2014 Şubat Anneleri

hurmayı duymamıştım ama doğrudur çok şeye faydası var çünkü tatlım
bende cevizi tek yeyince azımın içinde acı bir tat bırakıyor uzun süre onu sevmiyorum ben

cevizi çok severdim ben avuç avuç yerim olsa, ama cevizlerin tadı değişti gibi oldu sanki, hep ithal geliyor ondan herhalde.benim babamın ağaçları var, tazesi geldi onunla idare ediyoruz bakalım. bitince yenisi alınacak tabi.

ya bbilimim ben rüya gördüm gece, herhalde çok etkilendim en son okuduğum haberlerden. yemişlerden en çok antep fıstığını severim ve belki biliyorsun antep fıstığı bu sene az olduğu için fiyatı yüksek. hatta güllüoğullarında bir kişi açıklama da yapmıştı. rüyamda kuruyemişçiye gidiyormuşum ve antep fıstığı yokmuş. kuruyemişçi "çok pahalı olduğu için kimse almıyor, biz de getirmedik " diyormuş :)
bir üzülüyorum ki sorma... neyseki evde var biraz:)

Evi dip köşe temizledim yorulmuşum şimdi uzandım eşimi bekliyorum gelince yemekleri o ısıtsın :)

4.ayın içinde sırtı dönüktü ama ikili taramada %80 kız gibi dedi
5.ayın ortasında bir eli malum yerdeydi sürekli doktor ne yaptıysa elini çekmedi ordan, futbolcu pozisyonunda penaltı bekliyodu ama yine kesin söyleyemiyorum kız gibi dedi
son gittiğimde yine tamamen sırtı dönüktü görünmedi
şimdi çarşamba kontrolümüz var ama yine umudum yok
bayram dönüşü ayrıntılı ultrason var son çare onu bekliyorum artık canım
anlıyacağın çoooookkk tebiyeli bi çocuğum var
umarım doğduktan sonrada böyle olur

MAŞAALLAH KUZUCUĞA SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞALLA

merhaba kızlar
bebişleriniz ve sizler nasılsınız.sayfalar okadar çabuk ilerliyorki sohbete dahil olamadım bir türlü :)
ben kendimden bahsediyim;ben 18+6 günlükken detaylı usg girdim,20 haftalıkken tetanoz aşısı oldum.geçen günde şeker yüklemesi vardı şükür sonuç iyi çıktı.3lü ve 4lü tarama testi yaptırmadım.benim minik mücizem tüp bebeğim.kan pıhtılaşması nedeniyle hergün iğne yapıyorum.21 haftalık oldu minik kızım.daha hiç birşey almadık.inşllah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.

Çok güzel görünüyor bu bez pasta. Ellerinize sağlık. Ben de artık araştırma ayaklarını bırakıp icraata geçsem iyi olacak galiba :)

Ben sizden bir hafta geriden geliyorum galiba. Siz herşeyi atlatmışsınız maşşallah. Ben daha detaylıya girip tetanoz aşısı olacağım :) Şeker yüklemesi daha sonra galiba. Hataneyle de bir görüşmem lazım vs. :) Ne güzel her şey harika görünüyor. Ben de bir atlatsam. :)

Buralarda olup konuşmak isteyen varmı? Bebek odası ya da beşiği aldınız mı? Kıyafetlerde ne durumdasınız?

6. Ayima girmek üzereyim allah kismet ederse bir oglum olucak. Odasinin siparisini verdik bayram sonrasi gelcek.Bugünde oyun parki geldi evin havasi degisti :) sanki o evdeymiste orda yatiyormus gibi... Yavastan alalim dedik hepsi bir zor olcak cok ivir zivir var su ana kadar bir corap bile almadim ona hep bekledik sonra yapariz diye birde sonra agirlascam gezemem yani biz ufaktan basladik almaya zorlanmayim ben diye allah herkeze güzel dogumlar nasip etsin o günleri görelim herkeze sevgiler

Günaydın herkese

Birşey sorcam bu bezden pastayı neden yapıyorsunuz anlamadım.Dekor olsun diyemi :26::26::26:

günaydın hanımlar..yine geldi hafta sonu..herkese hayırlı cumalar..Rabbim bebeklerimizi bizleri korusun..sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı..

bugün öğlen ayrıntılı ultrasonum var..inşallah sağlıklıdır bebeğim..cinsiyetini öğrendim öğrendim yoksa birdaha sormaycağım..doğunca süpriz olur napim..hastane çıkışını sarı yada yeşil alırım olur biter :)) ikilimde bırakıyorlar insanı..

Günaydın ;

bildiğiniz kışgeldi cumartesi kışlıklarımı halletmem lazım artık

kızım kaç gündür yoruluyor ama hayatından memnun yatağa yattığım anda uyuyorum bende

bu akşamı da atlatırsam tamamdır 2 gündür misafirlerler tatlı yiyorum bugünde yiyeceğim 58 den 59 a çıkmışımdır

bu kış çetin geçecek gibi valla..canım dikkat et tatlının sana hiçbir faydası yok..durduk yere kilo alma..ben ilk gebelikte çok bilinçsiz hareket ettim,önüme ne geldiyse yedim ve sonuç hüsran yavrum 2700 doğdu ama ben 30 kilo aldım ( zaten son 2 ay şişeceğiz..valla ben tatlı diye geberiyorum ama frenliyorum kendimi..

Son düzenleme:
oyyyyy heyecanlı gün bugünn deseneee
Günaydın herkese

Birşey sorcam bu bezden pastayı neden yapıyorsunuz anlamadım.Dekor olsun diyemi :26::26::26:

günaydın dünürümmm
okula gidiyorum gelicimmmm
cumaları seviyorum .cuma olunca pazar günü yaklaşıyor.pazar günü oğlumun haftası ilerliyor :)

günaydın sipidicim

Son düzenleme:

aynen dün kombi yaktık ya ev soğuktu
tatlı diye geberme gibi durumum yok ama misafir gelince onlarla yemek zorunda kalıyorum onlara bir dilim ise bana yarım dilim
misafir gelmediği sürece tatlı isteğim çok olmuyor ama dediğin gibi bir yararı da yok yarım dilim yiyeceğime tadına bakıp bıraksam daha iyi olacak

ah bi söz geçirip eskisi gibi sağlıklı beslenmeye başlasam fena olmaz

günaydın dünürümmm
okula gidiyorum gelicimmmm
cumaları seviyorum .cuma olunca pazar günü yaklaşıyor.pazar günü oğlumun haftası ilerliyor :)

günaydın sipidicim

Nasılsın hüzünbazım Hadi git gel ne zaman biter dersin Benimkide salıdan salıya atıyor hafta Kolay gelsin

30 kilomuuuuu
tatlım verebildinmi onları

Günaydınnnnn.... dondum yawwww....ben de kışlıkları çıkarmalıyım...

kızlar gecen cuma a ası yapılmıştı...ilk gün ateş sıtma falan olmuştu hatırlıyosanız...ama sonra bi kaç gün ağrıdı...geçer gibi olmuştu....dün yine başladı agrı ve tam asının vurulduğu yer nasıl agrıyo anlatamam....sabaha kadar uyumadım yaaa.niye benimki bu kadar ağrıdı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…