2 gundur kestane eseriyorum.sonunda dun gece bulduk :)) ya kokusu bile yetiyor yemeden once uzun uzun kokluyorummm ahh hamilelik
şeker yüklemesi için kan verdim yavrumLepi,hüzünbaz
Lepi sen ne iğnesi vurundun 3 tane :26::26::26:
günaydınnnn kızlarrrrr,
kepingciğimgeçmiş olsunn
kro lepi sipidi
başınız sağolsun canımcumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış
anaam bacaklarını yesinler onun emii
Evet canım tek duam o. Allah'ım acı çektirme diyorum, kalan günlerini mutlu geçirsin diyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor ne yapayım
Canım gebelikte tuhaf rüyalar oluyor gerçekten bir ara ben de bakma gereği duymuştum çok saçma şeyler görüyordum, özellikle ilk 3 ay genellikle su ile ilgili rüyalar görülüyormuş. Amniyon sıvısı fikrine alışmaya çalıştığımız içinmiş o da. Bu aylarda da genellikle eski sevgililer ya da hayranlık duyduğumuz birileri ya da eşten başka biriyle ilişki yaşadığını falan görüyomuşsun, normal yani. ben de bir kaç gece hep eski erkek arkadaşımı görmüştüm de dedim sapıttım mı acaba. baktım normalmiş :)
Ya kızlar bu arada bende inanılmaz mide yanması sorunu var. Ne yesem midem yanıyor. o da normalmiş ama çok sıkıntılıyım. sürekli gaviscon içmek de istemiyorum. ilaç ilaç nereye kadar. Var mı bu sorunu yaşayan?
Kızlar bu aralar tuhaf rüyalar görüyürum. Geçen gün gördüğüm çıktı..bir hastalık haberi imiş..neyseki çıktı geçti diyorum Ama dün gece gördüğüm..
Tövbe esta...türünden. Meğer benim bebeğimin babası bir başkası imiş!Ben bi dönem bi naneler yemişim, o adamda züppe birisiymiş, tanıyorumda kendisini...demiyim şimdi kim.. Sonra bu istemio bebeği, tam Türk filmi tadında zenginim senle evleniyim diye yaptın di mi diyo bana elinde viski kadehi filan.. Sonra duruyor duruyor ismi Tolga olursa olur diyor...(Tolga isminde hiç bi tanıdığım yok...çevremde, işte var uzaktan kel alaka..)
Sonra eşim de beliriyor, ben ona karşı vicdan azabı, o da bana kızıyo ah diyor nası yaparsın sen bunu filan. Ben süklüm püklüm pişmanlık, iç sızısı..Sonra derken uyandım..Uf dedim çok şükür rüyaymış!
şeker yüklemesi için kan verdim yavrum
bugünde tetanoz oldum
ki ben iğneden nefret ederim bakamam:S
Bende hamilelik başında buna benzer bir rüya görmüştüm.Bebeğin babası konusunda kararsız kalıyordum bende
bu ruyalaı adamlar duysa cıldırırlar :) hahaha ya da onlar gorse ne yapardık varya:) hos bılmıoruz ne gorduklerınıde:)
Ben eşime anlatmıştım rüyayıBu rüyayı ben görmüş olsam şu an boşanmayı konuşuyor olurduk demişti
ayyyyyyyyy ben olsam derımkı sen onu unutammaıssın halen ruyanda goruyosun dunya burnundan gelırdı bu yuzden asla anlatmaz.hos ılk sevgılııs oldugumu soluyor ya dogru ya da kendını benım kıskancıgımdan koruyor::::::::)
Benimki eski sevgili diildi ama
Bugun tam 6 saat temizlik yaptım, yazlıkları hurçlara doldurdum, kışlıkları astım, cekmece düzenledim falan filan. Su an belimin sağ kısmı o kadar tutulmuş ki yürümemi engelliyor. Cok kotuyum.:26::18::18:
yavrummm naptın çle kuzum yaaaaBugun tam 6 saat temizlik yaptım, yazlıkları hurçlara doldurdum, kışlıkları astım, cekmece düzenledim falan filan. Su an belimin sağ kısmı o kadar tutulmuş ki yürümemi engelliyor. Cok kotuyum.:26::18::18:
Taubeciğimnasılsın Doktora ne zaman gidecektin cuma günümü :26::26::26:
Bugun tam 6 saat temizlik yaptım, yazlıkları hurçlara doldurdum, kışlıkları astım, cekmece düzenledim falan filan. Su an belimin sağ kısmı o kadar tutulmuş ki yürümemi engelliyor. Cok kotuyum.:26::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?