2014 Şubat Anneleri

Yormasaydın keşke kendini bu kadar...Ben biraz temizlik yapayım sağ popomdan bir şey batıyor yürüyemiyorum

Ya ne bileyim bu kadar kötü olacağımı cekmeceler mahvetti beni. Eğildim çünkü hep su an cok kızgınım kendime. Ama insanın canı her gün iş yapmak istemiyor ki. Canım çekmişken yapayım dedim. Üşeniyorum çoğu zaman

yavrummm naptın çle kuzum ya

Birden kendimi iş yaparken buldum. Yaparken hissetmedim de işte tam dikleşirken belimin tutulduğunu hissettim. eninde sonunda yapılması gerekiyordu bu işlerin. Şu an pişmanım ama. Uzanmışken bile belim batıyor

cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış

Allah rahmet eylesin canim benim yaradanim sizlere uzun omur versin.

Mart annwlerine yazdimda xevap alamadim kizlar gecmiste plesantaya bagli kanama yasayan oldumu benim sukurki yohun kanamalarim olmuyor arada oluyor henuz 1.5 gunu gecmedi en uzun sure kanamasiz neyse duzelen varmi yda hala istirat halinde olan

merhaba banada plesanta total olduğum söylendi ikinci gebeliğim ama çok korkuyorum acaba ilerleyen haftalarda azda olsa yukarı çıkan oldumu.bu arada benimde hiç kanamam olmadı ama genelde 24 haftalardan sonra olur yazıyor internetde onlarıda okudum iyice sinirlerim bozuldu daha doktar göstermedim yarın götürücem ama korkuyorum inş azda olsa yukarı çıkar

ya kızıma bi battaniye beğendim onu örmeye başladım modelin adı entrelak o nasıl bişi yaa dön dön kafam döndü ama çok şeker olcak inşallah bitince

Ben de çektirmeyi düşünüyorum canım bu hafta korkmuyor değilim ama :18:

Rabbim nice güzel seneler nasip etsin size inşallah jackim frostum O apartman görevlisini de bi ara bana postala ben hallederim beklemiş beklemiş bu özel günü mü bulmuş

cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış

Ah canım Rabbim sabır versin babana da rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah

töbe töbeee

Senin o bacaklarını ısırmak vardı da dua et annenin koruması altındasın çirkiiiiin

Canım annene de sanada geçmiş olsun.Allah kolaylık versin cidden zormuş durum :44::44::44:

Çok normal canım çünkü bir çoğumuz daha yeni yeni hissetmeye başladık

gece yazdım kımsecıkler yoktu bır kerede sımdı yazayım oglumun adını sanırım cınar koydum kızlar daha guzel bısı bulmazsam tabı ne dıyorsunuz acaba

Çınar Bey :44::44::44:
Çok hoş be spsem

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.Ben de bugün girdim ayrıntılıya 275 tl verdim ve cd aldım

Tombikim çok geçmiş olsun tekrardan Allahım şlifa versin tez zamanda babana inşallah :26::26::26:

neyse ki rüyaymış

çıkmadan şu aşağıdan aşağıdan bikini çizgisi civarından vurmayı sorayım kızlar bir de size?bana aşağıda geldi ama?
neyse az dayanayım bu ct. doktora gidicem ona da sorarım

Canım onu bende doktora sordum bu gün daha tam yukarı çıkmadı ki ondan aşağıya vuruyor dedi

kızlar dişimi çektirdim..inşallah bir sorun olmaz..içinde morfin olmayan ilaçla lokal aneztesi yaptı..neyse kurtuldum :)

Ohh çok şükür nasıldı peki canım çok acıdı mı son durum nedir malum ben de çektiricem merak ediyorum :26::26::26:

ya kızıma bi battaniye beğendim onu örmeye başladım modelin adı entrelak o nasıl bişi yaa dön dön kafam döndü ama çok şeker olcak inşallah bitince

Ah örülmüş hali çok güzel ama halen çözemedim nasıl olacağını kafam daha baştan karıştı ya benim :44::44::44::44::44::44:

Selam benim güzel hamişlerim Bugün ayrıntılımıza girdik.Yaklaşık yarım saat ıncık cıncık baktı heryerine sağolsun güzel doktorum.Poyrazımın kalbi, böbrekleri, kordonu, kordondan beslenmesi, midesi, idrar torbası bilimum ölçümleri çok iyiymiş.Şükürler olsun.Ama doktorum ne kadar uğraştıysa da beyfendimiz elleri yetmemiş ayağını da eliyle tutup yüzüne çekip kapattı O yüzdendir pipisi hariç çok iyi görüntüler alamadık.Haftasından biraz ileride 586 gram 29 cm lik canavar diye de tanımladık poyrazımı Bayramdan sonra ki hafta şeker yüklemesi yapılacakmış.Bir ay sonra da kontrolüm var yine.Bu arada tetanoz aşısını sordum.Hastane de doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum ki ben kendim de olmadım dedi.Sağlık ocağından ararlarsa alerjim var diyeceksin başka türlü kurtulamazsın dedi.Neyse kızlar sonuç olarak Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet sağlıklı ve benimle

Bunlarda videodan yakalayabildiğim en net fotolar ve dudaklar aynı baba

Allah nazardan saklasın :)

kızlar iyi akşamlar bi sorum olucak benim bu sıralar acayip ishal oluyorum ve çok ağrım oluyor üşütüyormuyum acaba :26::26:

bide göbeğimle midem arasında garip bi sıkışma var nefesimi daraltıyor

tesekkur ederım canım begenmene cok sevındım

canım ben hiç foto yüklemedim bilmiyorum ama google görsellerden entrelak battaniye yazıp bakabilirsin bitirince becerebilirsem yüklerim belki

bence kıza hıc olmaz cınar yaaaa unısex bır ısım koyamma oglusuma bır kızada nasıl konurkı ben olsam koymam kızıma cınar

gozun aydın canımmmm:)

acaba asının bır yan etkısı varmı bebıse azda olsa neden yaptırma dedı ozellıkle hanı gerek gormuyorum yerıne bole alerjı falan de demesı acaba dedım kuzu:)

acaba asının bır yan etkısı varmı bebıse azda olsa neden yaptırma dedı ozellıkle hanı gerek gormuyorum yerıne bole alerjı falan de demesı acaba dedım kuzu:)

Öncelikle sağol canım.Tetanoz aşısı olmanı gerekli görmüyorum dedi ben de üstelemedim.Sonuçta sürekli muhalefet olmak istemiyorum doktoruma fazlasıyla sevimli damarına basmayayım kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…