2014 Şubat Anneleri

günaydın hamişler günaydın diyorum çünkü ancak uyanıp kahvaltı yaptım sabah 6 da çok şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım 1 saat falan dolandım sonra zorla uyudum şimdi biraz daha iyiyim ama hala tam anlamıyla kendime gelemdim gaz sancısı mıydı neydi bilmiyorum yoksa kum döküyorum onun ağrısı mıydı

Merhaba Hanımlar bu kasvetli ve yağmurlu ama bir o kadar da kışın habercisi olan İstanbul gününden

Allah korusun canım her rüya tabiri çıksaydı ohhoooo.Bende bir kaç gün üst üste gördüm rüya hatta birinde birini öldürdüm kurban gibi etlerini ayırdım kemiklerinden ve yaktım yakalanmamak için düşün yani

doktor benim ilacımı değiştirdi artık sonunda
gentle ıron diye bir ilaç verdi şimdi çok rahatım

kalbini ferah tut canım nasıl yorumlarsan öyle çıkar derler iyi yorumlayalım

canım ofm hastanesine gitmedim hiç sanırım kepezde pek yakın sayılmaz benim doktorumun özel muayenehanesi var oraya gidiyorum hastanelerle anlaşması var nerede ıstersen orada yaptırıyor.Bu arada evet kadınlar kulubünde o grupta takip edebilirsin.

Benım gıttıgım saatte ne hasta vardı ne de hemşirenin işi vardı. Bilgisayar başına oturmuş. Klımayı da acmış. Keyfıne dıyecek yok, ohh. bi kalp atışı dınleseydı bi şey olmazdı yanı.
Aynı şeırde olsaydık aynı doktora gıttıgımızı dusunecektım. Benım dr da uclu ve dortlunun lafın bıle getırmedi. Ban. Ayrıntılıdan bahsetmezse be soracagım, bakalım ne diyecek!

Kendini beğenmiş bunlar ya. Sanki sadaka almaya gidiyoruz. Onlar bizim peşimizden koşacaklarına biz gidiyoruz. Ne aradılar beni ne bişey. Kendim gittim.

Arkadaşlar mevzuyu anlatıp sizleri üzmek istemiyorum gerek yok buna ama sizden sadece şu anda hastanede olan arkadaşım ve bebeği için dua istiyorum.Lütfen sağlıkla çıksınlar hastaneden.Arkadaşımın adı Hatice ve 5,5 aylık hamile.Sağolun şimdiden.

Son düzenleme:

evet canm hamileyken kötü rüyalar hep görülürmüş ama böyle ilk defa gördüm korktum açıkçası..allahım korusun bebeklerimizi hayırlara çıksın inşallah..

valla canım ya hamileliğin bu kötü kabus ve rüya kısmı olmasa keşke..allahım hayırlara çıkarsın inşallah insan ister istemez etkileniyo..allahtan kızım tekme atıyo yoksa kafayı yerdim heralde..sağol desteğin için..unutmadan dualarım hastanedeki arkadaşın ve bebeğiyle sağlıkla çıksınlar inşallah..

Son düzenleme:
canımm çok sevindim hayırlı haberlerine gözün aydın

kızlar rüyalarınızı hiç kimseye anlatmadan önce akan suya anlatın ki aksın gitsin...hamilelik döneminde görülen rüyaların da tabirine bakmamak lazım çünkü karmakarışık rüyalar görülüyor, hatta cinsel rüyalar bile oluyor söylemesi ayıp. sabah uyanınca abdest alıp dua okumak en faydalısıdır diye düşünüyorum.

kötü rüya gören arkadaşlar sizin de rüyalarınız hayırlara çıksın inşallah...

aynen bende hepsini giydirmek üstünde görmek istiyorum

amin canım hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah

Bebekler icin yan yatis yastigi konusunda fikri olaan var mi
ben kullanmıştım, iyi bir şey tavsiye ederim, insanın içi rahat ediyor onla bebiş yan yatıyor sanki daha güvenli gibi, sonra da nasılsa o yastık bana battı verdim birine tabi o zaman düşünmüyordum 2. yi evde çok büyük diil batıyor fazla eşya

akşam yemekten sonra yenen meyva da kilo yaparmış

bu arada dün kendime bi tunik aldım triko görmeyenlere gösterim çok güzel bişi değil ama idare edcez artıkım Eki Görüntüle 819203 [/QUOTE]
çok güzel çok şık, güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…