gunaydın tatlıcanlar patlıcanlar
nasılsınız bakalım ?
biz iyiyiz çok şükür
LEPİ nice mutlu senelere tatlım evladınla beraber
JACK geçmiş olsun fakat neden geçmemiş anlamadım benimkide halen geçmedi ama ben çarşamba yapıldım daha aşımı
KEEPPİNG şuana kadr kaç kilo oldu peki bu gebeliğinde aldığın
ve herkesssssssssss GUNNNAYYYDDDIINNNNNNN
saolasınız gençler 10. yılımızda da bebeğimiz bizle olcak inşallah(birliktelik 10 yıl evlilik 3 yıl:)))
buarada dün ayrıntılıda resmen fenalık geldi sırt üstü çok zorladı beni nefes darlıpğı yaşadım
tansiyonum düştü sıcak bastı derken
ara verelim fenayım dedim
eşim su getirdi ben ayaklandım falan
valla sırt üstü olmuo artık sankim ciğerime biri basıo gibi ıyy
bilmiom kuzum ya...geçmiş gibiydi azalmıştı agrı....dün birden ağrımaya başladı işte....kolumu dirseğimden bükünce agrı azalıyo gece boyunca öle yattım....ama acınca agrı yayılıyo sanki
aynen sırt üstü bende yatamıyorum tatlım yatabiliyorum diyenede şaşırıyorum demekki onlar nefes darlığı yapamıyor
bir hafta olmuş bugün ama geçer herhalde
yani geçmesi gerek
KEEPPİNG şuana kadr kaç kilo oldu peki bu gebeliğinde aldığın
aynen bende ikinciyi yaptırmasammı acaba diye düşünmedim değilben de yatabiliyodum ama yatmıyodum....gece kendimi sırt üstü yatarken buluyodum daha rahat ediyodum sanki...ama şimdi yatamıyorum belim kırılacak gibi agrıyo ve göğsüm batıyo
inşallah canım....haftaiçi ağrımayınca geçti herhalde dedim ama geçmemiş demk ki...
tam geçti dicem ikincisi olacak galiba
sabah tartıldım 700gr almışım canım..
aynen bende ikinciyi yaptırmasammı acaba diye düşünmedim değil
wışşşşşşşşşşş aneyyyyyyyyyyyy
maşallah tatlım sen zaten iki gebelikte alacağım kiloyu ilkinde alarak kontenjanı doldırmuşsun sanırım
Eki Görüntüle 822548 kızlar buna bayıldım özellikle tişörtü çok hoş ama bitmiş
birde bu elbiseyi çok beğendimde beden olarak sadece 6 aylık var 1,5 yaş olsa kesin alırdım
Eki Görüntüle 822552
günaydın kızlar,
evet bbilimim çok tatlı ikisi de, ama doğru söylüyorsun bizim bebişler 6 aylıkken böyle elbise filan pek giyemezler. o tip şeyleri büyük almak lazım.
burası da çok soğudu bugün sabah 18 dereceydi. hayır yani 1 hafta içinde 36 dereceden 18 dereceye düştü hava.baharı yaşayamadan kış geldi. azcıcık daha baharı yaşasaydık iyi olurdu.
wışşşşşşşşşşş aneyyyyyyyyyyyy
maşallah tatlım sen zaten iki gebelikte alacağım kiloyu ilkinde alarak kontenjanı doldırmuşsun sanırım
ben hamile değilmişim gibi davranıyorum ne yalan söyleyim..kalorisi düşük gıdalar tüketiyorum çoğunlukla..buda çok tok tutuyor beni..mesala bugünlerde mandalina,turp,tere ve yeşil soğana taktım ve bol salata..tabiki gıdamı alıyorum ceviz et yumurta yoğurt gibi proteinli şeylerden ama az tüketiyorum ana öğünlerde alıyorum o kadar..birde vücut ödem yapmasın diye idrar söktürücü gıdalarda tüketiyorum..bunun çok faydası oluyor..vucut su tutmuyor böylelikle..haa şu var kilo alacamkorkusu olmasa inan hepsine dalacam ama inan o kadar gözüm korktuki..
ya düşün bana suni sancı veriyorlar,nstde göbekteki yağdan dolayı sancı çıkmıyor..ayaklarım ellerim yüzüm arı sokmuş gibi şişti..hele o bel ağrısı yokmu çok çektim çok(
günaydınnnn kızlarrrrnasılsınız..ben hala iyileşemedimm limon yiye içe kaynata bir hal oldum...daha bir değişiklik yok...burnum tıkalı halen....can sıkıntısından patlıyorum...lepi evlilik yıldönümünz kutlu olsunn...jack sana da geçmiş olsunn
beni kimse görmüyorr
geçmiş olsun canım
kızlar bende hastayım çok kötü son bir ay içerisinde bu ikinci çok dikkat ediyrm beslenme ve giyinmeme anlamadım ya çok çabuk hastalanıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?