İnanırımMemnun değilim bacım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanırımMemnun değilim bacım![]()
Fırında hiç denemedim merak ettim onuda deneyecem. Makarnanın tüm tariflerini deneyecez dogurana kadar.Benim yediğim de salcalı sulu yan kremalı fırında atılmış üstü kızarmış her gün yerim![]()
Evet bende öyleyim belki sonradan acılırız dur bakalımBu grubun asermeleri bulaşıcı hepimiz fakir şeyler aseriyoruz dikkat ettim hep salatalık makarna limon konusu geçmiş![]()
Dene salca krema üstüne kaşar peyniri fırına koy ben biyer cok iyi yapıyor oraya gidiyorumFırında hiç denemedim merak ettim onuda deneyecem. Makarnanın tüm tariflerini deneyecez dogurana kadar.![]()
Öyle gerçekten Allah onları korusun iyi olunca bile korku sarıyorİnanırımbelirti olması insanı piskolojik olarak rahatlatıyor hamileyim diye iyi geliyor o düşünce
Ben baya aşerdim ya patlamış mısır, balık ekmek, pastırma ve portakal aşerdimBu grubun asermeleri bulaşıcı hepimiz fakir şeyler aseriyoruz dikkat ettim hep salatalık makarna limon konusu geçmiş![]()
Kesinlikle bende bikac gün iyidim hemen evham yaptım sonra geri geldi bulantı rşim gülüyo şimdi iyisin demi bulantı gelince iyisin diyo gülüyoruzÖyle gerçekten Allah onları korusun iyi olunca bile korku sarıyor![]()
Portakal bende aşerdim aldım biraz yedim gecti sonra suyunu sıktık harika tadıBen baya aşerdim ya patlamış mısır, balık ekmek, pastırma ve portakal aşerdim![]()
Çok iyi demiş eşiniz. Herhalde tüp bebek tedavisinin direğinden döndünüz öyle anladım. Ben o masraftan kurtulamadim maalesef dunya kadar para harcadık gözümde yok çok şükür hamile kalabildim ona bakıyoruz ama onca masraftan sonra transfer olacakken kendiliginden hamile kaldım embriyolar hastane buzlugunda yatıyorEvet bende öyleyim belki sonradan acılırız dur bakalımbi ara cocktail icesim geliyodu mideme iyi geliyodu naneli eşime dedim bu gebelik bize pahalıya gelcek oda diyo tüp bebekten kurtulduk bırakta yeme icmeye harcayalım razıyım
![]()
Deneyeceğim mutlakaDene salca krema üstüne kaşar peyniri fırına koy ben biyer cok iyi yapıyor oraya gidiyorum
Oohh maşallahBen baya aşerdim ya patlamış mısır, balık ekmek, pastırma ve portakal aşerdim![]()
Ay ne güzel sizin adınıza sevindim ne güzel nasip olmuş. Ben vajinusmusdum yenemedik senelerdir , sonra tüp bebek yaptırdım yurt dışından tr gittim aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek yaptırdım tuttu tr de ama ilerlemedi sonra yaşadığım yerde yapmaya karar verdik iki kere denedik tutmadı sonra iki ay gecti vajinismusu yendik ama yumurtlamam gecmişti sonraki ay yumurtlama mı takip ettim hamile kaldım çok güzel bi süpriz oldu bize. Doktorlar zaten diyodu bi sorunum olmadığını sorun vajinusmusdu. Tüp bebeğe dünya para harcadık bizde, bitane bizimde burda dondurulmuş embryomuz var.Çok iyi demiş eşiniz. Herhalde tüp bebek tedavisinin direğinden döndünüz öyle anladım. Ben o masraftan kurtulamadim maalesef dunya kadar para harcadık gözümde yok çok şükür hamile kalabildim ona bakıyoruz ama onca masraftan sonra transfer olacakken kendiliginden hamile kaldım embriyolar hastane buzlugunda yatıyor![]()
Bilmiyorum onuTeşekkür ederim. Tuylenme yapıyor mu acaba biliyor musunuz? Bu yönden çekiniyorum ben birsey kullanmaya. Normalde de vücut kremi kullanmiyordum. Ama mecbur birseyler alcam
Genelde beğeniliyorMustela ve lierac arastiracaktim lansinoh da bakayim ne yorumları var uzun sure kullananlarin acaba
Maşallah çok güzel bir mucize olmuş . Rabbim ol derse olur yeterki hayırlı günde gelsin. Ben bide havuz yapmayi düşünüyordum 2 yumurtam oluşuyordu doktorum çok umutlu konusmuyordu çift taraflı çikolata kisti yüzünden amh de bayağı düşük tu ama gel gör ki hiçbirine ihtiyacım kalmadı . Sizin vajinismus da aslında engel değil sizin hayırlı günde hamile kalmanız için sadece bir sebepmis aslında şer bildiğimiz bizim için hayırlı olaniymis şükürler olsun . Rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin inşallahAy ne güzel sizin adınıza sevindim ne güzel nasip olmuş. Ben vajinusmusdum yenemedik senelerdir , sonra tüp bebek yaptırdım yurt dışından tr gittim aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek yaptırdım tuttu tr de ama ilerlemedi sonra yaşadığım yerde yapmaya karar verdik iki kere denedik tutmadı sonra iki ay gecti vajinismusu yendik ama yumurtlamam gecmişti sonraki ay yumurtlama mı takip ettim hamile kaldım çok güzel bi süpriz oldu bize. Doktorlar zaten diyodu bi sorunum olmadığını sorun vajinusmusdu. Tüp bebeğe dünya para harcadık bizde, bitane bizimde burda dondurulmuş embryomuz var.
Sizede maşallah gercekten çok güzel Rabbim isterse herşey olur ona güvenmek en güzeli ve asla geri cevirmiyor er yada gec gönlümüzdekini en güzel şekilde veriyor. İnşaAllah sağlıkla gelirler bebişlerimizMaşallah çok güzel bir mucize olmuş . Rabbim ol derse olur yeterki hayırlı günde gelsin. Ben bide havuz yapmayi düşünüyordum 2 yumurtam oluşuyordu doktorum çok umutlu konusmuyordu çift taraflı çikolata kisti yüzünden amh de bayağı düşük tu ama gel gör ki hiçbirine ihtiyacım kalmadı . Sizin vajinismus da aslında engel değil sizin hayırlı günde hamile kalmanız için sadece bir sebepmis aslında şer bildiğimiz bizim için hayırlı olaniymis şükürler olsun . Rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah![]()
Amin inşallahSizede maşallah gercekten çok güzel Rabbim isterse herşey olur ona güvenmek en güzeli ve asla geri cevirmiyor er yada gec gönlümüzdekini en güzel şekilde veriyor. İnşaAllah sağlıkla gelirler bebişlerimiz![]()
Ben uyurken aşerdim portakalı sanki biri yanımda soydu ve suyu suratıma sıçradı gibi kokusu geldi çok gariptiPortakal bende aşerdim aldım biraz yedim gecti sonra suyunu sıktık harika tadı
İnanıyorum 12. Haftadan sonra hepimiz rahat rahat yeyip içeceğizOohh maşallahYerimize de yiyin iyi yapıyorsunuz balık hele çok iyi ben et ve türevlerini Yiyemiyorum
İnşallah yaa bide alışveriş telaşı saracak çok heyecanlıİnanıyorum 12. Haftadan sonra hepimiz rahat rahat yeyip içeceğiz![]()