Günaydın hamileleeeeeeeeeeer
Enerjim diplerde, yerlerde sürünüyor ama ben üzerime alınmayıp, çok enerjikmişim gibi davranmaya karar verdim
Mide yanmam doğuma kadar böyle devam ederse, cama çıkıp yangın vaaaar diye bağırıcam valla
Benim en iyi dostum içkim sigaraaaam demiyorum şimdi en iyi dostum Gaviscon şişem
Epeydir yazmasam da mümkün olduğunca geçmişi okudum.
Cuma günü kontrole gittik. Kuzucuk 500 gr olmuş. Kıpır kıpır kıpraşıyor.ayram sonrasına şeker yüklemesi için gideceğim. Ha bu arada tetanoz aşısını da yaptırdım ama hiçbir yan etkisi olmadı.
kuzum sen hiç görünmüyosun ortalarda yahuuuu
sğaolsun bebişim .taaa istanbullardan bana battaniye örüyor
öğrenci milleti.kuzum sen hep çok rüküşüm diye şikayet etmiyormuyormuydun
maşallah ya neyle besliyorsun yavrucuğu benimki hala üçyüzlerde bide kaçıncı haftadasın merak ettim ona göre depresyonaa giricem
6.kilom vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)
dün öğrencilerimin yeni iltifatı hocam ruh gbi görünüyorsunuz oldu:)çocuklarda şokta kokş hocaları gitti yerine değişik bir kadın geldi:)
sğaolsun bebişim .taaa istanbullardan bana battaniye örüyor
öğrenci milleti.kuzum sen hep çok rüküşüm diye şikayet etmiyormuyormuydun
dün öğlen kocam eve gelmiş işte hafifi bişilerde olsa hazırlamış tepsiye.bende okul çıkışı arkadaşa gittim iyimi:)bozuldu birazsonra eve geldim birden bire gerilkdik ortada hiçbişi yok.sonra düzeldik gbi ama gbi sanki bakalım bugün belli olur:)
kuzum benimki de 365 gramdı cuma günü
Oy yerim seni ben
Spse senin psikolojini eşin bozuyor bence.Ne olmuş arkadaşında yediysen ya.Kilo alıyosun eşim sevmez diye onu düşünüyosun göğüslerin büyüyor eşim böyle hoşlanmaz diye onu düşünüyorsun.Rahat rahat hamileliğini yaşıyamıyorsun ya
biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
20+5 de 365 gramdıbiz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
Aslında yazılan hemen hemen herşeyi akşam evde okuyorum canım ama, bizim iş yeri bu aralar sapıtmış durumda. Işığı gören geliyor
Aralık ayı benim için son olduğundan, sağolsun mesai arkadaşlarım ve amirlerim etimden sütümden ziyadesiyle faydalanıyorlar
Amaaaa sizleri takipteyim
Yapmayın arkadaşlar lütfen...Kıyaslamayın kendinizi sürekli başkalarıyla...Herkesin bünyesi farklı.
maşallah ya neyle besliyorsun yavrucuğu benimki hala üçyüzlerde bide kaçıncı haftadasın merak ettim ona göre depresyonaa giricem
kuzum benimki de 365 gramdı cuma günü
biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
bende dün gittim doktora 480 gr olmuş benimkide bende 4 kilo aldım nerdeyse memişler desen dediniz gibi zenci memesi gibi oldu :) memelerim karnımdan daha çok büyüdü :) buarada duyduğum bişi var kuru incir, bulgur ve pekmez bebişleri çok besleyen şeylermiş bebeğiniz beslensin kilo alsın istiosanız deneyin bence işe yarıo ben kuru incire borçluyum bebişin kilosunu normalda çok istahım yok. dün 21+4 dük buarada.
Her annenin bebeğin yapısı farklıdır kızlarr üzülmeyin.anne babadan gelen genetik bir olay.bazen yemeyle bile ilgisi olmayabiliyor.dün ayrıntılya girdim .çok şükür birşey çıkmadı (maşallah kızıma ) Son anda yüzüne bakıcakken yumdu elini kapattı.doktor sarstı biraz bi an açtı elini annesine öpücük attı :)) hoop sonra kapadıı.kilosu 464 gr 21 haftalık.bir sonraki randevu şeker yüklemesi.[/B]
bende dün gittim doktora 480 gr olmuş benimkide bende 4 kilo aldım nerdeyse memişler desen dediniz gibi zenci memesi gibi oldu :) memelerim karnımdan daha çok büyüdü :) buarada duyduğum bişi var kuru incir, bulgur ve pekmez bebişleri çok besleyen şeylermiş bebeğiniz beslensin kilo alsın istiosanız deneyin bence işe yarıo ben kuru incire borçluyum bebişin kilosunu normalda çok istahım yok. dün 21+4 dük buarada.
Oy yerim seni ben
Spse senin psikolojini eşin bozuyor bence.Ne olmuş arkadaşında yediysen ya.Kilo alıyosun eşim sevmez diye onu düşünüyosun göğüslerin büyüyor eşim böyle hoşlanmaz diye onu düşünüyorsun.Rahat rahat hamileliğini yaşıyamıyorsun ya
canım bana son kontrolümle beraber verdi işte test falan yapmadan çünkü ne olursa olsun hazırlıklı olmakta fayda var kan konuusnda artırabilindiği kadar artsın yani:) bence iste sende
aynen sunnyshine ben de sabahları kahvaltıdan 1 saat sonra ferrumfort içiyorum. doktor bunu 12. haftada vermişti bence sen de acilen kullanmaya başla canım.
tatlım günaydın.bana doktorum 13.haftada verdi.devamlı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?