hurmayı duymamıştım ama doğrudur çok şeye faydası var çünkü tatlım
bende cevizi tek yeyince azımın içinde acı bir tat bırakıyor uzun süre onu sevmiyorum ben
4.ayın içinde sırtı dönüktü ama ikili taramada %80 kız gibi dedievet evet minnoşundur o annesi:) minik pıt pıtlarla başlar daha sonra daha net hissedersin.
o bölgelerde olabilir, devamlı dönüyor zaten bu dönemde bebişler, sık sık yer değiştiriyor.
yalnız cinsiyeti neden göstermiyor ki, bizim doktor değişik açılardan malum bölgeye bakabiliyor her gidişimizde de kız olduğunu teyit ediyor adamcağız:)
evet iyice görüştükkkçektirdik detaylı ultrasonu..hiçbir sorun yokmuş çok şükürr yüzünü sakladı tabi bizim oğlann göremedik dört boyutlu kısmında...çok az gösterdi...çok canavar çokkk....kıpır kıpırr...
Eki Görüntüle 822063
oğluma yaptığım bez pasta:)
merhaba kızlar
bebişleriniz ve sizler nasılsınız.sayfalar okadar çabuk ilerliyorki sohbete dahil olamadım bir türlü :)
ben kendimden bahsediyim;ben 18+6 günlükken detaylı usg girdim,20 haftalıkken tetanoz aşısı oldum.geçen günde şeker yüklemesi vardı şükür sonuç iyi çıktı.3lü ve 4lü tarama testi yaptırmadım.benim minik mücizem tüp bebeğim.kan pıhtılaşması nedeniyle hergün iğne yapıyorum.21 haftalık oldu minik kızım.daha hiç birşey almadık.inşllah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
Buralarda olup konuşmak isteyen varmı? Bebek odası ya da beşiği aldınız mı? Kıyafetlerde ne durumdasınız?
Günaydın ;
bildiğiniz kışgeldi cumartesi kışlıklarımı halletmem lazım artık
kızım kaç gündür yoruluyor ama hayatından memnun yatağa yattığım anda uyuyorum bende
bu akşamı da atlatırsam tamamdır2 gündür misafirlerler tatlı yiyorum bugünde yiyeceğim 58 den 59 a çıkmışımdır
oyyyyy heyecanlı gün bugünn deseneeegünaydın hanımlar..yine geldi hafta sonu..herkese hayırlı cumalar..Rabbim bebeklerimizi bizleri korusun..sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı..
bugün öğlen ayrıntılı ultrasonum var..inşallah sağlıklıdır bebeğim..cinsiyetini öğrendim öğrendim yoksa birdaha sormaycağım..doğunca süpriz olur napim..hastane çıkışını sarı yada yeşil alırım olur biter :)) ikilimde bırakıyorlar insanı..
Günaydın herkese
Birşey sorcam bu bezden pastayı neden yapıyorsunuz anlamadım.Dekor olsun diyemi :26::26::26:
bu kış çetin geçecek gibi valla..canım dikkat et tatlının sana hiçbir faydası yok..durduk yere kilo alma..ben ilk gebelikte çok bilinçsiz hareket ettim,önüme ne geldiyse yedim ve sonuç hüsran yavrum 2700 doğdu ama ben 30 kilo aldım( zaten son 2 ay şişeceğiz..valla ben tatlı diye geberiyorum ama frenliyorum kendimi..
günaydın dünürümmm
okula gidiyorum gelicimmmm
cumaları seviyorum .cuma olunca pazar günü yaklaşıyor.pazar günü oğlumun haftası ilerliyor :)
günaydın sipidicim
bu kış çetin geçecek gibi valla..canım dikkat et tatlının sana hiçbir faydası yok..durduk yere kilo alma..ben ilk gebelikte çok bilinçsiz hareket ettim,önüme ne geldiyse yedim ve sonuç hüsran yavrum 2700 doğdu ama ben 30 kilo aldım( zaten son 2 ay şişeceğiz..valla ben tatlı diye geberiyorum ama frenliyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?