2014 Şubat Anneleri

Ayyy kızlar şu takvimde bebişin bu haftaki duruşuna bayıldım ya
anneeeemmm yiyesim geldi walla
kuzu bunlar kuzu

ben de temizlik yapcam şimdi ya

tam yemek saati ama aklıma bişey geldi canınız istemesin

akşama kayınvalidemler gelecek bide ankaradan misafirleri varmış karı koca ben tanımıyorum ama eşim tanıyr
çaya geleceklerini düşünüyorum yemek yapma gibi planım yok

çayın yanına tatlı yapıyım diye düşündüm ama ne ? cuma günü de misafirim olacak 2 kişi onlar yaptığım tatlı kalsa onlara da ikram etsem harika olur

yok canım kendimi pek yormadan yavaş yavaş yapıcam :) hamilelik takvimimi yaptım sonunda hayırlısıyla doğduklarını bi görsek allahım nasip etsin :)

kıslarrr ben kaçıyorum şimdiii biraz mandalina yiyip tv karşısındaki üçlü koltuğumda uyumayı düşünüyorum eee güzelliğim burdan geliyor:)))) hadi çok öpüyorum hepinizi....eltangel,esengülvedat size hosgeldiniz diyemedim demiş olayım eğer yeni gelip te hosgeldin demeyi unuttuğum varsa kısmayın bana nolurrr,seviyorum sizleri byy:)

uyumayın beeeeeeeeeeeeeeeeee
gözümden uyku akıyor

iyi dinlenmeler canım sana afiyet olsun :)

canım bence pratik ve kendini yormayacak bişeyler yap şekil vermeyle falan uğraşmak istemezsen mesela haşhaşlı tatlı

canım bence pratik ve kendini yormayacak bişeyler yap şekil vermeyle falan uğraşmak istemezsen mesela haşhaşlı tatlı

aslında aklıma geldi haşhaşlı tatlı ama sonra düşündüm de tuturamazsam falan 2. tatlıyı yapmaya zamanım olmaz dedim kendi kendime
yoksa krem şantili haşhaşlı tatlıyı seviyorum hiç yapmadım daha önce

etimekli tavuk gögsü geldi aklıma dün annemler vardı mozaik yaptım ama kalmadı

bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama hiç acımadı ağrı sonra mı oluyo kızlar bebeğimin kalp atışlarını da dinlettiler ne tatlı bi cihaz o yaa tansiyonum da 8 e 6 :18:

selam hatunlar,
mşnnağımı gördüm
maşallah subanallah 440 gram 25 cm yakınız
21+3 çıktık(zaten geç döllenme vardı garipsemedim:))
onun dışında herşeyimiz normal ağzı burnu bana benzio:)) burun hele rop gibi aynnı bennD
biraz amniyotik sıvı fazla imiş o kontrol edilecek şeker testini erkene aldı doktor oyuzden
pazartesi test yaptırcam 75 gramlıktan
fotomuzu aldık çıktı olarak
cd de de verdi basarız ordan da bi kaçtane daha

şimdi biz 6. aya girdikmi kızlar

Normalde girmiş sayılmıyoruz. Adetimizin bittiği gunden ıtıbaren saymaya başlayacağız ay hesabında, demişti doktorum. Yani atıyorum ayın 1 inde son adeti gordun, ayın 7 sınden itibaren sayacaksın artık kaç ay geçmişse.

Allah şifalar versin, çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah canım

maşallah ya
herşey güzel sıvı fazlasının ne zararı var ki yüzmeyi öğrenr işte

saat kaç oldu ya yarın saabh 8 de watsuptan uyandıracağım seni
ona göre erken yat

Pikiii

Ay maşallah kilosu da boyuda çok iyi çok sevindim canım darısı başıma

kör istedi 1 göz Allah verdi 2 göz valla ya

kayınvalide çayn yanına bişeyler yapmış rahatladım
akşam eve gidince yarın ki misafirlerime hazırlık yaparım

Gözkapaklarımı kaşlarıma bantlayasım var. Artık açık tutmak da zorlanıyorum.
Gece o kadar çok uyanıyorum ki, uykumu alamıyorum bir türlü..
Zaten hava da soğuk... Ohh şimdi evde kanepeye uzanıp, bir elinde kumanda, diğerinde meyve tabağı, üstüne de bir battaniye örtüp keyif yapmak vardı... Oyyy oy .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…