2014 Şubat Anneleri

Kanamam oldu arkadaslar dun hastanede yattım plesanta ondeymıs dua edın lıtfen

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşallah.

kızlar bi göbüşkomu ekleyeyim göbüş topiğine

Ekle ekle eklee eklee eklee

Hoşgeldin canım :)

canım bugüne kadar iğne ucu kadar bile pembe akıntım olmadı.

kasık ağrım oluyor bendede kuzum.ama akıntı olmadı

geçmiş olsun arkadaşım bende aynı durumdayım çok şükür kanamam olmadı yani dışarıya ama içerde kanama alanım var ve çok ağrım var raporluydum bir haftadır bugün azcık iyi olmuştum yeniden hareket edemeyecek kadar ağrım başladı

Geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşallah.

Ekle ekle eklee eklee eklee

Hoşgeldin canım :)

canım bugüne kadar iğne ucu kadar bile pembe akıntım olmadı.
hajımmmmmm

canım geçmiş olsunn

Son düzenleme:
ahahaha haketti ama

Gece gece koptum ya
kızdırdı beni ama napıyım bi erkek dedirtiyo bi kız dedirtiyo bi de sırt çeviriyo

canım aslında bacaklarını tam açmadığı için emin olamıyorum ben.. bazı arkadaşlar kukuyu gördük falan diyo biz kukuyu görmedik ondan emin değilim ayrıntılıda kesin belli olur heralde :18:

Haklısın canım yani aynen kendi oğlunun adını koysaymışş..bence de o halletsin boşver anne biz kendimiz koymak istiyoruz desin..benim kaynanam da bulduğum isimleri beğenmedi tutturmuş tanem tanem diye devamlı onu söylüyor..ben de kırmamak için o da güzel diyorum da bidaha söylerse onu koymıcam yeter artıkk diye bağırıcam dermişimP bence kere. Taha çom güzel bu arada..içinde 2 A olan isimlerin isim analizi olumluymuş fışa dönük yaratıcı çocuklar oluyorlarmış..ben ırmak dedim başta ama bahar ismini de seviyorum bu arada bi arkadaş yazmış ipek de çok güzel..

Geçmiş olsun canım ya geçer inşallah..

Aynen canım ta ben de eşime sinirlendim hızlı hızlı evi temizledim balkonu yıkadım kalçam ağrıyo şimdi..bi de sinirim de geçmedi kafanda saksı kırsam şimdi daha iyiydim dedim ona biraz önce:)

Bence kızz:) erkek olsa çoktan belli olurdu bence..

Geçmiş olsun canım inşallah durur kanaman..

inşalalh canım

kızlar detaylı ultrasyona ne zaman gidiosunuz ben 20+6 da gitsem ne olurki normal randevum 21+6 ama artık sanırım çok bekleyemicem eşimden dolayı sadece haftasonu gidebilirimde bugün gitmediğime bin pişmanım iyleştim sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…