2014 Şubat Anneleri

hoşgeldin aramıza

daha çok görmek isteriz seni de

bunu yatak odama aldık 430 TL sanırım sallanabiliyor

buda işte kızımın kendi odasına bebek odası büyüyen beşik olarak aldık

Açık renk olması daha iyi.Koyu renkler ilerde dikkat eksikliğine sebep olabiliyormuş

evet hemde çok boğar ferah olsun diye düşündüm

sarışın erkek demişken..ona ben de biraz katılıyorum...ama işte diyorum ya Kıvanç'ın yeri ayrı bazen çok tatlı sarşın erkek çocuklar görüyorum bende. Kız da kafadan ah sarışın olsa diyordum ama erkek için diyemiyorum.
Sarıyı siyahı çok uzattık. Allah gönlümüze göre sağlıklı, akıllı uzun ömürlü bebekler versin.
Dün o Milliyet'teki haberden sonra çok fena oldum zaten...
En möhim şey sağlık.

kızlar benim aldığım total kilo 6 olmuş sabah tartıldım 27. haftaya kadarda 8 i geçmem umarım
öyle hedef koydum kendime ama bayram beni endişelendiriyor

hakkımızda hayırlı olsun canım pılav ve ekmekten uzak durabılırsek tabı dolmalar falanda var ttalıyıda makul tutmak lazım ınsallah hıc sanmıyorum kendı adıma

hakkımızda hayırlı olsun canım pılav ve ekmekten uzak durabılırsek tabı dolmalar falanda var ttalıyıda makul tutmak lazım ınsallah hıc sanmıyorum kendı adıma

canım bayramda en çok yenecek şey et işte kebap dürümlerini götürürüm kanımca ekmeksiz yemeye özen göstermeliyim sanırım
birde işte gittiğimiz yerlerdeki pastalar börekler çikolatalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hoşbulduk:)

Bu arada aldıklarınız gerçekten çok güzel. Oda takımını ben de çok beğenmiştim. Eşim de bir takım beğendi. Sonra onun beğendiği takımı ben aldırmayınca, şimdi bu takımı da o aldırmıyor yeni arayışlar içindeyiz.

Güle güle kullansın kızınız:)

canım masallah cok guzel olmus yaaaa tam ıstedıgım gbı sanırım kendı evındesın ben tayıncıyım su an bır bos odam var ama bosta sayılmaz bısuru kalabalık var ben genede oda yapmak ıstıyordum ama olmadı artık kendı evıme gıdene kadar bakalım ogluusm ılkokula baslar galıba

etı ekmeksız yemeyı basarabılırız galıbada ıste bı yerlere gıtmemız lazım benım durumumdan dolayı ve gelın olunca oturma suresı uzayınca benım ıs yapmam gerekıyor esımde ole olmasın dıe z oturalım dıyor durum bu oluncada ıste sanırım heryerde bı ttalı cıkolata dedıgın gbı:)

ikinizin de beğendiği bişey bulursunuz inşallah seçmek gerçekten zor o mu olsun bu mu derken insanın kafası karışıyor.

şimdi oda yaparsan sonra gittiğin yerde ona göre ev bakman gerekir senin için nasıl uygun ise öyle al canım
bir daha tayininiz ne zaman olacak ucuzundan bir oda yapabilirsin.

bugun benımde onemsız seylere canımı sıkma gunum galıba bıraz aglasam rahatalıycamda aglarsamda mıgrenım tutar :)neyse amannnnnn

bız daha ıkı kere yer degıstırcez galıba canım o yuzden bırde esım dıyorkı eger cok doguya gıdecek olursak normal esyalarımız bıle sıgmayabılırmıs hayırlııs artık kısmet

bız daha ıkı kere yer degıstırcez galıba canım o yuzden bırde esım dıyorkı eger cok doguya gıdecek olursak normal esyalarımız bıle sıgmayabılırmıs hayırlııs artık kısmet

o zaman gerek yok dediği gibi
güzel bir sepet alırsın boş odanı süslersin ona oyun odası gibi olur
gardolap falan almayı düşünüyor musun yada şifonyer bebeğin kıyafetlerini nereye koyacaksın

hoşgeldin, bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah,
ben de 25. haftada şeker yüklemesine gideceğim. 23.haftadayım ve şu ana kadar 6 kilo aldım (bunun ilk 5 kilosunu beslenmeme dikkat etmediğim için ilk 3 ayda aldım).
hızla kilo almamak için hamileyken yapabileceğin tek şey kaliteli ve dengeli beslenmek. bu da demek oluyor ki, hamurişi (börek,pasta,poğaça,makarna,pirinç pilavı,beyaz ekmek) ve tatlı (şerbetli,hamurlu,yağlı,çikolatalı,kremalı) grubunu beslenme listemizden kaldırmak gerekiyor.
bunu başarabilirsen çok rahatlarsın, çünkü benim doktorumun da dediği bebeğin bu besinlerden hiç birine ihtiyacı yok.
hamurişi ve tatlı sadece anneye kilo aldırıyor.
günlük karbonhidrat ihtiyacımızı birkaç dilim tahıllı ekmek, bulgur pilavı gibi besinlerle almak daha sağlıklı.

sağlıklı, huzurlu bir hamilelik diliyorum.

canım bişi diymmi aslında doğuya gittikçe evler büyüyor
çünkü aileler kalabalık falan o yüzden ne kadar doğu o kadar büyük ev
ha siz eşyalarınızı götürmezsiniz o ayrı ama doğuda evler daha büyük
mesela istda 110 m2 evlere büyük diyorlar ve 3+1 oluyor
bizim burda 110m2 ev asla 3+1 olmaz kesinlikle 2+1 olur ve küçük ev denir
ortalama bir ev burda 150-170m2 arası 3+1 dir burada
urfada mesela evler burdakindende büyük oluyor diyarbakırda dahada büyükmüş dha doğuyu görmedim zaten

İnşallah canım. Bakalım şimdi 2 takım üzerinde çalışıyoruz. Sonuç ne olacak ben de merakla bekliyorum😊

Bu arada gerçekten her şeyiniz bitmiş sizin. Biz daha hiçbir şeye başlamadık. Bir anneanne-babaannelerin falan aldığı, ördüğü üst baş var o kadar. Hakkımızda hayırlısı. Yetişiriz herhalde.

yok güzelim kadınız ilgi istiyoruz ve eğer bir insana önce bir yönünü gösterirsen ve bu yönünde devam edersen daha sonra o gösterdiğn yönün yok olursaa haliylee karşıdakii afallar ve sinirlenir...senin durumun da böylee....dün benim de sinirlerim bozuktu mesela...binbir özlemle kocamı bekliyorum,ilk defa bu sene çalışmadığım için evde sıkılıyorum adam geliyo yemek yiyo,bir bardak çay içip lavaboya giriyor ( 1saat) sonra çayını alıyor hooop bilgisayar başına oyun oynamayaa...artık dün sinirlendim yahu dedim konuşmak istiyorum hiç ilgilenmiyorsun benle sıkılıyorum....o da ben zaten çok konuşkan bir adam değilim seninle ilgisi yok dedi sonra ben ona arkadaş ortamında gayet sohbet eden biri olduğunu söyledim demek ki benimle konuşmaktan zevk aldığın birşey yok,suçu kendimde buluyorum ilgi alanlarına erişemiyorum oynadığın oyundan anlamıyorum,siyaseti seviyorsun kafam pek basmıyor bu durumda sen benle konuşmaktan zevk almıyorsun diye düşünüyorum söyle napabilirim dedim??? sarıldı hemen bana ayy gözlerim doldu başladım ağlamaya o da ağladı ben seni bu kadar üzdüğümün farkında değildim özür dilerim dedi amaaa bu hamilelikten miii yoksaaa gerçekten mii sinirlerim bozuldu bilemedim :)

ohh bee rahatladım :)))) bu arada eşim her akşam yemekten sonra 1 saat yatmadan önce de 1 saat wc de olur çünkü başka yerde kitap okuyamıyor hehehhe :)

taşıma kapasitelerini göz onüne alırsak senin beğendiğin güzel tabiki çünkü oda almayacaksanız en az 3-4 yaşına kadr yatcaktır birazda tombik bir çocuk olursa o yaşlara geldiğinde 15 i geçmiş olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…