2014 Şubat Anneleri

2 gundur kestane eseriyorum.sonunda dun gece bulduk :)) ya kokusu bile yetiyor yemeden once uzun uzun kokluyorummm ahh hamilelik

benimde günlerdir canım istiyor ama bulamadım hiçbiyerde ya :26::26:

midemde guruldayıp duruyo ne yesem yaa

Lepi,hüzünbaz

Lepi sen ne iğnesi vurundun 3 tane :26::26::26:
şeker yüklemesi için kan verdim yavrum
bugünde tetanoz oldum
ki ben iğneden nefret ederim bakamam:S

günaydınnnn kızlarrrrr,
kepingciğimgeçmiş olsunn
kro lepi sipidi

hüzüüüünnnn

cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış
başınız sağolsun canım
moralini yüksek tutmaya çalış içinde bir can daha var onu da üzme

anaam bacaklarını yesinler onun emii
ne tatlı çıkmış oyle maşallah

benimde dilim varmamıştı, evet o kişi eski sevgiliydi
bana da oluyor arada..ben rennie içiorum bi derece daha iyi sanki, ya da çekiorm yanmaları içmiorm..o ilaçlar da sevimsiz çünkü

Bende hamilelik başında buna benzer bir rüya görmüştüm.Bebeğin babası konusunda kararsız kalıyordum bende

bu ruyalaı adamlar duysa cıldırırlar :) hahaha ya da onlar gorse ne yapardık varya:) hos bılmıoruz ne gorduklerınıde:)

Ben eşime anlatmıştım rüyayı Bu rüyayı ben görmüş olsam şu an boşanmayı konuşuyor olurduk demişti

Ben eşime anlatmıştım rüyayı Bu rüyayı ben görmüş olsam şu an boşanmayı konuşuyor olurduk demişti

ayyyyyyyyy ben olsam derımkı sen onu unutammaıssın halen ruyanda goruyosun dunya burnundan gelırdı bu yuzden asla anlatmaz.hos ılk sevgılııs oldugumu soluyor ya dogru ya da kendını benım kıskancıgımdan koruyor::::::::)

Benimki eski sevgili diildi ama

Bugun tam 6 saat temizlik yaptım, yazlıkları hurçlara doldurdum, kışlıkları astım, cekmece düzenledim falan filan. Su an belimin sağ kısmı o kadar tutulmuş ki yürümemi engelliyor. Cok kotuyum.:26::18::18:

Yormasaydın keşke kendini bu kadar...Ben biraz temizlik yapayım sağ popomdan bir şey batıyor yürüyemiyorum

Benimde Şöle Dip köşe giresim var eve ama eşim izin vermiyor kesinlikle

süpürme silmeyi o yapıyor ben sadece banyoları ovalıyorum bide günlük mutfak işleri ama bayram sonu oğlumun oadı gelmeden yapıcam baya bi cam çerçeve ama yavaş yavaş
her gün bi odayı

yavrummm naptın çle kuzum yaaaa
Taubeciğim nasılsın Doktora ne zaman gidecektin cuma günümü :26::26::26:

profil resmine tükürim :)

kızlar merhaba ben bebeğimin cinsiyetını hala öğrenemedim . devlet hastanesindeki doktorum detaylı ultrasoan girmemı önerdi..bende yarın için randevu aldım .. detaylı ultrasona giren varmı aranızda varsa cinsiyetını öğrenme şansım sizce nedir?

kızlar dişimi çektirdim..inşallah bir sorun olmaz..içinde morfin olmayan ilaçla lokal aneztesi yaptı..neyse kurtuldum :)

canım ya bende yaşamıştım onu bir ay önce 2 günde zor toparladım sonrada tövbe ettim bu kadar iş yapmamaya dikkat et yorma fazla bebeğin kadar kendini de düşün çünkü bazı sorunlar kalıcı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…