2014 Şubat Anneleri

neden yasakladı ne zoru var seninle doktorun

Eminönü nü sevmeyen ben şimdi sürekli anneme gidelim diyorum çeyiz zamanı bile nefret ediyordum kızıma alışveriş yapınca pek keyifli geliyor bu hafta gidip şeker hamuru almam lazım teyzeme

amin inşallah bu ismi sevdim

10 Dk bir ev süpüreyim dedim nefes nefese kaldım isyeeaannnn

süpürge işi beni de çok yoruyor

inşallahh ayın 12 sine randevu aldım tekrardan bakılcak günler geçmek bilmiyor...

birde size sorum olucak kızlar bebeklerimin kilosu 20.haftadayken biri 330 gr. diğeri ise 365 gr... normal demi kızlar ....

Çok ii canım maşallah..

günaydın anneler bugün okula gidemedim dularınızı bekliyorum gece çok şiddetli bir karın ağrım vardı acile gittik şimdi iyiyim dinleniyorum

Gçmiş olsun canım niye ağrımış peki

Bi anlasam benimle ne zoru var deli mi ne kadın :44:
Her ne kadar dinlemeye çalışsam da canım istedikçe yedim valla o meyveleri de.
Daha kaç eminönü maceramız olacak Allah bilir artık
Süpürgenin emiş gücünü düşürüyorum rahat gitsin halıda diye ama yok o zamanda çekmiyor gibi geliyor yandım Allah

KAVUN falan şeker oranı yüksek diey dikkatli ye demişti bana doktor ona bile yiyebildiğini ye diyordu
çünkü o zaman hiç yiyemiyordum aslında şimdi yeme dese söz dinlerim belki

eşin süpürge açsın akşamları sende kalan işleri yap biz öyle yapıyruz artık

Kızlar bu sabah 2.düzey taramadan da geçtik herşey yolunda çokkkk şükür organlara bakıldı tek tek geriye şeker testi kaldı o kadar bugünleri gördüğüm için hamdolsun...

Kavun karpuz muz develi armut komple yasaktı.Ama hamileye yasak ne derece işler bilemiyorum.Develi armut hariç yedim yalan yok.
Ama dediğin gibi şeker oranı yüksek diye önermiyor.
Sende şimdi şimdi yiyebiliyorsun diye seviniyorum çünkü baya mide sorunun oldu :44:
Eşime süpürge yaptırma işi mantıklı ama ona da kıyamıyorum ne bileyim sonuçta ben her istediğimde yatıp dinlenebiliyorum.O çalışıyor baya da yorgun geliyor.Sende çalışıyorsun eşinle ortaklaşa yapmanız daha iyi.

Kızlar bu sabah 2.düzey taramadan da geçtik herşey yolunda çokkkk şükür organlara bakıldı tek tek geriye şeker testi kaldı o kadar bugünleri gördüğüm için hamdolsun...

Gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.Darısı başıma inşallah benim taramaya 6 gün kaldı

bende yedim bol bol hepsinden
şimdi 2 katı yiyorum neredeyse midem yansa da yiyorum bu konuda tebrik ediyorum kendimi de acı çeksemd e boğaz derdindeyim.

yavaş yavaş dinlene dinlene yp ozaman yorma kendini

hanımlarr, slmmm bebek odası alcak arkadaslara bı sorum olcak ne zaman acaksınız oda takımlarını , bız yaptırmaya karar verdık bıkac modellde karasız kaldık esım bayram arkası sıparıs verelım dıyo 1,5aydada gelsın dıyo.. bnse hemen olsun bıtsın modundayım cokk mu tezcanlıyım nee sızlerdende fıkır alayım ıstedımm..

bende yedim bol bol hepsinden
şimdi 2 katı yiyorum neredeyse midem yansa da yiyorum bu konuda tebrik ediyorum kendimi de acı çeksemd e boğaz derdindeyim.

yavaş yavaş dinlene dinlene yp ozaman yorma kendini

Mide yanmasına alıştın artık ye gitsin be canım
Afiyet bal şeker olsun yarasın Nisa Duru'ya

Temizlik hiç olmasaydı olmazmıydı ya

Selam canım.
Bebek odasını beğendik biz.Mağazasına gideceğiz bu hafta.Elerinde varsa hemen alacağız heralde bir haftaya gelir.Yoksa ellerinde sipariş veririz bayramdan sonra geliR.Zaten erken halletmek gerekliymiş boya mobilya işlerini.Odayı havalandırmak gerekliymiş boya ve taze mobilya kokusu çıksın diye.

ben cılekte begendım bı takımmmm, reklam yapmısım gıı oldu odam cok kucuk sadece buyuyen besık be dolabının alcaz 3bın kusur fıyat verdı ben cıdden bayıldım ama esıme pahalı gelmıs bayagı uzuldum o da aynı modelı verıp fıyat ıstedı mobılyacıdan 1300 faıyat verdı, 1000de anlasmıslar ama aynısı olur mu dıye endıselerım varr, pufff..

canım benimkisi böyle bişi bunun olmadığı sandalyede uzun süre oturunca belim kopuyor
a ha bende de bundan var, önceki hamileliğimden kalma

Eki Görüntüle 820248

maşallah
kocan bence kendi bişiler yaptı ama sen yoktun, ona bozuldu ..ee her zaman yapmıyolarsa böyle kırılıp dökülebiliyorlar, bir de hassaslaştı onlarda.

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
herkes yazmış, bende dicem hiç öyle düşünme kilo işi genelde yapısal, bir tek bildiğim sigarayı demiycem tabi ki...kahvenin fazlasının gelişmi etkilediği ve çok stresi üzüntü vs..

siz gerildiniz ikinizde, sende hormonlar onda stres takma canm kafana hiç kötü bişey think positive

slm teyzeleeerrr
şu bulutlu hava beni bir mayıştırdı bi mayıştırdı
öyle bir yatasım varkiiiiii
sorma ağzım yırtılacak gibi esniyorum...gözlerim yarı kapalı ah ah evde olup da uzanmak vardı..gerçi evde olsam da uyumazdım kesin bu saatte benim fırlama kız, yuvada durmuyor zaten tüm gün..öğlen geliyor ah ah

ye hepsini bitir

teyzemin oğluşa mevlüt takımı bakıyorum anam ne pahalı yaaaaa
internette uyguna gördüm bende, bu sefer bende alıcam oğluşuma Allah kısmet ederse bi mevlüt istiyorum, kızımda üşenmiştim kış mış diye, şimdi yine kış ama istiyorum

günaydın anneler bugün okula gidemedim dularınızı bekliyorum gece çok şiddetli bir karın ağrım vardı acile gittik şimdi iyiyim dinleniyorum

ay bizimde öyle, kocam süpürge işine giriyor, ben ondan daha fazlasını bekliyorum aslında abarttın diyeceksiniz belki ama bulaşık makinesinin alt rafını boşaltmak doldurmak bile beni yoruyor, midem bi tuhaf oluyuor aslında..aslında kızlar bırakın yardımı dağınık olmasa o da yeter, her gittiği yerde bişi bırakıyor...neyse şikayet etmicem

bu arada bende bugün mandalinaya abandıom 4 tane yedim sölemedi ayıp öğlen gözüm döndü, daha doğrusu gözüm açmıymış neymiş bi sürü şey istedim sorna bi tıkandım yiyemedim midem hareketlendi yine çıkardı çıkarcak gibi oldum zor tuttum kendimi..
sonra da bi başım döndü, arkadaşım revire git dinlen filan dedi ama gitmedim neyse şimdi daha iyiyim.

bu arada sevgili dokturumu aradım, en son hazirandaki kan testi değerleimin iyi olduğunu söyledi. benim midem çok bulanyor diye extra demir vermemiş, ama zaten 20. haftada başlamak gerekiyor, şimdiden almak istiyorsan ferrum alabilirsin dedi.

Yok be canım ne reklamı
Bende senden farklı sadece bi şifonyerini alacağım işte.büyüyen beşikten yanayım bende.
Ama ik zamanlar hep 2.500 / 4.000 TL arası fiyatlarsa ki mobilyaları beğeniyordum.
Tabi erol mobilyada ki oda takımı görene kadar.Hem üç parça (3 kapılı gardırop, büyüyen beşik, şifonyer) hem de 1.450 TL.
Yani demem o ki sipariş vereceğiniz yerin kullanacağı malzeme çok önemli ucuz olacak diye de dandik bir şey yaptırmayın aman.
O dediğim mobilyanın internet sitesine bir bak derim

Mide yanmasına alıştın artık ye gitsin be canım
Afiyet bal şeker olsun yarasın Nisa Duru'ya

Temizlik hiç olmasaydı olmazmıydı ya

OOO hemde ne alışkanlık bana mısın demiyorum.

keşke hiç olmasa yada kendi kendine temizlense.

sağolsun eşimde yapar
makine boşaltma işi falan genelde onda oluyor hadi şunu yap diyim mutlaka yapar bu ara geç geliyor ve iş değiştirdiği için uzun süre böyle olacak o taratftan kötü biraz ama napalım

son aylarımda kısmetse bir kadın tutmak istiyorum ayda 1 bile olsa işimi görür benim
dip köşe temizlik için birkadın tutmam lazım önce ama biraz daha geçsin zaman son zamana yakın alayım diyorum

benim mobilyam bunun birebir aynısını
3 kapılı olarak yaptırıyorum

kuzummm, erol mobılyaya gecen dedıgınde baktımm ama ben ızmırdeyımmm ya puffff,

gule gule kullanın canımmm, ne kadara mal olduu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…