2014 Şubat Anneleri

5.ayda kaç almak gerekiyormuş kuuzcum

canım senin içinde bulunduğun 21.haftaya baktım orada diyorki

Şu ana kadar 6 kilogram almış bulunuyorsunuz...
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla
5 ile 7 arası kilo alırlar

diyor

o zaman 6 kilom çok normal sevindim:)

canım senin içinde bulunduğun 21.haftaya baktım orada diyorki

Şu ana kadar 6 kilogram almış bulunuyorsunuz...
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla
5 ile 7 arası kilo alırlar

diyor
ayyyyy sağolun ya yaşasın:) çok sevindim anormal değilmişim yani:) canım linkini yazabilirmisin ben bulamadımda

kızlar ben de 6 kilo aldım şimdiye kadar sanki daha az almalıydım gibi geliyor:26: daha önce 65 den 60 a düşmüştüm gebelikten önce kilo vermiştim.. şimdi 66 kiloyum 20 yi bulmam heralde demi iştahım çok açıldı çünkü :18:

bursada var canım addaxın ürünlerini satıyor 3 katlı her şey var sen nerdeydin bi araştır istersen

ben antepyeyim canım nette bakayım mazalarının olduğu yere dedim ama göremedim

ayyyyy sağolun ya yaşasın:) çok sevindim anormal değilmişim yani:) canım linkini yazabilirmisin ben bulamadımda
canım oranın linkini buraya atınca çıkmıyor ben aralara boşluk bırakarak yazayım sana sen boşlukları sil öyle yaz adresi

http://www.gebelik .org/ dosyalar/ kiloalimi1. html

evet canım bende de öyle, hele ki ilk aldığım o 5 kilo yerleşmiş durumda. gömleklerimin kol ve göğüs kısmı dar geliyor, likralı ya da bol kesim olanlar oluyor artık. ben kilo aldığımda hep tüm vücuttan eşit alırım bu yüzden sırt ve kollar da aynı oranda genişliyor.senin de vücut yapın aynı şekilde galiba

Selam olsun herkese
Gece yatmaz sabah kalkmaz ben gün içinde ruh gibi gezmeye devam...

sanırım öyle tatlım birde bende kırılma noktası gibi kilolar var ben biliyorum mesela 69 ile 71 bende inanılmaz fark ediyor yani 70 kırılma noktası üzrine bir kilo çıktığımda inanılmaz kilo almış görünürken altına bir kilo bile indiğimde insanlar bana aa ne akdar kilo vermişsin diyorlar
onu keşfettim kendimde keza 65 de öyle benim için

Selam olsun herkese
Gece yatmaz sabah kalkmaz ben gün içinde ruh gibi gezmeye devam...

hoşgeldin canım, gece uyumamak hepimiz için ama sen şanslısın yine geç kalkabiliyorsun biz onuda yapamıyoz kuşum

günaydın hamişler dün rahatsızlığımdan dolayı giremedim dinlendim nasılsınız bakalım baya muhabbet dönmüş gene :)

bugün temizlik yapıcam kızlar çok kararlıyım :) süpürüp siliyim bi etrafı bide banyo pislenmiş ona bi çamaşır suyu döküp bekleteyim temizlensin biraz :) içimden geldi .. bayram temizliğide bi perde yıkıycam yeter bize pek gidp gelen olmaz zaten kaynanama giderler. bizde orda oluruz :)

bblim bana çok normal geldin göbeğin de bir önceki eklediğine göre ufalmış gibi geldi.

bende ekleyim dedim 23. haftamız

Eki Görüntüle 821321
sna maşallah demekten parmaklarım isyan etcekler:) göbeğin süper yaa hangi kremi kullanıyrosun? ben lierac almıştım ama daha 3 kere felan sürdüm,bir de bebe yağı kullanıyorum arada....

benim göğüslerim göbeğimden önce büyüdü güzelim elbiselerim söz konusu olunca göğüsler baya problem,gömleklerim de zorluyor artık:)

hoşgeldin tatlım sonunda kendine takvim yapmışsın hayırlı olsun inş.

kendini çok yorma yinede bende cam kapı v.s için ayın 10nunda kadın alcam yarım gün benim camlar baya kötü durumda çünkü

canım çok geçmiş olsun, dün aklıma geldin walla hiç görünmüyo dedim kendi kendime
allah torununa bağışlasın inşallah babanı dünya gözüyle görsün tez zamanda iyileşir inşallah
bu arada benimde bayramdan sonra ayrıntılı ultrason karar veremedim hala
sen nereye yaptırdın ve ne kadara
memnun kaldın sanırım

sna maşallah demekten parmaklarım isyan etcekler:) göbeğin süper yaa hangi kremi kullanıyrosun? ben lierac almıştım ama daha 3 kere felan sürdüm,bir de bebe yağı kullanıyorum arada....

[/SIZE][/FONT]

ÇOK SAĞOL canım kocaman oluyor göbeğim yanları boşluk çok ilginç bir büyümesi var ve tabi bol kıllı
bende banyo da bebek yağı sürüyorum sonrasında da acıbadem sütü krem okadar
deli gibi kaşınmama rağmen çatlağım yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…