kızlar dün gece çok kötü kabus gördüm rüyamda deprem oluyodu deli gibi sallanıyodu evin içindeydim korkuyodum ve birden kanamam başlıyodu bebeğim diye haykırıyodumuyandım ama kendime zor geldim..şimdide internetten rüya tabirlerine baktım bakmaz olaydım rüyada deprem görmek bebek sahibi olmayı bekleyen kişinin bebeği kaybetmesine işaret eder diyo allahım sen koru korkuyorum etkisinden kurtulamadım..daha dün kontrolüm vardı herşey normal çok şükür ama..kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden..
kızlar dün gece çok kötü kabus gördüm rüyamda deprem oluyodu deli gibi sallanıyodu evin içindeydim korkuyodum ve birden kanamam başlıyodu bebeğim diye haykırıyodumuyandım ama kendime zor geldim..şimdide internetten rüya tabirlerine baktım bakmaz olaydım rüyada deprem görmek bebek sahibi olmayı bekleyen kişinin bebeği kaybetmesine işaret eder diyo allahım sen koru korkuyorum etkisinden kurtulamadım..daha dün kontrolüm vardı herşey normal çok şükür ama..kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden..
güle güle kullan canım, alacak olursam sana özel mesaj atarım.
ofm hastanesi size yakın galiba bizim kurumun anlaşması olmayınca bir de uzak olunca pek duymadım, biz anadolu hst. de düşüyoruz eşimin akrabası orada doktor olduğu için, kendi doktorumuz da aynı hastanenin hekimi. antalya'da doğum yapanlar grubu da kadınlar kulübünde mi, ben de girip bakayım?
benim hemşire de dr da cok iyi ya sağlık ocağındaki,cok şükür.bizde kalp atışlarını dinlemedik kadın kostururyodu kalabalıktı....bende söylemedim.agrıyabilir bi kaç gün dedi kolun,kiloma baktı,aşı kartı yazıp verdi elime diğeri 30 ekim de vurulacak canım.
kendi dr um izinliydi başka dr dan gebelik izlemi için tahlil iste dedi...öyle de tahliller yapıldı....
ayrıntılıyla ilgili benim kendi dr um da bi şey demedi henüz.zaten benim dr a göre 2li 3lü testler de gereksizdi,kadın ben kendi hamileliklerimde de yaptırmadım ultrason herseyi gösteriyo zaten ama,hastalardan korkumuzdan istiyoruz dedi testleri,bişi olursa sen test yaptırmadın ondan oldu derler diye
bakalım bi hafta sonra gittiğimde ayrıntılıyla ilgili bi şey diyecek mi?
ay hiç sorma canım, ben de geçen hafta aile hekimine aşı olmaya gitmiştim. suratsız bir hemşire geldi "ne için geldiniz" dedi. ben de " gebeyim tetanoz aşısı olmaya geldim" dedim. sonra tekrar sordu anlamadı "bekleyin biraz" dedi. sonra biz annemle oturduk bekledik 15-20 dakika. sonra bir daha soralım dedik, baktık bu uyuz hemşire içerde oturuyor. bizi de dışarda bekletiyor. Allah'a şükür aşımı o yapmadı, daha sevimli işçimen bir hemşire vardı gülümser hanım diye o ilgilendi sağolsun. yoksa o uğursuz hemşireye aşı değil hiç bir sey yaptırmam.
doktor benim ilacımı değiştirdi artık sonunda
gentle ıron diye bir ilaç verdi şimdi çok rahatım
canım hayır olsun ıns. o ruyayı ıkı hafta once bende gordum aynı yorumla karsılastım rabbım korusun bebeklerımızı hamılelıkte bole ruyalar goruluyormuss korlarmısız amac ruyanın etkısınde kalıp psıkolojıyı bozmamak bendecetkılendım sewdıklerımden de uzagım hep oluceklermıs caresız kalıcakmısım dusuncesı var dusunmuorum ama kndımı topluorumm sende dıkkate alma ok mi. kızlar midem bogazıma kdr asırı asırı yanıo ıstahsızım yanma ıstahsızlık yapıyor olablr mli?? bebegım gelısmıcek die cok korkuyorum
Merhaba Hanımlar bu kasvetli ve yağmurlu ama bir o kadar da kışın habercisi olan İstanbul gününden
Allah korusun canım her rüya tabiri çıksaydı ohhoooo.Bende bir kaç gün üst üste gördüm rüya hatta birinde birini öldürdüm kurban gibi etlerini ayırdım kemiklerinden ve yaktım yakalanmamak için düşün yani
canımm çok sevindim hayırlı haberlerine gözün aydın[sıze=3]hatunlarrr nasılsınız huuu:))) ben dün ayrıntılıya girdim ama hayal kırıklığıı((( siyah beyaz ekrandan başka birşey yoktu çünkü doktorun 4 boyutlusu yokmuş,kendi doktorunda var ondan rica edersin dedi,30 dk sürdü,adam gibi foto bile alamadık ve aksi gibi pazar günü kıpır kıpır olan zilli kızım dün tüm günn uyudu ama şükür her bir uzvu iyiymiş,sorun yok,beynindeki kisti de gitmiş,ben birşey göremedim demekki yok olmuş dedi....25cm boyu ve 450g kilosu varr 21+4 gün ile uyumlu dedi halbuki 20+6 idim dün:)))) neyseee sağlıklı olduğunu bilmek sevindirdi başka da bi halt olmadııı keşke başka birini bulsaydımmmm.....[/sıze]
Eki Görüntüle 819559
9*12 aylık kolej monto kızımın.
buda baba kız aşkı SPEEDY & BABY: BABA KIZ AŞKI ve kıskanan bir anne
ay çok tatlıymış bayıldım:)
ben de bu cicileri gördükçe kuzucuğumu nasıl giydirmek istiyorum böyle bir bilsen:)
inşallah yavrularımız hayırlı, uğurlu evlat olurlar, akıllı, uslu olurlar, günlerini görürüz canım...
ben kullanmıştım, iyi bir şey tavsiye ederim, insanın içi rahat ediyor onla bebiş yan yatıyor sanki daha güvenli gibi, sonra da nasılsa o yastık bana battı verdim birine tabi o zaman düşünmüyordum 2. yi evde çok büyük diil batıyor fazla eşyaBebekler icin yan yatis yastigi konusunda fikri olaan var mi
akşam yemekten sonra yenen meyva da kilo yaparmışama yinede kilo alıyorum işte canım yapcak bişi yok yani
bak sabah zaten adam akıllı kahvaltı ettiğimiz yok geliyorum işe ya poaça yiyorum ya biskivü mecburen çünkü acıkmış oluyorum bir küçük paket sütle onları yiyorum saat 11 gibi bazen açıkıp bişliler daha yiyorum mesela bir meyve yada incir ceviz 3 adet
sonra öğle yemeği ki çoğunlukla evden getiriyorum öyle abartı ekmekle yemiyorum normal eski öğünlerim gibi sonra üstüne bir maden suyu içiyorum akşam üzeri geri açıkıyorum ozaman ne bulursam onu yiyorum bazen bir dilim ekmek üzeri peynir vb şeyler
akşamları bazen midemin yangısından bişi bile yemiyorum ben bazende normal yemeğimi yiyorum ama yinede benim porsiyonlar küçüktür
cnm az ama güzel yiyorsun maşallah faydalı şeyler heps, poça hariç! o kilo yapıyor diye bilyorum bi onu diyeyim
bazen saat 10 gibi eşim meyve getiriyor ondanda ancak bir meyve yerim
yediğimin hepsi bu ama yinede kilo alışımda az değil
doktor benim ilacımı değiştirdi artık sonunda
gentle ıron diye bir ilaç verdi şimdi çok rahatım
ben de bunu kullanıyorum işte süper bişi aç tok içebiliosun hiç bi etkisi yok
demiştim hatta burada da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?