2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrr...dün yoktum temizlik vardı evde.2 kadın yaptı ama bende bittim yani.....grip olcak gibiyim diyodum ya,oldum
gece hiç uyumadım desem yeridir.nefes alamıyodum...bir de süt içtim yatmadan....bi gaz sancısı yaptı offf

bu arada dün kadınlar banyoyu temizledi....gider açıcılar varya onlardan döktüler .....aksam ben duşa girdim....bi şampuan olmuştum daha,bi deterjan kokusu yayıldı dusakabinin içine.....tamamen gitmemiş mi temizlenmemiş mi bilmiyorum...sıcak su döküldükçe koku yayıldı.boğazım yanmaya başladı,gözlerim yandı.....sacımı durulayıp çıktım hemen.yogurt falan yedim....çok korktum ama...çok kötü oldumbişi olmamıştır dimi kızımaaa ilk kez böyle tedirgin oldum

günaydınnnn...ya allah korusun iyi zehirlenmemişsin jackimm dikkat ett.....inşallah olmamıştır allah korumuştur.....

tatlım akşam 8 de doktora gittin mi durum nedir

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama malesef iyi değilim oğlumun kalbinin sağ tarafı gelişmemiş çok zor bir süreç beni bekliyor amniyosentez yapılacak kromozomlarda bir problem varmı diye hamileliği sonlandırabilirmişiz ama tabiki bunu yapamam kıpır kıpır kuzum
Doğumum ankara yada istanbulda olmalı ve bebeğim direk ameliyata alınmalıymış zor bir ameliyatmış kurtulma şansı varmış ama tabiki Allahımın takdiri berbat durumdayım ama bir meleğim var 15 aylık onun için ayakta durmaya çalışıyorum milyonlarca şey geçiyo aklımdan her ayrıtıyı düşünüyorum ben oraya gittiğimde kızım rezil olur diye,ailemin yanımda olmasını çok isterim ama kızımı onlardan başka kimseye emanet edemem Allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin...

günaydınnnn...ya allah korusun iyi zehirlenmemişsin jackimm dikkat ett.....inşallah olmamıştır allah korumuştur.....

inşallah serpilim...yoğurt yedim süt içtim...ilk aklıma gelen bunlar oldu.....geceye kadar benim kız da hareket etmeyince telaşlandım ama gece boyunca tekmeleyince rahatladım

allah yardımcın olsun meryem inşalah herşey düşündüğünden çok daha kolay olur insanın geride bi evladının olmasıda ayrı mesele benimde kızım 22 aylık daha şimdiden doğum anını değilde kızım ne olacak diye düşünüyorum annelik bu olsa gerek 40 parçaya bölünüyosun rabbim doğacak olan yavruna şifa versin her işin yolunda gitsin iinş.

Dün akşamdan beri aklımdasın canım çok büyük geçmiş olsun ne diyebilirim bilmiyorum ama yavrunun sağlığına kavuşma şansı varmış bak bu zamana kadar da canlanmış kalp görevini yapmış tıp çok gelişti sağlığına kavuşturur onu doktorlarımız Allahın da izniyle...

çok geçmiş olsun! Allah kolaylıklar ve şifalar versin. arkadaşların da dediği gibi tıp çok gelişti. doktorlar da umut var diyorsa içinizi ferah tutmaya çalışın.

Canımm çok geçmiş olsun Allah korumuş o kimyasallardan hep korkmuşumdur aman ha dikkat et

Allahım tez zamanda acil şifalar versin inşallah canım dualarımız seninle herşey güzel olacak inşallah meleğini sağ salim kucağına alacaksın.

saol canım benimmümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum ben ama...iyice durulanmamış demek ki kuzum.

off allahımmm nasıl bi gün böyleeee

çok ağlıyorum ben yarım saat önce can dostum bi tanem canım köpeğim carlosu kaybettim sabahtan beri keyfi yoktu temizlik yapılıyordu masanın altında yatıyordu süpürülcek diye kaldırıcaktım kalkmadı ölmüştü kahroldum ne yapacağımı bilemiyorum ...

12 senedir dizimin dibinde şimdi yok

dayanamadım ya

kızlarrr nabersiniz ? bayram telaşı nedeniyle bir müddet buraya gelemeyebilirim şimdiden hepiniz umarım güzel bir bayram geçirirsiniz sizin ve ailenizin bayramı kutlu olsun seneye bebişlerimizle girmek dileğiyleee hehe :)

canım başın sağolsunn...ben ki hayvanlardan çok korkarım ve açıkçası içimde fazla sevgileri de yoktur ama kayınvaldemin köpeği ölünce çok üzülmüştüm her ne kadar korksam da dışardan bakınca masum masum bakardııı o gözleri unutamıyorum....işte o an anlamıştım meğerse ben de hayvansevermişim şimdi seni hiç düşünemiyorum resmen bir fertini kaybetmişsin tekrar başın sağolsun güzelimmm....

12 YAŞINDAYDI LAURANA çok zor oldu

hastaydı bekliyordum ama ne bilim işte çok kötü oldum

çok geçmiş olsun! Allah kolaylıklar ve şifalar versin. arkadaşların da dediği gibi tıp çok gelişti. doktorlar da umut var diyorsa içinizi ferah tutmaya çalışın.

Allahım tez zamanda acil şifalar versin inşallah canım dualarımız seninle herşey güzel olacak inşallah meleğini sağ salim kucağına alacaksın.[/QUOTE]

Âmin sağolun arkadaşlar hayatta herşey insanın başına gelebiliyormuş ama söz konusu evlat olunca çok çok daha zor bu dört ay nasıl geçicek sonrasına nasıl katlanıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum şuan kızım nezle oldu ağlaması mızırtısı canımdan can koparıyor ya oğlumun o küçücük bedenin ameliyat olacağını düşünmek sonrasındaki ömürlük süreç heran korku şimdiden içimi yakıyo Allahım kimseye yaşatmasın Hakkınızı helal edin sizlerinde canını sıktım

Hafta olarak benden biraz öndesiniz, nolur fikirleirnizi söyleyin, 4-5 gündür karnıma adet sancısına benzer ağrı giriyordu, gün içinde 4-5 kez giren ama 10 saniye süren bir ağrı. ilk başta rahim büyümesidir diye aldırış etmemiştim ama iki gündür uykumdan da uyandırmaya başlayınca sabah evime yakın ilk hastaneye gittim, durumu anlattım, usg ye baktı, bebek çok aşağıya inmiş dedi, erken doğum olabilir dedi, tahlil sonuçlarına bakalım ona göre hastaneye yatırabiliriz dedi. Çok ağladım, çok üzüldüm.

Derken ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim, durumu anlattım, o da baktı USG ye bebeğin duruşu normal dedi, erken doğum omlası için rahim ağzının kısalması gerek dedi, rahim ağzının uzunluğu da normal dedi, idrar tahlili istedi, sonuca baktı, korkulacak bir sonuç değil dedi ama iki tane antibiyotik yazdı. ve progestana başlayacağız yeniden dedi.

Az önce uyuyaklamıştım, yine oldu o ağrı ve uykumdan yine uyandırdı beni. Hangi doktora inanacağımı şaşırdım. Sizlerde de oluyor mu bu ağrıdan?

Allah yardimciniz olsun insallah yoktur birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…