2014 Şubat Anneleri

kuzum ben ferro gyno sanol kullanıyorum.içinde demir folik asit ve b12 var.devlet te karşılıyor.kapsül şeklinde

kendi adım diye demiyorum ama ayşe iyidir
ama enişte haklı yav

Peki sen neden beğenmeyeceğini düşünüyorsun şişmanladığında ya da göğüslerin sarktığında Kendini bu kadar fazla dinleme spse kendini oyalayacak kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen

Ben o diziyi sevemedim ya

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba

Ben de eskı kılomdan 1,5 kılo fazlayım sadece. 18.haftada gittiğimde 200 gramcıktı sadece ve boyu da bayagı uzundu bu kıloya gore. Ben de uzulmustum ama doktorum cok ıyı buyumus kedı. Kılosu boyu yerınde dedı. Bakalım, tam bı hafta sonra gıdecem. Ozaman umarım bıraz daha ıyıdır sayılar:26::26:

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba

Ben de eskı kılomdan 1,5 kılo fazlayım sadece. 18.haftada gittiğimde 200 gramcıktı sadece ve boyu da bayagı uzundu bu kıloya gore. Ben de uzulmustum ama doktorum cok ıyı buyumus dedı. Kılosu boyu yerınde dedı. Bakalım, tam bı hafta sonra gıdecem. Ozaman umarım bıraz daha ıyıdır sayılar:26::26:

o duyarlılığı bi bana göstermedi zati

3 ay idare ediyosa iyiymiş valla bende söliim bakalım....3 aydan sonrada içmem zati

ayyy o bendim ama unuttum ki lepimmmm özürrrrrr bakcam bugün söz

hehe ifşa etmiyim demiştim. akşama özelden yazrım olmadı:))

merhabalar bilimcaan
nabersin yavruş yaa

kızlar ya benim belim cok agrıyo artık....çalışma koltuğum cok rahatsız ediyo...
yastık koy belinin arkasına canım bende götürcem heralde en sonunda hem altım ahem sırtıma
maşallah kocaman olmuş bebişinn
herkes yazdıkça bende merak ediyorum yarın toktor günüm bakalım benim nekadarlık olmuş oğlum:)

6.kilom vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)
dün öğrencilerimin yeni iltifatı hocam ruh gbi görünüyorsunuz oldu:)çocuklarda şokta kokş hocaları gitti yerine değişik bir kadın geldi:)
allın sür birazda göz kalemi ruh gşbş dşyemezler alem bu çocuklarda:d

Beni öpte ağlamayım Ben işten ayrılcam diye pek umursamadım ama sen ihmal etme al bel yastığı

öpmem mi looo goccaman hemide

valla bebişin için sağlıklı bişi olsun da ne içersen iç kuzum yerime ama bol bol uzan ohhh

canım benimkisi böyle bişi bunun olmadığı sandalyede uzun süre oturunca belim kopuyor

Eki Görüntüle 820248

heh bende bunu düşünüyodummm....bugün dışarı çıkarsak alalım bari

tamam talım alcam yastık

hehe ifşa etmiyim demiştim. akşama özelden yazrım olmadı:))

yastık koy belinin arkasına canım bende götürcem heralde en sonunda hem altım ahem sırtıma

tımam tatlım.aklıma aldığımız mağazanın ürettiği bi yatak olabileceği de geliyor ama bakalım

kuzum ben ferro gyno sanol kullanıyorum.içinde demir folik asit ve b12 var.devlet te karşılıyor.kapsül şeklinde

canım bende gyno ferro sanol kullanıyorum ama pahalıya aldım 2 defadır devlet karsılamıyor dedıler basından berı sen kaça alıyorsun ?VE bana neden öyle dediler acaba.

slm teyzeleeerrr
şu bulutlu hava beni bir mayıştırdı bi mayıştırdı
öyle bir yatasım varkiiiiii

mandalina yedikçe yanıyoooooooooorummmm yandıkça daha çok yiyorum

offffff bu mandalinam da bitsin bir daha yemeyeceğim :2::2:

Merhabalar güzel bayanlar.Bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz süpper bir gün olsun inşallah

mandalina yedikçe yanıyoooooooooorummmm yandıkça daha çok yiyorum

offffff bu mandalinam da bitsin bir daha yemeyeceğim :2::2:

Mandalina deme demeeee.Dün eşim ve çalışma arkadaşları kanyona 2 şer metrelik mandalina ağacları dikmişler.Duyunca dedim hemen getir diye.Normalde koparmak yasakmış.Hamile olunca avantajın oluyor işte
İstemez oleydimmmm anam o nasıl bir ekşi öyle hani bi delik aç salataya sık öyle ekşilik verir.O yüzden yeşil mandalinanın gözünü seveyim afiyet olsun mandalina canavarlarına

Son düzenleme:
Uzerımde oyle bı halsızlık var kı. Yataktan kalktım, direkt koltuga uzandım. Aclıktan ölüyorum ama kahvaltı hazırlayacak halım yok 1,5 saattır oyle ac ac oturuyorum. Bır anormallık yoktur degıl mı?

Son düzenleme:

O halsizlik bende de var canım sürekli uyusam hiç uyanmasam diyorum sadece.Sanırım yapmurlu ve kapalı havalardan kaynaklı.Ama aç bırakma kendini ne yap et atıştır birşeyler tek anormal durum aç kalman olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…