OOO hemde ne alışkanlık bana mısın demiyorum.
keşke hiç olmasa yada kendi kendine temizlense.
sağolsun eşimde yapar
makine boşaltma işi falan genelde onda oluyor hadi şunu yap diyim mutlaka yapar bu ara geç geliyor ve iş değiştirdiği için uzun süre böyle olacak o taratftan kötü biraz ama napalım
son aylarımda kısmetse bir kadın tutmak istiyorum ayda 1 bile olsa işimi görür benim
dip köşe temizlik için birkadın tutmam lazım önce ama biraz daha geçsin zaman son zamana yakın alayım diyorum
benim mobilyam bunun birebir aynısını
3 kapılı olarak yaptırıyorum
kuzummm, erol mobılyaya gecen dedıgınde baktımm ama ben ızmırdeyımmm ya puffff,
gule gule kullanın canımmm, ne kadara mal olduu?
Ne zaman evler kendi kendini temzlemeye başlar işte biz o gün tükeneceğin be spaydim
hahahahah işte biz o gün tükeneceğizzzzzzzzzzzzzzzzzz
2100 tl
büyüyen beşik
duvar rafı
3 kapılı gardolap ( iç dizaynını biz değiştirdik )
şifonyer
Tükeneceğiz bile yazamadığıma göre ben az uzanayım
Müslüm Gürsesin itirazım var filmi de başladı zaten beş dakikaya kalmaz uyur kalırım ben
Nereye yaptırıyorsunuz acep tatlım :44:
Fiyatı baya uygunmuşta.
2100 tl
büyüyen beşik
duvar rafı
3 kapılı gardolap ( iç dizaynını biz değiştirdik )
şifonyer
YAT DİNLEN benim içinde yat anasını satıyım yaaaaaaaaaa :2::2:
demirkapı canım
superrrr, nereye yaptırıyrsunuz yaptırcagınız yere nasıl karar verdınız sonucun nasıl olcagına nasıl guvendınız, ne kadar surede yapcaklar .. hepsıne cevappp ıstıyorummmmmkafamda delııı sorularrrr
selam hepinizee nasılsınız bakem?? okuyamadım geçmişi,galiba çocuk odası takımı alan var hayırlı uğurlu olsunnn:)
selam hepinizee nasılsınız bakem?? okuyamadım geçmişi,galiba çocuk odası takımı alan var hayırlı uğurlu olsunnn:)
Siz çalışıp yorulurken yatamıyorum işte vicdanım elvermiyor
Bak eminönünden sonra bir yer daha soktun aklıma iyi mi ben ne güzel karar vermiştim :44:
Bu arada çaktırma face grubundan telefon numaranı aldım her an whatsapptan yazabilirim
anladım canımm, ıyı gunlerde kullanın ınsallahhhhDemirkapıda yaptırıyorum. İstanbul
teyzeme oradan beşik aldık onunla birlikte alınca bize güzel indirim yaptılar. ama adam imalatçı olduğu için normale göre yine uygun fiyatı
yaptığı ürünleri gördüm ayrıca dediğim gibi teyzeme yaptı
bayramdan sonra gidip bakıcaz beğenmediğim yeri var ise yine değişiecek
işi bilen bir adam olduğu için mesela üst dizayna çıta yapmam dedi. yapıyım da gitsinler gibi düşüncesi olan biryer değil.
olmayacak bir şey ise açık açık söylüyori
yeri bildiğin imalathane öyle beğeneceğin ürün yok istediğin modeli götürüp yaptırıyorsun
bizim zamanımız var diye kasım başına istedik geçen ay sipariş verdik maxımum 1ay içinde yapıyorlar ellerinde işe göre değişir mi bilemem
anladım canımm, ıyı gunlerde kullanın ınsallahhhh
AMİN CANIM sen neredesin yakınsan gidip konuşabilirsin
hatta fiyat almak isteyen olursa biz sanırım bayramdan sonra kendi mobilyamız için gideceğiz bizimle gelebilir yada resmini yollayabilir bedne fiyat alabilirim
ayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yokSelam şekerim hoşgeldin
Valla sipariş verenler var alanlar var ben ise henüz karar verip almayanlar arasındayım
Sen nasılsın;?
ben almıştım zayen biliyorsundur canım
yatma kalk hemen dikil oturmada biz didinelim çalışalım hatun bide film var yatcam desin
modelini beğen gayet ucuza yaptırırsın benim mobilya gelince paylaşırım zaten
oooowww watsup he yaz bakalım canım istediğin zamansapıklık yapmayalım ama lüften :)
ben almıştım zayen biliyorsundur canım
yatma kalk hemen dikil oturmada biz didinelim çalışalım hatun bide film var yatcam desin
modelini beğen gayet ucuza yaptırırsın benim mobilya gelince paylaşırım zaten
oooowww watsup he yaz bakalım canım istediğin zamansapıklık yapmayalım ama lüften :)
ayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yokakşam da olmazsaa doktora gitcem eşimle,şimdi tek gidemem Allah korusun kötü birşey derlerse tek başıma kaldıramam gibi geliyor...iyi düşüneyim iyi olsun ama bu kız beni deli ediyor :)))) ben oda almayacam zaten güzeller,akrabanın biri beşiğini vercek tam istediğim gibi beyaz büyük ve altı çekmeceli sıfır gibi hiç çiziği felan yok....annem de dolap alcak üç kapılı hatta mümkünse içi camlı ve tül perdesi olan cinsten:)) yeter işte alın size oda:)))zaten boş odam yok,bir odamı buna göre düzenliyecem....zaten öncesi ve sonrası fotosunu çekerim size:)
speedyyy sen yandın tel nonu yazmaklaa şimdi sapıklıktan sapıklık beğen:)))))))))) whatsup nedir anlamıyom ama beleş mesaj galibaaa aboowwwwwww
Artık nasıl gözümü korkuttuysan koltukta bile dik oturmaya başladım :26:
Ama bak olmadı şimdi amaç zaten sapıklık ama iş saatine kadar sonra elleşmem söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?