yavrummm naptın çle kuzum yaaaa
profil resmine tükürim :)
dün 23.10 da sızınca sanırım erken uyandım.az daha uyuyum hehehe
Ben de çektirmeyi düşünüyorum canım bu hafta korkmuyor değilim ama :18:
Ohh çok şükür nasıldı peki canım çok acıdı mı son durum nedir malum ben de çektiricem merak ediyorum :26::26::26:
Selam benim güzel hamişlerim Bugün ayrıntılımıza girdik.Yaklaşık yarım saat ıncık cıncık baktı heryerine sağolsun güzel doktorum.Poyrazımın kalbi, böbrekleri, kordonu, kordondan beslenmesi, midesi, idrar torbası bilimum ölçümleri çok iyiymiş.Şükürler olsun.Ama doktorum ne kadar uğraştıysa da beyfendimiz elleri yetmemiş ayağını da eliyle tutup yüzüne çekip kapattı O yüzdendir pipisi hariç çok iyi görüntüler alamadık.Haftasından biraz ileride 586 gram 29 cm lik canavar diye de tanımladık poyrazımı Bayramdan sonra ki hafta şeker yüklemesi yapılacakmış.Bir ay sonra da kontrolüm var yine.Bu arada tetanoz aşısını sordum.Hastane de doğum yapacağın için ben gerek görmüyorum ki ben kendim de olmadım dedi.Sağlık ocağından ararlarsa alerjim var diyeceksin başka türlü kurtulamazsın dedi.Neyse kızlar sonuç olarak Allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet sağlıklı ve benimle
Bunlarda videodan yakalayabildiğim en net fotolar ve dudaklar aynı baba
Eki Görüntüle 826543 Eki Görüntüle 826544
gunaydın kızlar umarım iyisinizdir
biz şimdilik iyiyiz çok şükür son iki gündür öğleden sonraları tutan bel ağrısını saymazsak iyiyiz bugünde tutmaz umarım
şu 3 günde geçsede tatil olsa bir an önce
ADALLY BEBİKİNE MAŞALLAH POYRAZ BEYE
CUTEMOM SENİN PLESANTADAMI SORUN VAR ?
Ya en son bi hafta once kan bosaldi hastaneye yatis oldu dr sinraki sabag dedim ya bu kadar kan nerden neden cikiyo
Teknik hata dedi
Plesanta kaynaklo kanama dedi ama ciddi bi ayrisma yok fakat ben cok kaniyorum sonra ksnama alanini gosterirmisiniz dedim kesenin ust bolumunu hosterdi demekki plesanta asagida degil dimi ? Oyle iste gecsin artik kizlar coktum
SPEEDYim bizim yavru da kıpır kıpır dün akşam babası karnımı severken sağlam tekmeler attı, sabah da babası işe giderken uyandı, yine tekmeler tekmeler...tam karate kid bunlar ya :)
sanada geçmiş olsun canım ne zaman gidiyonuz bingöle ?Benimde çok ağrıyor şu sıralarGeçmiş olsun sanada
Cutemum allah yardımcın olsun bilgim yok benim...
aman boşver daha güzelini alırsın hem sizin orda mazasıda vardır belki gider ordan alırsınbblim markafoniden aldığım kazağı da iptal etmişler çok beğenerek almıştım addax tankısmet değilmiş.
çok oturursam kuyruk sokumumda
çok ayakta kalırsam belim de benim de ağrı oluyor
kronik deli sizin iş ne oldu ne zaman gidiyorsun evi hallettiniz mi ?
Ya en son bi hafta once kan bosaldi hastaneye yatis oldu dr sinraki sabag dedim ya bu kadar kan nerden neden cikiyo
Teknik hata dedi
Plesanta kaynaklo kanama dedi ama ciddi bi ayrisma yok fakat ben cok kaniyorum sonra ksnama alanini gosterirmisiniz dedim kesenin ust bolumunu hosterdi demekki plesanta asagida degil dimi ? Oyle iste gecsin artik kizlar coktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?