Amanınn benim sevgili doktorum beni ihmal mi etmiş neeeşimdi bende bunu gördüm
Hamilelikten önce günlük 8 mg olan demir ihtiyacı hamilelikle birlikte günlük 27 mg'a çıkar. Demir, kendi vücudunuz ve bebeğiniz için hemoglobin üretilmesinde gereklidir.
Eh dedim elevit'te de 60 mg. demir var, dedim tamam benim olayım..Hmm ben bi dokturu arayım da diiim sen beni vitaminsiz mi bırakcan diyim. Bu arada o koca koca ilaçları da hiç sevmiyorum heNeyse içicez, ben zaten elevite de geç başladım, depodan harcadım demek bi sürü saolun kızlar, sağlıklı günler
yaaaa kızzlarr konu dışı ama beni böyle sev dizisi varyaa off teekrarnını veriyorr ağlıcaamm yaa bayılıyorumm bu dizeyee Bu yüzden kızımın adını AYŞEM koycamama babası istemiyorr herkess ayşemm dicekk diyoo :2:
kendi adım diye demiyorum ama ayşe iyidir
ama enişte haklı yav
ayyyyyyyyy öelmi diosunben çok takıyorum evet canım ama bilemedimki aslında eşim yazık çok destek oluyor bana hiçbir iş yapmıyorum hergün küsüyorum falan çekiyor hepsini.dünde neden gittin demedi zaten ama ne bileyim belki doğru diyorsun en baştan beri herşey çok sorunluydu ve tabi bende.oda artık dayanamıyor olabilir.bilmiorum kısacası:)
yaaaa kızzlarr konu dışı ama beni böyle sev dizisi varyaa off teekrarnını veriyorr ağlıcaamm yaa bayılıyorumm bu dizeyee Bu yüzden kızımın adını AYŞEM koycamama babası istemiyorr herkess ayşemm dicekk diyoo :2:
biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
o duyarlılığı bi bana göstermedi zati
3 ay idare ediyosa iyiymiş valla bende söliim bakalım....3 aydan sonrada içmem zati
ayyy o bendim ama unuttum ki lepimmmmözürrrrrr bakcam bugün söz
merhabalar bilimcaananladım canım hayırlısı olsun ama dediğim gibi gece diyelimki sancın tuttu annenle gidemezsin hastaneye yanınızda bir erkek olması açısından baban veya kardeşin annenlerde kalman daha uygun gibi
gunaydın lepican
yastık koy belinin arkasına canım bende götürcem heralde en sonunda hem altım ahem sırtımakızlar ya benim belim cok agrıyo artık....çalışma koltuğum cok rahatsız ediyo...
maşallah kocaman olmuş bebişinnGünaydın hamileleeeeeeeeeeer
Enerjim diplerde, yerlerde sürünüyor ama ben üzerime alınmayıp, çok enerjikmişim gibi davranmaya karar verdim
Mide yanmam doğuma kadar böyle devam ederse, cama çıkıp yangın vaaaar diye bağırıcam valla
Benim en iyi dostum içkim sigaraaaam demiyorum şimdi en iyi dostum Gaviscon şişem
Epeydir yazmasam da mümkün olduğunca geçmişi okudum.
Cuma günü kontrole gittik. Kuzucuk 500 gr olmuş. Kıpır kıpır kıpraşıyor.ayram sonrasına şeker yüklemesi için gideceğim. Ha bu arada tetanoz aşısını da yaptırdım ama hiçbir yan etkisi olmadı.
allın sür birazda göz kalemi ruh gşbş dşyemezler alem bu çocuklarda:d6.kilom vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)
dün öğrencilerimin yeni iltifatı hocam ruh gbi görünüyorsunuz oldu:)çocuklarda şokta kokş hocaları gitti yerine değişik bir kadın geldi:)
Beni öpte ağlamayımBen işten ayrılcam diye pek umursamadım ama sen ihmal etme al bel yastığı
tamam ben sizin yerinize uzanayım olurmu jackimmne içmek istersin onu da söyle bir yudum da senin için içerimmm evett minnoşumla ilgili inşallahhh iyi haberlerle dönerim arkadaşım yaaa..çok heyecan var çokkk....senin de az kalmış....
canım benimkisi böyle bişi bunun olmadığı sandalyede uzun süre oturunca belim kopuyor
Eki Görüntüle 820248
Günaydın kızlarrrr brrrr soğukkk üşüdüm valla, ben anladım ki içime atlet giymeliyim, giymeyince üşüyorum.. bugün ilk çizme açılışımı da yaptım
jACK, Kronik sırtınıza şu siyah ofis koltuklartına uygun yastıklardan alın mutlaka bende hep duruyor olmazsa hiç rahat edemiyorum.
Ya ne dicem, şimdi bişey okudum da demir eksikliği baş ağrısı da yapıyormuş. Benimde hep başım ağrıyor ya..Benim kan testlerim de taa hamilelik başlangıcında yapıldı, şu an sadece elevit kullanıyorum.
Demir ilacı kullanan arkadaşlarrrımm size doktor mu verdi belirli bi haftadan sonra? Elvitle birlikte mi kullanıyorsunuz nasıldı o işler ben unuttum? Eskiden bi kırmızı ferrolu bi ilacm vardı ama nası ne zaman aldım hatırlamıyorum?
Baş ağrılarımda hep var yahu..Bir de dün birşey oldu, kafamda belirli bir nokta acıyor, saçımı çekince filan da acıyo orası. Kaşlarım ağrıyordu ya bir de, sinüzit mü oldum acaba, saçım ıslak da yatmadım ay bıdı vıdı
hehe ifşa etmiyim demiştim. akşama özelden yazrım olmadı:))
yastık koy belinin arkasına canım bende götürcem heralde en sonunda hem altım ahem sırtıma
kuzum ben ferro gyno sanol kullanıyorum.içinde demir folik asit ve b12 var.devlet te karşılıyor.kapsül şeklinde
afedersiniz böldüm kızlarr :26::26:
çağla hanımcım bi telefonuna bakar mısın ??
seni merak eden kişicanlar olabilirr
mandalina yedikçe yanıyoooooooooorummmm yandıkça daha çok yiyorum
offffff bu mandalinam da bitsin bir daha yemeyeceğim :2::2:
mandalina yedikçe yanıyoooooooooorummmm yandıkça daha çok yiyorum
offffff bu mandalinam da bitsin bir daha yemeyeceğim :2::2:
Uzerımde oyle bı halsızlık var kı. Yataktan kalktım, direkt koltuga uzandım. Aclıktan ölüyorum ama kahvaltı hazırlayacak halım yok1,5 saattır oyle ac ac oturuyorum. Bır anormallık yoktur degıl mı?
:124::124::124::124::124::124::124::124::124: saat kaçta randevun
canım ablanınkıde bu yastıgın aynısımıydı?
4te hala iyilleşemedim ama çook özledim kızımı
Evet canım markasını bilmiyorum ama şekli aynıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?