Günaydın herkese
Birşey sorcam bu bezden pastayı neden yapıyorsunuz anlamadım.Dekor olsun diyemi :26::26::26:
aynen dün kombi yaktık ya ev soğuktu
tatlı diye geberme gibi durumum yok ama misafir gelince onlarla yemek zorunda kalıyorum onlara bir dilim ise bana yarım dilim
misafir gelmediği sürece tatlı isteğim çok olmuyor ama dediğin gibi bir yararı da yok yarım dilim yiyeceğime tadına bakıp bıraksam daha iyi olacak
ah bi söz geçirip eskisi gibi sağlıklı beslenmeye başlasam fena olmaz
Günaydınnnnn....dondum yawwww....ben de kışlıkları çıkarmalıyım...
kızlar gecen cuma a ası yapılmıştı...ilk gün ateş sıtma falan olmuştu hatırlıyosanız...ama sonra bi kaç gün ağrıdı...geçer gibi olmuştu....dün yine başladı agrı ve tam asının vurulduğu yer nasıl agrıyo anlatamam....sabaha kadar uyumadım yaaa.niye benimki bu kadar ağrıdı ki
30 kilomuuuuu
tatlım verebildinmi onları
Günaydınnnnn....dondum yawwww....ben de kışlıkları çıkarmalıyım...
kızlar gecen cuma a ası yapılmıştı...ilk gün ateş sıtma falan olmuştu hatırlıyosanız...ama sonra bi kaç gün ağrıdı...geçer gibi olmuştu....dün yine başladı agrı ve tam asının vurulduğu yer nasıl agrıyo anlatamam....sabaha kadar uyumadım yaaa.niye benimki bu kadar ağrıdı ki
Ters hareket mi yaptın acaba :26::26::26:
vermez olurmuyum canım benimilk gebeliğimde 68,5 kiloydum 98 ile doğuma gittim..59 a düştüm düşün yani içimden 39 kiloluk ilkokul öğrencisi çıktı :))
günaydın güzel kızların yakışıklı oğlamların anaları
anacım hava ne soğumuş öyle gurur yapıp monta hala geçmedim ama ütüliyip giytcem yarından itibaren
vlla kış gelmiş yahu bırrr:18:
annem dün bana gelmişti
bebeği gösterdim anam dio herşay ortada
yüzünü kapattığı fotoya bakıp kapatır tabi herşeyine bakmışınız ortalıkta heryer diyo
yelek yapmış hırka yapıo
bi yelek de bendeyken bulduk başladık
dünde evlilik yıldönümümüzdü eşim çiçek almış kolye almış sağolsun bende hamile olmadan kalan bi elbisemi giydim göbek portledi
yemek hazırlamıştım onları yedik falan kardeş kardeş uyuduk soora
haftanın en en en güzel gününden günaydınnnnn
Napıyorsunuz bakiiim canlar, pareler..
günaydın güzel kızların yakışıklı oğlamların anaları
anacım hava ne soğumuş öyle gurur yapıp monta hala geçmedim ama ütüliyip giytcem yarından itibaren
vlla kış gelmiş yahu bırrr:18:
annem dün bana gelmişti
bebeği gösterdim anam dio herşay ortada
yüzünü kapattığı fotoya bakıp kapatır tabi herşeyine bakmışınız ortalıkta heryer diyo
yelek yapmış hırka yapıo
bi yelek de bendeyken bulduk başladık
dünde evlilik yıldönümümüzdü eşim çiçek almış kolye almış sağolsun bende hamile olmadan kalan bi elbisemi giydim göbek portledi
yemek hazırlamıştım onları yedik falan kardeş kardeş uyuduk soora
ahahah gecenin sonu umduğum gibi bitmemiş :)
benim annem derki;soğuğa yiğitlik olmaz.giy o montu sen
napim valla proletim iyilik güzellik.sen naparsın?
haha umutları yıkltım dimiD
valla hacı artık böyle:))
dün eşimde iştekilere bebeği söylemiş 5 ay diyince şaşırmışlar yeni mi anladınız demişler
biri de demiş lepiyi okulda görmüştüm geçen hiç hamile gibi değildi
göbek iki haftadır çıktı zati ahaha
jack anacım o ağrı yapabilirmiş biraz dayancan artıkgeçmişler olsun
benim doktor tetanozdan bahsetmedi hiç mail atayım bi bakayım aklıma geldi şimdi:26:
krocuğum nerdesin yahuu nörüon
keeping napmışın hacı gözüm korktu buara bende hızlı kilo alıyorum şu şeker yüklemesini yaptırayım bi bakem neden:26:
bezden pğastada gerçekten bebek bezi kullanlıo galba
bebek bezlemenin eğlenceli yolu olabiliryapan arkidiş güle güle kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?