2014 Şubat Anneleri

ben hamile değilmişim gibi davranıyorum ne yalan söyleyim..kalorisi düşük gıdalar tüketiyorum çoğunlukla..buda çok tok tutuyor beni..mesala bugünlerde mandalina,turp,tere ve yeşil soğana taktım ve bol salata..tabiki gıdamı alıyorum ceviz et yumurta yoğurt gibi proteinli şeylerden ama az tüketiyorum ana öğünlerde alıyorum o kadar..birde vücut ödem yapmasın diye idrar söktürücü gıdalarda tüketiyorum..bunun çok faydası oluyor..vucut su tutmuyor böylelikle..haa şu var kilo alacamkorkusu olmasa inan hepsine dalacam ama inan o kadar gözüm korktuki..

ya düşün bana suni sancı veriyorlar,nstde göbekteki yağdan dolayı sancı çıkmıyor..ayaklarım ellerim yüzüm arı sokmuş gibi şişti..hele o bel ağrısı yokmu çok çektim çok (

Ters hareket mi yaptın acaba :26::26::26:

geçmiş olsun çiçeğimmm

günaydın güzel kızların yakışıklı oğlamların anaları
anacım hava ne soğumuş öyle gurur yapıp monta hala geçmedim ama ütüliyip giytcem yarından itibaren
vlla kış gelmiş yahu bırrr:18:

annem dün bana gelmişti
bebeği gösterdim anam dio herşay ortada
yüzünü kapattığı fotoya bakıp kapatır tabi herşeyine bakmışınız ortalıkta heryer diyo
yelek yapmış hırka yapıo
bi yelek de bendeyken bulduk başladık

dünde evlilik yıldönümümüzdü eşim çiçek almış kolye almış sağolsun bende hamile olmadan kalan bi elbisemi giydim göbek portledi
yemek hazırlamıştım onları yedik falan kardeş kardeş uyuduk soora

vermez olurmuyum canım benim ilk gebeliğimde 68,5 kiloydum 98 ile doğuma gittim..59 a düştüm düşün yani içimden 39 kiloluk ilkokul öğrencisi çıktı :))

maşallah kuzummm
cebaını okurken göbüş resmini hatırladım
cidden azmin dibisin :)

ahahah gecenin sonu umduğum gibi bitmemiş :)
benim annem derki;soğuğa yiğitlik olmaz.giy o montu sen

Nice mutlu senelere inşallah lepi

ahahah gecenin sonu umduğum gibi bitmemiş :)
benim annem derki;soğuğa yiğitlik olmaz.giy o montu sen

haha umutları yıkltım dimiD
valla hacı artık böyle:))
dün eşimde iştekilere bebeği söylemiş 5 ay diyince şaşırmışlar yeni mi anladınız demişler
biri de demiş lepiyi okulda görmüştüm geçen hiç hamile gibi değildi
göbek iki haftadır çıktı zati ahaha

jack anacım o ağrı yapabilirmiş biraz dayancan artık geçmişler olsun
benim doktor tetanozdan bahsetmedi hiç mail atayım bi bakayım aklıma geldi şimdi:26:

krocuğum nerdesin yahuu nörüon

keeping napmışın hacı gözüm korktu buara bende hızlı kilo alıyorum şu şeker yüklemesini yaptırayım bi bakem neden:26:

bezden pğastada gerçekten bebek bezi kullanlıo galba
bebek bezlemenin eğlenceli yolu olabilir yapan arkidiş güle güle kullansın

gunaydın tatlıcanlar patlıcanlar
nasılsınız bakalım ?
biz iyiyiz çok şükür

LEPİ nice mutlu senelere tatlım evladınla beraber

JACK geçmiş olsun fakat neden geçmemiş anlamadım benimkide halen geçmedi ama ben çarşamba yapıldım daha aşımı

KEEPPİNG şuana kadr kaç kilo oldu peki bu gebeliğinde aldığın

ve herkesssssssssss GUNNNAYYYDDDIINNNNNNN

saolasınız gençler 10. yılımızda da bebeğimiz bizle olcak inşallah(birliktelik 10 yıl evlilik 3 yıl:)))

buarada dün ayrıntılıda resmen fenalık geldi sırt üstü çok zorladı beni nefes darlıpğı yaşadım
tansiyonum düştü sıcak bastı derken
ara verelim fenayım dedim
eşim su getirdi ben ayaklandım falan
valla sırt üstü olmuo artık sankim ciğerime biri basıo gibi ıyy

Yeni anladık deseydi enişte

Buralardayım lepicik...İş yoğunluğundan bakamıyorum doğru düzgün. İşten ayrılayım demirbaşı olucam konunun

günaydınnnn kızlarrrrnasılsınız..ben hala iyileşemedimmlimon yiye içe kaynata bir hal oldum...daha bir değişiklik yok...burnum tıkalı halen....can sıkıntısından patlıyorum...lepi evlilik yıldönümünz kutlu olsunn...jack sana da geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…