Yormasaydın keşke kendini bu kadar...Ben biraz temizlik yapayım sağ popomdan bir şey batıyor yürüyemiyorum
canım ya bende yaşamıştım onu bir ay önce 2 günde zor toparladım sonrada tövbe ettim bu kadar iş yapmamaya dikkat et yorma fazla bebeğin kadar kendini de düşün çünkü bazı sorunlar kalıcı olabiliyor
yavrummm naptın çle kuzum ya
cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış
saol canımşubat girdiği andan itibaren bekliycez diyo doktorum ama tarih olarak 22-23 şubat hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah
Benimde 19 subat görünüyor canim ama daha doktorumla hic konusmadim ne zaman olur diye bakalım kısmet.
KANZ KZ 715T JOGGER TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI 2013 MODEL bunu yazın arkadaşcağızlarım googleye ........ da var :))
Gule gule kullanin arkadasim hayirli olsun.
Yormasaydın keşke kendini bu kadar...Ben biraz temizlik yapayım sağ popomdan bir şey batıyor yürüyemiyorum
O bendede var yaa sol kalca kemigim acayipti.
kızlar merhaba ben bebeğimin cinsiyetını hala öğrenemedim . devlet hastanesindeki doktorum detaylı ultrasoan girmemı önerdi..bende yarın için randevu aldım .. detaylı ultrasona giren varmı aranızda varsa cinsiyetını öğrenme şansım sizce nedir?
Bence yuzde doksan ogrenirsin canim bu arada ben girdim normaldi sonuc ta kii alttan muayene edene kadar...
ya kızıma bi battaniye beğendim onu örmeye başladım modelin adı entrelak o nasıl bişi yaa dön dön kafam döndü ama çok şeker olcak inşallah bitince
bende cinsiyete erkek dediğinde ismimiz hazırdı yani kesin çınar koyacaktık:) şimdi yana yana kız ismi arıyorumbence çınar çok güzel isim analizine fazla takılma
varmı örneği kuzum merak ettim
canım çınar kız ismide olabilir benim arkadaşımın kızının adı çınar
günaydın kızlar..sabaha kadar uyuyamadım..dişim çok ağrıyor..birazdan eşim gelip dişçiye götürecek..büyük ihtimal çekilecek..bebeğe bir zararı olmaz demi lokal aneztesinin?daha önce diş çektiren oldumu?ya kızlar inanın doğum sancısı bundan hafif..en azından 50 saniye sürüp geçiyor ama bu zıkkım yok geçmiyor işte(
Günaydın kızlarrrr
bugün eşimin doğum günü.....güne güzel başladık.....sabah uyandığında kızının yatağına gidip bakmasını,yorganın altından kızından bi, hediye olduğunu söledim.....bi zarfın içinde mektup ve cd....kızından ona...çok duygulanmıştı yanıma geldiğinde....sonra bende öpüp kokladım,kutladım doğum gününü
giyindik çıktık.apt görevlisi önümüzü kesti...elimize bi zarf tutuşturdu...kociş trafik cezası yemiş...166 tl.kırmızı ışık ihlaliçok dikkatlidir normalde,cok sasırdım,hiçbi şey demedim....ona bişi olmasın da....dikkat et dedim sadece...
içimden görevliye ; sabah sabh yapılır mı be adam aksamı bekleseydin keşke dedim
cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış
Ayyy hüzünbaz tokat demişken aklıma bişey geldi. Paylaşayım sizinle de gülün azıcık
Eşim her cuma 10-11 halı saha maçına gidiyor. 2 hafta önce de çıktı evden maça gitmek üzere. Bi deli var bizim burda. Manisa da falan yatmış, zamanında babasını doğramaya kalkmış, cezai ehliyeti falan yok yani adamın. Uzun zamandır da iyiymiş, eşimi de tanıyor. Durdurmuş yolda eşimi "Ehliyetin var mı senin" demiş. Eşim de "abi dalga mı geçiyon var tabi" demiş. Bu da "göreyim, çıkar" falan demiş. Eşim de "abi maça yetişcem, sonra sohbet edelim" falan diyince, bi tane okkalı bi yumruk atmış camdan içeri. Eşimin dudağını patlatmış. Eşim de başında yıldızlar uçuşurken inip dövsem adamın çocuktan farkı yok demiş ve tüymüş. O sinirle gitmiş maça golleri atıp gelmiş eve. Beni de aradı yolda "uyuma ben gelene kadar çok sinirliyim konuşmamız lazım" diye. Gelene kadar ne oldu diye çatladım meraktan. Bi geldi dudağı içerden patlamış, şişmiş. Anlattıkça ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Şimdi camlar kapalı geziyoruz. Allah korusun ordaki sende olabilirdin diye gerilmiş. Adamın üstüne sürcektim arabayı diyo..
ay kızlar iki gündür belim çok ağrıyor benimde öne eğilerek iş yapınca iş yerinde yazı dosya okuma veya pcye bişi girme gibi belim kopuyor sanki iki gündürde öğleden sonraları biraz yoğun oluyorum şimdide biraz iş yaptım yine belim çok ağrıyor
evdede annem kötü bel kayması çıktı annemde fizik tedaviye başladı annem içinde üzülüyorum kadın çok fena geziyor ya çok acısı var ameliyat diyecekler diye çok korkuyorum
annem bişi yapmasın diye bende çok yoruluyorum evde onun işlerinide yapıyorum belim mahvoluyor yani offff
Kızlar 19 hafta 3 günlük hamileyim arada karnımda bişiler hissediyorum ama seçemiyorum bebekmi değilmi diye :s bide sürekli değil arada sırada hissediyorum . Doktorum daha anlayamazsın vaktin var dedi . 24 ten sonra net olarak hissedwrsin dedi normalmi sizce
gece yazdım kımsecıkler yoktu bır kerede sımdı yazayım oglumun adını sanırım cınar koydum kızlar daha guzel bısı bulmazsam tabı ne dıyorsunuz acaba
selam
Bugün randevumuz vardı ayrıntılı ultrason da çekildi şükür herşeyi normalmişmuayene parası dısında bir ücret ödemedim ben ama video falan vermediler yani normal ultrason gibiydi daha ayrıntılı gorebildim sadece 500 tl falan diyenler var o 3 boyutlu ultrason mu acaba kafam karıştı
Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim tekrar. Babam ameliyat oldu, ancak kanser kalın bağırsağa da yayılmış durumda. Bu ikinci ameliyatı olduğu için,çok dirençli ve nükseden bir kanser türü olduğu için vücudunu yıpratmamak adına bir daha kemoterapi verilmeyecek. Doktorlar ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlar. Babam kendisi de durumunu biliyor. Yani kimse söylemese de farkında. Ben bu hastalığı yendim sandım ama başaramadım demiş ameliyattan önce. Kesinlikle kendisi de kemoterapi almak istemiyor. Anladığımız kadarıyla kalan günlerini en azından mutlu geçirmek istiyor. Biz de ona saygı duyuyoruz, hak veriyorum çünkü tedavi süreci çok sancılı ve zor. Melek84 sanıyorum sen de babacığını kaybettin canım başın sağ olsun, Allah sabır versin. Korkarım beni de bekleyen süreç bu. Gözün karnı yok der anneannem, 100 yaşına da gelseler sevdiklerimize doymayız. İnsanlar baban kaç yaşındaydı diye sorunca kızıyorum. Benim için yaşının önemi yok ki. ona göre mi üzülecekler anlamadım. Allah'ım evlatlarımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Tekrar teşekkür ederim hepinize...
Kızlar bu aralar tuhaf rüyalar görüyürum. Geçen gün gördüğüm çıktı..bir hastalık haberi imiş..neyseki çıktı geçti diyorum Ama dün gece gördüğüm..
Tövbe esta...türünden. Meğer benim bebeğimin babası bir başkası imiş!Ben bi dönem bi naneler yemişim, o adamda züppe birisiymiş, tanıyorumda kendisini...demiyim şimdi kim.. Sonra bu istemio bebeği, tam Türk filmi tadında zenginim senle evleniyim diye yaptın di mi diyo bana elinde viski kadehi filan.. Sonra duruyor duruyor ismi Tolga olursa olur diyor...(Tolga isminde hiç bi tanıdığım yok...çevremde, işte var uzaktan kel alaka..)
Sonra eşim de beliriyor, ben ona karşı vicdan azabı, o da bana kızıyo ah diyor nası yaparsın sen bunu filan. Ben süklüm püklüm pişmanlık, iç sızısı..Sonra derken uyandım..Uf dedim çok şükür rüyaymış!
çıkmadan şu aşağıdan aşağıdan bikini çizgisi civarından vurmayı sorayım kızlar bir de size?bana aşağıda geldi ama?
neyse az dayanayım bu ct. doktora gidicem ona da sorarım
kızlar dişimi çektirdim..inşallah bir sorun olmaz..içinde morfin olmayan ilaçla lokal aneztesi yaptı..neyse kurtuldum :)
ya kızıma bi battaniye beğendim onu örmeye başladım modelin adı entrelak o nasıl bişi yaa dön dön kafam döndü ama çok şeker olcak inşallah bitince
Selam benim güzel hamişlerim Bugün ayrıntılımıza girdik.Yaklaşık yarım saat ıncık cıncık baktı heryerine sağolsun güzel doktorum.Poyrazımın kalbi, böbrekleri, kordonu, kordondan beslenmesi, midesi, idrar torbası bilimum ölçümleri çok iyiymiş.Şükürler olsun.Ama doktorum ne kadar uğraştıysa da beyfendimiz elleri yetmemiş ayağını da eliyle tutup yüzüne çekip kapattı O yüzdendir pipisi hariç çok iyi görüntüler alamadık.Haftasından biraz ileride 586 gram 29 cm lik canavar diye de tanımladık poyrazımı Bayramdan sonra ki hafta şeker yüklemesi yapılacakmış.Bir ay sonra da kontrolüm var yine.Bu arada tetanoz aşısını sordum.Hastane de doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum ki ben kendim de olmadım dedi.Sağlık ocağından ararlarsa alerjim var diyeceksin başka türlü kurtulamazsın dedi.Neyse kızlar sonuç olarak Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet sağlıklı ve benimle
Bunlarda videodan yakalayabildiğim en net fotolar ve dudaklar aynı baba
Eki Görüntüle 826543 Eki Görüntüle 826544
tesekkur ederım canım begenmene cok sevındımBen de çektirmeyi düşünüyorum canım bu hafta korkmuyor değilim ama :18:
Rabbim nice güzel seneler nasip etsin size inşallah jackim frostumO apartman görevlisini de bi ara bana postala ben hallederim beklemiş beklemiş bu özel günü mü bulmuş
Ah canım Rabbim sabır versin babana da rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
töbe töbeee
Senin o bacaklarını ısırmak vardı da dua et annenin koruması altındasın çirkiiiiin
Canım annene de sanada geçmiş olsun.Allah kolaylık versin cidden zormuş durum :44::44::44:
Çok normal canım çünkü bir çoğumuz daha yeni yeni hissetmeye başladık
Çınar Bey :44::44::44:
Çok hoş be spsem
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.Ben de bugün girdim ayrıntılıya 275 tl verdim ve cd aldım
Tombikim çok geçmiş olsun tekrardan Allahım şlifa versin tez zamanda babana inşallah :26::26::26:
neyse ki rüyaymış
Canım onu bende doktora sordum bu gün daha tam yukarı çıkmadı ki ondan aşağıya vuruyor dedi
Ohh çok şükür nasıldı peki canım çok acıdı mı son durum nedir malum ben de çektiricem merak ediyorum :26::26::26:
Ah örülmüş hali çok güzel ama halen çözemedim nasıl olacağını kafam daha baştan karıştı ya benim :44::44::44::44::44::44:
canım ben hiç foto yüklemedim bilmiyorum ama google görsellerden entrelak battaniye yazıp bakabilirsin bitirince becerebilirsem yüklerim belki
Selam benim güzel hamişlerim Bugün ayrıntılımıza girdik.Yaklaşık yarım saat ıncık cıncık baktı heryerine sağolsun güzel doktorum.Poyrazımın kalbi, böbrekleri, kordonu, kordondan beslenmesi, midesi, idrar torbası bilimum ölçümleri çok iyiymiş.Şükürler olsun.Ama doktorum ne kadar uğraştıysa da beyfendimiz elleri yetmemiş ayağını da eliyle tutup yüzüne çekip kapattı O yüzdendir pipisi hariç çok iyi görüntüler alamadık.Haftasından biraz ileride 586 gram 29 cm lik canavar diye de tanımladık poyrazımı Bayramdan sonra ki hafta şeker yüklemesi yapılacakmış.Bir ay sonra da kontrolüm var yine.Bu arada tetanoz aşısını sordum.Hastane de doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum ki ben kendim de olmadım dedi.Sağlık ocağından ararlarsa alerjim var diyeceksin başka türlü kurtulamazsın dedi.Neyse kızlar sonuç olarak Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet sağlıklı ve benimle
acaba asının bır yan etkısı varmı bebıse azda olsa neden yaptırma dedı ozellıkle hanı gerek gormuyorum yerıne bole alerjı falan de demesı acaba dedım kuzu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?