ayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yokakşam da olmazsaa doktora gitcem eşimle,şimdi tek gidemem Allah korusun kötü birşey derlerse tek başıma kaldıramam gibi geliyor...iyi düşüneyim iyi olsun ama bu kız beni deli ediyor :)))) ben oda almayacam zaten güzeller,akrabanın biri beşiğini vercek tam istediğim gibi beyaz büyük ve altı çekmeceli sıfır gibi hiç çiziği felan yok....annem de dolap alcak üç kapılı hatta mümkünse içi camlı ve tül perdesi olan cinsten:)) yeter işte alın size oda:)))zaten boş odam yok,bir odamı buna göre düzenliyecem....zaten öncesi ve sonrası fotosunu çekerim size:)
speedyyy sen yandın tel nonu yazmaklaa şimdi sapıklıktan sapıklık beğen:)))))))))) whatsup nedir anlamıyom ama beleş mesaj galibaaa aboowwwwwww
bazen bu sıpalar bizi korkutuyor canım
ama merak etme benimde bir keresinde 2 gün oynamadı keyfie göre takılıyor geceleri coşuyor genelde
E yeter zaten bi beşik bi dolap fazlası yer israfı ama adım çıkmış dokuza inmiyor arkadaş sekize kimi gece 1 de rahatsız etmişim ki
kas sancısı gibi bir sancıysa yüksek ihtimal üşütmeye bağlı güzelim 2 gün boyunca soldan hatta arka kaburga altından giriyorduu bol su ve dinlenme biraz da sıcak tutmaylaa geçtii şükür ama geçmezse ara mutlaka doktorunuuukızlar belime doğru sol tarafım arka tarafa doğru bi yer çok sancı giriyor acaba böbreklerdenmi üşüttümmü:18:
4000 bebek odası için fazla ama ucuza yaptırabilirsen güzel bi takım canımcımhttp://www.cilek.com/i/content/10933_1_baby-softy01.jpg takım bu canımm, bu aradaa...
bu senin dediğin yer sadfece bebek takımı mı yapıo tv ünitesi de yaparmı??Demirkapıda yaptırıyorum. İstanbul
teyzeme oradan beşik aldık onunla birlikte alınca bize güzel indirim yaptılar. ama adam imalatçı olduğu için normale göre yine uygun fiyatı
yaptığı ürünleri gördüm ayrıca dediğim gibi teyzeme yaptı
bayramdan sonra gidip bakıcaz beğenmediğim yeri var ise yine değişiecek
işi bilen bir adam olduğu için mesela üst dizayna çıta yapmam dedi. yapıyım da gitsinler gibi düşüncesi olan biryer değil.
olmayacak bir şey ise açık açık söylüyori
yeri bildiğin imalathane öyle beğeneceğin ürün yok istediğin modeli götürüp yaptırıyorsun
bizim zamanımız var diye kasım başına istedik geçen ay sipariş verdik maxımum 1ay içinde yapıyorlar ellerinde işe göre değişir mi bilemem
kafana çok takma canım bazen öyle az oynuolar hatta bugün biyerde bizimle yakın haftalardan birinin yazısını gördüm az oynamaya başladı bebeüğ,m falan diyeayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yokakşam da olmazsaa doktora gitcem eşimle,şimdi tek gidemem Allah korusun kötü birşey derlerse tek başıma kaldıramam gibi geliyor...iyi düşüneyim iyi olsun ama bu kız beni deli ediyor :)))) ben oda almayacam zaten güzeller,akrabanın biri beşiğini vercek tam istediğim gibi beyaz büyük ve altı çekmeceli sıfır gibi hiç çiziği felan yok....annem de dolap alcak üç kapılı hatta mümkünse içi camlı ve tül perdesi olan cinsten:)) yeter işte alın size oda:)))zaten boş odam yok,bir odamı buna göre düzenliyecem....zaten öncesi ve sonrası fotosunu çekerim size:)
bugün okulda nöbetçiydim bi öğrenci yanıma gelip sorması ayıp ama hocam hamile misiniz dedi ben de evet dedim göbeğinizden belli oluyor da dedidaha önce panço giyiyordum hep bi de bugünlerde karnım büyüdü baya pek belli olmuyodu eskiden bi tuhaf oldum çocuk öle deyince alışamadım göbeğime galiba ama bi yandan da büyüsün istiyorum
Lepi Lepi Lepiiiiiiiiiiii
adally adally :))
demek möble görmeye gitceksini haftasonu hee
bi bakmışınız benim gibi alıp eve gelmişiniz hehe
Üağlamak adetim değildir ama ağlıyorum bazen korkudan,dün gece de yoktu birşey bu gün de olmazsa gitcem artık....[/SIZE][/FONT]
bu senin dediğin yer sadfece bebek takımı mı yapıo tv ünitesi de yaparmı??
yer arıyoruz da tv ünitesi yaptırcak:)
al al beğendiysen bekleyip durmanın manası varmıki artık adallyim Allah izin verirse gelio bebeişler 4 aya:))Büyük ihtimalle lepim ama bakalım artık artık alıp gelsem iyi olacak :26:
Kızlar yaw modum çok düşüksürekli ağlamaya bağlamış durumdayım, havalardan mı oldum böyle anlamadımki
al al beğendiysen bekleyip durmanın manası varmıki artık adallyim Allah izin verirse gelio bebeişler 4 aya:))
valla arada oluo hüzünlü miüzikler dinlememeye çalış işine ver kendi insanlarla vakit geçir
o ruh hali geçer gider
slm kızlar nasılsınız laurana benimde bebiş dünden beri hiç kıpırdamı bende korktum ama internette araştırdım bu haftalarda normalmiş artık bebek daha tutarlı hareket ediyormuş:)
haha ben bu sayfayı biliyorum da son fotolar çok fenaymış:))http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/584758-iste-evimin-daginik-hali-var-misiniz-5.html
Kızlar bir ara şu konuya bakın nolur koptum gülmekten bir süre sonra ki bizim hallerimiz
Ü
SEN RAHAT ol rahatla ki oda oynamaya başlasın stres yapma canım
yapar sanırım çünkü banyo mutfak falan bile yapıyorlar
eşimesorar numarasını alırım istersen yarına getirirm sana
çok ponpon :) çok güzemiş güle güle giy canikomben anca kendime çalışıyorum:) hastanede giyeceğim lizözümü temin ettim anam sağolsunn:) kısa kollu pijama takımı alcam üzerine de bu lizözü giycem bakalım beğenecekmisiniz??
Eki Görüntüle 820663 Eki Görüntüle 820664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?