- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Merhaba hanımlar,
Sizlere yetişmek ne kadar zor. Aranıza yeni katılıyor. 3-4 gündür geçmişten geleyim dedim ama maşallahınız var ancak yetiştim. O da atlaya atlaya:)
Ben şu an 21+4teyim. Ayrıntılıya 19. Haftada girdik. Bir problem yoktu. Bir kızımız olacak inşallah. 19. Haftada 300 gr dı. Şimdi ne kadardır bilmiyorum ama ben hızla kilo alıyorum. Şimdiye kadar 7 kilo aldım ki bunun 1 kilosunu son5 günde falan aldım24. Haftada da şeker yüklemesine gideceğim. Bakalım inşallah bir problem çıkmaz onda da.
Artık daha düzenli takip edeceğim sizi umarım.
Herkese iyi günler..
speedy günaydın...beşiği bebeğinin kendi odasına mı koyacaksın...onu oraya koyarsanız yatak odasına nasıl birşey koyacaksın...bana fikir verirmiisn....daha önce resmini falan paylaştınmı bilmiyorum ama geçmişe çok bakamadım...
Açık renk olması daha iyi.Koyu renkler ilerde dikkat eksikliğine sebep olabiliyormuş
hoşgeldin aramıza
daha çok görmek isteriz seni de
Eki Görüntüle 827988
bunu yatak odama aldık 430 TL sanırım sallanabiliyor
Eki Görüntüle 827992
buda işte kızımın kendi odasına bebek odası büyüyen beşik olarak aldık
evet hemde çok boğar ferah olsun diye düşündüm
Elbette ki esmerin de sarışının da hatta kızıllarında tadı ayrı ama canımben sarışın erkek sevmiyorum genel olarak sarışın bebek sevmiyor değilim ki sarışın kadınlara da lafım yok orjinal ise tabi :)
Maşallah size gözün aydın canım :)
çokkk güzellergüle güle kullanın....teşekkür ederimm...
kızlar benim aldığım total kilo 6 olmuş sabah tartıldım 27. haftaya kadarda 8 i geçmem umarım
öyle hedef koydum kendime ama bayram beni endişelendiriyor
hakkımızda hayırlı olsun canım pılav ve ekmekten uzak durabılırsek tabı dolmalar falanda var ttalıyıda makul tutmak lazım ınsallah hıc sanmıyorum kendı adıma
hoşgeldin aramıza
Eki Görüntüle 827988
Eki Görüntüle 827992
hoşgeldin aramıza
Eki Görüntüle 827988
Eki Görüntüle 827992
canım bayramda en çok yenecek şey et işte kebap dürümlerini götürürüm kanımca ekmeksiz yemeye özen göstermeliyim sanırım
birde işte gittiğimiz yerlerdeki pastalar börekler çikolatalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşbulduk:)
Bu arada aldıklarınız gerçekten çok güzel. Oda takımını ben de çok beğenmiştim. Eşim de bir takım beğendi. Sonra onun beğendiği takımı ben aldırmayınca, şimdi bu takımı da o aldırmıyoryeni arayışlar içindeyiz.
Güle güle kullansın kızınız:)
canım masallah cok guzel olmus yaaaa tam ıstedıgım gbı sanırım kendı evındesın ben tayıncıyım su an bır bos odam var ama bosta sayılmaz bısuru kalabalık var ben genede oda yapmak ıstıyordum ama olmadı artık kendı evıme gıdene kadar bakalım ogluusm ılkokula baslar galıba
ikinizin de beğendiği bişey bulursunuz inşallahseçmek gerçekten zor o mu olsun bu mu derken insanın kafası karışıyor.
şimdi oda yaparsan sonra gittiğin yerde ona göre ev bakman gerekir senin için nasıl uygun ise öyle al canım
bir daha tayininiz ne zaman olacak ucuzundan bir oda yapabilirsin.
bız daha ıkı kere yer degıstırcez galıba canım o yuzden bırde esım dıyorkı eger cok doguya gıdecek olursak normal esyalarımız bıle sıgmayabılırmıs hayırlııs artık kısmet
rica ederim canım
bizim şuan herşeyimiz tamamlandı ama sanırım bazılarını ben paylaşmamışım
dün avize baktık ama beğenemedikodası gelsin ona göre halı ve perde alıcaz
Merhaba hanımlar,
Sizlere yetişmek ne kadar zor. Aranıza yeni katılıyor. 3-4 gündür geçmişten geleyim dedim ama maşallahınız var ancak yetiştim. O da atlaya atlaya:)
Ben şu an 21+4teyim. Ayrıntılıya 19. Haftada girdik. Bir problem yoktu. Bir kızımız olacak inşallah. 19. Haftada 300 gr dı. Şimdi ne kadardır bilmiyorum ama ben hızla kilo alıyorum. Şimdiye kadar 7 kilo aldım ki bunun 1 kilosunu son5 günde falan aldım24. Haftada da şeker yüklemesine gideceğim. Bakalım inşallah bir problem çıkmaz onda da.
Artık daha düzenli takip edeceğim sizi umarım.
Herkese iyi günler..
bız daha ıkı kere yer degıstırcez galıba canım o yuzden bırde esım dıyorkı eger cok doguya gıdecek olursak normal esyalarımız bıle sıgmayabılırmıs hayırlııs artık kısmet
ikinizin de beğendiği bişey bulursunuz inşallahseçmek gerçekten zor o mu olsun bu mu derken insanın kafası karışıyor.
şimdi oda yaparsan sonra gittiğin yerde ona göre ev bakman gerekir senin için nasıl uygun ise öyle al canım
bir daha tayininiz ne zaman olacak ucuzundan bir oda yapabilirsin.
allah ıylık versın canım.bılmıyorum valla aman dun gene daha anlayıslıydım galıba:) dusundum dusundum gcık oldum benım bıseye ıhtıyacım yokkı benı mutlu edecek olan surprız yapmasıydı kendım gdıp ne lacam ne anladım bu ısten.anlıyacagınız cumartesı atısıcaz bız ben bunu soleyınce ben anlamıyorum varya 7 senedır beraberız evlenmeden once herseyle ılgılenırdı sımdı neymıs begenmıyormuusm.e o zamanlar nasıl ugrasıordun gecen senede bole yaptı evlenınce bole oluyor:) benmı cok gergınım bılmıyorum
taşıma kapasitelerini göz onüne alırsak senin beğendiğin güzel tabiki çünkü oda almayacaksanız en az 3-4 yaşına kadr yatcaktır birazda tombik bir çocuk olursa o yaşlara geldiğinde 15 i geçmiş olurkikızlar esim bu park tagı alalım dıyor bende begenmedım hem sadece 15 kılo tasıyor dıyor esımde neymıs kraft daha ıyıymıs daha saglammıs dıyor
Kraft Coral Extra çocuk Oyun Parkı park yatak GittiGidiyor'da 94966131
bende sunu begendım ama bılemıyorum vaktı olan bır bakabılır mı
Sunny Baby SB-708 Playfull Oyun Parkı / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?