2014 Şubat Anneleri

Hello kızlarr hala griple boğuşuyorum yarın da dr randevum var inş iyileşirim ertelemek istemiyorumm çok merak ediyorum bebişi..

Bebekler icin yan yatis yastigi konusunda fikri olaan var mi

Bizim yiğenlerde hep kullandık canım çom rahat oluyor..
Gözün aydın canım benim gibi oldu desene:) bende zar zor resim aldım onda da soluk sinir olmuştum..maşallah bebebişinin boyu kg gayet ii..

Ben de ablamdan alıcam canım o çok memnun kalmıştı..

Son düzenleme:
kızlar ya ben çok asabi oldum, birden sinirlenince kendime hakim olamamaktan korkuyorum. geçen mağazadan annem bi patik almış kızıma sonra o patiği sevmedi bizimki, sordum 30 liraymış bende hadi dedim giderken o tarafa götüreyim. Kadın demez mi kutusu yok filan, dedim ne zamandan beri kutu isteniyor, mağazada başka müşterilerde vardı çirkeflik yaptım...Pazardan alsak daha iyiydi falan fişman saldıracak gibi oldum kadına, ayakkabıyı fırlatmak istedim filan.
Kocama, anneme zaten tahammülsüz oldumm. Hadi annem yaşlı kadın o haketmiyor ama eşim hakediyor ..
Şimdiki olay ama daha farklı..Yuvadan aradı kreş öğretmeni, işte malum bizim kız dumuyor şeklinde ...Neymiş hepsi uyuyormuş bi benimki uyumuyormuş. Bende uyumak zorunda mı hergün oyalayın dedim, sert de konuştum, kadın da fark etti..Velhasıl tamam dedesini arıyorum, gelip alacak madem dedim.
Bence haksızlar..Uyumalı mı çocuk illa ? 3.5 yaşında, diğerleri uyursa uyusun bunu uyutmsınlar, gerçi benim kız da cadıdır..Dün uyuyanları da uyandırmış filan, akşamdan başlıyor gitmiycem diye..Aslında yuva güzel, yıllarıdr bilinen güvenilri bir kolejin yuvası ..Ama yaklaşımlarını sevmedim birazdan müdür muavini arıycam diycem böyle böyle..Diğerleri uyusun bizimki ile bir başkası ilgilensin. Çok çirkin ya sanki benim çocugum problemli gibi tövbe yarabiim Çocuk inatçı biraz kabul ediyorum, hem şeker gibi tatlıdır sevgi doludur hemde inadı inat, boğa burcu, sarı.. Ah ah ben biliyordum böyle olacağını, baştan yarım gün vereilim demiştim..

ben de gebeliğin en başlarında asabiydim sunny, işyerinde artık sinirlenince kendimi tutamayıp hakaret ediyordum o derece...neyse biraz daha iyiyim artık. karnımdakini strese sokmamak ve annesinin kötü sözlerine maruz kalmasın diye daha relax yaşamaya başladım hayatı.
senin bir de ilave olarak minik kızın var tabi, kolay değil. kreştekiler çocukları toplu halde uyutup rahat etmek istiyor, senin yavrunun belli ki uykusu yok oynamak istiyor.ben slingomom ın blogunu takip ediyorum, onu oğlu da aynı şeyleri yaşamış.bak link i aşağıda.

Öğlen uykusu ne zaman biter? | SlingoMOM

bir de bu link var:

2-3 Yaş Çocuklarında Öğlen Uykusu | Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim

kendine iyi bak,

çok saol cnm teşekkür ederim okuycam , ben önceki hamilelikte de eli maşalıydım, hatta ekip arkadaşlarım eyvah demişlerdi :) valla şımarıklık değil, içimden birşey tepeme yükseliyor sanki burnumdan soluyorum. Yine de kontrol altında tutmak lazım tabi, ne diyim kaldıramıyorum belki de ev ..iş güç, yol trafik o bu şu vık mık yine de şükürler olsun tabi ki ...

ama çok haklısın ki
mecburmu uyumaya
ben sakinim ama umoya çok kıl oluyorum bu aralar yaaaa

Bugün herkes gergin anlaşılan , bende iş yerimde problem yaşıyorum çocuk gibi yerlerimizi değiştirmeye çalışıyorlar.Ve beni hiç sevmediğim kişilerin ortasına oturtuyorlar istemiyorum arkadaş zaten herşeye sinirleniyorum bi de orda saçma sapan kişiler.Şartlar bazen o kadar zorluyor ki ne kadar relax ne kadar mutlu olmak istesem bişey çıkıyor.Ufak tefek belki ama sinek olarak mide bulandırıyor birleştiğinde

:124::124::124::124::124::124::124::124::124: saat kaçta randevun

sunnyshinee ay güzelim bir ben tahammülsüzüm zannediyordum meğer olabiliyormuş...en basiti artık koltuk yastıklarının bozulduğunu bile görsem başlıyorum eşime kızmaya.adam gibi oturamıyormusun benim oturduğum yer neden bozulmuyor da senin oturdğun yer dağılıyor,ben sana defalarca demedim mi çoraplarını ters çıkarma diyee her seferinde katlarken bir de onları çevirmek zorunda kalıyorum bunaldım artık diye başlıyorum:)))))))))) dırdırın tillahı da bende artık iyi dayanıyor bana yaaa

canım ablanınkıde bu yastıgın aynısımıydı?

Oyyy kızlar çok yoruldum ya
işleri baya kolayladım sayılır

fakat kasıklarımda ağrı var benim sızı şeklinde sizdede olan varmı yada benimde enfeksiyonum geçmedide ondamı oluyor acaba bilemedim

Sanırım günün konusu stres
stres benim olmazsa olmazım maalesef.
Birincisi; beni her nekadar seviyor gibi davransa da günahı kadar sevmeyen, her lafımı yanlış taraflara çeken ve beni eşime şikayet eden bir kaynana ile yaşamaktayım.
ikincisi; evde hamilelik konusunda en titiz davranan en 'önemseyen' benim. Evet acı belki ama eşim bile bazen duyarlì olamıyor. Beni 'çok üstüne düşmek'le suçluyor. Ufacık şeyleri kafama takıyormuşum. Evet takıyirum çünkü bebeğimi önemsiyorum ki düşük tehlikesi yaşadım zamanında bırakın da pimpirikli olayım dimi? Çok normal. Yok köydeki kadınlar naapsınmış, yok onun iş yerinde karnı burnunda çalışan bi kadın varmış da ben az bişi iş yapınca yoruldum diyormuşum
sonra da gönlümü almaya çalışıyor ama kalp kırıldımı insan unutmuyor..
Üçüncüsü; 5 yaşında çoooook zor bi kızım var. Asi, inatçı, laf dinlemeyen, 'òzgür ruhlu' yani..
Beni öyle fena yapıyor ki bazen kaba etine bi iki şaplak atıyorum sonra da üzülüp bunalıma giriyorum, yok yapamicam ben bu annelik işini diyorum
Her nekadar stres ve sinir zararlı olsa da günlük yaşamda uzak durmak pek kolay değil maalesef..

kaynanla aynı evde yaşamak zaten stres nedeni diğerlerine gerek bile yok stres için
allah kolaylık ve bol bol sabır versin

fakat hanımlar yinede relax olmaya çalışalım biz ne kadar relax olursak doğduklarında da bebikelrimiz o kadar uslu olur

Son düzenleme:

Ah ahh benim kaynana ile yasamak daha da zor..
Aminnn allahtan hep sabır diliyorum..
Elbette stresi yenmeye gayret ediyorum çoğu zaman sessiz ve tepkisiz kalarak umursamıyorum hiçbişeyi.
Bebeğim icin..

Canım tatlı istedi; kalktım pratik ve besin değeri yüksek bi kase hazırladım kendime.
Bur bütün muzu ufakca doğradım. 5 adet cevizi dövüp içine attım ve bir tatlı kaşığı da pekmez mmmm
kolay ama cok leziz ve faydalı. Oğluş hemen kopmaya başladı içerde

afiyet olsun,
bizim için en güzel tatlı bu işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…