2014 Şubat Anneleri

kıslar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler hepinizee...
bugün ihmal ettim topiği yarın nasipse buralarda olcam :)

Kızlar akşam yemeğini yerken karnıma bi ağrı saplandı biraz bekledim ama geçmedi eşim doktora gidelim dedi gittik bebeğim iyiymiş maşallah rahim ağzıda kapalıymış rahatlamam için serum taktılar yatırdılar biraz idrar tahlili yapıldı temiz çıktı . Neyseki bişeyimiz yokmuş iyiyiz şuan .

dün 23.10 da sızınca sanırım erken uyandım.az daha uyuyum hehehe

gunaydınnnn sızler gelmeddn ben cıkıyorum okula.ogleden sonra gelırım ınsallah opuldunuz

Ben de çektirmeyi düşünüyorum canım bu hafta korkmuyor değilim ama :18:
Ohh çok şükür nasıldı peki canım çok acıdı mı son durum nedir malum ben de çektiricem merak ediyorum :26::26::26:

sağol canım..inan korkulacak birşey yok..lokal aneztesi için bir iğne yaptı damağa sonra 5dakika bekletti uyuşsun diye,20 saniye içindede çekti..inan hiçbirşey hissetmedim..inşallah sende kurtulursun

Günaydın hepinize
kpır kıpır olan kızımla başladık güne akşam olsa da yatsam diye hayaller kuruyorum şimdiden

neyse kaldı 9 saat

Gözün aydın canım. Darısı yarın benim başıma

Kizlar arka sayfada kalmis plesantaya bzgli kanama yasayan oldumu aranizda sonra duzelen veya hala istiratte olan 20 gundur kanama devam ediyoda arada kesilcek gibi olsada kesilmeyip devam ediyo

gunaydın kızlar umarım iyisinizdir
biz şimdilik iyiyiz çok şükür son iki gündür öğleden sonraları tutan bel ağrısını saymazsak iyiyiz bugünde tutmaz umarım
şu 3 günde geçsede tatil olsa bir an önce

ADALLY BEBİKİNE MAŞALLAH POYRAZ BEYE

CUTEMOM SENİN PLESANTADAMI SORUN VAR ?

Benimde çok ağrıyor şu sıralar Geçmiş olsun sanada

Cutemum allah yardımcın olsun bilgim yok benim...

bblim markafoniden aldığım kazağı da iptal etmişler çok beğenerek almıştım addax tan kısmet değilmiş.
çok oturursam kuyruk sokumumda
çok ayakta kalırsam belim de benim de ağrı oluyor

kronik deli sizin iş ne oldu ne zaman gidiyorsun evi hallettiniz mi ?

Ya en son bi hafta once kan bosaldi hastaneye yatis oldu dr sinraki sabag dedim ya bu kadar kan nerden neden cikiyo
Teknik hata dedi
Plesanta kaynaklo kanama dedi ama ciddi bi ayrisma yok fakat ben cok kaniyorum sonra ksnama alanini gosterirmisiniz dedim kesenin ust bolumunu hosterdi demekki plesanta asagida degil dimi ? Oyle iste gecsin artik kizlar coktum

güzel bir gün olsun inşallah, göz açıp kapayıncaya kadar geçsin şu 3 gün, güzel bir tatil yapalım.

ADALLYim bebişinizi gördünüz rahatladınız ne güzel, maşallah poyraz paşaya:)

SPEEDYim bizim yavru da kıpır kıpır dün akşam babası karnımı severken sağlam tekmeler attı, sabah da babası işe giderken uyandı, yine tekmeler tekmeler...tam karate kid bunlar ya :)

günaydın,
geçmiş olsun canım. topikte plasentası aşağıda olan arkadaşlar var, hepsi de istirahat ettiler 1 hafta kadar, plasentanın daha yukarı çıkmasını bekliyorlar. doktor kontrolündeler ama senin gibi çok kanaması olan duymadım sanırım. inşallah Allah seni de yavrunu korur, sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

SPEEDYim bizim yavru da kıpır kıpır dün akşam babası karnımı severken sağlam tekmeler attı, sabah da babası işe giderken uyandı, yine tekmeler tekmeler...tam karate kid bunlar ya :)

aynen canım bu güçlü tekmeler ile kasları gelişiyormuş o nedenle bol kalsiyum alıp güçlenmemiz lazımmış
şimdi tekmelerini daha fazla heycanla bekliyorum büyüsün güçlensin kemikleri

Benimde çok ağrıyor şu sıralar Geçmiş olsun sanada

Cutemum allah yardımcın olsun bilgim yok benim...
sanada geçmiş olsun canım ne zaman gidiyonuz bingöle ?

aman boşver daha güzelini alırsın hem sizin orda mazasıda vardır belki gider ordan alırsın
ağrımayan yerimiz yok

canım çok çok geçmiş olsun tanı olarak bişi söyledimi peki sana bi adı varmıymış bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…