2014 Şubat Anneleri

bilmiom kuzum ya...geçmiş gibiydi azalmıştı agrı....dün birden ağrımaya başladı işte....kolumu dirseğimden bükünce agrı azalıyo gece boyunca öle yattım....ama acınca agrı yayılıyo sanki

aynen sırt üstü bende yatamıyorum tatlım yatabiliyorum diyenede şaşırıyorum demekki onlar nefes darlığı yapamıyor

bir hafta olmuş bugün ama geçer herhalde
yani geçmesi gerek

kızlar buna bayıldım özellikle tişörtü çok hoş ama bitmiş

birde bu elbiseyi çok beğendimde beden olarak sadece 6 aylık var 1,5 yaş olsa kesin alırdım

Son düzenleme:
aynen sırt üstü bende yatamıyorum tatlım yatabiliyorum diyenede şaşırıyorum demekki onlar nefes darlığı yapamıyor

ben de yatabiliyodum ama yatmıyodum....gece kendimi sırt üstü yatarken buluyodum daha rahat ediyodum sanki...ama şimdi yatamıyorum belim kırılacak gibi agrıyo ve göğsüm batıyo

bir hafta olmuş bugün ama geçer herhalde
yani geçmesi gerek

inşallah canım....haftaiçi ağrımayınca geçti herhalde dedim ama geçmemiş demk ki...

tam geçti dicem ikincisi olacak galiba

aynen bende ikinciyi yaptırmasammı acaba diye düşünmedim değil
sabah tartıldım 700gr almışım canım..

wışşşşşşşşşşş aneyyyyyyyyyyyy

maşallah tatlım sen zaten iki gebelikte alacağım kiloyu ilkinde alarak kontenjanı doldırmuşsun sanırım

olmazzz yaptıreceyizzzz

günaydın kızlar,

evet bbilimim çok tatlı ikisi de, ama doğru söylüyorsun bizim bebişler 6 aylıkken böyle elbise filan pek giyemezler. o tip şeyleri büyük almak lazım.

burası da çok soğudu bugün sabah 18 dereceydi. hayır yani 1 hafta içinde 36 dereceden 18 dereceye düştü hava.baharı yaşayamadan kış geldi. azcıcık daha baharı yaşasaydık iyi olurdu.

ben ayaklanacağı zamana kadar hiç elbise almadım yeni yürümeye başlayınca çok hoşuma gidiyor elbise öncesinde görünmüyor bile diye düşünüyorum çünkü sürekli oturuyorlar

bizim buranın havası eh işte durumunda henüz o kadar soğumadı bugün güneşli hatta

sabah sabah işyeri gerdi beni ya offf bugün bitsin yoksa birisine dalıcam

dikkat etmek lazım kilo almamak için daha doğrusu bebek sağlıklı olsun alıcaz mecbur ama gereksiz şeylerden almamak lazım

ben çok abur cubur yiyordum jelibon , çikolata , şekerleme , cipsler şimdi hiç birisini yemiyorum.
aslında öyle aman aman sağlıksız deilim ama bu ara hızlı kilo alınca acaba kötü mü beslendim diye düşündüm :26:

geçmiş olsun canım

kızlar bende hastayım çok kötü son bir ay içerisinde bu ikinci çok dikkat ediyrm beslenme ve giyinmeme anlamadım ya çok çabuk hastalanıyrm

geçmiş olsun canım

kızlar bende hastayım çok kötü son bir ay içerisinde bu ikinci çok dikkat ediyrm beslenme ve giyinmeme anlamadım ya çok çabuk hastalanıyrm

vücut direncimiz düşüyor sanırım canım ondan...bende başında bir oldum bu ikinci....iyice kışa denk gelince ne olur bilmemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…