doğana kadar öğrenmeyelim biz de inatlaşalım alıcam sarıları yeşilleri giysin de aklı başına gelsin dedim

çok geçmişler olsun kuzum
gözün aydınnn.bebişin boyu posu ne alemde :)
hep aynı mı bunlar ya gecende benim kaynatamda eşimin adını koycam bebege dedesiyim degip durdu bende dedim ki kusura bakma baba bende annesiyim biz isim bulduk kızımıza dedim bozuldu biraz
seninkilerde alem kuzum yaaa.erkek olsa kendi adı kız olur karısının adı ohoooo
çok güzelsinizzzz maşallahhh
kız bence kuzummm.benimkide ayrıntılıda gard aldı yüzünü göstermedi

%90'sa kizdir tatlim. Biz de bebisimize 13+4'de baktirmistik ilk.
Doktor göstermiyor demisti. Halbuki görmüs fakat ne olur ne olmaz diye söylememis.
18+6'da tekrar gittik ve erkek dedi. Önceden de erkek gördüğünü şurdan anladim. Bakar bakmaz" erkek demistik dimi?" diye bi laf kacirdi agzindan
İşin özü, erken haftalarda yanilma payi olabiliyor fakat 16. haftadan sonra heleki senin haftanda %90 dediyse kizdir gibime geliyor cunku bana da %90 erkek dedi. Kesin konustu doktor. Hayirli evlat olsunlar gerisi onemli degil canim..

merhaba kızlar sizleri takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu.
nasip olursa bende şubat annesi olacağım.20.haftamızın içerisindeyiz.bir kız bebeğimiz olcak.
ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar;
Hafta değişimlerinde sizde de pembe nokta kadar akinti ve kasikta agri oluyor mu!
Her hafta olmuyor bu akinti. Ama bazi haftalarda olabiliyor.
Acaba bebek hafta degisimi oldukca büyüdügü icinmi oluyor dersiniz? Her gün süren bi durum degil. İgne ucu kadar geliyor hafta degisimleri olacagi zaman. Bu gece 22 haftanin icine giricez ondandir diyorum

doktorlar görüpte söylemiyor :)

hoşgeldin kuzummm
daha sık gel olmazmıııı

canım progestan hariç diğerlerini alıyorum çok canım acıyor ben yerimden kalkamdanmı durucam 9 ay rabbim sana emanet yavrumda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…