kızlar ben bişey almıoyrdum ya cinsiyet öğrendim bir açıldım....bi de kızıma da yuva da ihtiyacı oluyor die bi sürü şey aldım aynı anda kıyamadım..Bolca ayakkabı, bot, çizme aldım ya deli gibi..Hem ihtiyaç vardı, hem uygundu...Kendime nazar boncuklu kolyeler aldım bi sürü, kimi imitasyon kimi gümüşlü bişeyli filan. Sonra hamile bluzları..
Ama dün aldığım çizmeyi evde görünce abarttım mı acaba dedim, kendime kırmızı yağmur çizmesi almıştım ya hani Hotiç'ten o geldi 100 tl, Eşim belediyeden mi gönderdiler kanallara girersin artık dedi, kız çöpçü çizmesi dedi :) Bi de bu ara çok şey aldım ya hepsi de gelior netten her akşam ayrı bi paket :)
Kocam daha geçende biraz dursan artık filan dedi, bende alttan üstten girdim çıktım tabi...Çalışıyorum da bu kadar uyguna da alıyorum bi de ama işte yaranamıyorum
Bana teşekkür etmen lazıma getirdim :) bişi demedi tabi..Ama şu an yine alasım geliyor, tutuyorum hehe şu indiirm mailleri gelmesin bana kupon mupon yoldan çıkıcam
Neyse şekerler ben 1 hafta ara vereyim hiç bakmayayım...bari ne yapalım..Ya bişey kaçarsa ruh haline bürünüyorum ammee
günaydıınnnn....kahvaltı yapmadan bir uğruyayım dedim size hayırdır doğum günü mü var :)
kızlar ben bişey almıoyrdum ya cinsiyet öğrendim bir açıldım....bi de kızıma da yuva da ihtiyacı oluyor die bi sürü şey aldım aynı anda kıyamadım..Bolca ayakkabı, bot, çizme aldım ya deli gibi..Hem ihtiyaç vardı, hem uygundu...Kendime nazar boncuklu kolyeler aldım bi sürü, kimi imitasyon kimi gümüşlü bişeyli filan. Sonra hamile bluzları..
Ama dün aldığım çizmeyi evde görünce abarttım mı acaba dedim, kendime kırmızı yağmur çizmesi almıştım ya hani Hotiç'ten o geldi 100 tl, Eşim belediyeden mi gönderdiler kanallara girersin artık dedi, kız çöpçü çizmesi dedi :) Bi de bu ara çok şey aldım ya hepsi de gelior netten her akşam ayrı bi paket :)
Kocam daha geçende biraz dursan artık filan dedi, bende alttan üstten girdim çıktım tabi...Çalışıyorum da bu kadar uyguna da alıyorum bi de ama işte yaranamıyorum
Bana teşekkür etmen lazıma getirdim :) bişi demedi tabi..Ama şu an yine alasım geliyor, tutuyorum hehe şu indiirm mailleri gelmesin bana kupon mupon yoldan çıkıcam
Neyse şekerler ben 1 hafta ara vereyim hiç bakmayayım...bari ne yapalım..Ya bişey kaçarsa ruh haline bürünüyorum ammee
​bazı yazılanlarırı fazlaca komık buldum.. boş ve görgüsüzce:))
​bazı yazılanlarırı fazlaca komık buldum.. boş ve görgüsüzce:))
bu forumdakiler hormonlarından dolayı fazla gergin zaten hoşuna gitmiyosa fazla dolanma derim buralarda
Aynen ya fazla dolanma. Hormonla falan da alakası yok bunun.
anneler nasılsınız dr dan geliyoruz kızım büyümüş maşallah biraz rahatsızım iltihap çıktı ilaç verdi bakalım inşallah düzelir
ay hala yok yaaaa
ya aslında renkli kısım da muh,m orada yüzü gözü normal mi diye bakıolar
oyle söyle doktora baksın sanki güç harcicak doktor sinir
eyiyiz hatun
bismillah daha anca uyanır
onlarında artık uyuma düzeni var annesi çok korkma şekerli su neyim iç hoplasın:)
7 kilo bende aldım bacım vallaha alınıo bbğin 450 gr falandır bence
buara herkes kiloyu çok hızlı alıo tutabilene aşkolsun
o hedefler hep tartılınca şaşıo be bilimciğim
misal ben
bu erkekler neden tuvalette kitap okurlar
neden 1 saat orda vakit geçirirler
ben bi an evel yaoıyimde çıkıyim diye bakarım halbusi
benim herif de alır dergisini girer çıkmaz:)
düzelir canım bende ishal oldum salgından dolayı dikkat etmek lazmm :44:
ay hala yok yaaaasağlık ocağı yakın öğle tatili bitsinde kalp atışlarını dinlemeyi teklif etsem hemşireme...acaba kabul edermi...yarın zaten gidecektim 2.dozu olmaya tetanoz için...ama dayanamayacağımmmm
uyuyodur canım benim öksür şiddetli şiddetli bazen uyuyor oluyor ben de sınıfta ders anlatıyorum sesim biraz yükseldi mi başlıyor hareketlenmeye ya da hissetmediğimde hareketlerini öksürüyorum eşim de kızıyor bebeğimi uyandırıyorsun diye
ya dün çok yordum sanırım kendimi..gece heryerim ağrıdı zaten...sabah kalktığımdan beri yok hareketi....kv ye gidecektik bugün...o da yemek yapamamış beni arıyor gelde yemek yap diye hey allahım ya..benim halim de içler acısı diyebildimçoktandır yapıyordu yemek..ondan önce kendin pişir kendin ye idi...hadi önceden neyse de şimdi özel bir durum var dimi...kızına demiyorda bana diyor..
canım korkma 2 gün önce benimde başıma geldi bi gecenin başından ertesi sabaha kadar hareket etmedi tansiyonum düşüktü istifar edip doktora gittim ultrasonda aşırı derece hareketliydi
tansiyonum düşük olduğu için ben hissedememişim halsizliğin var ise
biirazcık çikolata ye istirahat et başlıyor hareket etmeye
sende mi....yedim çikolata yedim..az önce de kek süt yedim...kendimi kötü hissediyorummm gideyim bakayım sağlık ocağına bir..ne diyecek..duramayacağımm
sende mi....yedim çikolata yedim..az önce de kek süt yedim...kendimi kötü hissediyorummm gideyim bakayım sağlık ocağına bir..ne diyecek..duramayacağımm
ya dün çok yordum sanırım kendimi..gece heryerim ağrıdı zaten...sabah kalktığımdan beri yok hareketi....kv ye gidecektik bugün...o da yemek yapamamış beni arıyor gelde yemek yap diye hey allahım ya..benim halim de içler acısı diyebildimçoktandır yapıyordu yemek..ondan önce kendin pişir kendin ye idi...hadi önceden neyse de şimdi özel bir durum var dimi...kızına demiyorda bana diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?