- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Bebekler icin yan yatis yastigi konusunda fikri olaan var mi
Gözün aydın canım benim gibi oldu desene:) bende zar zor resim aldım onda da soluk sinir olmuştum..maşallah bebebişinin boyu kg gayet ii..hatunlarrr nasılsınız huuu:))) ben dün ayrıntılıya girdim ama hayal kırıklığıı((( siyah beyaz ekrandan başka birşey yoktu çünkü doktorun 4 boyutlusu yokmuş,kendi doktorunda var ondan rica edersin dedi,30 dk sürdü,adam gibi foto bile alamadık ve aksi gibi pazar günü kıpır kıpır olan zilli kızım dün tüm günn uyudu ama şükür her bir uzvu iyiymiş,sorun yok,beynindeki kisti de gitmiş,ben birşey göremedim demekki yok olmuş dedi....25cm boyu ve 450g kilosu varr 21+4 gün ile uyumlu dedi halbuki 20+6 idim dün:)))) neyseee sağlıklı olduğunu bilmek sevindirdi başka da bi halt olmadııı keşke başka birini bulsaydımmmm.....
Ben de ablamdan alıcam canım o çok memnun kalmıştı..Kızlar merhaba nasılsınız hamile destek yastığı aldım ben evdeki yastık yığınlarıyla boğuşmaktan yorumdum .Nasıl kullanan varmı yorumlarınızı bekliyorum.Henüz elime ulaşmadı ama.Eki Görüntüle 819350
aynen güzel ya bende sevdim bu hapı ssk karşılamıyor ama olsun değer yani
ne ilaçı canım bu ne işeyarıyor
aynen güzel ya bende sevdim bu hapı ssk karşılamıyor ama olsun değer yani
ben iki kutu aldım hatta :)) valla öbürünü ssk karşılıodu da noluodu en azından bunu aldım içebiliyorum param boşa gitmio
kızlar ya ben çok asabi oldum, birden sinirlenince kendime hakim olamamaktan korkuyorum. geçen mağazadan annem bi patik almış kızıma sonra o patiği sevmedi bizimki, sordum 30 liraymış bende hadi dedim giderken o tarafa götüreyim. Kadın demez mi kutusu yok filan, dedim ne zamandan beri kutu isteniyor, mağazada başka müşterilerde vardı çirkeflik yaptım...Pazardan alsak daha iyiydi falan fişman saldıracak gibi oldum kadına, ayakkabıyı fırlatmak istedim filan.
Kocama, anneme zaten tahammülsüz oldumm. Hadi annem yaşlı kadın o haketmiyor ama eşim hakediyor ..
Şimdiki olay ama daha farklı..Yuvadan aradı kreş öğretmeni, işte malum bizim kız dumuyor şeklinde ...Neymiş hepsi uyuyormuş bi benimki uyumuyormuş. Bende uyumak zorunda mı hergün oyalayın dedim, sert de konuştum, kadın da fark etti..Velhasıl tamam dedesini arıyorum, gelip alacak madem dedim.
Bence haksızlar..Uyumalı mı çocuk illa ? 3.5 yaşında, diğerleri uyursa uyusun bunu uyutmsınlar, gerçi benim kız da cadıdır..Dün uyuyanları da uyandırmış filan, akşamdan başlıyor gitmiycem diye..Aslında yuva güzel, yıllarıdr bilinen güvenilri bir kolejin yuvası ..Ama yaklaşımlarını sevmedim birazdan müdür muavini arıycam diycem böyle böyle..Diğerleri uyusun bizimki ile bir başkası ilgilensin. Çok çirkin ya sanki benim çocugum problemli gibi tövbe yarabiimÇocuk inatçı biraz kabul ediyorum, hem şeker gibi tatlıdır sevgi doludur hemde inadı inat, boğa burcu, sarı.. Ah ah ben biliyordum böyle olacağını, baştan yarım gün vereilim demiştim..
ben de gebeliğin en başlarında asabiydim sunny, işyerinde artık sinirlenince kendimi tutamayıp hakaret ediyordum o derece...neyse biraz daha iyiyim artık. karnımdakini strese sokmamak ve annesinin kötü sözlerine maruz kalmasın diye daha relax yaşamaya başladım hayatı.
senin bir de ilave olarak minik kızın var tabi, kolay değil. kreştekiler çocukları toplu halde uyutup rahat etmek istiyor, senin yavrunun belli ki uykusu yok oynamak istiyor.ben slingomom ın blogunu takip ediyorum, onu oğlu da aynı şeyleri yaşamış.bak link i aşağıda.
Öğlen uykusu ne zaman biter? | SlingoMOM
bir de bu link var:
2-3 Yaş Çocuklarında Öğlen Uykusu | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim
kendine iyi bak,
kızlar ya ben çok asabi oldum, birden sinirlenince kendime hakim olamamaktan korkuyorum. geçen mağazadan annem bi patik almış kızıma sonra o patiği sevmedi bizimki, sordum 30 liraymış bende hadi dedim giderken o tarafa götüreyim. Kadın demez mi kutusu yok filan, dedim ne zamandan beri kutu isteniyor, mağazada başka müşterilerde vardı çirkeflik yaptım...Pazardan alsak daha iyiydi falan fişman saldıracak gibi oldum kadına, ayakkabıyı fırlatmak istedim filan.
Kocama, anneme zaten tahammülsüz oldumm. Hadi annem yaşlı kadın o haketmiyor ama eşim hakediyor ..
Şimdiki olay ama daha farklı..Yuvadan aradı kreş öğretmeni, işte malum bizim kız dumuyor şeklinde ...Neymiş hepsi uyuyormuş bi benimki uyumuyormuş. Bende uyumak zorunda mı hergün oyalayın dedim, sert de konuştum, kadın da fark etti..Velhasıl tamam dedesini arıyorum, gelip alacak madem dedim.
Bence haksızlar..Uyumalı mı çocuk illa ? 3.5 yaşında, diğerleri uyursa uyusun bunu uyutmsınlar, gerçi benim kız da cadıdır..Dün uyuyanları da uyandırmış filan, akşamdan başlıyor gitmiycem diye..Aslında yuva güzel, yıllarıdr bilinen güvenilri bir kolejin yuvası ..Ama yaklaşımlarını sevmedim birazdan müdür muavini arıycam diycem böyle böyle..Diğerleri uyusun bizimki ile bir başkası ilgilensin. Çok çirkin ya sanki benim çocugum problemli gibi tövbe yarabiimÇocuk inatçı biraz kabul ediyorum, hem şeker gibi tatlıdır sevgi doludur hemde inadı inat, boğa burcu, sarı.. Ah ah ben biliyordum böyle olacağını, baştan yarım gün vereilim demiştim..
ben de gebeliğin en başlarında asabiydim sunny, işyerinde artık sinirlenince kendimi tutamayıp hakaret ediyordum o derece...neyse biraz daha iyiyim artık. karnımdakini strese sokmamak ve annesinin kötü sözlerine maruz kalmasın diye daha relax yaşamaya başladım hayatı.
senin bir de ilave olarak minik kızın var tabi, kolay değil. kreştekiler çocukları toplu halde uyutup rahat etmek istiyor, senin yavrunun belli ki uykusu yok oynamak istiyor.ben slingomom ın blogunu takip ediyorum, onu oğlu da aynı şeyleri yaşamış.bak link i aşağıda.
Öğlen uykusu ne zaman biter? | SlingoMOM
bir de bu link var:
2-3 Yaş Çocuklarında Öğlen Uykusu | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim
kendine iyi bak,
Hello kızlarr hala griple boğuşuyorum yarın da dr randevum var inş iyileşirim ertelemek istemiyorumm çok merak ediyorum bebişi..
Bizim yiğenlerde hep kullandık canım çom rahat oluyor..
Gözün aydın canım benim gibi oldu desene:) bende zar zor resim aldım onda da soluk sinir olmuştum..maşallah bebebişinin boyu kg gayet ii..
Ben de ablamdan alıcam canım o çok memnun kalmıştı..
Hello kızlarr hala griple boğuşuyorum yarın da dr randevum var inş iyileşirim ertelemek istemiyorumm çok merak ediyorum bebişi..
Bizim yiğenlerde hep kullandık canım çom rahat oluyor..
Gözün aydın canım benim gibi oldu desene:) bende zar zor resim aldım onda da soluk sinir olmuştum..maşallah bebebişinin boyu kg gayet ii..
Ben de ablamdan alıcam canım o çok memnun kalmıştı..
sanırım günün konusu stres
Stres benim olmazsa olmazım maalesef.
Birincisi; beni her nekadar seviyor gibi davransa da günahı kadar sevmeyen, her lafımı yanlış taraflara çeken ve beni eşime şikayet eden bir kaynana ile yaşamaktayım.
Ikincisi; evde hamilelik konusunda en titiz davranan en 'önemseyen' benim. Evet acı belki ama eşim bile bazen duyarlì olamıyor. Beni 'çok üstüne düşmek'le suçluyor. Ufacık şeyleri kafama takıyormuşum. Evet takıyirum çünkü bebeğimi önemsiyorum ki düşük tehlikesi yaşadım zamanında bırakın da pimpirikli olayım dimi? çok normal. Yok köydeki kadınlar naapsınmış, yok onun iş yerinde karnı burnunda çalışan bi kadın varmış da ben az bişi iş yapınca yoruldum diyormuşum
Sonra da gönlümü almaya çalışıyor ama kalp kırıldımı insan unutmuyor..
üçüncüsü; 5 yaşında çoooook zor bi kızım var. Asi, inatçı, laf dinlemeyen, 'òzgür ruhlu' yani..
Beni öyle fena yapıyor ki bazen kaba etine bi iki şaplak atıyorum sonra da üzülüp bunalıma giriyorum, yok yapamicam ben bu annelik işini diyorum
Her nekadar stres ve sinir zararlı olsa da günlük yaşamda uzak durmak pek kolay değil maalesef..
kaynanla aynı evde yaşamak zaten stres nedeni diğerlerine gerek bile yok stres için
allah kolaylık ve bol bol sabır versin
fakat hanımlar yinede relax olmaya çalışalım biz ne kadar relax olursak doğduklarında da bebikelrimiz o kadar uslu olur
Canım tatlı istedi; kalktım pratik ve besin değeri yüksek bi kase hazırladım kendime.
Bur bütün muzu ufakca doğradım. 5 adet cevizi dövüp içine attım ve bir tatlı kaşığı da pekmez mmmm
kolay ama cok leziz ve faydalı. Oğluş hemen kopmaya başladı içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?