2014 Şubat Anneleri

çok güzelmiş canım,
ben de erkek olsaydı kerem istiyordum, adıyla sanıyla güle güle büyütün bebişinizi

Tesekkur ederiz teyzesi..
Amin insallah allah hepimizin yavrularina saglikli uzun ömürler versin insallah..

kızlar ben hala bebişi hissedemeyenlerdeyim
minnak cinsiyeti göstermediği gibi kendinide hissettirmiyor
ama dünden beri göbek deliğinin ya altında ya yanında bir tık gibi bişiler hissediyorum
oralarda olurmu ki acaba
özellikle bir şey yerken oluyo
minnoşum mudur acaba ya bende hissetmek istiyorum :)

slm kızlar benim dün gece kasık ağrılarım oldu çok korktum.. 21. haftadayım çok korktum.. sizlerde de oluyormu...

birde ben çalışıyorum muhasebeciyim... eve yorgun gidiyorum... iş yerinde ayaklarımın altına tabure koyuyorum.. çalışan ikiz gebeler varmı aramızda ....

kasık ağrıları çok normalmiş canım hatta benim takvimimde yazıyor genişlediği için kasıklarda karın altında ağrı olabilirmiş.
ikiz demek cinsiyetleri belli mi ?

Ben de dun gece bacagima giren ilk kramp agrisiyla uyandim. Cok feciydiii

kramp için doktora söyleseydin ilaç veriyor

evet evet minnoşundur o annesi:) minik pıt pıtlarla başlar daha sonra daha net hissedersin.
o bölgelerde olabilir, devamlı dönüyor zaten bu dönemde bebişler, sık sık yer değiştiriyor.
yalnız cinsiyeti neden göstermiyor ki, bizim doktor değişik açılardan malum bölgeye bakabiliyor her gidişimizde de kız olduğunu teyit ediyor adamcağız:)

Onca araştırmalarımdan sonra tam istediğim gibi bir hamilelik elbisesi buldum doğundan sonra dahi giyilebilecek tarzda intenetten aldım firma güvenilir kapıda ödemeyle hallettim işimi üstelik kumaşı bekledğimden ğözel hemide bu seneni moda rengi bordo:)

bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama hiç acımadı ağrı sonra mı oluyo kızlar bebeğimin kalp atışlarını da dinlettiler ne tatlı bi cihaz o yaa tansiyonum da 8 e 6 :18:

evet cnm ağrıyacaksa eğer bu gece ağrımaya başlar, 2 gün sürdü bende ama öyle aman aman bir ağrı deil. bir dolgunluk hissi gibi sanki. bu arada tansiyonun düşükmüş bebeğim, hep mi öyledir? yanlış ölçmüş olmasınlar

selam speedyim,

bugün öğlen yemek yediğimiz yerde haşhaşlı tatlı gördüm, bu tatlıyı marmaris selimiye'de paprika adlı pastanede süper yapıyorlar. değişik bir alternatif deneyebilirsin:)

ya benim kendimi bildim bileli düşüktür 10 a 5 -6 falandır 11 e çıkmazdı gebelikte iyice düştü geçengün derste başım döndü çocukları simsiyah görmeye başladım doktor bol bol su iç tansiyonu yükseltir dedi

selam speedyim,

bugün öğlen yemek yediğimiz yerde haşhaşlı tatlı gördüm, bu tatlıyı marmaris selimiye'de paprika adlı pastanede süper yapıyorlar. değişik bir alternatif deneyebilirsin:)

akşam bunu deneyeceğim yarın ki misafirlerime bu akşam için kv bişeyler yapmış

3 gündür misafirlerle tatlı yiyorum

benimde tansiyon 8 e 6 çıktı dün benimki hep öyledir zaten gebelikte düşük olması normal
ben 7 ye 5 i gördüğümü bilirim ama yinede hissetmemiştim kötü olarak lipim

bu arada benimde kolumda tam yapıldığım yerde hafif bir ağrım oldu dokunca veya üzeerine yatınca fakat öyle abartacak bir ağrı değil

canım nerden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim çokkkk beğendim çokkk tatlı güle güle giy

tansiyon düşüklüğü bende de var canım, geçenlerde birden kulaklarım tıkandı, gözüm karardı, sonra yere oturdum hemen biraz soluklanınca geçti. ilk defa oldu ama insan korkuyor yine de.

tansiyon düşüklüğü bende de var canım, geçenlerde birden kulaklarım tıkandı, gözüm karardı, sonra yere oturdum hemen biraz soluklanınca geçti. ilk defa oldu ama insan korkuyor yine de.

aman bi yerlerde düşüp kalmayalım da allah korusun doktor çok dikkat et dedi baygınlık olabilir dedi ani hareketler yapma dedi sabah falan birden kalkma dedi öle işte

benim aile hekimliğinde ölçülen tansiyon düşüktü de, doktora kontrole gittiğimizde azıcık yüksek gibiydi, heyecan yapınca da yükseliyor galiba.

aşı konusunda evet aynen dediğin gibi...

bbilimciğim bizim bebişler ne zaman şöyle artık iyice kilo almaya başlıyorlar, o dönemlerde daha mı çok iştahlı oluyoruz, ya da daha mı çok yememiz lazım? senin ilk gebeliğinde nasıldı cnm?

canım açıkcası haftalara göre çoğu şeyi unutmuşum birde benim oğlumdada hiç işhat artışım olmadı açıkcası bebekler 30 hafta bir kgım üzerine çıkıyor sanıyorum emin değilim ama takvimlerden bakmak gerek

fakat benim sıpa doğana kadar midemin üzerinde olduğu için hiç aşağı inmedi çünkü mideme biraz fazla yemek alamıyordum hemen mide ağrısındna kıvranıyordum o yüzden bi iştah açıklığı yaşamadım canım tabi herkeste farklı oluyor diyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…