merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin
canım geçmiş olsun sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama umarım geçici bir durumdur, bazı bebeklerde hatta bebeklerin bir kısmında diyeyim üfürüm oluyor ve üfürümle doğuyorlar bu üfürüm 1 yaşına kadar kendiliğindne kapanıyor eğer seninkide böyle bişise endişe etme
allah şifalığını versin canım
ben böyle bişi duymamak için sırf detaylı usgye girmek istemedim çünkü bir arkadaşımın bebeğide doğduğunda üfürümü vardı ama hiç bir sorunu olmadı ve 1 yaşına girmeden kendiliğinden kapandı onun zamanında detaylu usgye girdiğini düşünüyorum mesela bebek doğduğunda yaşadıklarını taaa gebeliğinde yaşayacaktı
neyseki hepsi geçti gitti umarım sizin sorununuzda geçer canım üzme kendini bayramı kendine zehir etme
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin
Kizlar aranizda kabizlik sorunu yasayan var mi?
Normal fakat ne yapmali? Kayisi yemek yag icmek su tuketmek vs.. Baska önerisi olan?
Kizlar aranizda kabizlik sorunu yasayan var mi?
Normal fakat ne yapmali? Kayisi yemek yag icmek su tuketmek vs.. Baska önerisi olan?
Doktorumun söylediği kalp odacıklardan birinin diğerinden küçük olduğu ve bunun ciddi bir problem olduğu yönlendirdiği doktorun bu konuda uzman olduğu ve ortak karar verip net sonucu bana bildireceklerini söyledi yani şuanda nedir neye sebep olur sonuç ne olucak bilmiyorum
canım kabızlığın ne durumda hiç yapamıyorsan kayısı çözmez bende yaşadım 1 ay önce hiçbişey gidermedi doktorum duphalac şurup verdi hemen çıkarıyor tadı biraz kötü ama
Canım sana da geçmiş olsun.. Bana 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 100 1 saat sonra yapılan da 191 çıktı işte. Senin kaç çıktı ki ? Ben de fazla kilo almadım diye seviniyordum ama, hevesim elimde patladı.Ya ben galiba biraz geniş bir insanım, açıkcası pek de takmadım şeker yüksekliğini. Ama biraz silkelensem iyi olacak galiba.
Zaten allah korusun insülin falan sıkıntı olur benim için.Hergün karnımdan iğne yapıyorum, başka bir iğne yapmak için göbüşümde yer kalmadı ki, kalbur gibi oldum
Doktorumun söylediği kalp odacıklardan birinin diğerinden küçük olduğu ve bunun ciddi bir problem olduğu yönlendirdiği doktorun bu konuda uzman olduğu ve ortak karar verip net sonucu bana bildireceklerini söyledi yani şuanda nedir neye sebep olur sonuç ne olucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?